Header

Hejsaaaan.
Sitter på tåget mot skolan och är bara så jävla sjukt taggad på att det är sommar om några månader, har 120 dagar kvar av skolan, sen är jag klar? Så himla galet.
För någon vecka sen bokade jag och mina vänner studentresa till Ayia Napa i Cypern, så jävla sjukt och najs va
Nu är dock mest tankarna på att klara skolan, starta UF, skriva klart gymnasiearbetet och allting vid sidan av, men det ska jag allt se till att fixa.

Ni får ha det bäst
P&K

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej fina ni.

Jag har tappat bloggen, tycker det är roligt att blogga men blir aldrig av? Så det ofta blir tyvärr.

Idag har jag och pappa övningskört nästan hela dagen i bilen jag ska köra upp med. Uppkörningen och teorin närmar sig och jag blir bara mer nervös. Men vi började i alla fall att åka till sportshopen i uddevalla som hade typ 70 % på allt med tanke på att de ska stänga, så det var najs och jag hittade en jacka och två tröjor.


Och äntligen!! Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag blir 18, så sjukt galet. På fredag blir det släktkalas och sen på lördag när jag fyller ska jag ha fest för mina vänner. Längtar nåt så otroligt och ska bli roligt att träffa några av mina vänner jag inte träffat på ett tag.

Så nu ska jag försöka blicka framåt och se det roliga. Hänt mycket denna vecka som tagit all energi som jag vill glömma och gå vidare från. 

Nu ska jag fortsätta städa, ha det bäst.

​P&K

Likes

Comments

Hej finisar!
Kom hem till Sverige igår, det var blandade känslor.
Vart i Spanien i 2 veckor med 30 grader varje dag, så kommer man hem till Sverige som är 15 grader, vad hände med sommaren?

Jag har verkligen haft det hur bra som helst ändå om det var nästan 3 km till stranden, man fick ju gratis motion iaf haha.
Och insett att jag verkligen gillar sangria haha, jaja

Puss och kram på er

Likes

Comments

Hej finisar! Idag har jag i princip bara jobbat. Jag vaknade rätt sent, gick upp och åt frukost och tog bussen till jobbat. Jobbade fram till 21 och hade verkligen en stressig dag. Jag jobbar i en kiosk som även har som ett gatukök. Och de sista timmarna var jag ensam och det var ju självklart då de kom som mest folk. Men jag har lärt mig att hantera stressen bättre än vad jag gjorde första jobbdagen på kiosken.

När jag kom hem gjorde jag bananpannkakor och satte mig ute på balkongen och bara myste med Håkanmusik, Håkan har verkligen låtar för alla humör. Och älskar verkligen hur mysiga hans låtar är.

Puss på er!

Likes

Comments

I helgen var jag ute på öarna i Göteborgs skärgård och hade det hur mysigt som helst med familjen och familjevänner. Vi åt skaldjur och kollade runt på de olika öarna, hur fina som helst verkligen. Fotö känns som ett ställe jag vill bo på någon gång i mitt liv!

Likes

Comments

Sedan sist har jag inte gjort så mycket förutom att sålt öronproppar i både Göteborg och Köpenhamn, och nu sitter och väntar på att klockan ska bli 12 då vi ska åka till Oslo och sälja. Så har jag även firat midsommar med vänner och familj.

I måndags när jag sålde öronproppar på Bruce Springsteen kom det fram en och gav mig en gratis biljett, så då gick jag på konserten med två kompisar som redan hade biljetter.

Så har jag även blivit timanställd i en kiosk ganska nära mig, hur kul som helst!! Älskar att stå i kassan haha. Och bara få träffa massa olika människor.

P&K

Likes

Comments

Nu är det bara ett år kvar tills jag tar studenten, om ett år har jag gått ur skolan. Det är en ganska sjuk tanke, jag kommer fortfarande ihåg rasterna i 6an då vi körde king och så fort det ringde in så skrek vi alla att vi skulle passa bollen så vi kunde springa ut så fort det var rast igen. Då var det flera år kvar till gymnasiets början och nu är det bara 353 dagar kvar till slutet av gymnasiet. Har gått in på året jag kommer räkna ner och ta vara på som mest.

Efter gymnasiet har jag en dröm som jag ska försöka att göra till verklighet vilket är att åka till USA i ett år och vara Au pair. Tanken fick jag för ungefär ett år sen, och den bara förstärks för varje dag som går. USA är ett land jag alltid velat besöka, och få prova på att bo där. Au pair funkar perfekt då man både få bo där och uppleva kulturen, samtidigt som man jobbar och tjönar pengar.


​P&K

Likes

Comments

Sprang vårruset i onsdag! En go sträcka på 5 km, och tog mig runt på lite drygt 35 minuter. Sprang mer än vad jag trodde att jag skulle orka, så jag är stolt över mig själv!

Vi var ett gott gäng och åt mysig picknic efter!

P&K

Likes

Comments

Idag efter skolan åkte jag med goa vänner och badade och solade i Delsjön. Vi åkte till Ica innan och köpte med oss lite fika och hade det hur mys som helst. Klockan är snart halv 9 och står i linne och inte fryser. Sommaren är här!

P&K

Likes

Comments