View tracker

Vilken morgon  jag har haft.
Vi vaknade runt 10:00 idag, tycker det är skönt med en bebis som älskar att sova på morgonen = en utvilad mamma haha.
Jag ammar fortfarande min 8 månaders prinsessa, jag hade som mål att sluta efter 6 månader men ångrade mig efter att jag läste om alla positiva effekter med amning. Jag vill delamma upp till 1 år, det negativa är att jag inte kan köra mig strikta diet och äta allt jag vill under denna tid men det spelar ingen roll för min prinsessa kommer i första hand nu.
Nu sitter jag och väntar på att lillen ska vakna så ska vi iväg till min mamma en stund. Imorgon funderar jag på att åka och köpa mitt gymkort också 🖒 snart är det nytt år och nya tag.
Jag började med min clean eating challenge idag fram till julafton då man faktiskt får fuska 🙈, vilka är med mig?

Love/E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej Darlings!
Hoppas att ni alla mår bra, själv älskar jag den här tiden på året 😍.
Jag försöker att blogga så ofta jag hinner och så ofta jag kan men tiden bara rusar iväg med barn.
Idag kom min bror över och vi åkte spontant in till centrum, vi lunchade på Joe and the Juice och därefter julshoppade vi lite.
Jag är nästan klar med alla julklappar, jag började tidigt i år för att slippa all stress 😊.
Jag skulle iväg och köpa mig ett gymkort idag men det får bli senare då jag hade känningar i halsen.

Love/E

Likes

Comments

View tracker

Hej Darlings 😙
Jag hoppas att allt är bra med er 🌹.
Jag har velat blogga i flera dagar nu men varje gång har lillen tagit mig uppmärksamhet och hon är trots allt det viktigaste 😍.
Jag lägger all min tid åt min lilla prinsessan nu när jag är mammaledig och ser till att njuta av denna tid då den faktiskt går snabbt.
När jag ser mig omkring så saknar jag verkligen inte mitt gamla liv, visst jag var ute varje dag och gjorde saker men det jag får uppleva med min prinsessa kan inte mätas med något. 
Imorgon är mannen ledig så vi tänkte åka in till stan och julshoppa lite, dags att börja nu då julen närmar sig ☃🎄😍.

Love/E

Likes

CommentsHej darlings😙
jag har varit upptagen med shopping och inredning den senaste 2 månaderna nu och vi är fortfarande inte helt klara. Vi fick hem vår säng från Mio i modellen Dream i onsdags men inte matbordet. Dem skulle ringa oss idag men vi har fortfarande inte hört av dem, det är så jobbigt när det krånglar med leveranser.
Jag älskar min säng, till en början tyckte jag att den kändes för hård men efter att ha legat i den i några nätter så verkar den ha mjuknat till lite 😍. Sängen Dream är gjord för att forma sig efter ens kropp individuellt för bästa komfort. Jag recenserar om den längre fram när jag bekantat mig med sängen mer haha.
Idag ska vi borra hål i taket och väggen för spegeln står just nu på golvet vilket är farligt med en lite hemma.

Love/E

Likes

Comments

Hej darlings 😚
hoppas ni har det kul ute i halloween firandet 🕸👻👿.
Det är andra året i rad som jag befinner mig hemma under halloween, förra året var jag gravid och hade inte ork och i år ville jag faktiskt inte lämna min lilla prinsessa och gå ut 😍. Att vara hemma med henne är det bästa som finns ❤.
Jag har haft en fullspäckad vecka, idag har vi varit och handlat heminredning igen. Vi har köpt plädar, kuddar, påslakan och lite annat men det finns fortfarande en massa saker som inte är köpta. Jag kan inte få det klart här hemma förrens min leverans från Mio kommer 😊. Det svåraste med shoppingen var nog val av påslakan, till slut blev det ett i grå/vit men jag kommer nog köpa fler så att jag kan variera ibland.
Samtidigt som jag skriver detta inlägg håller jag på att somna, jag måste gå och lägga mig då lillen lär vecka mig tidigt imorgon🙈.

Love/E

Likes

Comments

Hej darlings 😚
I söndags var vi och fotade våran lilla Selina hos Pelle Larsson som är en riktig duktig fotograf. Det blev massa fina bilder men vi har inte valt ut vilka vi ska ha än 🙈.
Idag har jag varit på en promenad i skogen med en vän och hennes lilla prins som föddes samma dag som min prinsessa. Resten av dagen har spenderats  hemma med min prinsessa, det är så mysigt att gosa ner sig i soffan när det är kyligt ute.
Nu ska jag passa på att städa min garderob när lillen sover.

Love/E

Likes

Comments

Hej finisar 😙
Det har varit en otrolig kall höst i Göteborg med riktigt kyliga vindar. Jag har inte orkat blogga under veckan då jag har känt mig konstig och hängig, jag ligger hemma med världens förkylning som vägrar släppa, man blir så less. Det som är ännu drygare är att jag väntar på min säng från Mio som beräknas komma v 45, jag börjar få ont i ryggen av att ligga och sova på en madrass. Jag håller tummar och tår på att jag ska få hem den snabbare 😁. 
Vad gör ni ute i kylan?

Love/E

Likes

Comments

Hej alla fina!
Jag har haft några hektiska dagar och några sömnlösa nätter. På dagarna har det varit massa att göra hemma och på nätterna försöker jag att vänja Selina att sova i sin egen säng, men det går inte så bra 😂😍. Jag brukar bli så trött att jag till slut ger upp. 
Jag kom hem för en stund sen och ska ut strax igen, väntar på att lillen ska vakna ☺. Under tiden passar jag på att läsa boken "familjelycka" som handlar om föräldrar och barn, jag har inte kommit långt  i boken men den verkar vara bra 🖒.
Bjuder på en trött bild på mig själv.

Love/E

Likes

Comments

Hej alla fina ❤

Jag har varit väldigt onyttig under 2 dagar nu, men ibland får man lov 🙈.
Jag börjar min diet idag igen, jag är inte så strikt på grund av att jag fortfarande ammar. Jag kör på en liberal low Carb diet kombinerad med promenader då jag inte hinner gymma.
Skogen är vacker den här tiden på året 🍁🍁🍁 och frisk luft är det bästa som finns för barn 😍❤.

love/E

Likes

Comments

Hej finisar!

Jag har väldigt mycket att göra dessa dagar, det lär inte ta slut förrens vi har gjort klart här hemma och alla varor kommer hem ☺.
Min lilla prinsessa blev 6 månader i måndags 🙈 det går så fort, jag vill bara stanna av tiden 😍❤❤.
Jag njuter verkligen av att vara mammaledig, det är det bästa som finns.
Idag har vi varit ute på en skogspromenad med Selinas nya kompis som vi träffade under en mamma träff, dem är verkligen super gulliga ihop och det roligaste är att dem är födda samma dag i samma sjukhus😄.

Nu ska jag fortsätta rensa här hemma medans prinsessan sover.

Love/E

Likes

Comments