Header
View tracker


Dress from Young Couture by Barbara Schwarzer // Jewelry and bag from Glitter // Shoes from Scorett


Jag började dagen med en ordentlig frukost och sedan satte jag igång med sminket. Vid 11.30 var jag på plats hos frisören ute i Viken som skulle fixa mitt hår. Några timmar senare var hon klar och jag var super nöjd! Salongen heter Vår Vråå och dem är verkligen jätte duktiga där. När jag kom hem så fixade jag de sista med sminket och sedan åkte klänning och smycken på.

Vid 16.00 samlades alla utanför Dunkers kulturhus där familj och vänner fotograferade oss. 17.00 började bussarna gå mot Sundspärlan där balen ägde rum. Utanför blev vi proffesionellt fotograferade samt att HD sände live. Där inne blev de mingel och välkomst drink innan förrätten serverades. Vi satte oss till bords klockan 19.00 då de bjöds på klassisk toast Skagen på mörkt bröd. Till varmrätt fick vi majskycklingfilé med vårprimörer, palsternackspuré och rödvinsreduktion. Samt en potatiskaka med prästost. Efter lite underhållning på scenen fick vi in vår dessert som bestod av mjölkchoklad-pannacotta toppat med färska bär.

Runt 21.30 bars en del bord och stolar bort efter som att det var dags för vals och dans! Vi dansade lite (inte vals haha) med det var så varmt så vi var mest ute och minglade bland människorna. Strax därefter kom min syster med ombyte då ingen av oss ville dra ut i långklänning eftersom att de både var varmt och klänningen hade antagligen gått sönder. När nya outfiten var på så gick vi in en runda till och dansade lite innan bussen mot stan börja gå.

Vi var så taggade på utgång så vi tog bland dem första bussarna som gick tillbaka. Började utgången med lite shottar på Knutpunkten innan vi gick bort till Harrys. Där var i princip inget folk så vi ägde dansgolvet ett tag och sen gick vi vidare till Sirocco där vi spenderade resten av kvällen. Ärligt så var de bland den roligaste utgången på länge. Riktigt lyckad kväll/natt.


Likes

Comments

View tracker


Har spenderat större delen av dagen här ute på altanen och läst Ken Rings bok, Livet. Det hör inte till vanligheterna att jag ens köper en bok, men jag kände att om jag ska orka att ligga och sola i sommar så måste jag hitta något som håller tålamodet uppe. Så jag hittade denna på bokrean för någon vecka sedan och tänkte ge den ett försök. Jag blev helt fast efter första kapitlet och jag vill bara läsa mer och mer. Man får verkligen en inblick från hans uppväxt och allt han berättar om. Rekommenderar!

Likes

Comments

View tracker
Nouw Magazine