Här ligger jag och fascineras. Över hur sjukt ful man blir när sommaren tagit slut. Hur ansiktet går över från gyllenbrunt till mensrött. Hur linjerna suddas ut och man ser ut som en stor sörja. Når håret man fixade till sommaren är slitet, otvättat och utväxten ser ut som en äcklig leverfläck mot resten av det slingade håret. Hur acnen från tonåren gör sig påmind och hur hårväxten på kroppen får växa vilt för att man inte ens orkar lägga tid på en sån världslig sak när man ändå bara ser ut som en rödrosa sörja med leverfläckar till hår. Tur det finns filter.

Som någon sa en gång så är jag så jävla duktig på att vara bedrövlig. Jag vet. Det är ju tur man är duktig på något.

Det finns så sjukt mycket jag behövt ordna denna vecka men i all ångest över jobb, bostad, ekonomi, framtid, höst så har min kropp inte alls börjat fungera mer utan logisk nog bara mindre. Dessutom har jag börjat noja så mycket över provsvaren från lab så jag tror jag håller på att bli galen. I helgen blev jag helt övertygad om att jag har MS och kommer sakna förtvina bort medan jag ser mina nära och kära sakta acceptera mitt försvinnande. Men ni vet, it takes a fool to remane sane.

Apropå det funderade jag idag på något spännande. Ni vet hur man lyckas få till så att alla kan känna på hur värkar känns? Någon slags maskin med impulser som får karlakarlar att skrika som små möss och tro att de föder barn? Tänk om man kunde uppfinna en sån maskin som framkallade en ångestattack. Det vore så sjukt intressant att se hur jävla macho alla "psykisk sjukdom är ett påhitt, det är för svaga människor"- muppar skulle vara då. Det önskar jag mig i julklapp. Jag önskar mest att läkaren jag träffade sist skulle få testa på det och fortfarande säga att psykisk ohälsa inte finns och att det bara handlar om att man är lat och uppmärksamhetskrävande.

Jag har så mycket att skriva. Så mycket jag stängt inne och diskuterat med mig själv ett tag men jag har inte riktigt modet längre. Att prata helt öppet om allt. Jag har börjat uppleva dömandets kraft och i min dåliga ork så påverkar det mig så mycket mer än förut. Jag brukade inte bry mig.

Nu ska jag kolla på greys, kanske göra något av allt jag borde göra. Om det finns ork nog till både det och jobbet. Vi får se. Det får vara så. Det är så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag ligger i sängen och är stressad över att jag fortfarande ligger i sängen. Som varje söndag, eftersom jag börjar jobba klockan 14 känns det alltid som att man ska hinna göra något innan men med min ork så gör man inte det.

Helgen var bra, fick träffa Malin, Mirre, Sandra och Klara i fredags. Jag tog mig till och med ut! Trevligt att träffa gosiga människor jag i princip inte sett sedan gymnasiet. Yeey! Det roliga med krogen är ju också att stöta på folk man inte träffar i vanliga fall,gamla kollegor, folk från skolan, gamla grannar. Det är mys

Det gick bra på provtagningen i fredags, nu ska jag bara vänta två veckor på ett svar som förmodligen inte kommer ge mig mer info än att jag kanske har lite jävla järnbrist. Så kan det va!

Hoppas ni haft en 10 poängs helg, taco hej

Igår blev en lugn dag och snart går jag på jobbet.

Likes

Comments

​Hey dude 

Idag är en sån där dag. När det tog timmar innan jag tog mig upp ur sängen. När jag inte hörde larmet. När kroppen bara värker och värker. Har haft sådan huvudvärk och jag har behövt släpa benen framåt. Det är som att jag väger 200kg mer, jag orkar liksom inte ens hålla upp mig själv. Jag orkar inte leva såhär längre, det är helt värdelöst att inte orka något. 

Imorgon ska jag på labb, äntligen! Då ska de testa livet ur mig och förhoppningsvis hittar de någon ledtråd till vad som är fel. Jag kommer bryta ihop om de inte hittar nånting. Just nu känns det som att jag hellre hör att jag har cancer än att jag inte får veta något alls.

Mamma ska följa med mig. Delvis för att jag hatar sånt där, dels för att hon vill vabba och dels för att det är ju himla trevligt att hinna träffa henne ibland. Även om det ska krävas nålar i armen.

Jag orkar knappt prata idag. Jag känner att hela min personlighet förändrats med mitt mående. Jag är trögtänkt, förstår inte skämt, hinner inte med i konversationer och de gånger jag skrattar är jag så sjukt övertrött och jag hör något roligt ljud eller något. Usch.

Jag är nervös, för första gången på länge. Jag hoppas så det gör ont att jag får något svar efter proverna imorgon.

Likes

Comments

Idag är det torsdag, imorgon är det helg och igår konstaterade jag något extremt beklämmande.

Jag tänkte att jag skulle gå ut i helgen,ha lite kul, var längesen jag hängde med kompisar. Då inser jag att jag knappt har någon att gå ut med, två av mina allra bästa gå ut-kompanjoner har flyttat. Två är gravida. Två är cray cray på fyllan. Två jobbar. Vad händer? Jag är tjugo år? Jag trodde jag bara kunde välja och vraka om jag skulle gå ut, att alla andra jämnåriga liksom redan tänkt det. Men hallå?

Förra helgen spelade jag bingolotto, helgen innan det spelade jag tv-spel och kollade på agenda som den kärring jag är. Men nu då, när jag tänkte vara lite rolig? Hm.. Jag ska klura vidare. Det finns säkert någon som har samma state of mind som mig som är uthärdlig att hänga med med ett glas vin i handen.

Over and out

Likes

Comments

<a title="Annelines blogg" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=820381&mid=203671&f=true" target="_blank"><img alt="Annelines blogg" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=820381&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>

Likes

Comments

Hej.

Det är fredag. Eller det var fredag. En sån fredag där jag wastade halva dagen, eller hela i andras perspektiv. 

Har ändå hunnit ögonshoppa, ätit max, kollat marsvin, idol och snackat skit över ett glas vin (jag drack Fanta). Jag har fått låna bil och det är ju som helt fantastiskt men också asstörigt för då känner jag att jag kastar bort alla sekunder jag inte använder bilen.

Jag skjutsade hem brudarna och på vägen hem såg jag att en brud på en av "vem kör..." grupperna ville hem. Så jag skjutsade hem henne först.

Nu ligger jag i sängen, med en klump i halsen och känner mig ensam. Hoppas att jag somnar fort som fan för imorgon ska planeras, åkas på loppis och spela bingo.

Kram till alla er därute som känner er ensammen ikväll

Likes

Comments

Idag har jag betalat räkningar. Rip mitt sparkonto. Ses i ett annat liv. Jag kommer sakna dig. 🎵goodbye my money, goodbye my friend. You have been the one, you have been the one for me...🎵

Ja ibland suger livet. För att trösta mig själv köpte jag svindyr parmaskinka som jag tänker mula i mig nu medan jag löser korsord. Så var det med det.

Har försökt få läkartid i 2 veckor nu utan lycka. Idag fick jag äntligen en första telefontid bokad... Den 18e oktober... Då ska någon liten fjärt prata med mig på telefonen och bedöma om jag har rätt till ett läkarbesök.. typ (????). Vården är ju lite rolig.

Hoppas ni har något roligare att prata om än räkningar och läkarbesök, annars kommer ingen vilja läsa eran blogg.

Likes

Comments

Denna veckan har jag bara varit. Jag har bara existerat. Lika bra det kanske, art inte fundera så mycket.

Helgen blev bra med trevligt sällskap och jag var ju iallafall ledig på lördagen. En ledig dag kan man som behöva.

Har dock varit hundvakt hela helgen, till en liten hårig kille som kräver uppmärksamhet. Jag är kanske absolut sämst på det, för när jag väl är hemma vill jag bara vara. Typ lösa korsord och dricka en bira. Men det går ju bra när det bara är en helg.

Igår hade jag både crazykids och receptionen 😅 sjukt oförberedd men det verkade ha gått bra, inget visat missnöje och de som var där och provade ville fortsätta gå kursen så det var ju kul. Blev såklart dock lite hetsigt i receptionen när jag hade 10min mellan varje klass att hjälpa alla på. Men jag fick kakor och ostkrokar som tack så det blev en mysig söndagskväll sen.

Idag tar jag det bara lugnt innan jag börjar jobba. Är så oändligt trött 😴 Ska bara sitta hemma och mysa i min skog (som jag köpte på Åhléns)

Taco hej 👋

Likes

Comments

https://youtu.be/6oT8ReF5rjE

Likes

Comments