Header

Godmorgon och god jul!! Nu är julafton över och det är faktiskt lite tråkigt då det var otroligt roligt att få fira det med Lukas och hans släkt ute på en bondgård! Hästar, fåglar, hundar, katter, illrar och så vidare.. Mat i määäängder, julklappsspelet (där både Lukas och jag sög) och bara massa skoj. Och såklart julklappar.. Har världens bästa kille!!!!!!

Ligger just nu och väntar på att just den killen ska vakna så denna dagen kan få starta! Inga planer, mest vila upp oss inför imorgon då det är dags för shopping!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såja! Rolig dag med BB i vanlig ordning. Mina julklappar är numera färdiga och ordnade men måste ändå åka in till stan med Lukas imorgon för att fixa ytterligare haha.. Ska dock hinna fixa mina naglar innan det! Därefter ska vi bara vara hemma och mysa (OVANLIGT!!!) hahaha, hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på mitt försenade tåg som ska ta mig till hibbi där jag ska träffa BB aka bästa Bengan (aka Nathalie för er läsare som inte läste min blogg för 3 år sen hahaha..) Eftersom Lukas och jag aldrig åkte någonstans igår förutom till soffan så ska BB och jag åka ut till väla och fixa lite grejer istället! Det regnar och är allmänt pissigt men annars är livet bra!!

Likes

Comments

Det ni ser på bilderna här är definitionen utav mys haha. Finns inte mycket som slår att skeda med lukki i soffan efter midnatt med en film på TV. 

Likes

Comments

Hej!!! Det var längesen jag vaknade upp på en söndag utan någon vidare söndagsångest, men idag vart det så! Jag ligger konstigt nog fortfarande i sängen men jag ska alldeles strax hoppa in i duschen. Ska sedan återigen åka till Lukas för att i princip flytta in där i två dagar då det är ganska tomt hemma hos mig nu. Imorgon ska vi iallafall sticka iväg och köpa de allra sista julklapparna!

Likes

Comments

Likes

Comments

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Helvete va svåååååårt!! Sons of anarchy typ? Om jag fick vara Tara. Eller The Vampire Diaries om jag fick vara Elena hahaha.. Eller friends!!

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Brandman!!

3. Vilken är din favoritdoft?

Montenegros hav och Lukas parfym.

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Ehm.. På ett ställe där det händer massa hela tiden.. Typ Times Square?

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Massa olagligt...? Haha nej men jo men typ umgås med familjen och mina loved onez!! Och besöka McDonalds en sista gång :///

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Jag hade kunnat sova 45 minuter längre på morgonen.

7. Vilket är ditt favoritverktyg?

Öh? Räknas penna? Isåfall det så jag kan få rita.

8. Vad gör du om tio år?

Hatar denna frågan. Om 10 år ska jag fylla 28 så jag är antagligen på vift någonstans i världen, jobbar som polis eller så ligger jag under jorden.

9. Vilken är din bästa danslåt?

SVÅÅÅÅÅRT!! Hips Dont Lie med Shakira gör ju mig galen men i princip alla juggelåtar?? Samt spanska upptempo låtar. Men å andra sidan kan jag faktiskt dansa till allt..

10. Älskar du dig själv?

Lite för mycket ibland.

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Ja inte bra iallafall.

12. Vad tycker du om ordet hen?

Lite onödigt men får ordet folk att sova bättre om nätterna så kör vi på det.

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Pazta Carbonara <33333 för det är gott.

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Älskar kött och älskar djur. Resten får ni lista ut själva.

15. Är du beroende av något?

Min mobil och min pojkvän. Löjligt mycket också.

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Justin Biebers album My World!!!! AAAAAHHHHHH

17. Vad gör dig riktigt förbannad?

ALLT!! Hahahahahaha fan jag kan bli förbannad över allt från att klockan är 15 och inte 12 till att busschaffören inte hälsade glatt.

18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Kittla!!! Funkar alltid.

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Väldigt, väldigt tveksamt.

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Hahahah ja det tror jag nog ändå, är nästan snäppet busigare nu. Är dock mer fegis nu än då. Ni ska veta att jag hoppade från hustak till hustak som barn.

Likes

Comments

Godmorgon!! Eller god eftermiddag haha.. Vaknade upp pigg och trevlig för en stund sen och nu tänkte jag ta mig upp och äta frukost innan jag åker ut till Lukas för att spendera min lördag där i vanlig ordning. Vi har egentligen inga speciella planer förutom att sätta upp julgranen och sen försöker han även dra med mig till gymmet med Johan meeeeeeen det lär nog inte hända hahaha.. Aja ha iallafall en bra lördag!

Likes

Comments