View tracker

Pälsjacka och rippade jeans, vad e grejen?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag lyckades jag med att gå från 0-100 på någon timme, vilket enligt mig är den typ bästa känslan. Vaknade stressad, ledsen och trött, men lät det inte ta över utan satte i hörlurar och rockade!! Avslutande dagen med en bra känsla vilket är det skönaste som finns. Tack Onsdag.

Likes

Comments

View tracker

Glad att en impuls slog till i helgen, då jag inte alls hade planer på att gå ut egentligen. Men det är tur att man har dessa så det alltid blir en rolig kväll!! PUSS

Likes

Comments

Som troligtvis alla redan är uppmärksammad om genom reklam, så gäller det efterlängtade fenomenet "blackfriday" idag, vilket i direkt översättning betyder överkonsumtion. I dessa tider så vill jag bara ta avstånd från vad allt detta innebär och känner ett väldigt obehag, men samtidigt så har vi ett ansvar. Säg nej till överkonsumtion och välj smart, välj hållbart.

Någon som är väldigt inspirerande för mig inom denna fråga är Emma Watson, hon har valt att delta i projektet The "Green Carpet Challenge" vilket innebär att endast bära upp hållbart mode i offentliga sammanhang. För hur snygga är egentligen kläderna om de orsakar miljöförstöring och orättvisa?

Så innan du handlar idag och i framtiden, ställ dig dessa frågor innan:

1.Behöver jag den?

2.Kommer jag använda plagget mer än 30 gånger?

3.Vart är den tillverkad? (ju närmare geografiskt dessto bättre)

4.Material? Sträva efter Ekologisk bomull eller miljömärkning.

5.Pris? Mer värt i längden att köpa ett dyrt plagg än flera billiga.

6.Tips! Second hand, ditt val sparar 97% energi i jämfört om samma plagg hade nyproduceras.

Likes

Comments

En stycke framtidsvecka avklarad och känner mig inte allt för väl förbered, men några fler funderingar skapade det nog allt. Jag själv är mest taggad och tycker allt det här med framtid är väldigt spännande, vad som än blir så kommer det att bli bra. Såklart det kan vara en känsla av oro inblandat, men det behövs nog också tror jag.

Avslutade veckan med att gå ut och äta med pappa och prata om lajvet, han är verkligen en person som inspirerar och motiverar mig till att alla möjligheter i världen finns bara man vill. Min förebild aka preacher.

Likes

Comments

I helgen har jag ägnat mig åt mestadels jobb samt att äta skitmat, så det var ju kul. Annars så har jag varit ensam hemma i helgen, så jag och Filip har legat i soffan och kollat på film förutom i lördags då vi bröt mönstret med lite partaj. Hejdå, pöss och kram!!

Likes

Comments

Efter mycket om och men så åkte vi äntligen på en secondhand runda, hittade massa och fyllde en påse för ca 100kr haha det är lite sjukt. De bästa köpen var kepsen och jeansen (som Emma och Lovisa hittade, but I got it <3) Gillar starkt secondhand, att leta runt och när man väl hittar något så är det ingen annan som har det, oftast + priserna då

Likes

Comments

Okej mitt lov har börjat så bra!! Ljusdal för att hämta min plånbok, som slutade i världens mysigaste roadtrip med fika och drömmiga skor. En jobbdag med intro inför kommande stängningar och en nostalgikväll med snabba cash och ben&jerry. Jaaas

Likes

Comments

Tjo klev upp klockan sex i måndags och gick till frizzan, fattar inte varför jag bokade så tidigt??? Iallafall, tre timmar senare så hade hon både hunnit slinga och tona mitt hår och vipps så vart det både blondare och kallare! Är väldigt nöjd med mitt hår just nu och det kan jag säga var ett bra tag sedan (om någonsin förr??)

Likes

Comments