View tracker

Instagram@_elsiiiieee

Hejhej, nu har jag gått första veckan i skolan, och som rubriken lyder var det ingen lugn start.. Har redan fått mängder med läxor som jag sitter och pliuggar just nu, så tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg när jag ändå var på datorn!


Skolan startade utan en utav mina bästa vänner eftersom hen har bytt skola pga vissa i klassen, riktigt tråkigt :/, men aja life goes on känner jag bara.

Bilden är jättegammal och totalt ointressant eftersom jag inte har några nytagna bilder för tillfället, men det ska det bli ändring på! 😊


xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll alla underbara människor! 

Slänger bara in ett kort litet inlägg eftersom jag ska precis börja träna lite, endast styrka, orkar inte ut och löpa nu + att det är för mörkt ute, tänk om jag blir mörkrädd? 😏

Jo jag har märkt att jag inte har bloggat något mycket om träning alls, även fast det är i stort sett mitt liv. Men det ska det bli ändring på, kommer försöka ge er lite träningstips osv. Men jag kommer aldrig att bli värsta PTn, eftersom så proffsig är jag ju inte. 

Hoppas ni har en bra fortsatt torsdagskväll iallafall!

 

Likes

Comments

View tracker

Hejhej, tänkte bara berätta att jag mår och har mått jättedåligt den senaste veckan och det är av personliga skäl. Tänker inte berätta någonting ut på bloggen för vill inte att alla ska få veta allt eller vem det är som har gjort det. Hoppas ni förstår iallafall.

Kanske inte kommer blogga så jätteaktivt nu, men kanske 

SKEVT INLÄGG, WHATEVER


Likes

Comments

 

Äntligen höstlov, äntligen höst

Finns det något bättre än att springa ute bland löven? Eller mysa ner sig med sina sweatshirts? Åh, helt klart bästa tiden ❤

Likes

Comments


Sitter här helt ensam hemma i min faktiskt helt fantastiskt fint bäddade säng och söker på inspirerande bilder, bra där Elsa bra jobbat. Jag vill också ha ett sådant där fab liv som alla andra. Jag vill också glida runt på en räkmacka.(INTE BOKSTAVLIGT TALAT, HATAR RÄKOR) 

Idag var det iallafall alltså '"möljan", (en väldigt stor marknad för att vara lilla Söderbärke) och jag började iallafall dagen med att gå upp astidigt, pga att jag skulle vara en sådan där "snäll liten tjej som ställer upp för laget". Tydligen finns det bara två sådana i vårat lag. Jag och Filippa alltså, duktiga flickor. Jag köpte dock ingenting på möljan, det var så lite stånd i år. Fast jag hoppade faktiskt hoppborgen, haha! I typ spöregn, jättekul men endast i 10 minuter. Sedan umgicks jag lite med Maja, och nu sitter jag här hemma. Jag funderar på om jag ska klättra ut på taket utanför mina fönster, det är ju så svalt ute!                                                                                                                                                         

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka, igen! Jag lovar att jag ska försöka den här gången, oavsett om ingen läser eller hur dålig design jag än har. Vill skriva, och därför tar jag tillbaka min blogg. Hoppas att det finns någon där ute som hittar hit och fortsätter att hitta hit, because i'm back bitches. 

Likes

Comments

Åh jag hoppas vi har träning imorgon, somnar alltid jättesnabbt då och så sover jag alltid som en gud! Om det inte är träning får jag väl hitta på något själv, kanske dra ut på en löprunda eller något, vi får väl se. Längtar så tills pappa sätter upp hemmagymmet så jag kan träna styrka också, önskar bara att han kunde köpa ett löpband, men han försöker intala mig att det är bättre att springa ute, haha glöm det. 😉  

Likes

Comments

Åh vad jag längtar, det brukar väl sändas på juldagen om jag inte minns helt fel. Annars kanske det är annandagen? 

Nevermind, bara jag ser det så spelar det ingen roll vilken dag det är. Åh alltså deras förbannade kroppar, drömkroppar förfan 😍 GE MIIIIGG!!

Likes

Comments


Kom hem för ett tag sen. Stannade på fritidsgården tills klockan var typ 4 och sen kom mamma och hämtade mig. 

Är så sjukt trött alltså, men det är ju sista rycket nu tills betygen så får väl kämpa på. Tur att vi har teknikvecka sista veckan här nu iallafall, och att vi är lediga på fredag bara för vi ska ha redovisningar på torsdag kväll. Sovmorgoooon. 

Nu måste jag plugga lite. Skit drygt, men med musiken i mina öron så går det finfint. Bäst så


Likes

Comments