​Sometimes I just wished that I could take a walk, deep deep into his thoughts. I want to know more, I want to be more, it's never enough and I'm eager to take bigger part. Not away from him, but just to be that bigger part so that I can always be presence and never afraid. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vad gör man i dagarna nu förtiden? Jo, jag sitter och pluggar matte. Hela den här söndagen ska spenderas åt att jobba ikapp min egen planering och plugga till ett delprov som jag har imorgon. Själv så tycker jag att det är väldigt sjukt att jag ser morgondagens prov som relativ ''enkel'', jag har inte direkt någon ångest över att inte kommer lyckas kamma hem ett E eller till och med högre betyg. Så här kunde jag aldrig säga för matten under gymnasiet utan att vara riktigt djävla ironisk.


Likes

Comments

​Hej pinglor! 

Jag har precis gjort i ordning mig och ska strax bege mig mot Linné. Jag, Cecilia och Josefine har nämligen bestämt för att träffas en sista gång alla tre ihop innan Jos flyttar till Norge. Annars har dagen bestått av matlagning och mattelplugg. I veckan har jag sökt till ex antal program och kurser som jag hoppas på att bli antagen till. Första och andrahands val var självklara Textilekonom och Textil produktutveckling och entreprenörskap, efter många besök hos studievägledaren har det framkommit att mina chanser för dessa program relativt låga men annars står en stor kurs i engelska näst på tur. Jag har nu på de senaste månaderna varit ledsen och orolig och stressad för denna dag men nu är den här och så får det bli. Nu är dags att åka, vi hörs. 


Likes

Comments

Imorgon har jag körlektion och ska träffa boo, wiho. Imorgon blir vädret kanon och jag ska hämta ut mitt paket från Gina, wiho. Wiho.

Likes

Comments

Hej alla sockertoppar

Jag har sedan ett par veckor tillbaka börjat läsa matematik 3b på komvux. Jag har behöver kursen för att komma in på den utbildningen jag vill läsa i höst, och jag behöver den fort. Tanken var för längesedan att jag skulle läsa kursen samtidigt som jag jobbade på Swedish Match, höstas förra året. Men så kom beskedet att det var platsbrist i den kursen och jag fick då ingen plats. Från den första ''motgången'' till nu den femte så sitter jag här idag och försöker läsa den kursen på egen hand med lite hjälp från skolan jag går på nu. Och detta ska vara klart den 19 maj! Planeringen som jag har gjort är inte rolig. Jag sitter och kämpar med matten och detta ska göras varje dag med undantag ett par dagar då jag antingen skriver högskoleprov eller sitter i ett flygplan påväg till Sydkorea. Men nu jävlar ska jag klara av denna kursen.

Vid sidan om kursen har jag försökt lägga lite tid på mig själv och i onsdags åkte jag därför till frisören och fräschade upp min ombre och la på gråa och kalla toner i håret. Efter många timmars sittande med färg i håret blev både jag och Jenny väldigt nöjda. På bilden till vänster ser ni mitt gamla trash hår och bilden till höger är mitt nya.

Likes

Comments

​Förutom ångest längtar stora delar av mig till Sydkorea. Jag och mamma bokade resan för ett par månader sen och nu i slutet av april ska vi iväg. Jag tänkte åka dit ensam för att träffa Irene och ett par koreanska kompisar som jag lärde känna i Michigan men eftersom mamma så gärna ville följa med och eftersom det här är hennes drömmarnas land så tar jag med mamma denna gången. 

Likes

Comments

Ångest ångest ångest. Plan A skiter sig, plan B skiter sig och sen skiter sig plan C också. Vad gör man när det känns som hela världen går mot en? Jag försöker och försöker men egentligen hade det varit skönast att bara ge upp. Jag vill inte en dag till med den här mattekursen liggandes på mina axlar och tynger ner hela mig. Det finns väl ingen tanke att ge upp egentligen, det hade varit skönt att inte behöva räkna mer men nej nu jävla ska jag komma på ett nytt plan A. Tack och hej

Likes

Comments

Det är svårt att få in rutinen att skriva dagligen igen men jag ska göra mitt bästa, bara för att få ner de bästa minnena nerskrivna och dokumenterade. Denna helgen har varit magisk, lilla jag fyller nämligen 21 denna helgen. Jag är en väldig lycklig liten tös och tack vare människorna runt om mig blir jag ständig påmind om detta. I fredags var jag med Robin och firade mig i förskott. Jag blev bjuden på middag, fick fina presenter och blev bortskämd som vanligt. Vi gick även förbi Hannah som jobbade på John Scott och tog en drink.

Sen i lördags träffade jag en gammal vän rätt så spontant och åt på Pinchos och smakade på deras jätte goda drinkar. Idag har jag varit med min familj, lunchat på min favorit thairestuarang och ikväll blir det tårta för hela slanten.

Idag är det den 20:e mars och vårdagjämning, jag fyller alltså 21 år och himlen är helt magisk utanför. Imorgon är det den 21:e mars och min mattekurs startar kl 8.30 och jag är taggad som få. 

Likes

Comments

Första februari och en ny vecka, det känns bra och tröstande att veta att vi närmar oss våren mer och mer. I julas fyndade jag snygga nya Vans som talar till mig varje dag men jag lär mig av mina misstag och kommer inte ta på mig de här godingarna förrän vårsolen är här.

Idag har jag mestadels ägnat min tid åt att städa undan lite ärenden och måsten som legat och väntat och varit anxiety-causing liksom. Har även pluggat matte som definitivt var en av sakerna som dragit ner på mig mycket på senaste. Det är stormväder ute så det känns bra att stanna inne den här måndagen och bara sköta lite grejer som behöver skötas. Strax efter inlägget ska jag steka några pannkakor, bara för att jag kan.
Likes

Comments

Den 30 december var min sista dag som vikariat på Swedish Match och nu är jag mer än redo att ta små steg mot nya äventyr. Nu äntligen är det dags att blogga igen kände jag och denna gången på Nouw. Vi får se hur detta kommer att gå. Hoppas ni är sugna på att hänka med här på bloggen.

Det finns inget bättre sätt att kicka igång bloggen än med bilder från en liten fotodag med Alida. I helgen köpte jag mig en 35mm normalobjektiv och invigde den med lite testbilder i tisdags.

Hej så länge


Likes

Comments