Hej på er!

För ett tag sen var jag vid naturens hus och Wadköping, så jag tog så klart med kameran och fotade väldigt mycket. Det var väldigt kallt så jag var inte där så länge, men det blev ändå väldigt mycket bilder och här får ni se några utav dom <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej alla! först och främst vill jag berätta att jag har börjat spela gitarr! det är super roligt och nu spelar jag alltså gitarr, piano och sjunger.

Jag satt hela kvällen igår och försökte redigera min vlogg som ska upp på youtube på senast onsdag, men jag har ett problem... mitt redigeringsprogram laggar jätte mycket. Jag behöver er hjälp, skulle vara super gulligt om ni kommenterade olika redigeringsprogram som går att ladda ner till PC <3 ha en super fin dag, kram <3

Likes

Comments

Nu har min kamera kommit!!! den är jätte bra och jag fotar nästan varenda dag. nu kommer jag vara mycket mer uppdaterad och blogga ännu mer. ha en bra dag. kram <3Likes

Comments

Hej allihopa!!!! Idag beställde jag äntligen kameran! som sagt är det en panasonic lumix DMC Fz-200. Det tar ungefär 2-4 dagar för kameran att komma så om allt är som det ska kommer jag lägga ut en bild. <3 ha det bra! kram.

Likes

Comments

Hej allihopa!!!!! Jag har bestämt mig för vilken kamera jag ska köpa nu! Den är jätte bra att både fota och filma med och jag har provat en likadan. Så jag ska köpa en Lumix Panasonic DMC-FZ200. Ska börja fota jätte mycket till bloggen när jag köpt den och jag kommer filma mer till youtube. Hoppas ni får en bra helg, Kram

Likes

Comments

Hej på er! Det var länge sen nu... Jag har inte riktigt haft tid med bloggen riktigt. Jag håller på och sparar till en ny kamera (min har gått sönder) men när jag får det kommer jag vara mer uppdaterad och ta en massa bilder :) Jag har inte haft så mycket tid till att skriva, men som sagt kommer bli mer uppdaterad senare:) Jag funderar på att byta blogg-namn... Kanske till mitt instagram/musical.ly namn? kanske elsah.h? jaja vi får se:) Ni märker ju om jag byter och det kommer troligtvis jag att göra. men man vet ju aldrig ;) Btw idag ska jag åka hem till min bästa vän som heter Amie. Ha det bra:)

kram

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan. Det har dock inte varit den bästa dagen... har varit lite jobbigt osv.

Vad har ni gjort idag? just nu när jag skriver detta har jag rast och ska snart ha musik :) ni som läser bloggen ofta vet att jag älskar musik! 

Just det! Jag har flyttat nu! jag trivs jätte bra i huset jag bor i nu! 

När jag kommer hem ska jag måla, lyssna på musik, spela piano och göra lite läxor.  Jag har börjat måla väldigt mycket på sista tiden. Jag är inte så duktig men jag övar.

Imorgon ska jag på pianolektion. 

kram/Elsa

Likes

Comments

Hejsan! Idag har det varit en bra dag. direkt efter skolan var jag med min bästis Amie och som vanligt så skrattade vi bara så att vi fick ont i magen, haha.

nu är det bara 5 dagar kvar tills jag flyttar! Nu bor jag i en lägenhet inne i stan men jag ska flytta till ett hus ute på landet<3

Imorgon ska jag gå på stan och köpa en ny foundation men jag vill ha en så billig som möjligt och jag vill inte att den ska vara djurtestad. Jag vill ha den så billig som möjligt för att jag sparar alla pengar till kamera och julklappar senare. Jag ska köpa en e.l.f foundation tror jag för de uppfyller kraven jag har. Kan ni tipsa om andra märken som inte är djurtestade och som är relativt billiga? (helst ekologiska också)

ha en bra dag.

kram.

Likes

Comments

Hejsan! hoppas att ni mår bra. själv mår jag relativt bra. jag har börjat spara till en ny kamera så att det kommer att komma upp lite fina bilder, men det kommer ta ett relativt långt tag att spara ihop till kameran jag vill ha. jag sparar även till en till dator att redigera på. (mina två datorer jag har nu är inte så bra att redigera b.la. bilder och filmer.)

nu är det höstlov och jag har inte gjort så mycket mer än att titta på film och packat till att jag ska flytta. ni som går i skolan och har höstlov, vad har ni gjort på höstlovet än så länge?

kommentera gärna lite förslag på redigeringsprogram för bilder också!

Kram.

Likes

Comments

​hejsan! 

Jag har varit lite inaktiv på sista tiden. har liksom inte haft nåt att skriva om...

men jag behöver lite idéer till min youtube-kanal, skriv gärna en massa förslag så att jag kan vara mer aktiv på youtube och bloggen. kram

Likes

Comments