Tjena, Tjena alla läsare på min blogg!

Om vi väntar på att göra något nu då kan det kanske vara försent! Vi måste stoppa det inom kort. Är du den som tänker på miljön och gör en förbättring eller är du den som utgör undantagen? Är du redo att ändra på din livsstil?


Jag är en 15 årig grabb som inte tänker så mycket på miljön vilket de flesta människor inte gör. Vi alla väntar bara på tills någon kommer på lösningen men detta är inget litet problem. Detta problem kan man inte lösa på ett smack. Vi är så vana att leva som vi lever och alla är inte redo att göra en förändring och det är därför vi måste ta
ett steg i taget.


Så vad jag menar med detta är att vi alla måste börja tänka på våran jord och röra oss emot rätt riktning. Istället för att åka ensam i en bil till jobbet så kanske man kan börja samåka eller åka kollektivtrafik så att vi inte släpper ut lika mycket avgaser. Vi kan börja förändra de enkla små saker som hade hjälp jorden väldigt mycket ifall alla tänkte på de. Tänk på vad du äter så att det inte blir kött varje dag. Detta är väldigt enkla saker som hade gjort en stor förändring.


Vi kan göra detta bara vi vill och är redo att göra de!
Ha detta i bak tanken nu!


Ha en bra dag och tänk på jorden!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments