Hej allihopa! Gott nytt år. Igår kväll jobbade min mamma så jag fick fixa iordning allt till nyårsafton. Blev själv nöjd med det jag gjorde. Mamma blev överraskad när hon kom hem.

Hoppas ni också hade det roligt!! Hoppas 2016 bli de bästa året för oss alla. 🎅🎅🎁🎉🎉

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej allihopa! Har varit jätte upptagen med att julpynta och annat, så jag har inte kunnat lägga ut något.

Tänkte säga att ni får ha en riktig god jul & gott nytt år. Vad ska ni gör på julafton ? Själv firar vi inte så mycket på julafton. Men nyår firar man jätte jätte mycket i vår tradition. Kommer lägga upp bilder sedan.

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag har haft den bästa dagen idag. Fick mina betyg idag och är faktiskt jätte nöjd. Jag tänkte ha en liten tävling. Men vad skulle ni vilja vinna då ?

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag var det väldigt kallt på morgonen. Hoppas ni har haft en bra dag!

Jag har haft det iallafall. Vi slutade klocka 14:10 så det var skönt. Efter de så passade jag på att gå till Espresso House. Det är kallt men hela året runt så dricker jag kalla drycker. Jag brukar altid köpa en melon & jordgubb, men tänkte prova något nytt idag. Ingefära & mango provade jag idag, den var stark och uppfriskande, man kände sig så fräsch när man drack den. Men nu är Måndag avklarat,YeY. Hoppas ni också hade en bra dag 😀

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag var jag inne på VS hemsida. Jag tänkte lägga upp några julklappstips. Dom har massor av rabattkoder nu, så det är ett bra tillfälle.

Den här ponchon är bara sååå fin. Den kostar 347kr.

Det bästa med vintern är ett par UGGS. Ingen vinter utan dom. Kostar 1757kr.

Makeupbag Kostar 264kr.

Kanske en av dom bästa julklappstipsen. Kostar 215kr

​ Hoppas ni tycker om någon av dom här tipsen. Nu är det bara att vänta 😭. Hoppas jag klarar det. 

Likes

Comments

 Hej allihopa!  Hoppas ni har en bra dag. Jag har varit på julmarknad idag men hittade inget😔.Idag tänkte jag fråga er vad ni vill att min blogg ska handla mäst om?

Likes

Comments

Hej det här är första gången jag lägger upp någonting på min blogg. Hoppad ni tycker om den. Idag är det FRIDAY YEY. Jag var i stan och shoppade lite. Men de som fick mig att göra det här inlägget var min fina kortlek från H&M. Den är bara sååå fin.

 I hela mitt liv har jag aldrig sätt någon finare kortlek. Hoppas ni också tycker om den!

Likes

Comments