Det enda man ser (eller praktiskt sätt enda) på bloggar etc är om vad folk äter, eller hur mycket bortskämda snorungars kläder kostar. But honeys, jag är INTE intresserad av vad ni äter för socker/kalorifri mat ni äter. Och verkligen inte intresserad av vad ni har för kläder som jag aldrig i livet kommer kunna ha råd med då man själv är beroende av ostbågar och äter 3 påsar varje dag.
Men eftersom det är så pass många sånna inlägg så bör det ju finnas något charmigt med att skriva dem. Och det är just det vi ska testa idag!

Så imorse vaknade jag som en vampyr i behov av en spraytan och 3 timmars dusch och fräste självsäkert mot solen som kom in igenom fönstret. Kröp tillbaka under täcket och gömde mig för världen i ytterligare 2 timmar. När jag gick upp ställde jag mig framför spegeln och trodde jag fått vattkoppor då min fantastiska ungdomliga hy blossat ut med massvis av finnar under natten. Satte på mig ett par mjukisbyxor jag snott av någon kompis för dem såg sköna ut, och en tjocktröja jag snott av någon kille för jag frös.
Gick ner för trappan i hopp om mat och glädje. När jag kom fram till kylskåpet upptäckte jag att vi inte hade mjölk, så jag grät i min tystnad för jag inte fick min oboy som jag hoppats på. Gick tillbaka upp till mitt rum och tog tillbaka min självsäkerhet för att klara resten av dagen. I mitt fall ligger min självsäkerhet i min säng, under täcket, med min dator och massor av serier. Fast så blev det inte i mer än en timma. Min mage började skrika på mig så jag blev tvungen att ryta tillbaka, fast magen vann och jag blev tvungen att erkänna mig själv besegrad. Gick då ner till kylskåpet, grät lite mer, och sedan till föräldrarna och berättade mitt missöde med kylskåpet och fick en donation till mjölk och ägg till pannkakor.
Började gå till Ica i min extremt charmiga outfit som jag tror en 6 åring fnös åt.. (dessa avundsjuka typer hörni) köpte mina godheter och gick hem och började med mina nästan kalori fria och nästan fettfria pannkakor. Knepet är då att vi endast använder ”bra” fett som sätter sig på kroppen så man har en anledning att träna bort det. Steker mina i ca 1/2 dl smör per pannkaka. Då det är amerikanska så drar dem åt sig väl.
När jag var klar med min mages bästa vän så åt jag upp dem djurligt, nästan lika djurligt som en sköldpadda i sängen. Långsamt och såg troligen ut som en också. Gick då tillbaka upp till min säng och gick i ide resten av dagen tills det blev dags för min skönhetsrutin innan det skulle bli selfie dags.
Blev lite komplicerat då min bronzer gått sönder i sminkväskan och jag som sagt är i behov av en spraytan. I detta fall blev kakao min Bästaste bästa vän! Väl klar med sminket så gör vi det självklara som exakt alla tjejer gör under dagarna, tar minst 48 selfies där vi försöker se extremt söta och skyldiga ut för att sedan möjligen kunna lägga ut en av dem på Instagram och skriva en klyschig text under som folk borde slutat använda 2012.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sådärjaaaa! Nu får väll den här lilla pausen vara slut. Eller ”lilla” senaste gången jag va inne var ca 3 mensar sen. That’s bad!

Men vad har hänt senaste tiden förutom att jag haft mens? Jo, vi kan klargöra att jag inte vart gravid - tack gode gud! Men massa drama har hänt dock som jag tänker sprida runt lite halvt sneaky i olika inlägg framöver. Jag har ändrat hårfärg till brunt, sen oranget och sen blondt igen. Orange var nog inte riktigt min färg kan jag nog säga. Kände mig lite som en morot. Men de är okeeej, nu är vi la över det.

Men annars har det nog inte hänt så mycket roligt man har lust att skriva om dessvärre. Det roligaste som hänt är nog mer att jag upptäckt hur dåliga majoriteten av killarna här ute på landet är på att ragga. Det består av ”snygga tuttar, jag har en volvo med trasiga sommardäck året om!” Och för mig är det nog inte riktigt en turn on.. så lucky me att jag har min gosgos och slipper desto fler av sånna.

Skolan är dock kaos kan jag skriva. Har märkt att majoriteten av personalen är rent av dumma i huvudet. För på just denna skola så finns det en norm av att försöka trycka ner på dem runt, och när detta sägs till rektorn eller lärarna så händer absolut ingenting förutom att man själv får skit för man konfronterat dessa innan. Känns ju lite lagom udda enligt mig!

Likes

Comments

Detta är något jag absolut hatar! Eller möjligen inte hatar, det låter så starkt och aggressivt.. så avskyr kan vi säga istället? Det låter väll trevligare..?
I know, liten tjej fylld med klagomål - dont try to be nice! Men försöka tänker jag göra oavsett!

Men vad är det nu jag "avskyr"?

Jo, jag avskyr alla dessa dreamy fuckers som kallar mig goals och så, och sen bara leaves it!
Jag menar dem kanske skriver med mig i någon dag, får en fattning om vem jag är, vad jag tycker och hur absolut skev jag är! Sen vad är det dem gör? Jo fjäskar järnet och kallar mig goals, drömtjej, framtida wifey och att dem önskar det fanns mer som mig. (???? Skulle nog inget klara av.. klagar för mycket höhö..????)
men sen?
Vad är det som händer?
Jo, det ska jag berätta.
Absolut, absolut, inget alls!

Blir jag verkligen mer och mer ointressant desto mer man lär känna mig? Tragiskt värre isåfall! #prayforello eller något.
Senaste förhållandet jag hade var liksom.. jääätte länge sen.. eller jag har ju hållt på med folk. Men förhållande? Det var ju 2 år sen i kanske två veckor..?
You betcha att det var han som gjorde slut också. Meeen, why do you break up with me if I'm goals? Teeeeell meeeee!
Jag och han är dock ganska bra vänner nu. Och då när vi hittar kanske någon bild som vi kopplar till oss så skickar vi ju över den och skriver att vi skulle vara goals. I mean.. vi hade matchande dreads i typ 1 dag innan pappa mutade mig med glass om jag skulle ta ut dem..
Det var en av dem bättre valen jag gjort dock.. passade inte i det..

Men! Är det någon mer än jag som har det problemet? Att bli kallad cjut stuff, och att folk skriver eller säger att jag skulle vara bästa flickvännen men aldrig blir sedd som någon som på riktigt skulle kunna vara det..?

Likes

Comments

Vi tjejer kan ju vara allmänt otympliga. Så för att hjälpa er grabbar så tänker jag nu göra en lista på saker vi verkligen älskar. Är ni en pojkvän eller vill ni ha en tjej så - use theese tips. Hon faller pladdask!!

Ge henne gåvor.
Gåvor är väldigt standard att man som tjej får av killar när dem är crushade. I vilken form som helst. Den vanligaste är dock bilder.. på privata delar. Det funkar ju absolut men vill man verkligen ha henne så ska man ge henne bär/frukter. Och inte vilka frukter som helst, det ska vara maskar i dem som byggt bo inne i dem. På så sätt får vi även ett husdjur!
Själv älskar jag mina larver!

Skriv ner dina känslor
Att få meddelanden på telefonen, såsom sms med "jag älskar dig" texter är gulligt, jättegulligt! Meeen då spenderar man inte så mycket tid och känsla på't! Vem vet. Du kanske har texter sparade på anteckningar liksom. Jag brukar älska när jag får brev. Speciellt när dem är anonyma. Förra veckan fick jag ett där grabben hade klippt ut bokstäver från olika tidningar och skrivit ett brev. Där stog det "ska mosa dig" Ååå så mysigt med kramar liksom!

Ge henne uppmärksamhet
Många pojkar tror att vi vill ha uppmärksamhet. Såsom att ni ska svara när vi ringer eller svara när vi skickar sms och så. Men nej. Lite svåra måste ni vara. Så jag föreslår att ni blockar tjejen öööverallt. Och sen någon gång ibland ska ni avblockera och skriva "nudes?" BOOOOM så kär man blir. Älskar fjäsk!

Visa upp henne
Att lägga upp bilder och så kan betraktas som att visa upp tjejen. Men det är aldelles för oldschool! Så vad ni ska göra är att ta bilder på oss när vi sover, helst nakna! Och skicka runt dem till alla era broes, eller även folk ni inte ens känner, ni ska även skriva "mah hoe" det är väll slang för älskling?

Gör ni detta. Då jävlar har ni brudar runt lillfingret!

Likes

Comments