Postad i: Bäbis Nr2

Nu mina damer och herrar nu, äntligen har mitt illamående försvunnit. Vilken befrielse det är psykiskt för mig. Jag är så mycket mer gladare och piggare dessutom och ser mer positivt på mitt liv. ÄNTLIGEN!
/Elma.S.I

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Familj, Jobb

Hej kära Onsdag! Ingen dag är efterlängtad mer än den andra, Usch för illamående. Jag orkar inte jobba, Jag orkar inte sitta uppe, jag orkar inte vara glad. . . listan är så lång att det skulle ta mig ett par timmar och skriva ner alla mina "Jag orkar inte". De enda positiva är med denna graviditeten att jag inte spyr som jag gjorde med min dotter. Det gör inte saken bättre att jag hatar på allt och alla. illamående är nog en av det värsta jag vet! Återgår till jobbet, Cao!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Dagens, Familj, Inspo

Hej hej hösten. Du är inte välkommen alls för min del. Jag tycker inte att hösten bidrar med mysfaktor, tee framför en bra film eller läsa en spännande bok- Nej! Jag tycker hösten är en ruggig, tråkigt, tröttsam årstid. Min dotter älskar och vara ute och mamma inte så mycket pga vädret. Kan inte säga "Nej, mamma kan inte gå ut för hon tycker inte vädret är lämpligt" Nä, usch stackas barn. Min vackra ska ut i alla väder så är det!

Då tar vi och åter gå mot lilla mirakel i min mage som bosatt sig utan min egna vilja utan mest hens pappas vilja. Veckan vi är inne i är 10 (9+3) och jag känner att illamåendet har lagt sig på morgonen men inte om kvällarna. Usch och fy! Jag äter varje 3h mest det jag är sugen på och försöker att undanfly sött som godis, kakor och allt det där smarriga. Jag tycker om uppfriskande mat som lukta gott men har svårt att stoppa in något i munnen OM jag inte är sugen på det så mitt största NO-NO är när någon säger men kan du inte smaka. Tanken får min att spy lite i munnen, blää! +3 kg än så länge och det skrämmer mig något otroligt.

Ett under för gravida med illamående. 1-3 kapslar om dagen och kan även kombineras med ingefära tee för starkare effekt något jag själv gör när jag har tid!
/Elma.S.I 

Likes

Comments

Postad i: Familj

Jag plussade! Japp, detta trodde jag aldrig skulle ske. Jag va hundra på att jag, A och H skulle bestå som familj men nu blir vi + 1 till. Blandade känslor då denna lilla mirakel inte va planerad alls. Absolut det sista jag skulle välja just nu i mitt liv men gud har andra planer för mig och min familj. Jag får tacka och ta emot med öppna armar då jag tänker att det finns en mening med denna lilla mirakel som jag så spänt vill träffa trots alls. Jag menar, det kommer bli en hell of a ride men vad gör det när man får yttligare en liten att älska högt. Jag är redo! 
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Familj, Prinsessan

Vi lyckas få till en riktig härligt, minnesvärd semester ihop iaf innan jag fick avbryta den och börja jobba pga bristen av personal. Att Cheferna inte låter oss vara i 4v på hela året är bara sorgligt i min värld. Turkiet (Side) Pegasos World, 5 stjärnor och All inklusive blev det. Blev mammas födelsedag present dessutom från oss. Alla vi va nöjda till hundra och kommer åka dit fler ggr framöver. Rekommenderas starkt till alla med småbarn/barn!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Dagens, Familj, Jobb, Vardag!

Mycket på gång när man minst förväntade sig det. Maken tar tjänstledigt i ett helt år och jag går ytterligare upp i procent. Just nu ligger jag på 150% men har tagit en massa extra pass då jag tyvärr måste jobb för att försörja familjen på 3. Ångest, kvävande, sorgligt och stressigt allt på en och samma gång. Sömnen är värsta då jag vaknar om nätterna och paniken sätter igång från ingenstans. illusioner har jag dessutom av sömnbrist. På själva jobbet går jag som zombie och längtar efter dagens slut något som är otroligt sorgligt för jag har bestämt mig sen jag blev sjuk att ta vara på alla dagar jag får leva. Jag mister tiden med mitt skatt, min prinsessa min älskade tjej. Hon är orsaken att jag orkar och vill och dessutom kämpar mig genom dagarna. Min tjej ska få allt hon önskar sig och det tänker jag uppfylla till alla krav dessvärre tiden och stunderna ihop! Hejja jag, hejja jag!!

/Elma.S.I

Likes

Comments

Hjärtlös, okontrollerad, iskall, rubbad system, ordlös, orklös, grus till stjäl, stum! En av många jag kommer på just i denna stund. Detta är en från min sida väldigt pure förklaring till den som lovad mig evig trohet och kärlek! Tack kära som ser ner på mig. Vad har jag gjort för fel hos dig då du inte låter mig leva lyckligt??

Likes

Comments

Postad i: Kärlek

Stockholm i mitt hjärta! Ledsamt, sorgligt men vi har varandra och vi kan stötta varandra till alla nivå. Skänker tankar och kärlek till alla drabbade.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Nöje

Onsdag-Stockholm. Kväll-Sean Paul. Torsdag- hem. Exakt så blev ordningen i veckan! Jag och 3 vänner åkte till Sthlm för att titta på Sean Paul på Berns och det är nog det bästa jag gjort på mkt länge. Så kul, så spännande, så galet, så otroligt otroligt *host* inte likt mig alls! Jag unnar aldrig mig något i livet. Jag jobbar, ger med mig allt jag tjänar, hjälper, köper till alla andra- Förutom mig själv då! Så Stockholm va en tia från min sida. Aldrig varit i Sthlm innan heller och det gjort att allt blev mycket mer spännande. Att träffa Sean Paul backstage trodde jag att jag aldrig skulle uppleva i mitt liv men det gjorde jag minnas och kramade honom hårt också. The night of my life kanske man kan säga, *Le! Han va en av dom mest jordnära, ödmjuka och trevliga stjärna man kan stötta på kan jag tänka mig. Vilken kväll oh my, vilken kväll folks.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Detta va innan jag blekte tänderna;

Detta är efter behandlingen;

Nu är det inte världs bäst bild kan jag tycka. Inte samma ljus alls men jag hoppas man kan se det enda. Tandläkaren tar en "prov-tand" som lika mest dina egna "färg" och efter behandlingen får man se skillnad från den dom tagit prov på från första början. Rätt kul! Jag vill ha dom ännu vitare och jag har 3 sprutor kvar så jag väntar bara på att tänderna ska vila lite nu för det får inte bli alldeles för intensiv och tätt inpå den första 10-dagars kuren.
/Elma.S.I

Likes

Comments