Wishlist/romwe 

Just nu har romwe fått en massa höstnytt. Jag som älskar jackor och stickade tröjor blev så glad att jag beställde hem lite av varje för att fylla på höstgarderoben som sakta men säkert börja fyllas på.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en jobbhelg är det ny vecka igen. Även den är fylld med jobb men andra roligheter också. Helgen var bra. Drack vin tillsammans med min bästavän och vi pratade om allt som finns att prata om. Tycker så mycket om henne och att bara prata behövs, ofta.

Lördagsmorgonen bestod utav en frukostdejt tillsammans med en annan fin vän. Även vi lättade på våra hjärtan och pratade massor. Fick massa bra energi så kvällarna på jobbet gick lätta.

Ögonen var trötta imorse när klockan ringde vid sju. Vid åtta var jag på kontoret och betade av lite timmar där och nu sitter jag på tåget påväg till min pojkvän. Vi tänka baka något ikväll och bara ta det lugnt <3

Likes

Comments

//black n white

Att gå rund i bikini och en tunn vit skjorta hela dagarna är bland det bästa jag vet. Att känna solens strålar på huden och riktigt känna hur det bränner. Det må inte vara bra för varken huden eller människan man åh, vad det är härligt just i stunden. Tankarna flyger ofta iväg och jag funderar och planerar långresor jag vill göra igen. Vill spola tillbaka tiden några år så jag får uppleva alla långresor igen, om och om igen. Nu väntar nya äventyr och även om det (tyvärr) inte har med resor att göra är det spännande ändå, en helt annan typ av resa.

Likes

Comments

En av mina favoriter. Vit bikini är något jag nästan aldrig använt av anledning att jag inte känt mig bekväm i färgen och att det inte är den mest praktiska färgen. Hur som helst, denna satt som en smäck och ni hittar den här. Jag har storlek S på den och den är väl som en xs. Så vill du beställa den, gå upp en storlek mot vad du vanligtvis har. PUSS


I`m home. Efter åtta dagar på mallorca kom vi hem igår och det är alltid lite trist att komma hem tycker jag. Hade gärna stanna i värmen ett bra tag till men verkligheten väntar här hemma och trots det har jag en del roligt att se fram emot. Vi har haft det bra i Cala Major och lägenheten vi hyrde var en dröm. Hade den legat precis vid vattnet, och inte en gata ovanför, hade den varit ytterligare lite bättre men annars var det en fullpoängare. Nu har jag solbränd hy och trivs lite bättre i tillvaron. Tack solen, tack familjen <3

Likes

Comments

Denna röda skönhet hittar ni här . Rekommenderar er att gå ner en storlek om ni beställer denna då jag upplevde att den var ganska stor i storleken. Tyvärr är den för stor för mig (storlek S men passar som en M) så om någon av er vill ha den är det bara att hojta till så skickar jag den. Såklart gratis.


Något som är ännu roligare är att om några timmar beger jag mig till flygplatsen. Älskar att va på flygplatser och ännu mer älskar jag att vi om x antal timmar landar på Mallorca. Jag + 4 ska ha åtta underbara dagar med sol, bad, utflykter, cola major, palma och bara ha det bra. LÄNGTAR.

Likes

Comments

två tishor som ni hittar här och här. Älskar färgen och att jag är ett stort fan utav t-shirts är inget nytt.


Dagarna ser ganska lika ut men det är inget jag tycker är jobbigt, snarare något jag gillar. Rutiner alltså. Har jobbat arton dagar i rad och i fredags när jag gick ifrån jobbet hade jag det största leendet på mina läppar, äntligen lite ledighet. Det är något magiskt med lediga helger och kanske speciellt när man vet att det bara är bra saker som händer. Kräftskivan som var igår var så himla rolig, längesedan jag skrattade så mycket. Dansade tills benen inte orkade mer och sjöng snapsvisor tills vi blev hesa <3 Att dessutom få träffa vänner jag inte träffat på länge gjorde mig extra glad. Nej, denna helgen har varit 10/10 och det får avsluta detta inlägget.

Likes

Comments

Älskar honom <3

Likes

Comments

Tips till er som inte vill lägga pengar på sminkpuffar. De är mjuka och fungerar precis lika bra som de som kostar mer. Här finns dem.

Likes

Comments

Detta fina set kom som en rolig överraskning i förra veckan. Det är lika skönt att ha det på sig som det är att titta på det.


Bloggen glömmer jag bort och det ekar tomt här. Är trots det glad att ni är en del som kikar här in varje dag, trots att det sällan kommer upp något nytt. Kommer på mig själv att jag saknar att va här inne, skriva, redigera bilder och ta foton. Vill komma igång igen men tiden finns inte till eftersom jag för det mesta jobbar hela tiden. Två jobb har jag nu och jag trivs bra på dem båda men dygnets timmar räcker inte till. Vill göra så mycket mer än det jag gör. När jag väl inte hänger på mina jobb försöker jag få tid till sånt jag vill prioritera som vänner, pojkvän och träning. Räknar ner dagarna till Spanien, i åtta dagar ska vi fem ta igen förlorad tid och plussa på solkontot, det behövs. KRAM

Likes

Comments

en militärgrön bikini, kan knappast bli fel. ni hittar den här. Nu väntar jag bara på att någon värme ska komma hit, solen har gömt sig större delen av sommaren men jag vägrar tro att vi inte skulle få någon värme alls. Hoppas på augusti.


Veckorna går snabb. Plötsligt är det helg och jag räknar inte längre i veckor, jag trivs och då flyter allting på bra. Trodde aldrig jag skulle komma in på utbildning nu till hösten men det visade sig att det gör jag nog visst men tackar nog nej till de och chansar på att köra igång till våren. Att hitta lägenhet helt plötsligt är svårare än man tror och dessutom ska jag snart börja på nytt jobb (har kvar mitt nuvarande med) och vill se hur det är. Dagarna då jag inte jobbar träffar jag vänner, äter på mysiga ställen och gör miniroadtrips. Snart är jag tillbaka i Göteborg för att ha några bra dagar där.

Likes

Comments

Nouw Magazine