Header

Likes

Comments

Tja!
Denna vecka har varit superchill! Idag var vi lediga och imorgon börjar vi inte förrns halv 1. Imorgon kväll kommer pappa till göteborg och jag följer då med han hem till Sunne. Då blir det Torsbymarten :D Hehe. När jag kommer tillbaka till Göteborg på söndag ska jag börja packa för på tisdag flyttar jag till ett annat ställe här som heter Landala.

Hare gött!😊

Likes

Comments

Tjaa!
I helgen var jag hemma och det var jättekul att träffa massa kompisar! Jag var på en fest å där var det en hel del från min gamla skola! När jag kom till Sunne så blev jag attackerad av Ellen och Elin. Så himla goa, de hoppade på mej och kramade mig, blev så glaaad! Sen fick jag massa bilder av dom som jag skulle ha på rummet här i Göteborg.


Igår var jag i skolan nästan till kl 17 för att jag skulle prova på Naturvetenskap, det är ett tillval som man kan göra på min skola så får man mer meritpoäng. Jag har inte bestämt mej än, men tänkte köra på ett tag så får ja se om det är för tråkigt/jobbigt.
Imorgon ska vi mötas med äventyrarna vid botaniska trädgården och där i från ska vi åka buss någonstans och när vi kommer fram ska vi gå med karta och kompass och sen tror ja att vi skulle göra något mer men jag minns inte vad.

Nu är det ganska precis 2 veckor kvar tills jag ska flytta till Landala som ligger nästan lika nära till mitt i smeten fast från andra hållet. Idag har jag inte gjort så mycket mer än å varit i skolan. Vi hade matte halva dagen å resten satt vi och pratade typ. Jag, Elin, Johan, Hugo och James var kvar ett tag och satt och umgicks, Denisé och Hannah var med ett tag också. De i klassen är hur goa som helst! Efter skolan åkte jag till biblioteket och skaffade ett lånekort för jag ska kunna låna ljudböcker till skolan där. Fick min dator idag också!! :DDD


Gammal bild på mig och Ellen från balen i 9.an som jag tycker om :)
Herrååå:))

Likes

Comments

Tja!
Nu har jag bott i Göteborg i en vecka. Jag trivs jättemycket än så länge!!! Klassen är hur bra som helst, det är skolan och lärarna också! Boendet funkar toppen och jag har lärt mig att finna till lite olika ställen. Jag har hunnit med mycket tycker jag!

Jag har åkt fel massa gånger, kommit försent, tappat bort cykeln, gått på bio och ätit med Ann-Marie, fått panik på spårvagnen för att dörrarna inte öppnade sig när jag skulle ut för att sedan inse att vi inte ens var framme, lärt känna massa nytt folk, hittat cykeln, fiskat krabbor, sovit med alla 1or från skolan på en ö som heter Grötö mm.

Imorgon ska jag åka hem till Sunne.
Det ska bli kul å träffa vänner å familjen! Har ju bara varit borta i en vecka men ändå. 

Grötö👇👌 Hare gött👍😘

Likes

Comments

Tja! Jag är bosatt i Göteborg nu. Jag flyttade hit i onsdags. Tiden här har varit bra. Det jobbigaste var att se när mamma å pappa åkte hem, utan mej😱 Men jag har insett att det är ganska skönt att bo borta för då kan man bestämma själv vad man ska äta och sånt.
Jag bor hos en som heter Marie, hon är jättesnäll!
Jag har varit på skolan i 1,5h bara. Vi åt ju bara glass och fick lite information sen var det slut. På fredagen åkte vi bort mot Hisingen och där paddlade vi och körde lite tävlingar. Några badade också. Det var så många sköna folk som gick samma linje som jag!!👍😍
På torsdagen tappade jag bort cykeln också😂
Mammas kompis Ann-Marie hjälpte mig att leta så vi fann den igår. Ann-Marie och jag var även och åt mat, efter det gick vi och såg på bio. Filmen hette "what if" och var jättebra.

Det var kul att träffa någon man känner för en gångs skull, haha:) Nu sitter jag på ett internetcafé och pratar i telefon med Ellen.
Jag är så glad att jag har så mycket bra vänner som hör av sig och som jag kan höra av mig till när som helst utan att det är något speciellt❤️ Jag skulle inte klara mig utan dom.
Imorgon är det skola och för första gången tycker jag att det är bra att helgen är över.När jag kom till centrum idag så var det någon uppståndelse så de va massa folk som stod och ropa å höll på, haha.Denna lapp hade hon Marie som jag bor hos skrivit innan jag skulle till skolan❤️Saknar min katt😿❤️Likes

Comments

Tja!
Just nu känns det så otroligt skönt att börja skolan på torsdag. Många andra som börjar första året på gymnasiet började redan idag så det känns skönt att få några extra dagar ledigt. 

Idag har jag packat massor inför flytten till Göteborg. Jag, min familj (utom brorsan) och Warrens mamma Karin som är från Nya Zeeland var också och åt mat hos farmor och farfar. Det var jättegott och himla roligt. Min kusin och hans tjej är i Grekland nu så farmor och farfar passar deras hund Cilla, hon är så himla underbar!!!😍 

Nu på kvällen har vi kollat på Idol. En tjej från Sunne var med men man fick inte se henne alls mycket😔 Men men..

När Idol var slut så kom Love, min bror hem!!!❤ Han har varit borta då han har varit med på massa operaföreställningar. Så sjukt duktig vet ni! Asså han har sjungit med de stora stjärnorna från Italien och massa andra länder🙏👌👍 Stolt syster??! JAA!!!

Random Bilder på mig haha 👵
Ojj, där kom de en svamp å 😂


Herrå 😘👋

Likes

Comments

Tjooo 😊
Idag har jag varit nere på Sunne och fått tag på en regnjacka och ett par kängor som jag behöver inför hösten. Igår var jag i Göteborg med mamma och pappa. Först åkte vi till boende nr.1 där jag ska bo de första 3 veckorna. Det boendet verkade helt okej. Det bästa av allt är att det tar ca 5 min att gå till skolan!!!👌 
Efter det åkte vi till skolan och kollade runt där, den verkar så sjukt grym. En vanlig skolvecka består utav två vanliga dagar då man läser ex. svenska, matte, engelska, en profildag och två äventyrsdagar. På profildagarna kommer alla som går äventyr att vara i en grupp och då ska vi lära oss teoretiska saker eller planera inför de praktiska.  (På onsdagen veckan efter vi börjat ska vi även åka på ett ''lära känna varandra''-camp på Grötö.😃)
Efter att vi hade varit och kollat skolan så åkte vi till boende nr.2 som jag kommer att bo iaf. teminen ut. Det ligger inte heller långt ifrån skolan. kanske 10-15 min!!! Så sjukt nära!!!👍

Så här såg jackan ut💁 

Herrååå👋


Likes

Comments

Hej hej:)
Jag har ändrat mitt gymnasieval. Om allt går enligt planerna nu så ska jag gå i Göteborg på ett äventyrsgymnasium. Det verkar hur grymt som helst!
På skolan sysslar de med bl.a. forspaddling, dykning, klättring, skidor, teambuildings-övningar, camps mm..
Jag är inte typen som föredrar att sitta inne i skolan och läsa en bok, utan jag tycker att det är mycket roligare att göra saker när man får röra på sig, så skolan kommer nog att passa mig perfekt. Självklart så kommer det bli tufft i början att flytta ifrån vännerna, släkt och familjen men jag tror att det kommer bli bra ändå tillslut. Det kan ju hända att jag ändrar mig och flyttar hem igen men då har jag i alla fall testat. Imorgon åker jag, mamma och pappa till Göteborg för att kolla skolan och boendet. Jag ska bo som inneboende i en lägenhet som ligger centralt i Gbg:) Om det ser bra ut så åker vi tillbaka dit på onsdag och så börjar jag på torsdagen, om en vecka precis idag!:) 

Det ska bli så himla kuuul!!:DLikes

Comments