Åh nej! Inte det förbjudna ämnet! Neeej ello skriv inte om snusk nuuu!
Men vet du vad? Yes imma talk about it! Eller skriva hehh..
Okej.. så dehär är då det "förbjudna" ämnet man inte pratar om i stora grupper. Men egentligen, hur många frågor har inte folk om det här ämnet? Jag menar jag har supermånga frågor! Typ vilket hål? Nej, det vet jag tyvärr.. men när är det okej att ha sex i ett förhållande? Och sånt!
Det undrar jag verkligen! Om man kör på "när man är redo" så kanske det är för tidigt? Eller min fråga är mer, hur länge kan man vänta?
Och ska man verkligen betrakta sex som att "klia sig på ryggen". Alltså att det ska vara skönt, när som helst och hur som helst? För enligt mig ska det vara något som man uttrycker sina känslor med. Alltså att man bara ska ha det för att visa att man tycker om en person typ.. För det ska väll inte vara "när och var som helst" bara sådär?
Men to the things I do know!

Ah vilket hål? Jo tamponghålet! Där det kommer blod yesyes! Och om du inte vet vart det kommer blod ifrån är du nog inte alls klar för att ha sex! Wait for puberty! Innan den biten är sånt bara bökigt och obekvämt. Tror inte ens det går att bli våt innan puberteten.. men det klart det behöver ju inte vara just det hålet. Det finns ju mat in och mat ut hålen.. (shoutout)

Hur suger man??? Det är helt upp till en själv hur man tycker om att göra. Men det är ju jävligt svårt att veta vad killen tycker om också! Fast det säkra kortet för dem som inte kan gå deep är nog att hålla på med the ballz. Aldrig hört om någon som inte tycker om det! Och det är inte så ansträngande heller. Eller då länge det inte är hårigt och svettigt..

Hur känns det att komma??? Jo typ som att kissa på sig! Nej men nästan faktiskt. Tänk dendär känslan när man är påväg hem från skolan i en buss men 50 ungar som skriker, och att man just druckit en halvliter fanta och är påväg att spricka. Känslan när man kommit hem, sätter sig på toan och får slappna av! Typ så är det att komma.

Får man ta plats eller ska man leka död fisk?? Vad jag märkt uppskattas det att vara lite freaky hahah, eller ah ta plats då.. För då visar man att man är bekväm oså. Och så visar man att man är a horny fucker och den andre kör på mer dåå!

Glidmedel??? För vissa behövs det varje gång cuz det är svårt att bli våt för vissa. Och för andra behövs det aldrig. Och för en del så behövs det bara om det är en stor som ska in eller om förspelet suger.

Förspel?? Ingen hoppar väll i säng med någon utan förspel hoppas jag iallafall? Men det är typ kyssar, smek, klämningar och sånt! Vissa inkluderar även oralsex som förspel. Enligt mig räknas det också som en del av själva sexet men det beror väll på hur man tycker och tänker på den saken.

Vad är oralsex?? Det är när man går ner på den andra aka suger eller slickar. Oralsex är dock ett lite finare ord för det enligt mig!

Nu var dehär lite snusk för dummies men någon blev säkert jätteglad av att läsa dehär..! Eller låt mig önska iallafall! Men aja puss alla fina!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jajaja, jag behöver inte beskriva hur sjukt nervös jag var igår morse innan skolan skulle börja. Men idgaf så jag gör det ändå! #krim
Vaknade kanske 2 timmar innan väckarklockan ringde, kissade kanske 5 gånger på dem 2 timmarna. Men det bästa är ju absolut när man är så nervös att exakt ALLT går fel. Like seriously?? Bakade innan concealer så jag fick stora jävla fläckar av INGENTING under ögonen. Blev så pass stressad att jag fick en fet finne på axeln. Och jag tänkte ju ha linne på mig. Så älska livet! Dock fixar ponchos biffen ja!
Men Aja!
Så vad hände i skolan, och hur gick det? Jooo jag mötte upp min kompis Max utanför skolan. Kjedjerökte och klagade på att vi var nervösa. Sen gick vi runt lite och såg ut som amöbor.
Alla 1or skulle då samlas i matsalen så vi går in dit och sätter oss. Jag, dum dom jag är, sitter och kollar runt och letar offer för min vänskap.. smart! Men alla från IM går till klassrummet vi ska vara i och sätter oss. Läraren babblar på om en massa saker, och jag kommer inte ihåg ett ord.. bara att man inte får röka inne i skolan typ.. men vi får iallafall rast efter ett tag och typ halva klassen går ut och röker. Jag och Max tror att dem ska bita oss så vi står kanske 30 meter bort från alla andra. Ja vi är väldigt ensamma.. men påväg in så tänker vi leta efter någonstans att köpa kaffe. Och då tar vi det stora steget (jag tar det stora steget) och frågar en tjej vart man kan köpa det! Now she's mah bruh. Hon heter Felicia yaaay!
Vi går in till klassrummet igen efter 15 min och får en rundtur i skuulan, då ansluter sog en till person till oss yaaay en till bruh, hon heter nikki yaaaay!
Men efter skolan går vi tre tjejer till Ica, nej Max ville inte vara med oss för han hade viktiga grejs säger han! Men vi går dit köper en massa mensgodis (choklad) och sätter oss vid en liten damm. Riktigt mysigt var det!

Likes

Comments

Idag är det 1 år sedan jag åkte in på mitt andra SIS boende. Och det gör mig verkligen så sjukt glad att tänka på hur långt jag har kommit sen dess. Möjligen inre såhär "villa, 2 katter och lyckligt gift". Men i tankesättet.
Har inte uppe fingrarna mot polisen längre. Well även fast jag oftast skulle vilja det.. men jag kan ju hålla mig för det nu.
Jag kan äntligen tänka att jag snart får åka hem till mina bröder och pappa.
Kan med handen på hjärtat säga att jag har så sjukt mycket bättre respekt till allmänheten nu. Är helt klart medveten om att större delar av mitt nätverk svikit mig. Men jag är inte arg längre. Jag vill bara visa att jag är en bättre individ än dem tror jag är.

Men på ett SIS nudå? Man för knappt göra något, så vad är det man gör..?
Joodååå det ska jag berätta för er. Iallafall vad man gjorde på ljungaskog , Örkelljunga.
Detta är då en.. ah typisk tisdag säger vi.
Man blir väckt halv 8 på morgonen av antingen nattpersonalen eller sovpersonalen. Då måste man gå ut ur sitt rum och visa sig innan 8 för att inte få 15kr avdrag och sånt. 15kr låter inte mycket alls, men för oss var det världen!
Sedan klockan halv 9 börjar skolan på området. Alla på avdelningen som har lektion då får samlas i "hallen" och gå med antingen en eller två personal beroende på hur många som ska gå till skolan. Lektionerna där är alla 1 timma långa och emellan lektioner går man tillbaka till avdelningen med personal/lärare och röker i lilla apburen som fanns där eller göra vad man vill i 10 min. Och sedan gå tillbaka och göra samma prosedur.
Klockan 12 är det lunch. Då äter alla avdelningar för sig. 15 min efter alla satt sig ner för att äta är det röktid igen. Man får då inte röka när man vill utan det var ett speciellt schema när man fick. Då personalen låste upp så man fick gå till rökburen.
Sedan går alla som har lektion till skolan etcetcetc.
Efter skolan alltså klockan 3 på tisdagar, då är det städning. Alltså får vi inte kolla på tv eller någonting försän vi städat våra olika områden. Som är våra rum, toaletterna varannan vecka eftersom vi delar med andra. Och hallen/ rökrutan/ köket/ vardagsrummet/ lilla hallen.
När vi är klara med våra områden får personalen godkänna det och sedan ge oss ett papper vi får skriva under för att få vår veckopeng.. på hela 175kr om vi gått upp i tid varje dag..
Sedan när alla är klara med städningen får vi kolla på tv i vardagsrummet eller om man skött sig och gått på alla lektioner och så. Då får man åka ut med personal. Till typ väla i Helsingborg eller Ica i Örkelljunga. Fast just på tisdagar åkte dem flesta vara till Ica för att köpa sina cigg för veckan.
Middagen brukade vara mellan klockan 5 och 6. Samma sak där att det var 15 minuter efter alla satt sig som man fick gå ut och röka. Sedan efter maten får man göra vad som tills klockan är halv 11. Och då är det läggdags. Är man inte inne på sitt rum då så får man en slags färg bestraffning*.
Sedan när man går upp dagen efter är det samma sak.

*= färgerna var röd gul och grön. Då handlar det om hur mycket man får göra. Röd får man inte gå till skolan.
Gul får man bara gå ut på området med två personal.
Grön får man göra så mycket som möjligt där.

Likes

Comments

Många uttrycker sig ha depression, det verkar bli vanligare och vanligare. Men något folket måste förstå är att en depression är inget som kommer och går. Det innebär inte att man vaknar på fel sida en dag och är lite tjurig och ledsen. Utan en depression är något man känner av varje sekund av dygnet, och som man kan känna i flera år. Det är ofta kopplat till ångest och panikångest. Men ge fan i att säga att man är deprimerad för att sommaren är över.

I rubriken skrev jag att depression inte är en sjukdom som många kan tro. En sjukdom är en förkylning man kan ta antibiotika för och bli frisk från.
En depression däremot är ett sinnes tillstånd. Det kan man inte i något vis ta antibiotika för eller något sånt och bli glad igen.
Folk tror dock att "lyckopiller" hjälper, såsom flouxetin eller xanor. Men de gör de faaan inte. Lyckopiller gör en inte glad någonstans. Det gör en helt enkelt stabil. Alltså att man inte känner något alls. Ni som inte har depression eller haft kan undra varför man då tar dessa mediciner ifall man inte känner något av det. Då ska ni veta att när man går runt och är ledsen och nedstämd ständigt, då går bit för bit sönder av en. Man känner sig tommare och tommare. Till slut blir man ett svart hål. Man suger åt sig all negativitet runt en och det reflekteras på ens egna mående.

Depression behöver dock inte betyda att man är ledsen utåt. Oftast märker man inte att någon har detta då man aldrig vill vara "den som är den". Man skäms oftast över sitt mående och då går det ut på andra sätt. Själv när jag hade depression ville jag visa mig själv som stark och självständig. Det vill jag dock fortfarande. Typ bevisa att jag klarar saker för mig själv och inte behöver hjälp. Men depression kan också betyda att man är arg. Man kan vara utåtagerande arg och bara arg inombords. Till exempel om man har diagnosen för att man är med om något. Då kan man vara arg för att just dessa händelser har hänt eller händer. Så om ni ser någon som är allmänt arg, tänk inte att ni bör akta er. För den personen mår troligen väldigt dåligt! Eller så är den personen satsen som borde svalts bara. Men i vilket fall be nice.

Fast även om en individ som man vet mår väldigt dåligt är speciellt glad en dag. Så tänk till. Jag minns en kväll då jag hade bestämt mig att ta mitt liv. Jag minns att min pappa visste direkt vad jag tänkte göra den natten. Då frågade jag han hur han visste. Så berättade han att han visste för jag var speciellt glad och kärleksfull. Och att eftersom jag egentligen mår så pass dåligt och ansträngde mig för att klämma ut den sista orken jag hade kvar. Då förstod han att jag verkligen ville göra den orken till den absolut sista.

Även med depressioner är det inte så många som förstår hur man är ett bra stöd. Detta är olika för alla såklart. Men ibland behöver man ingen att prata med. Då vill man bara ha någon som lyssnar på en. För om ni tänker efter, hur många är det egentligen som tar tiden att bara sätta sig ner med en och lyssna på ens tankar och idéer. Möjligen ens gosedjur. Men det funkar inte alltid som stöd. Detta är väldigt inflikat i mitt liv i know. Men för mig är det så. Mår jag dåligt vill inte jag diskutera det. Jag vill bara att någon ska lyssna på mig då man känner sig speciellt ignorerad då. Och möjligen så vill man inte prata alls. Utan bara ha någon där. Det är allt som krävs ibland. Att någon visar med handlingar. Inga ord. Att man är där.

Likes

Comments

Det är jäääättemåååånga vad jag vet som har ganska så svårt att somna! Jag vet inte om det är så mycket bland äldre, men om jag räknar mina vänner så kan inte majoriteten somna försän 3 på natten även om dem går upp 7 till skolan. Och det har jag då lite tips för!

Ät inte godis 3 timmar innan ni ska lägga er. Det klart det behöver inte vara just 3 timmar, men personligen är det den siffran som räknas. Ni som haft grundskole hemkunskap vet om att det finns socker i godis, yesyes? Och då vet ni troligen även att socker ger snabb energi. Och den energin gör det på gränsen till omöjligt att somna.

Kolla på youtube innan du går och lägger dig/tills du somnar. Jag är en sån person som är väldigt van vid att det alltid är ljud runt mig. Så jag blir superstressad om det är tyst! Och på så sätt är det lite ljud runt fast inget som man blir stressad av om man missar något av.

Träna under dagen. Då gör man alla muskler trötta så hjärnan arbetar extra för att få dem fortsätta rulla. Då blir hela du trött tills natten och gör det lättare att somna.

Tvätta ansiktet och ta bort sminket innan läggdags. För dem flesta är det en självklarhet men för vissa är det inte det. Har flera vänner som inte tar bort sminket. Och inte bara med att man åldras snabbare, får finnar och blir torr. Utan då känner vi ju av sminket och blir omedvetet försiktiga med ansiktet och kan inte lägga oss som vi vill.

Hoppas detta hjälper lite!

Likes

Comments

1. Pälsponcho från diablessofsweden 699kr | 2. Linne från HM 49kr | 3. Jeanskjol från kappahl 105 kr| 4. Svart top från bik bok 249kr | 5. Crop top från bubbleroom 249kr

Dessa plagg tror jag kommer bli en ganska stor hit nu i höst iallafall.

Ponchon såg jag en del använda nu i våras och själv tyckte jag det såg lite dumt ut att den bara hade på sig det under vintern. Men sen kom jag på hur snyggt det skulle vara att ha en sån över till exempel en skinnjacka och så. Så började min kompis använda en sån några veckor sen och jag har verkligen lärt mig älska dessa. Så it's a got to get!

Vanliga "tråkiga" linnen kan man tycka ser väldans tråkigt ut och så. Men tänk såhär, less is more. Och tänk att ha ett vanligt linne, tighta slitna jeans, skinnjacka och utsläppt plattat hår. Den kombon är så lätt men ändå så sjukt snygg. It aint goin anywhere!

Jeanskjolen blev jag lite ledsen på då jag inte hittade den slags som jag ville hitta. Försökte leta upp en lite halvsliten oså. Men det är nog lättast att hitta på secondhand eller om man letar lite noggrannare. Och det är de dock inte så många som har nu. Men till hösten med ett par klackade stövlar? Oh lord YES!

Tröjan ifrån bik bok tänker jag bara, vem älskar inte volanger dehär året? Och öppna axlar har vart älskat ett antal säsonger nu. Tror dock det kommer gå ur stil när som helst. But this is sooo cute, så man får ta sin sista chans att visa upp axlarna!

Den sista från bubbleroom.. behöver jag ens skriva något? That shit is the bomb! Jag börjar älska crop tops mer och med! Speciellt nu när alla affärer gör så sjukt snygga och inte minst sexiga. Och det behöver såklart inte vara sexigt för någon kille? Man kan absolut bara vara sexig för sig själv! För att man själv ska känna sig attraktiv, det är verkligen det viktigaste! Men broderingarna på den? Ouff!

Något som jag även tror är in i hösten nu är färgen rött. Hela året har det vart rosa och beige, och på hösten är det alltid starkare färger som räknas! Så det är helt klart coca cola etikettens höst i år!

Puss och kram alla fina!

Likes

Comments

Tänker då berätta om my daily makeup routine! Oftast på bilder har jag en del mer smink än detta men till exempel till skolan så har jag bara detta. Och vad är det då jag använder? Och i vilken ordning?

Jo det är alltså :
1. Foundation ~
L'oréal paris, True match i färgen ivorie rose. Som då är den ljusaste. Yes I know, är för blek för mitt egna bästa. Men moln kommer fram så fort jag försöker sola okej?

2. Brow gel ~
Essence, eye brow gel - colour & shape i färgen 01 brown. Detta är dock också den ljusaste jag kunde hitta av dem.. kind of wierd I guess..

3. Concealer ~
Essence, stay natural concealer i färgen 03 soft nude. Dem hade då 02 och 01 när jag köpte men dem var mycket varmare toner så dem såg mörkare ut.

4. Contour ~
Maybelline new york, master contour by face studio. Tror inte det finns olika färger av den här vad jag minns. Det var då ett ganska bra tag sen jag köpte den. Och eftersom jag inte har smink varje dag så går det inte alltid åt!

5. Ögonskugga ~
Denna är jag lite arg på just nu för det inte står något märke. Vilket då även är väldigt dumt att jag använder den för det säkert är superdåligt för ögonen. But I löööv the colours! Köpte den på något ställe i Finland idk..

6. Eyeliner ~
L'oréal Paris, perfekt slim by superliner. Rip för mig börjar denna ta slut dock så gotta buy a new one.

7. Mascara ~
Maybelline new york, the colossal volum' express mascara - smokey eyes. Woah take it easy on the name.. Nejmen den är skitbra, själv har jag väldigt långa fransar som lätt klibbar ihop sig när jag sätter på mascara, men nejnej inte med denna!

Likes

Comments

Är jag den enda som finner mig själv vidrig?
Som inte ser något värde i mig själv och mina handlingar?
Som väljer att putta bort dem som kommer för nära?

Jag är så fruktansvärt trött på det. När jag är på gränsen till att känna att jag mår bra, då jävlar tar jag chansen att se till att jag mår sämre.

Behandlar folk runt mig som luft för jag alltid sett mig själv som det. Dendär slemmiga saken på marken som folk tillåts spotta och sparka på. Alltid låtit dem göra det. Aldrig sett mig själv som någon med värde utan alltid sett mig som någon utan respekt. Utan själv respekt.
Tror jag låtit folk göra exakt vad dem vill med mig nu. Har inte orkat bry mig. För om man bryr sig så såras man bara mer.

Hatar att när jag ser mig själv i spegeln. Så ser jag inte en person med ett ansikte och karaktär. Jag ser ett monster med ett hål. Ett stort svart hål som bara suger åt sig allt negativt det ser. Som drar åt sig och drar åt sig och drar åt sig. Och det tar aldrig slut.

Hatar att när jag känner något för någon bra och riktig så börjar jag tro att den personen är en "fuckboy". Efter ett tag får jag alltid känslan att den andre bara leker med mig och att den kommer sticka så fort den kan.

Hatar att jag aldrig kommer kunna känna mig trygg runt män på det sättet jag gjorde förut. Att jag alltid får känslan att om jag inte är beredd kommer han dra ner mig på marken och bevisa att jag är ett objekt.

Hatar att jag aldrig kommer kunna ha barn för att jag säkert kommer trigga igång aggressiviteten och galenskapen mamma hade mot dem.

Men det jag avskyr som mest.. det är att jag skrivit upp allt dehär på hela min kropp. Så folk blir medvetna om hur lågt jag tycker om mig själv. Täcker jag inte över allt så blir jag sedd som en med ärr bara.
Tror inte majoriteten av er vet hur mycket det bränner när ni tittar på mina ben och armar. Ni kollar som om det är första gången ni ser det. Ni kan verkligen trycka ner en med så bara en blick. Det som absolut inte hjälper är när ni pekar och viskar. Man märker sånt. Det är väldigt sällan jag har gått fram och bett folk sluta. Men dem få gångerna jag gjort det så har jag nästan alltid fått som svar "täck över om du inte vill att folk ska kolla" och "skyll dig själv det är du som gjort det". Då tror jag inte heller att folk vet hur mycket kraft det tar av mig att så ens våga ha på mig kortärmat. Att ha kjol utan strumpbyxor eller gå och bada bland folk. Idrottslektioner har jag knappast vågat vara med på då jag alltid fått frågorna varför jag inte byter om med dem andra. Och det är inte för att jag är feg eller svag på något sätt. Utan det är för att jag blivit så ned slagen och sårad att jag så känt att jag behövt skada mig själv. Ska jag då behöva stå ut med att folk ser mig som en utomjording då också?

Likes

Comments

Nu är det ju så att jag skriver väldigt mycket om andras förhållanden och sån skit. Men nu ska jag faktiskt skriva om ett psyko jag höll på med. Detta är helt sjukt hur jag inte märkte innan att han var som han var! Det stog i pannan på han liksom.. bokstavligen..

Så honom träffade jag genom - trumvirvel tack! Sociala medier!
Vi hade följt varandra på Instagram väldans länge, så jag lägger till han på snap! Då lägger han tillbaka och efter kanske 5 minuter, då får jag en snap av han. Med det absolut charmigaste som finns! En dickpic! Direkt efter skrev han förlåt och att han skickade fel. Men jag var med en kompis då och dumma som vi är så väljer vi att driva med han och skriva lite sådär "nice dick" o sån skit. Så han börjar snuska sig.. euw, det var inget roligt snusk heller liksom.
Men då var ju jag strandad nere i Småland efter att "föredettingen" lämnade mig där.
Så jag frågar runt lite om någon kan hjälpa mig med biljett upp till Stockholm. Då jag inte hade några pengar heller. Och då ställer sir dicksalot upp!
När jag kommit upp till Stockholm skriver han då att jag kan bo hos han ett tag också, och ah jag tänkte bara "fine, boplats är nice" och åkte till han.
När jag vart där i kanske 4-5 dagar börjar vi hålla på lite smått sådär, eller ah tillräckligt för att det blir barnförbjudet.. och vad är det han gör under snusket? Jo, han trycker ner mitt huvud mot han så pass att jag börjar spy. Det var inte bara kväljningar, utan riktig spya. En hel buffé typ. Så jag börjar vifta med armarna och försöker dra mig därifrån men nejnej han fattar inte. Så när jag tar mig upp så springer jag till toan, spyr klart. Men då kommer han upp bakom mig och utan att ens tvätta av sig så försöker han trycka in sig?? Vänder mig om och skriker att jag förfan spytt på han. Så han skjöljer en sekund. Alltså verkligen drar duschslangen över så fort han kan.. och tror det ska vara lugnt. Så säger till han att jag ska gå och lägga mig hahah.

Fast det värsta han gjorde var helt klart när han kasta ut mig. Jag hade vart irriterad på han för han var så fruktansvärt på hela tiden. Typ tjuvkikat på min telefon och hållt om mig när jag ska sova (vilket jag har jätte svårt för och han visste om). Så då när jag sa till han att lägga av så rycker han ut min väska ur garderoben och kastar alla mina saker på mig. Klockan halv 2 på natten.. tänker att han får lägga av och lugna ner sig så jag försöker sova. Han står och fortsätter gagga om att han vill att jag ska dra därifrån samt skriker på mig. Så jag går upp och säger till han att lugna ner sig. Då blir han ännu argare och rycker tag i mig och kastar mig över halva rummet. Då slog min fot i någonting minns inte vad det var men fick ett stooort jävla sår på tån som typ sprutade blod i två dagar efter. Och då går ju jag igång och börjar skrika tillbaka! Fast vad händer då? Jo en lavett får jag då. Där är det ju nog så först då tar jag mitt pack o drog. Tur som jag hade var min vän på Max i stan i Uppsala så jag kunde möta upp henne och vara med henne och några av hennes vänner tills jag hittade sovplats.

Fattar dock inte ens varför man dras till dessa, och varför dem är så lätta att hitta. När jag som tjej bara ser psykopat grabbarna så får ju jag intrycket att alla är sånna. Where u at good guys?

Likes

Comments

Nu har jag gjort två, möjligen dumma, impulsivs saker på två dagar! Men ibland behöver man göra sånna saker! Bara för att man ska veta att man lever. Men vad har jag nu gjort? Jag har PIERCAT mig. Inte i bröst vårtan eller någonstans där man ser så värst. Så inte jätte rebell är jag inte. Utan piercade en smiley!
Men den andra är en sak som kommer synas ständigt, har färgat håret! Hade svart hår förut, och kände att jag behövde en förändring så varför inte? Eller färgning är det inte, tonade så det går ut om några veckor!

Likes

Comments