Hej darlings 😚
I söndags var vi och fotade våran lilla Selina hos Pelle Larsson som är en riktig duktig fotograf. Det blev massa fina bilder men vi har inte valt ut vilka vi ska ha än 🙈.
Idag har jag varit på en promenad i skogen med en vän och hennes lilla prins som föddes samma dag som min prinsessa. Resten av dagen har spenderats  hemma med min prinsessa, det är så mysigt att gosa ner sig i soffan när det är kyligt ute.
Nu ska jag passa på att städa min garderob när lillen sover.

Love/E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej finisar 😙
Det har varit en otrolig kall höst i Göteborg med riktigt kyliga vindar. Jag har inte orkat blogga under veckan då jag har känt mig konstig och hängig, jag ligger hemma med världens förkylning som vägrar släppa, man blir så less. Det som är ännu drygare är att jag väntar på min säng från Mio som beräknas komma v 45, jag börjar få ont i ryggen av att ligga och sova på en madrass. Jag håller tummar och tår på att jag ska få hem den snabbare 😁. 
Vad gör ni ute i kylan?

Love/E

Likes

Comments

Hej alla fina!
Jag har haft några hektiska dagar och några sömnlösa nätter. På dagarna har det varit massa att göra hemma och på nätterna försöker jag att vänja Selina att sova i sin egen säng, men det går inte så bra 😂😍. Jag brukar bli så trött att jag till slut ger upp. 
Jag kom hem för en stund sen och ska ut strax igen, väntar på att lillen ska vakna ☺. Under tiden passar jag på att läsa boken "familjelycka" som handlar om föräldrar och barn, jag har inte kommit långt  i boken men den verkar vara bra 🖒.
Bjuder på en trött bild på mig själv.

Love/E

Likes

Comments

Hej alla fina ❤

Jag har varit väldigt onyttig under 2 dagar nu, men ibland får man lov 🙈.
Jag börjar min diet idag igen, jag är inte så strikt på grund av att jag fortfarande ammar. Jag kör på en liberal low Carb diet kombinerad med promenader då jag inte hinner gymma.
Skogen är vacker den här tiden på året 🍁🍁🍁 och frisk luft är det bästa som finns för barn 😍❤.

love/E

Likes

Comments

Hej finisar!

Jag har väldigt mycket att göra dessa dagar, det lär inte ta slut förrens vi har gjort klart här hemma och alla varor kommer hem ☺.
Min lilla prinsessa blev 6 månader i måndags 🙈 det går så fort, jag vill bara stanna av tiden 😍❤❤.
Jag njuter verkligen av att vara mammaledig, det är det bästa som finns.
Idag har vi varit ute på en skogspromenad med Selinas nya kompis som vi träffade under en mamma träff, dem är verkligen super gulliga ihop och det roligaste är att dem är födda samma dag i samma sjukhus😄.

Nu ska jag fortsätta rensa här hemma medans prinsessan sover.

Love/E

Likes

Comments

Hej alla fina där ute 😚!
Det är så fint väder här i Göteborg, jag ska iväg ut på mamma träff med min prinsessa snart.
Jag tänkte rekommendera min nya favorit doft till er 😍. Har ni luktat på den nya parfymen Scent från Hugo Boss?  den är jätte god, påminner lite om giorgio armani si men godare om ni frågar mig.

Love/E

Likes

Comments

Hej finisar!
Jag är hemma hos mamma nu, ska strax iväg och fixa några ärenden innan jag träffar min vän och tar en fika. Jag väntar på att min lilla tjej ska vakna så jag kommer iväg.

love/E

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag sitter och dricker min morgon kaffe medan prinsessan leker i sin bumbostol 😍. Vi har nästan fått i ordning vardagsrummet, det enda som är kvar är tv bänk och en tv som är påväg 😊.
Jag har valt att ha allt i vitt/beige och silver/grått 🖒. Det hade behövts en tavla eller kanske en spegel i silver bakom soffan då den stora väggen sen för tom ut.
sovrummet får ni se när det är klart 😍

Love/E

Likes

Comments

God eftermiddag!

Jag la mig vid 05:00 igår och blev väckt av en liten prinsessa klockan 08:00 😊🖒. Vi har fortfarande inte satt ihop byrån och lampan funkade inte i vår vardagsrum, jag tror att vi behöver byta till en ojordad uttag.  Jag är inte så teknisk av mig men jag har googlat runt en del som vanligt 😂.
Jag är en person som vill ha ordning och reda därför har jag rätt bråttom med att få allt på plats här hemma.
Mannen är och hjälper mamma med att bära upp en säng hon precis har köpt nu så jag passar på att ligga och vila en stund tills han kommer hem. 
Vad har ni för er denna söndag ?

Love/E

Likes

Comments

Jag har blivit besatt av plädar och kuddar det senaste, hur snygga är inte dessa i tjockt garn?
Man kan ha dem på soffan för att lyxa till det, eller varför inte på sängen 🙈.
Jag har lagt till det på min önskelista 😍

Love/E ❤

Likes

Comments