Header

Måndag var dagen och trött var jag. Gick upp 10 min innan jag åkte hemifrån hann ej fixa håret eller fejset utan tog lite extra sömn i stället. Hann bara sätta på mig närmaste kläderna sedan borsta tänderna!
Efter en kort skoldag åt jag sushi med mamma, var super gott! Nu stallet två hästar ska pysslas om och få en tur i skogen.
Vi hörs
Kram

Likes

Comments

God morgon eller mer god förmiddag! Jag gick upp vid nio tog de lite lugnt sedan tog jag en promenad skönt att börja dagen så. Friska -11 grader men de va härligt!
Sen gjorde jag lite god frukost, nu ska jag börja fixa mig sedan vidare till 4 timmars pass på jobbet. Efter de blir de raka vägen till stallet sedan ridhuset.
Blir nog en bra söndag!
Kram Elsa

Likes

Comments

Jag och for sure världens bästa pappa på Ikea. Åt super god lax!

God kväll. Hemkommen från stallet för ett tag sedan och ligger nu nerbäddad i sängen. Hade verkligen för lite kläder i stallet så känns som jag behöver tina upp lite. Jag fick i alla fall inte med något från Borlänge vi var inte där länge alls och sen var jag väl inte i "shoppning mood" konstigt nog. Fick inte tag i Wilmas mat på hööks heller så får fixa det i veckan på Granngården.

NU: Fortsätta chilla och bara njuta av en ledig kväll. Kolla runt på internet sedan lägga mig i bra tid. Behöver min skönhets sömn som inte blivit så prioritera på sistone..

Kram Elsa

Likes

Comments

Just nu är jag på Ikea med familjen och har precis ätit lite. Vi ska kolla vidare lite nu sen gå på lite andra affärer! Ska köpa lite extra tillskott till Wilma på hööks bland annat. Senare i eftermiddag ska Wilma ridas ut med mycket galopp, roligt. I morgon ska jag jobba ett kort pass sen ska Wilma till ridhuset och trimmas.
Ha en fin lördag!
Kram Elsa

Likes

Comments

We ❤️ It är bästa appen enligt mig. Sitter jämt och kollar på fina bilder!

Likes

Comments

Hejsan. Hela veckan har rullat iväg och även hunnit börja i skolan igen. Usch, känns så tråkigt att va tillbaks till skolan alla dagar blir som samma igen. Sova, skola och stallet varje dag. I bland lite jobb också men händer inte så mycket mer. Vardagen känns grå och vädret gör de inte bättre direkt. Men ändå det gäller och se de positivt! Vi går mot ljusare tider i all fall.

Idag, fredag: förmiddagen var jag i skolan en snabbis. Hemma nu men ska vidare till stallet sen blir de lite eftermiddags jobb. Sen var tanken och äta på Pinchos med några vänner men de blev inställt. Tråkigt när de inte blir som planerat. Men kommer nog ha de trevligt hemma också!
Kram Elsa

Likes

Comments

Lite snaps från veckan/helgen.

Hej. Inte bloggat på hela helgen. Inte liksom kommit in i de så de går inte på rutin att sätta sig ner och blogga. Helgen har i alla fall varit bra. I lördags var de markarbetes pass för Marie och igår var de hoppning för Fia. Wilma kändes bra båda dagarna. Kändes som de mest funkade bra. Första riktigt träningarna för året efter vintervilan. Eller vila och vila.. Wilma reds bara ut lugnt i nio dagar. Det fick bli hennes vila/lugnare period. Nu är planen är träna mycket och att inte göra de högre att vi hoppar nu. Utan hoppa runt 90/1m och bara bygga upp självförtrondet igen. Då kommer jag tydligt känna när vi kan avancera med lite högre höjder. Efter 2016 känns detta som en bra ide.

Idag då... Ska fixa och städa klart mitt rum nu sedan vidare till stallet ska jogga Wilmisen och sen ska hon då ha lite spa. I morgon är det sista dagen på mitt sista jullov det ska jag njuta till fullo av och på onsdag börjar skolan igen.. 😒Bara en termin kvar. Ska kämpa mig igenom det!

Ha en fortsatt fin måndag! Kram Elsa.


Likes

Comments

Detta var de jag köpte i Stockholm. Lite små grejer jag behövde. Ska bli intressant att testa NYX produkterna.
Köpte även en svart skal en vanlig bara som var super gosig! Ni ser de lite på bilden längst ner.
Kram Elsa

Likes

Comments

God morgon! Klockan är redan 11:09 vilket betyder att jag tog en rejäl sovmorgon det var riktigt skönt och välbehövligt. Jag dricker nu lite morgon te, myser med katten och surfar lite på internet. Men om en timme ska jag be ge mig mot stallet! Ska hoppträna vid 16 idag. Ska försöka få bilder och filmer. Ska bli roligt och träna vilket jag även tror Wilma tycker, de hoppas jag iaf.
Vi hörs ikväll ha en trevlig lördag!

Kram wösa

Likes

Comments

Vad är de viktigaste du lärt dig under året 2016? Ensam kan vara stark.

Vad tar du med dig från 2016? Oj,såklart mycket men bland annat att lyssna på kroppen när den säger ifrån, att verkligen tro på mig själv är viktigare än att andra ska tro på en och att lägga focus på de som gör MIG lycklig.


De jobbigaste under året 2016? Oj. Jag är en enormt känslig person som tänker överdrivet om allt. Jag tror jag ofta känt mig ensam vilket jag tycker jag är. Haft de tufft men känslorna och att känna sig ensam på de är gjort de jobbigt såklart. Sedan har skolan varit grymt jobbig också den har lett till stress och ångest. Men jag fick de klart under 2016 att jag har dyslexi vilket känns bra! Tror jag kommer få bra hjälp så jag ska klara av allt!

Den viktigaste personen under 2016? Helt klart PAPPA❤. Min pappa är speciell. Min bästa kompis, pratar med honom om de mesta. Han har helt enkelt varit viktigast för mig under 2016 och kommer såklart alltid vara.


Dröm som slagit in under 2016? Ja! Att se Justin LIVE har varit en dröm sedan jag typ var 10 år. Det var AMAZING! Även resan till London med mamma. Vi hade så mysigt och trevligt. Längtar tillbaks enormt!

Vad ser du mest fram imot 2017? STUDENTEN självfallet men mest vad som kommer hända efteråt. Så spänd och ska bli så roligt. Känns som livet börjar på riktigt då!

 Lite frågor och svar från mitt 2016.. Längtar till allt 2017 har att komma med och är så redo..

Kram Elsa

Likes

Comments