Och tiden bara flyger förbi, som på en flygande matta! Allvarligt, dagarna bara går å går och jag glömmer att skriva. Jaja lite små bilder kommer då här 👇🏼👇🏼👇🏼

Vi får la se när jag flyger förbi här nästa gång, men förmodligen imorgon för då planerar jag att gå till dammen eller vad de nu är igen! Ha de så bra så länge 👋🏼👋🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gick å satte mig vid dammen igen... Eller damm å damm vet inte riktigt vad de är faktiskt. Shufflade min spellista där de finns ett antal Disneysånger bl.a. Beauty and the beast från skönheten och odjuret och en tanke slog mig. Jag tillåter inte mig själv att vara nöjd med mig, tror att många känner igen sig i detta.
Tillexempel om man fixat sig, vissa håller på i flera timmar och så går man till spegeln och allt är på plats, håret, outfiten, sminket man kollar igenom hela sig i spegeln. Ofta är man inte nöjd och går för att kanske byta outfit eller färg på läpparna. Går tillbaka till spegeln - nu, nu är allt på plats! Ett litet leende letar sig fram å man blir lite självsäker, innan man dumpar både sig själv och självförtroendet i soptunnan igen. För i dagens samhälle ska man inte vara nöjd med sig själv. Alla säger att man ska bara vara sig själv och vara nöjd med det. Ändå blir det såhär.. Vart sjutton gick det fel? Kanske i skolan där barnen springer omkring med den ena dyrare saker än den andra och du blir utanför om du inte har de rätta skolväskan eller jackan (de saker det gällde när jag var liten). Eller om du inte kanske har de bästa betygen dina betyg är bra men inte så kallat "bra nog" ja menar va sjutton, den enda som kanske får lida för mina betyg är väl jag?! Du måste gå natur, Sam eller liknande för att ha en framtid men OM du går natur, Sam eller liknande blir du en pluggnörd i skolan... Vart kommer alla normer ifrån? Skolan som exempel är inte det viktigaste i ditt liv, de kan ha betydelse i din framtid men den kommer förmodligen inte ha det. De viktigaste i ditt liv är du. Tänk att de som går i nian och alltså är va 16 år sitter å har ångest för att de tror att hela livet hänger på valet om gymnasium... De är helt sjukt.

Jag tror att de är där alla barn/unga blir mentalt ostabila och osäkra på sig själva- när de får all press från de vuxna. Rätta mig gärna om jag har fel, men de känns ibland som att föräldrar och vuxna överlag idag nästan "tävlar" om vem som har de bästa livet, så som finast hus, duktigast och mest ordentliga barn, finaste bilen och lagar den bästa maten...

De är inte så att de som haft de finaste livet å gjort alla de bra valen kommer till ett bättre ställe efter döden än oss vanliga. Och man blir inte heller bättre än någon annan bara för att man ser bättre ut eller har de finaste huset, alla har sina bra och dåliga egenskaper och ingen är perfekt.... Eller nu när jag skriver de, vad är ens perfekt ?? Vem har bestämt vad som är de perfekta? Nej de finns nog inget perfekt, man kan nog bara bli en så bra version av sig själv som man själv vill! Och de mina vänner tar lång tid, ibland hinner man nog inte under hela sin livstid..

Men jag tror att de är otroligt viktigt att försöka, försöka göra sig själv glad och nöjd med sig själv. Kolla på andra människor och vad dom gör bra sen kan man härma, så får man kanske pussla så mellan en massa människor å olika egenskaper. Samt krydda med eget för att sedan bygga upp sig själv till den man vill vara.
Det finns bara en som jag och jag väljer själv hur jagvill vara, beauty eller beast spelar ingen roll bara jag är nöjd. Jag väljer att börja med min spegel där jag kommer försöka låta mig själv vara nöjd. Hoppas du väljer att också börja bygga dig själv till den du vill vara! Så kanska vi tillslut kan vara oss själva och stolta över det tillsammans. Välj dina egna val och gör saker som du tycker känns bra!!

Vet inte riktigt om jag kom fram till så mycket med detta men men, ni kan få ta del av ett breakdown i min skalle 🙅🏼

Likes

Comments

Nepp inte idag! 😤😤 idag är jag inte nöjd med det som livet ger å allting som jag kring mig ser. Det kanske bara finns bekymmer, sorger och besvär. Jag är inte glad å inte nöjd för den delen heller!
Ha ha inser att man kan göra vad man vill med en Disneytext! Detta blir mitt val idag. Få se vad morgondagen har att erbjuda, och kom-ihåg att inte ta ut förhastade slutsater om denna text! Den kan handla om vad som helst ur mitt liv som du kanske inte ens har en aning om.

Likes

Comments

Va inte förvånade över min rubrik.... jag är knäpp bara!

Ska berätta en lite udda grej om mig, eller udda och udda det finns förhoppningsvis fler som känner som mig så jag inte är helt jäkla skogstokig. (kom till saken nu då!) Jag är sjukt rädd för att gå och handla... (nu tänker ni haha wtf vad kan ens hända fegis) men jo det är hela sanningen. Jag är sjukt rädd för det och drar mig ofta för att göra det överhuvudtaget, ännu bättre här nu när jag måste säga english plese varje gång i kassan. Det jag blir nervös för är typ att dom ska kolla vad jag köper å typ döma mig för det. - åå köper hon två paket jordgubbar, hon kan ju inte äta så mycket själv.... jag är rädd att mina pengar inte ska räcka .. då har jag med mig väldigt mycket pengar varje gång, och jag får panik när det blir kö efter mig. Jag vill inte att dem ska känna igen mig så jag åker till olika affärer varje gång, här finns det tre olika. åker oftast till samma men vill helst inte... hahah mitt liv är en jävla röra jag är som bambi på hal is.... men skit MANGO! få se vad jag har för galet å skriva om då, haha förlåt men sån är jag. deal with IT.

Likes

Comments


The strands in your eyes that color them wonderful
Stop me and steal my breath
Emeralds from mountains and thrust towards the sky
Never revealing their depth
Tell me that we belong together
Dress it up with the trappings of love
I'll be captivated, I'll hang from your lips
Instead of the gallows of heartache that hang from above

I'll be your cryin' shoulder
I'll be love suicide
I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life

And rain falls angry on the tin roof
As we lie awake in my bed
You're my survival, you're my living proof
My love is alive and not dead

Tell me that we belong together
Dress it up with the trappings of love
I'll be captivated, I'll hang from your lips
Instead of the gallows of heartache that hang from above

I'll be your cryin' shoulder
I'll be love suicide
I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life

And I've dropped out, burned up, fought my way back from the dead
Tuned in, turned on, remembered the thing you said

I'll be your cryin' shoulder
I'll be love suicide
I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life

I'll be your cryin' shoulder
I'll be love suicide
I'll be better when I'm older
I'll be the greatest fan of your life

The greatest fan of your life
The greatest fan of your life

Likes

Comments

Ledig dag idag, har chillat hela dagen.. det var väldigt skönt fast jag känner mig inte trött alls faktiskt. Jag vaknade sju och somnade om igen, kändes grymt men jag var ändå typ inte trött. De är NICCCCCCE. Jag har sett på film idag och bara tatt det riktigt lugnt. Käkat tacos, duschat och suttit vid dammen. Vid dammen så levde jag livet som en musikvideo(!?) alltså det gör mig verkligen så glad. Nu tänker ni säkert "vilken jäkla galning hon är" tänk å tyck vad sjutton ni vill jag bryr mig allvarligt inte, speciellt inte när det gör mig så glad. HAKUNA MATATA. haha jag är nog lite galen. ja galen är jag, värt ändå. Nu vart jag besviken ... åjh.

​min var on top idag jordgubbar, kiwi och smoothie! väldigt god å så. 

Likes

Comments

Jag tänker göra mitt liv till HAKUNA MATATA så fort jag får ett problem så ska jag bara säga: " Hakuna Matata de är ingggga bekymmer, jag är lycklig var dag " 👏🏼🐷🐷

Goooodnight 😴

Likes

Comments

​Heeeeloooo daarlings! :D Idag har det vart en lite svalare dag, med endast 28 grader varmt... kanske inte har sagt det men de senaste dagarna har vi haft upp mot 35grader här. Det har känts som om jag nästan skulle svettas bort helt å hållet... så när dom letar efter mig hittar dom bara en våt pöl. Inte riktigt så då men ni förstår nog grejen, SJUKT varmt. Idag har vi vart hos Ben and Vims/Jims/chims vad han nu heter igen. Ska verkligen kolla upp det. Vi var där med två hästar och hoppade med en och red vanligt med en. Som sagt så gjorde såklart inte vi det utan Zach. Påtal om något helt annat så åt jag världens godaste middag igår. Pulled Pork men sån här sallads grej som man alltid brukar ha till som jag också såklart inte kommer ihåg namnet på. (slår min hand i pannan och pustar samtidigt "smack")

Sitter just nu och lyssnar på Pocahontas "färger i en vind" för att den tar fram glada och helt fantastiska minnen från min barndom. Det är verkligen ett hett tips, lev livet som i en musikvideo. Allt du behöver är ett headset och en gnutta fantasi. Helt fantastiskt och jag ler så stört mycket när jag skriver detta bara för att jag minns den känslan. Ett till tipps till dig som ska göra det är att det kan se sjukt konstigt ut att springa runt och mima samtidigt som man viftar med armarna, hitta en bra plats i skogen eller någonting. Så du inte får en galning stämpel. Speciellt om du bor i Vansbro där alla känner alla och dömer ut människor snabbare än en kolibri flaxar med vingarna.  

Utmaningar är till för att besegras.. (haha wtf) Nejdå, men jag är ivarjefall sjukt nervös inför imorgon... då ska jag ha alla våra hästar själv och fodra och så till ALLA.. första dagen som jag är själv liksom.. ingen som jag kan fråga heller alltså då eftersom att jag är själv. Oooo hahah ni skulle se min min nu, lite knepig. Nejdå det kommer säkert gå bra. hoppas i varje fall det. Äch jag kan ju bara göra mitt bästa, mer än så går inte! (får hoppas att det räcker, håll tummarna för mig).

Likes

Comments

Här kommer en laddning med bilder som är lite nyare men fortfarande gamla... ;) tänkte ha en liten serie som kommer upp här när jag inta har annat att skriva. Hoppas det är ok. Har en massa bilder från bland annat högstadiet och sexan att visa er vid tillfälle. 

Likes

Comments