View tracker

Här ligger jag med öron som värker, bihålor som vill krypa iväg och en svamlande känsla av livet. Ikväll kände jag mig döende, inte haft någon känsel i armarna idag och känts som att jag ska tuppa av varje gång jag stått upp. Hänger förmodligen på migränen, lite på stressen, lite på livet it self.

Igår jobbade jag på skolan mellan 8-14 och Dancehall som vanligt till 20.15. Tog med showkläder redan på morgonen och försökte hålla ett lagom intag av mat, sömn och ork hela dagen för att peppa till dansen för jag var borta förra veckan och vet hur jobbigt det kan kännas att träna efter jobbet.

Jag hann dansa en gång, det kändes piss. Började på en andra gång och inser efter en stund att jag inte kan använda armarna och att jag inte vet vilket håll jag står åt. Fattar inte för mitt liv vilken vägg som är vilken. PANG 💥 så var migränen där. Den riktiga migränen, inte halvtimmesmigränen som bara kommer och går för att göra mig dåsig ett par timmar utan helvetesjävla-migränen som gör att jag inte ser nånting, tappar koordinationen och balansen. Jävla skit.

Ville bara slå någon. Tänk om man kunde slå migränen.

Orkade inte med varken ljud eller ljus egentligen men vad tvungen att vänta in alla så jag fick låsa innan jag gick. Som tur var fick jag skjuts, och mat. Fantastiskt

Vaknade bakis som fan (av migränen alltså, inte en droppe alkohol) och känt mig så jävla sliten hela dagen. Helt ruined. Får hoppas att det bara handlade om idag och att jag vaknar fräschare. Har ändå tre dagar kvar av denna vecka som måste härdas ut.

Tips: barricade - paxton ingram

Sov gott darlings

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ni vet när man är så trött så man vill kräkas? Man vill typ krypa ur sitt eget skinn och krypa in i nåns mage och förbereda sig för att dö? Typ så känner jag idag. Det är helt sinnessjukt. Jag fick prata med en läkare igen igår iallafall som faktiskt (!!) tog mig på allvar, så de ska ringa upp under veckan och se hur vi ska gå vidare. Något är ju sinnessjukt fel när jag liksom vill och kan i huvudet men kroppen vägrar.

Hur som helst är jag inte frisk än heller, det blir snarare värre. Bihålorna försöker slå ut min hjärna från sin plats och så fort Alvedonen lämnat kroppen så känns det som att jag har öroninflammation. Det är inte kalas, så att säga.

Var sjuk från skolan igår men tänkte jag skulle må bättre idag, det gör jag väl visserligen men jag är mycket tröttare än igår så det är väl jämnjävligt. Det roliga är att jag får sluta tidigare idag (på första jobbet alltså,inte på andra) då bildläraren är sjuk. Så har jag tur då hinner jag hem och dö på soffan.

Jag ville bara dela med mig av lite negativ energi och bitterhet för att avförgylla er dag. Hoppas det funkade. Taco hej

Likes

Comments

View tracker

Tog mig nätt och jämt igenom veckan men nu har jag blivit dyngsjuk också. Var på Nisse Hallberg med Klara i fredags, det var iallafall jättetrevligt. Lite Kaffe Karlsson och en bästis gör ju livet bättre!

Efter det har det väl bara gått utför. Mycket tårar, lite ork, tror det är en öroninflammation på g också som att det inte räckte med livet som det är.

Inte hunnit pynta, eller slappna av, eller städa. Inte ens hunnit duscha. Igår var en jättejobbig dag med sjukt mycket ångest och demoner. Idag är jag för utmattad och trött för att inte tänka på att jag ska jobba dygnet runt denna veckan och oroa mig för hur fan det ska gå ihop.

Just nu vill jag bara lägga mig i ide, självdö, upphöra att existera men det får jag inte.

Likes

Comments

Jag är lite nöjd med mig själv, ändå. Jag har nu avklarat tre dagar med kaoselever på en kaosskola och mitt vanliga kvällsjobb. Har varit borta från halv åtta på morgonen till mellan halv nio och halv tio på kvällen. Jag har kommit ihåg att duscha och äta, jag har varit kaninvakt och insett att jag är kung på att köra bil.

Idag var vi på jamtli, gud vad man uppskattar såna saker så mycket mer nu än när man själv gick i 6an. Men de var duktiga ändå, de kära små liven. Satt tysta och lugna hela dagen, sen att en telefon eller två åkte fram ibland... Det får man väl leva med?

Eftermiddagen var så sjukt jobbig, knöt näven hårt i fickan. Men jag har en liten "skoldagbok" som jag skriver i när jag har tid över på skolan. Hur lektionerna gått och vad som hänt, jag är övertygad om att jag kommer se framsteg under min korta tid som elevassistent.

Insåg idag att detta är mitt femtonde jobb, grattis till skolan till nummer femton!

Det som är tråkigt är att trots att jag jobbar arslet av mig nu, kommer pengarna precis att räcka till räkningarna den här månaden. Kommer inte kunna köpa några julklappar och om tre veckor är jag arbetssökande. Men det ska jag inte tänka på nu. Nu ska jag vara glad över att jag tog mig igenom dagen, att jag duschat och tvättat håret, matat kaninen, handlat (för pengar jag inte har) och gjort en ingefäraboost för att döda min förkylning som kommer som ett brev på posten såhär innan show. Precis som varje år.

Linnea Henriksson sjunger i högtalarna och jag är ren. Det är bra.

Likes

Comments

Oj oj oj. Min stackars lilla utmattade kropp har väldigt svårt för detta. Hörde att de behövde vikarier på parkskolan under en kort tid, så jag gick ditt och tänkte att jag kunde få ett pass eller två. Nu sitter jag här med schema från 8-15 mest varje dag och Dancehall drar igång mot show. I måndags var jag så slut när jag kom hem att jag trodde det var helg efter ha jobbat åtta till åtta. Igår morse började jag grina på morgonen av trötthet och min kropp ville inte alls. Efter en intensiv skoldag så blev min vila uppskjuten för att jag inte hade nyckel till dh så när jag väl jobbat färdigt orkade jag inte dansa, jag kunde inte ens förmå mig att stå upp men jag är nöjd över att jag ändå skötte båda jobben.

Fick skjuts av mr.V och gnällde i över en timme för att sen bryta ihop och inte kunna sluta grina. Helt förstörd var jag och han fick natta mig.

Idag är jag så jävla trött så jag vill dö och har så sjukt ont i både magen och huvudet, magen är värre än nånsin. Jag ska klara mig igenom den här dagen och se om jag kanske kan få till en sovmorgon på fredag. Mitt utmattningssyndrom och jag som knappt klarar 50% har väldigt svårt för att härda ut med att kliva upp 6 mer än en dag egentligen.

Nu fick ni en väldigt öppen uppdatering, men så är det! Hoppas ni alla får en fin dag och att jag överlever den.

Taco hej!

Likes

Comments

Hej! Torsdagsmode brukar ändå vara bättre mode än annat mode, typ bakissöndags-mode, jävlarveckanharbörjat-måndagsmode, helvetevadmångadagardetärkvarpåveckan-tosdagsmode... Ja ni vet? Men idag var det inte det. För varför skulle jag blogga om något annat än att livet suger?

Jag vaknade igår med världens huvudvärk och tänkte "uurghhh hur mycket drack jag igår?!" tills jag insåg att svaret var "inget" och att mitt helt nyktra bakismode bara var ett till spratt från mr.livet.

Hur som havet tog jag mig iväg på brunch med Eleonore, tvättade hela två (!!!) maskiner, matade kaninen, gick på stan och hann på jobbet i tid. "Skjut mig"-känslan fanns ju där när jag började, det erkänner jag. Men det gick bra, tillslut. Dansade gjorde jag också, gick okej.

Hann komma innanför dörren så kom migränen, men det är ju bara sjätte fucking dagen i rad så det är ju som en jävla julklapp. Snart blir jag sjuk också för det blir jag alltid lagom till showen.

Det positiva är att jag fick hem min nya klänning idag, jag hade en kanin som mötte mig i dörren, jag har ett badkar och det finns en matlåda i kylen till att jag är ren.

"det sägs att hoppet är det sista att lämna en människa. för mig var det det första" - villfarelser

Likes

Comments

Hej!

Livet går inte alls som jag tänkt men det har det väl aldrig.

Men lite kortfattat de bra grejerna då så är jag kaninvakt åt en väns väns vän, jag fick max-mat igår av Eleonore samt skjuts hem från jobbet, fikade med finaste Julia idag och jag har möblerat om så det känns lite nytt och trevligsamt i lägenheten.

Tråkiga grejer är: 
Dålig hjälp från sjukvården, migrän i fem dagar i sträck, gamla vanor tillbaka, ingen mat i kylen, arbetslös i december.

Så, då fick vi det överstökat lite fort. Nu får ni lite osammanhängande bilder i olika upplösning som vanligt. Varsågod. Mys lugnt mina kamrater!

Likes

Comments

Denna vecka har varit ett jävla skämt. Haha ja, jag skrattar åt livet.

Jag har iallafall överlevt jobbveckan, och nu har jag helg. Ska jag vara ärlig har hela dagen gått ut på att hålla tillbaka tårar, man har ju såna dagar också.

Men jag klarade mig utan att böla ihop på jobbet iallafall, det är ju bra!

Nu ska här städas och drickas vin. Det är fina grejer det! Som man brukar säga (eller iallafall jag), if you have to clean, get yourself some vin!

Adios

Likes

Comments

Hej!

Jag har börjat drömma så sjukt mycket mardrömmar, så jävla äckliga och verkliga. Om någon kunde vara i mitt huvud en dag alltså... Inatt drömde jag att de närmaste jag har dog i en trafikolycka mitt under en festival vi var på allihop. Jag bara letade dem hur länge som helst när jag fick höra att någon dött, tills jag kom fram till en av krogarna där ett gäng stod och diskuterade det. Jag hörde namnen på de jag känner nämnas och frågade vakten om det var sant, om de hade dött. Efter att han sa ja bara ramlade jag ihop på backen, allt blev svart och jag kunde inte sluta gråta. Vakten vägrade tro på att jag ens kände dem så väl utan fortsatte bara att säga att jag var för full. Han skrek det högt och alla runt omkring pekade och skrattade. Jag var helt förstörd, smet när han skulle ta mig till fyllecell och mitt i allt så bara gick jag till en bro och tänkte hoppa. Där vaknade jag, i sån jävla tomhet och dränkt i tårar. Helt förstörd, det var så verkligt.

I förrgår drömde jag om en graviditet. Jag följde nästan hela graviditeten i drömmen. Hur jag mådde illa ett par veckor, inte kunde sova pga halsbränna, hur min mage blev större och jag fick större ringar under ögonen. Jag kände mig som en elefant, men ändå överlycklig. Sedan var jag på sjukhuset och hade täta sammandragningar, det var snart dags. De kollade hur öppen jag var och de gjorde ett ultraljud. När allt var igångsatt och jag skulle börja krysta kommer en läkare in och jag ser på honom att något är fel. Och han säger "det finns inget barn där". De kollar igen och jag har inget barn att krysta ut. Jag vaknade där och var helt förstörd. Känner mig fortfarande tom såhär två dagar senare och undrar vart fan mitt barn är. Jag låter ju riktigt jävla sjuk i huvudet, men jag har verkligen förlorat all ork och det har satt sig i mardrömmar. Jag kommer ihåg dem mer än vad jag kommer ihåg saker jag faktiskt gjort.

Jag behövde bara skriva av mig, släppa de här drömmarna nu och släppa tanken. För nu ligger jag i sängen, har ont överallt och tar mig inte upp och hoppas att det är en mardröm att läkarna inte vill hjälpa mig. Jag bara hoppas att jag slipper må såhär hela livet.

Likes

Comments

Jag har lunchat med morfar, försökt föra konversationer som inte alls går att föra mellan oss haha. Ätit god mat. Förundrats över hur fantastisk han är, och stilig. Om jag får en pojke hoppas jag att han får morfars gener.

Rebecca släpade runt mig på stan en stund också, som ett mähä släpade jag efter henne och dreglade. I mitt zombieland till huvud. Kommer typ inte ens ihåg vart vi var eller vad vi gjorde, gick på autopilot så jag har inget minne. Men jag är helt frisk 😊😊😊😊😊😊😊😊

Svängde förbi affären på väg hem och köpte nudlar och rödvin så nu är man all set för kvällen. Ska bjuda Klara på finmiddag tänkte jag, hon är så snäll så hon kan få ett paket med biffsmak. I övriga fall hade jag gett bort de med räksmak, vet inte ens varför jag köper dem. De smakar ingenting? Det är bara ett ticks jag har. Man måste köpa ett paket med räksmak per tre paket med biffsmak. Oklart. Fråga inte ens.

Kan tipsa om ett vin, nu när jag ändå är på tips-humör. Alpaca. Självklart köpte jag bara det för att det är en alpacka på, men det smakade gott också.

Ha de!

Likes

Comments