Header
View tracker

​Hej, nu va det längesen.

Som ni ser i titeln så har jag börjat gymnasiet!

Jag har bytt stad, jag pluggar i Norrköping. Jag bor hos min farbror i mellan åt här utanför Norrköping. 

Jag började i torsdags 18/8 så jag har gått några dagar nu. Och klassen känns jättebra. Alla är snälla. 

Dem 2 första dagarna va det mest att vi skulle va med klassen och inte va med alla andra 1:or. Men denna vecka så har vi varit på utflykt med alla 1:or.

Igår så 23/8 fick vi våra nya datorer.

Och idag 24/8 har vi fått våra efterlängtade SAXAR!!!!!

Jag kanske inte skrev det en jag går inrikting frisör!

Likes

Comments

Igår va en jättebra dag med saknade Emelie, det va så längesedan vi sågs ordentligt. Vi gjorde amerikanska pannkakor till lunch för att sedan ta bussen in till stan och vi skulle träffa några men det blev inte så, vi drog till Rosvalla istället! Jag hade ballerinaskor på mig och fick världens skoskav och kan knappt ha skor längre ahha, sen så gick vi oh köpte läsk, godis och chips och åkte hem och kollade på ex on the beach. Och sen idag har det varit morsdag så vi har varit hos mormor och sen även firat mamma. Pappa har byggt mer altan där badtunnan ska stå. Och nu sitter jag med söndagsångest och tittar på "de okända". Puss oh godnatt<33

  • 34 readers

Likes

Comments

Denna vecka kommer bli väldigt jobbigt då jag har 2 nationella prov i SO, fast jag har hemstudiedag på fredag, men har dock en hemtenta som man ska skriva på från 8:00-14:00, så blir ingen sovmorgon haha!

  • 37 readers

Likes

Comments

Ikväll har två väldigt snälla och gulliga tjejer varit här, vi lagade tacos som blev väldigt gott, sen så pratade vi bara ut. Super trevlig!!!<33

  • 38 readers

Likes

Comments

Idag var jag och Alva inne i stan och letade efter skor som jag kan ha på avslutningsmiddagen och skolavslutningen, tanken var klackskor! Hittade ett par som va jättefina med dock lite dyra.. Men jag får leta vidare!

  • 45 readers

Likes

Comments

Denna dag började väldigt tidigt då jag vaknade 05:30 för att solen började lysa in genom mitt fönster där min säng står, så jag la mig och kollade youtube och sen fick jag ner runt 07:00 och då va pappa vaken, mamma jobbade halvdag och slutade 11. Så jag pratade lite med pappa och sen va det frulledax! Det blev havregrynsgröt med hallonsylt och mjölk. Sen några timmar senare så åkte jag, pappa och Alva in till stan och skulle handla mat om annat. Mamma och pappa sover i stugan i natt så Alva och jag myser hemma, vi har ätit tacos och glass och nu väntar godis medans lets Dance rullar på tv:n!

  • 46 readers

Likes

Comments

​Jag har sån ångest över gymnasiet.

Likes

Comments

​Gud va vädret har varit bra dom senaste dagarna, känner verkligen av att sommaren närmar sig! Nu är det inte alls många veckor kvar i skolan, jag slutar det 9:ond juni. Men dessa veckor är fyllda med nationella prov och redovisningar i massor. Men det är bara att kämpa på så kan jag ha ett gott samvete i sommar. 

Likes

Comments

​Jag och mina favvotjejer tog en fika på stan efter skolan, för att fira att vi fick lov. Mysigare att bara prata och umgås. <3

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, eftersom jag va hemma från skolan igår för att jag inte mådde så bra, så hade jag inte så mycket krafter idag. Pappa har varit på jobbet och fixat nåt, mamma och Alva drog in till stan och handlade. Jag var kvar hemma och bara tog det lugnt inför morgondagen. Nu som tur är mår jag mycket bättre är fortfarande lite snorig men halsontet är borta!

Ha det bra<3

Likes

Comments