Jag plussade! Japp, detta trodde jag aldrig skulle ske. Jag va hundra på att jag, A och H skulle bestå som familj men nu blir vi + 1 till. Blandade känslor då denna lilla mirakel inte va planerad alls. Absolut det sista jag skulle välja just nu i mitt liv men gud har andra planer för mig och min familj. Jag får tacka och ta emot med öppna armar då jag tänker att det finns en mening med denna lilla mirakel som jag så spänt vill träffa trots alls. Jag menar, det kommer bli en hell of a ride men vad gör det när man får yttligare en liten att älska högt. Jag är redo! 
/Elma.S.I

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Familj, Prinsessan

Vi lyckas få till en riktig härligt, minnesvärd semester ihop iaf innan jag fick avbryta den och börja jobba pga bristen av personal. Att Cheferna inte låter oss vara i 4v på hela året är bara sorgligt i min värld. Turkiet (Side) Pegasos World, 5 stjärnor och All inklusive blev det. Blev mammas födelsedag present dessutom från oss. Alla vi va nöjda till hundra och kommer åka dit fler ggr framöver. Rekommenderas starkt till alla med småbarn/barn!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Dagens, Familj, Jobb, Vardag!

Mycket på gång när man minst förväntade sig det. Maken tar tjänstledigt i ett helt år och jag går ytterligare upp i procent. Just nu ligger jag på 150% men har tagit en massa extra pass då jag tyvärr måste jobb för att försörja familjen på 3. Ångest, kvävande, sorgligt och stressigt allt på en och samma gång. Sömnen är värsta då jag vaknar om nätterna och paniken sätter igång från ingenstans. illusioner har jag dessutom av sömnbrist. På själva jobbet går jag som zombie och längtar efter dagens slut något som är otroligt sorgligt för jag har bestämt mig sen jag blev sjuk att ta vara på alla dagar jag får leva. Jag mister tiden med mitt skatt, min prinsessa min älskade tjej. Hon är orsaken att jag orkar och vill och dessutom kämpar mig genom dagarna. Min tjej ska få allt hon önskar sig och det tänker jag uppfylla till alla krav dessvärre tiden och stunderna ihop! Hejja jag, hejja jag!!

/Elma.S.I

Likes

Comments

Hjärtlös, okontrollerad, iskall, rubbad system, ordlös, orklös, grus till stjäl, stum! En av många jag kommer på just i denna stund. Detta är en från min sida väldigt pure förklaring till den som lovad mig evig trohet och kärlek! Tack kära som ser ner på mig. Vad har jag gjort för fel hos dig då du inte låter mig leva lyckligt??

Likes

Comments

Postad i: Kärlek

Stockholm i mitt hjärta! Ledsamt, sorgligt men vi har varandra och vi kan stötta varandra till alla nivå. Skänker tankar och kärlek till alla drabbade.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Nöje

Onsdag-Stockholm. Kväll-Sean Paul. Torsdag- hem. Exakt så blev ordningen i veckan! Jag och 3 vänner åkte till Sthlm för att titta på Sean Paul på Berns och det är nog det bästa jag gjort på mkt länge. Så kul, så spännande, så galet, så otroligt otroligt *host* inte likt mig alls! Jag unnar aldrig mig något i livet. Jag jobbar, ger med mig allt jag tjänar, hjälper, köper till alla andra- Förutom mig själv då! Så Stockholm va en tia från min sida. Aldrig varit i Sthlm innan heller och det gjort att allt blev mycket mer spännande. Att träffa Sean Paul backstage trodde jag att jag aldrig skulle uppleva i mitt liv men det gjorde jag minnas och kramade honom hårt också. The night of my life kanske man kan säga, *Le! Han va en av dom mest jordnära, ödmjuka och trevliga stjärna man kan stötta på kan jag tänka mig. Vilken kväll oh my, vilken kväll folks.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Detta va innan jag blekte tänderna;

Detta är efter behandlingen;

Nu är det inte världs bäst bild kan jag tycka. Inte samma ljus alls men jag hoppas man kan se det enda. Tandläkaren tar en "prov-tand" som lika mest dina egna "färg" och efter behandlingen får man se skillnad från den dom tagit prov på från första början. Rätt kul! Jag vill ha dom ännu vitare och jag har 3 sprutor kvar så jag väntar bara på att tänderna ska vila lite nu för det får inte bli alldeles för intensiv och tätt inpå den första 10-dagars kuren.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Tog mig själv i skjortan och blekte tänderna. Det va dax tyckte jag! Köpte ett helt nytt kitt från tandläkaren och fick bleka 3h varje dag i 10 dagar, Gissa om det va jobbigt?! Usch, ilningar, ont i tandköttet och käken var bara förnamnet tyckte man men fint blev det. Vad är det man säger- Vill man vara fin får man lida pin!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Om inte detta är det finaste vår-skorna så vet jag inte dock överdrivna priser för min lilla flicka som älskar att klättra, krypa och hoppa. Jag föredrar att hon gör det heller än håller skorna i god skick! Jag har beställt ett par Adidas som oxå var tvär dyra men okej för min ekonomi!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Familj, Jobb

Vad jag har längtat efter denna jobba-dagen för att sen vara ledig med min kikka! Eller ja, Vi är lediga fredag och lördag ihop iaf men det kan jag leva på länge för jag menar när va de sist jag va ledig en fredag och till och med en lördag. Lyx för min lilla familj! Vad vi ska hitta på med en massa bus. Vi har bokat in oss hos kusin F och där ska mamma dricka lite smått vin som jag heller inte kunnat göra på hur länge som helst för jag jobbar varje helg. Väldigt mysigt ska det bli vi alla ser fram emot vår helg ihop! Hurra för helger för då blir man extra glad!
/Elma.S.I

Likes

Comments