Nionde natten i rad som jag vaknar av mardrömmar. Inatt i drömmen fick jag huvudvärk och sen slutade jag se, alla trodde att jag var full men hade bara druckit ett glas vin. Försökte kommunicera men gick knappt, tillslut var det en som lyssnade och då behövde jag åka in på akuten. Men klockan var 21.27 och akuten stängde 21.28(???), hade också en dansuppvisning kl 22. Åkte på den istället fast jag knappt kunde röra mig. De hade haft extraträning utan att berätta för mig och gjort om hela dansen, det märkte jag efter en stund in i dansen. Jag gjorde bort mig och föll ihop bakom scenen. Ingen lyssnade, alla skrattade. De tyckte det var ett kul skämt. Så jag gick själv till akuten och vinglade genom gatan och de konstaterade att jag hade en hjärntumör och att jag bara hade några dagar kvar. Allt blev bara värre by the second, synen försvann helt, sen känseln och jag grät och grät och grät. Där vaknade jag, i tårar med huvudvärk från helvetet. Bra start på dagen.

Börjar jobba om trekvart, jobbar sista fyra timmarna själv. Drömt rätt mycket senaste tiden att jag blir våldtagen också och torterad, tror det beror lite på nojigheten att vara själv på jobbet + ångesthjärna som förstorar det när jag sover. Här om dagen skar dem upp min kind och slog av näsbenet, jag spottade blod på dem. Haha ja i drömmar kan man ju få tro att man är badass.

Har sån jävla abstinens efter feminine, hoppas att jag kan ta tag i träningen och dansa det i höst. Men det krävs fan mer än en kropp i samma fitnessklass som en påse skridskor för att orka med.

Har sånt jävla damp, sjukt osammanhängande inlägg. Så blir det ibland

Hoppas ni andra får en bra dag, taco hej

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sup?

Sitter i soffan, precis ätit brun avokado och laktosfri yoghurt. Fantastiskt faktiskt. Har lite ångest över att jobba idag, men det kommer gå bra. Det är inte så lång dag, efter 16 får jag krypa ner i sängen igen om jag vill.

Jag är ganska skör nu, har väl varit i iallafall en vecka. Igår höll jag på att börja gråta på affären för att de inte hade Fanta lemon, VAR SÅ JÄVLA SUGEN PÅ FANTA LEMON. Blev på riktigt ledsen, sådär som ett barn som inte får sitt lördagsgodis. När jag kom hem fanns det Fanta lemon i kylen, det hade jag glömt och jag började stortjuta och kramade flaskan som en idiot. Sen drack jag upp allt direkt ur flaskan på typ 30 sek och fick ont i magen, men det var det värt!

Har mycket i huvudet, märker att mitt närminne försvunnit igen. Sjukt obehagligt. I fredags hade jag tvättis till kl 17, glömde bort den från 12 till 16.30 så då bokade jag tiden efter också. Kom på vid 13 dagen eftee att jag hade tvätt att hämta?? Sorry som fan grannar.

Tänkte börja skriva om min ångest, min sjukdomshistoria och typ alla bajsheter och braigheter jag varit med om. Lär ju knappast lyckas skriva en bok men jag vill börja engagera mig lite mer igen i den psykiska ohälsan och jag tänker att min historia kanske kan hjälpa någon själ där ute. Jag har ju trots allt klarat mig, jag är ju här idag fast jag inte borde. Eller borde och borde, men det finns många tillfällen som hade kunnat ändrat på det.

Apropå det har jag sökt utbildningar till hösten, kändes lite som onlineshopping så det som skulle vara en ansökan blev fem. Nu ska jag bara vänta i hundra år på svar, kommer hinna glömma att jag sökt men det märks väl.

Ha en bra söndag, dont let the söndagsångest bite. Taco hej!

Likes

Comments

Har skrivit flera inlägg, som bara kommit till utkast. Har skrivit om ångest, illamående, rädsla, synen på otrohet och självförtroende. Sånt jag inte vågar dela längre trots att jag vet att det förmodligen är max fem personer om dagen som läser det jag skriver. Har haft en tuff vecka, inte alls mått bra. Så kan jag väl säga utan att bli dömd som något jag inte orkar ta just nu.

Men nu tänker jag ge mig en klapp på axeln. Har klarat veckans arbete, jobbat bra till och med, gått på dansen och spenderat en hel dag till att hjälpa och fira morfar. Har bitit ihop, för att det går när man ändå får må så bra som jag fått göra på senaste men blir påmind om hur jag mådde förut och att det inte alls hade gått om det var då. Skänker en sån jävla styrketanke till de som är där jag var då, de som kämpar med att ta sig igenom en dag i taget, som kämpar med att ens ha viljan att leva. Det kommer bli bättre.

Idag är jag ledig för att sedan jobba helg. Kan säga att jag gruvar mig men nästa helg är jag ledig så det får vara så.

Mitt mål är att få nånting gjort idag. Har haft mycket jag tänkt jag ska göra när jag har en ledig dag men jag kan inte göra allt, jag orkar inte göra allt. Vi får se vad det blir.

Ha en bra helg vänner, massa kärlek. Taco hej

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag varit dålig på att höra av mig. Förlåt. Men jag har haft det superbra. Har varit i Höglekardalen från i tisdags till igår, åkt en massa skidor, tagit nån öl, ätit god mat, spelat spel med familjen, träffat vänner. Såna dagar uppskattas.

När jag blir stor och har en egen familj, ska jag hyra en stuga i fjällen åt min familj varje sportlov. Det ska spelas spel, det ska kramas och jag ska laga barnens favoriträtter medan min man matar mig med vin. Framtiden är ljus.

Hur roligt som helst var ju också att jag träffade på Tore och Per, fick spendera onsdagskvällen med dem och ett par nya bekantskaper på Tyrolerkväll med ett liveband med min gamla lärare haha. Hur gött som helst att ta en öl, vara omringad av bra människor och bara mysa i sin egen efter skidor-svett. Amazeballs

Det kändes lite jobbigt att åka hem igår, men jag tröstade mig med tvättstugan och umgicks med Klara. Fick Subway-mat och en GT så det gick ganska bra ändå. Jag älskar Klara

Vaknade imorse och hade fått skattebesked, jag ska få skatteåterbäring! Då lugnades min lilla ångest över spontanköp den här månaden, typ nya dyra skor, jacka, fjällresa, ja ni vet. Så skönt.

Så idag ska bli en bra dag. Ska ta en tur på gregorie marknaden i solen och inte tänka på jobbet som följer.

Ha det bäst!

Likes

Comments

JAAAAHAAAA. Nu har jag gjort allt för att få mig själv på bättre humör. Jag har jobbat, varit sepestört service-minded, handlat, lagat mat, tagit ett glas vin och lökat i soffan med Bruce Springsteen.

Men jobbet var tråkigt, jag jobbade själv i närmare fyra timmar utan folk, jag hade inga pengar att handla med, vinet var tråkigt, maten brände jag och Bruce påminner mig om sommar och bättre tider bara för att inse att det är fucking februari och jag har inget planerat i sommar.

I will bitch about warmth, I will bitch about cold, I will bitch about sunshine and about getting old. I will bitch about everything, inside and out. You will find there is nothing I cant bitch about.

Och till råga på det så trodde jag att jag skulle ha sällskap lagom till att jag kom hem. Över två timmar senare ringer jag och efterlyser och då är det nån timme bort kvar. Vad i helvete.

Nu ska jag dricka vin ur en flaska som matchar mina pringles och kanske ta ett bad. DET ÄR EN JÄVLA MASSA KANSKE TILL MITT PMS. Helvete

Likes

Comments

Tjenixen. Tjenare. Hej hej. Tjena.

Vad är meningen med livet? Varför har jag inte kommit någonstans? Varför måste jag vara så evinnerligt trött jämt? Varför är god mat dyr? Var är mina pengar?

Ja det är ett par frågor jag har ställt mig själv idag. Alla helt onödiga att ställa mig själv och ingen besvarad. Utom att jag fått träffa världens finaste bebis idag så har det varit en skitdag. Ett fint inlägg om bebisen kommer, jag lovar, men inte nu för nu ska här gnällas.

Det har varit en sån här dag så jag tänkt: är det tillbaka? Ska jag gå in i helvetet igen och aldrig komma ut? Ska jag börja må såhär igen alltså. Hur ska jag ha råd att vilja dö igen?

Men sen har jag intalat mig själv att: "nej, du mår dåligt IDAG, inte generellt. Du har tagit dig igenom det redan och du ska inte tillbaka. Det är EN dålig dag, chilla ditt jävla helvete till analyshjärna." Så nu känns det ändå lite bättre.

Tog mig iväg på dansen, jag var sjukt dålig och det hjälpte inte alls för humöret. Men sen åkte jag och handlade med Eleonore och köpte frukt jag inte har råd med, lite parmaskinka och min "jag har fått lön idag-fjällfil med hjortronsmak", trots att jag inte fått lön på 2.5 månad. FÖR JAG VILLE HA FJÄLLFIL MED HJORTRONSMAK. Kändes som att det var det enda i hela världen som kunde få mig att må bättre, trots att det inte var så, så unnade jag mig pga det.

Nu har jag lagt mig i badet. Tvingat mig själv bara för att jag vet att jag kommer HATA livet och eventuellt mig själv också lite mer om jag vaknar med skitit hår imorgon. Jag hatar mig själv med skitit hår och nu har det gått alldeles för långt.

Så, nu ska jag rengöra mitt äckliga hår, äta lite parmaskinka, kanske boka en resa och sen ska jag sova som en jävla gud. Det är tanken iallafall.

Godnatt. Såhär ser det ut när jag haft en dålig dag:

Likes

Comments

Tjenixen. Tjenare. Hej hej. Tjena.

Vad är meningen med livet? Varför har jag inte kommit någonstans? Varför måste jag vara så evinnerligt trött jämt? Varför är god mat dyr? Var är mina pengar?

Ja det är ett par frågor jag har ställt mig själv idag. Alla helt onödiga att ställa mig själv och ingen besvarad. Utom att jag fått träffa världens finaste bebis idag så har det varit en skitdag. Ett fint inlägg om bebisen kommer, jag lovar, men inte nu för nu ska här gnällas.

Det har varit en sån här dag så jag tänkt: är det tillbaka? Ska jag gå in i helvetet igen och aldrig komma ut? Ska jag börja må såhär igen alltså. Hur ska jag ha råd att vilja dö igen?

Men sen har jag intalat mig själv att: "nej, du mår dåligt IDAG, inte generellt. Du har tagit dig igenom det redan och du ska inte tillbaka. Det är EN dålig dag, chilla ditt jävla helvete till analyshjärna." Så nu känns det ändå lite bättre.

Tog mig iväg på dansen, jag var sjukt dålig och det hjälpte inte alls för humöret. Men sen åkte jag och handlade med Eleonore och köpte frukt jag inte har råd med, lite parmaskinka och min "jag har fått lön idag-fjällfil med hjortronsmak", trots att jag inte fått lön på 2.5 månad. FÖR JAG VILLE HA FJÄLLFIL MED HJORTRONSMAK. Kändes som att det var det enda i hela världen som kunde få mig att må bättre, trots att det inte var så, så unnade jag mig pga det.

Nu har jag lagt mig i badet. Tvingat mig själv bara för att jag vet att jag kommer HATA livet och eventuellt mig själv också lite mer om jag vaknar med skitit hår imorgon. Jag hatar mig själv med skitit hår och nu har det gått alldeles för långt.

Så, nu ska jag rengöra mitt äckliga hår, äta lite parmaskinka, kanske boka en resa och sen ska jag sova som en jävla gud. Det är tanken iallafall.

Godnatt. Såhär ser det ut när jag haft en dålig dag:

Likes

Comments

Kung på att blogga dagligen.

Snabb genomgång. Bra helg som fan, min första ölprovning bl.a, träffat vänner, druckit öl, ätit så jävla mycket skitmat och ändå hållit plånboken i schack. Alltså success.

Ledig tills på torsdag, meeeen istället har jag fått fem helger i rad på schemat eheheh. Jag som älskar att jobba helg... Men det blir nog kung.

Idag har jag inte gjort ett skit. Sov som en jävla påse skridskor, blev väckt 7 och 8.30 så då var ju dagen förstörd. Har iallafall registrerat kassakort och druckit kaffe med mamma men nu börjar jag bli så jävla rastlös så jag riskerar att göra något drastiskt. Typ boka en resa eller klippa av mig håret. Förhoppningsvis ringer mat-och/eller sovklockan snart.

Nä nu ska jag gå och dampa lite, kanske dansa också för det tyckte autocorrect. PUSS!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Well hello there! Jag är ledig och idag var det då jävla skönt! Igår hade jag tvättis och passade på att träffa Klara och städa lite. Idag vaknade jag 7.30 och kollade på en dokumentär som heter The fear of 13. Den var sjukt bra. Kan även tipsa om The propaganda game, har precis upptäckt hur psykigt Nordkorea är. Så jävla intressesant!

Gjort nån macka och druckit kaffe i sängen. Spelat pocket Mortys och sökt jobb/aktivitetsrapporterat. Det är så jävla tråkigt men idag kändes det ändå okej, för det kan man göra från sängen. Inte klivit upp än ner ändå fått mycket gjort. Skönt som fan.

När mamma slutat jobba ska vi på pingstis, standard för en ledig dag i Pinnens liv alltså haha. Sen blir det middag med Viktor och kanske ett geléhallon eller två, bara för att det är geléhallonets dag idag.

I wish u all the best. Massa kärlek och en dans på rosor från er Pinnepling 💕

PS. bless fruktstänger med blåbär d.s

Likes

Comments

Wowsa. Här har ni en riktig tröttkärring. Jobbat i helgen och jag börjar undra hur gammal jag är egentligen. Är som en 90-åring som tagit på sig en alldeles för stor kraftansträngning, typ ett barnkalas eller något.

Gårdagen gick så jävla långsamt och när jag äntligen fick sluta så var jag så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Det höll i sig hela kvällen. Kul lördag haha. Var inte taggad alls på jobbet idag efter gårdagen och att ha sovit lika dåligt som en gammal korv så idag satte jag mig i arbete direkt för att inte fundera på tiden. Har frivilligt städat lagret, sorterat trasiga kartonger och skräp i lådor, storleksordning, typ, sopsortering, OCD deluxe helt enkelt.

Nu ligger jag på soffan, typ lika trött som igår och är förbannad över att min tv inte fungerar. Jävla skit. Ingen morgontv och ingen kvällstv. Skitteknik. Det var bättre förr!

Nästa hållplats är middag, vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med tills dess. En tupplur kanske. Mat- och sovklockan ringer så in i helvete nu för tiden. Borde ta slut på batterier snart.

Ha det!

Likes

Comments