Detta är något jag absolut hatar! Eller möjligen inte hatar, det låter så starkt och aggressivt.. så avskyr kan vi säga istället? Det låter väll trevligare..?
I know, liten tjej fylld med klagomål - dont try to be nice! Men försöka tänker jag göra oavsett!

Men vad är det nu jag "avskyr"?

Jo, jag avskyr alla dessa dreamy fuckers som kallar mig goals och så, och sen bara leaves it!
Jag menar dem kanske skriver med mig i någon dag, får en fattning om vem jag är, vad jag tycker och hur absolut skev jag är! Sen vad är det dem gör? Jo fjäskar järnet och kallar mig goals, drömtjej, framtida wifey och att dem önskar det fanns mer som mig. (???? Skulle nog inget klara av.. klagar för mycket höhö..????)
men sen?
Vad är det som händer?
Jo, det ska jag berätta.
Absolut, absolut, inget alls!

Blir jag verkligen mer och mer ointressant desto mer man lär känna mig? Tragiskt värre isåfall! #prayforello eller något.
Senaste förhållandet jag hade var liksom.. jääätte länge sen.. eller jag har ju hållt på med folk. Men förhållande? Det var ju 2 år sen i kanske två veckor..?
You betcha att det var han som gjorde slut också. Meeen, why do you break up with me if I'm goals? Teeeeell meeeee!
Jag och han är dock ganska bra vänner nu. Och då när vi hittar kanske någon bild som vi kopplar till oss så skickar vi ju över den och skriver att vi skulle vara goals. I mean.. vi hade matchande dreads i typ 1 dag innan pappa mutade mig med glass om jag skulle ta ut dem..
Det var en av dem bättre valen jag gjort dock.. passade inte i det..

Men! Är det någon mer än jag som har det problemet? Att bli kallad cjut stuff, och att folk skriver eller säger att jag skulle vara bästa flickvännen men aldrig blir sedd som någon som på riktigt skulle kunna vara det..?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi tjejer kan ju vara allmänt otympliga. Så för att hjälpa er grabbar så tänker jag nu göra en lista på saker vi verkligen älskar. Är ni en pojkvän eller vill ni ha en tjej så - use theese tips. Hon faller pladdask!!

Ge henne gåvor.
Gåvor är väldigt standard att man som tjej får av killar när dem är crushade. I vilken form som helst. Den vanligaste är dock bilder.. på privata delar. Det funkar ju absolut men vill man verkligen ha henne så ska man ge henne bär/frukter. Och inte vilka frukter som helst, det ska vara maskar i dem som byggt bo inne i dem. På så sätt får vi även ett husdjur!
Själv älskar jag mina larver!

Skriv ner dina känslor
Att få meddelanden på telefonen, såsom sms med "jag älskar dig" texter är gulligt, jättegulligt! Meeen då spenderar man inte så mycket tid och känsla på't! Vem vet. Du kanske har texter sparade på anteckningar liksom. Jag brukar älska när jag får brev. Speciellt när dem är anonyma. Förra veckan fick jag ett där grabben hade klippt ut bokstäver från olika tidningar och skrivit ett brev. Där stog det "ska mosa dig" Ååå så mysigt med kramar liksom!

Ge henne uppmärksamhet
Många pojkar tror att vi vill ha uppmärksamhet. Såsom att ni ska svara när vi ringer eller svara när vi skickar sms och så. Men nej. Lite svåra måste ni vara. Så jag föreslår att ni blockar tjejen öööverallt. Och sen någon gång ibland ska ni avblockera och skriva "nudes?" BOOOOM så kär man blir. Älskar fjäsk!

Visa upp henne
Att lägga upp bilder och så kan betraktas som att visa upp tjejen. Men det är aldelles för oldschool! Så vad ni ska göra är att ta bilder på oss när vi sover, helst nakna! Och skicka runt dem till alla era broes, eller även folk ni inte ens känner, ni ska även skriva "mah hoe" det är väll slang för älskling?

Gör ni detta. Då jävlar har ni brudar runt lillfingret!

Likes

Comments