Vi har varit på djurkparken idag med tant Anna, väldigt mysigt! Lilo somnade redan i kön in och sov hela vistelsen, vilket jag tyckte var bra för det är svårt för henne att ligga vaken i vagnen. 

Idag hade jag åkpåse i vagnen och Lilo verkar tycka att det ör mysigt. Innan hade vi täcke i vagnen och det sparkade Lilo bara av sig så åkpåse känns smidigt! Vår åkpåse kommer från Ullared. 


Hänger med Lejonen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska vi äntligen skriva kontrakt så vi blir av med lägenheten. Håll tummarna att allt går som det ska! Har inte varit lätt sen budgivningen drog igång, folk som krånglar. Man ska aldrig tro att saker ska gå lätt.

Det är skönt att det fredag idag, det betyder att mannen kommer att vara hemma. Även om jag inte jobbar har jag sån fredagsfeeling. Ikväll ska vi göra pizza med chevré, sen jag slutat vara gravid går jag lös på chark och ostar. Var en pest att vara utan det i nio månader.

Lilo ligger just nu i sin säng och kollar på sina djur på sin sängmobil. Jag har beställt ett babygym som jag tror hon kommer uppskatta. Finns här!

Likes

Comments

Förkylningen är värre än värst idag. Har försökt med alla huskurer men känns väldigt tungt i huvudet.
Inte lätt att ha ork till ett aktivt barn som inte gillar att vara still. Hoppas på att mannen i huset mår bättre så han kan busa med Lilo så kan jag krypa ner under täcket. Lilo verkar ha klarat sig bra hon är lite gnällig men kan ju vara för mamman är tråkig.

Imorgon är en ny dag och då är jag frisk igen! Har jag bestämt!

Lilo i morse innan vi gick upp ❤️

Likes

Comments

Lilo ligger och sover i soffan, det är väldigt ovanligt att hon sover på dagen. Hon är verkligen ett aktivt barn. Vi har dragit på oss förkylning så det blir att stanna inne några dagar men det känns skönt på något sätt för det var varit lite hektiskt på sistone. Vi är mitt under ett flytt som innefattar köp av hos och försäljning av lägenhet, inte helt lätt med bebbe.

Vi hade visning av lägenheten igår och det kommer även ett par idag och kollar. Kan säga att det är jobbigt att hålla så rent hemma haha! Gårdagen gick jag hela dagen och fixade, men 1min innan mäklaren kom jag på att jag inte städat micron!! Fick smått panik och Linus sa lugnande "de kollar inte i den ändå" MEN vad ser jag när vi kommer tillbaka, någon har grejat med micron. Usch de tror väl att vi är några äckliga typer.

Jag kanske skulle passa på att äta när Lilo ändå sover. Är inte varje dag man hinner.

puss!

​Lilo 

Likes

Comments