Header

Contains affiliate links


Alltså jag dör för Balenciaga-bootsen! Hur snygga är dem inte?! Dem passar så bra till en casual vardags outfit men även till en klänning så som Kenza hade på Coachella. I want them so badly! Är också helt kär i Gucci hoodien. Lagom att den går loss på sådär 14.000kr...


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags var det dags för inflyttningsfest hos Terese. Vi kom dit vid 18.00 och då käkade vi lite pizza och pommes. Hon hade även gjort massor av snittar och sånt gott, hur duktigt är hon inte? Det var faktiskt riktigt kul att hitta på något, är ju i stort sett alltid hemma måndag till söndag pågrund av ångest och andra hjärnspöken. Men jag har successivt börjat göra lite saker utanför huset för att träna bort min sociala ångest, de är ju inget som försvinner på en natt eller två. Men jag ger de tid och har redan märkt skillnad då jag knappt kände någon ångest i fredags. Märkte dessutom att de var mycket enklare att åka till affären dagen efter då jag liksom var inne i moodet från fredagen. Fredagen var bäst, lördagen var bra och idag söndag suger. Ständigt berg och dalbana.

Anyway, det var jätte kul att träffa nya människor och att umgås med andra än familjen haha. Kom inte hem förens 05.30 på morgonen vilket förklarar en hel del. Lyckad kväll/natt helt enkelt!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Igår hade vi en heldag i Halmstad med familjen. Pappa fyllde nämligen 50 år så vi ville överaska honom. Han hade alltså ingen aning vart vi skulle eller vad vi skulle göra när vi körde på E6:an mot Göteborg. Vid 14:30 var vi framme på första destinationen som var Prison Island. Ombytta och klara körde vi igång! Vi var där inne i 2 timmar och jag tror nästan vi hann alla celler. Det var kul och jag kan tänka mig att göra de igen men hade nog faktiskt förväntat mig mer. Det kändes lite som att hela upplevelsen hade känts mer spännande och på riktigt om man var typ 10-12 år, men samtidigt så var de knappt att vi som var 15-50 år klarade de haha. I vissa celler fattade man verkligen ingenting och i fåtal kände man sig riktigt smart.

Innan vi körde mot Centrum tog Emma lite outfit bilder på mig. Kul med lite nytt material. Har inte alls haft någon energi att varken göra vid mig eller ta på mig kläder som inte är mjukis den senaste tiden så därför har de inte blivit så mycket uppdateringar på Instagram. Sen hur kul är de att ta outfit bilder när man bara har skog runt om där man bor? Tycker inte att en Outfit framhävs på samma vis när det är för mycket detaljer i bakgrunden, de stör hela intrycket. Vi har iallafall planerat att åka in till Helsingborg snart och ta lite outfit bilder så man har på lager. Det blir lättare att hålla Instagram vid liv då haha, jag blir så stressad annars när man så gärna vill lägga upp något men inte har något nytt.

Klockan 18:00 gick vi in på Pinchos då vi hade bokat bord där. Varken mamma eller pappa hade ätit där innan så det var helt nytt för dem. Men maten var som vanligt super god! Jag tog kycklingspett marinerat i lime och chili, sötpotatis pommes & falafel med tomat och vitlöksdressing. Mamma och pappa var positivt överraskade, dem var förvånade att dem faktiskt blev mätta. Därefter gick vi och hämtade ut bio biljetter till Beauty And The Beast som var nästa överraskning. Det var ca 1 timme kvar innan den började så vi gick och satte oss på O'Learys sålänge.

Klockan blev 20:30 och vi gick mot biografen igen. Jag hade verkligen sparat mig under dagen och ätit frukt istället när dem andra tog glass, åt mig inte propp mätt på Pinchos utan jag tog bara tre olika rätter för jag ville inte sitta på bion och känna att jag ville spy så mätt jag var. Eller mest var de ju för att jag verkligen ville ha plats för bio chipsen heheh. Sourcream chipsen på bion är standard för mig, älskar dem! Så det blev de ju en stor besvikelse för mig när jag inser att de är en Röda Kvarn bio. Som inte har dem vanliga chipsen.. dem här smakade typ som sånna chips man köper på ica, typ OLW sourcream stjärnor. Okej till filmen då, absolut var den bra och den har fint budskap men den blev alldeles för dryg med alla sånger dem sjöng. Tog till och med upp mobilen och kolla instagram några gånger under filmens gång haha, de brukar liksom inte hända mig.

Trotts en lång och intensiv dag så var den verkligen så bra! Pappa var jätte nöjd, såväl dem andra och jag. Vi hade fint väder, inget syskonbråk och ja, en dag att minnas helt enkelt. Måste också tillägga att Halmstad är en stad vi verkligen missat. Man har ju varit förbi några gånger men aldrig riktigt stannat och sett sig omkring. Om vi ska göra något åker vi oftast till Helsingborg, Malmö eller Lund men framöver ser jag gärna att vi åker till Halmstad mer. Blev ju ingen tid för shopping så att åka dit i vår/sommar och gå på shoppinggatorna i solsken det är något jag verkligen vill göra. Riktigt mysigt!


Likes

Comments

Mest lästa

Nouw Magazine