Postad i: Bakar, Mat

Long time no see my friend! Nä, usch så tråkigt och torr man är- Blä, urk jag ska bli bättre på detta. Jag har fina anledningar till att inte sitta här och skriva av mig om dagarna. Jag jobbar en heltids tjänst som jag blir fast anställd till sommaren föresten (Överdriver-lycklig-tjej) sedan jobbar jag en halvtids-tjänst och även som timmis på mitt andra jobb. Så jag hoppas alla förstår att de är de sista jag prioriterar Mee skrivandet. Ja visst ja, min dotter som tar resten av de där procenterna  dessutom. Min älskade prinsessa blir 3 år i Januari och gissa vem som längtar mer jag eller hon till hennes Frozen-tema. Det är hennes största favorit numer. Min älskade tjej är så stor tjej nu (Ejvi to: Som hon själv säger) De ska bli spännande att baka allt hon vill ha och jag bara verkligen älskar det till hundra. Mamma älskar dig mest på alla planeter!!!!!!!!

En av många många Frozen-things jag ska göra till min pärla. Tårtan planerar jag att göra själv i år faktist om inte det går så bra så har jag ett bageri i närheten av där jag bor som gör tårtor på beställning och de ska la hinna med en tårta på 1-2 dagar! Dom är jätte snabba och tar emot alla beställningar som tur dessutom är dom många på själva bageriet och jobbar nätterna också. En mkt speciell men ack så bra bageri.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Julen närmar sig fortare än vi anar. Jag är förberedd denna gång i tid. jag har hittat lite smått till min prinsessa som hon ska få användning av!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Detta va från min svägerska Baby-shower som vi hade ett par veckor sedan. En otroligt varm och fin kväll vi tjejer fick!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Jag är absolut bäst på att skriva inlägg när jag jobbar och gissa vad jag gör idag!
Vet ni vad- Jag känner mig som elefanten Horton som är så oskyldigt snäll och omtänksam mot precis allt och alla, även en aning naiv skulle jag föreslå. "Det man inte ser,hör eller känner ska inte uppmärksammas" som filmens rubriker lyder. Ja, precis som Horton håller jag inte med. Jag känner att alla på de lilla kornet (min familj räknar jag det som) behöver mig som jag ska skydda och som jag kan lita på att de inte kommer utnyttja min godhet och vänlighet. Men sen har vi dessa odjur, känslor stöda, elaka, lögnare på "golvet" utanför mitt kära trygga korn som bara vill åt ens vänlighet och utnyttjar det det maximalt. Jag e trött på att vara snäll och bli trampad på. Jag får alltid för ooh Elma du e så snäll. Visst, hellre hör jag att jag är snäll än elak men det elaka hyenorna som springer i de vilda väntar bakom ett mörkt, gömd träd för att sätta klorna i mig! Urk för människor som inte ha medkänsla (P.s bortsett från sjukdom)
/Elma.S.I  

Likes

Comments

En fin höst kväll har vi framför oss i vår lilla T. Höst är egentligen inte alls välkommen då rädslan för att min H fryser i sina kläder. Rädslan ligger alltid i även om jag är medveten om att hon har bra kläder. Urk, kalla vädret är inte för mig och min lilla familj! Vi trivs bäst i varmare breddgrader.
/Elma.S.I

Likes

Comments

View tracker

Denna veckan har jag inte fått chansen att fånga andan. Jag har inte fått chansen att träffa min mamma som ligger inne för 3,5 vecka sedan. Jag får ångest på alla sätt och vis men jag kan faktist inte duga för alla och det måste jag inse faktist. Imorgon kommer jag hem kl 07.30 efter ett dygn-pass som jag nu jobbar. Hälsa på mamma vid morgon kvisten, iväg och handla, baka och laga mat inför en Baby-shower som min svägerska ska få i överraskning. Det blir en del att göra innan jag hämtat min lilla Sessa från dagis. Mannen där hemma är sjuk så han duger inte till något längre. Brända broar på långa håll gäller det här näst för mig! Jah, iväg och jobba ett par timmar till innan man ska ta tag i nästa dag!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Familj, Kärlek, Prinsessan

Vad skulle jag ha för mig om jag inte hade min dotter. Den frågan ställer jag mig själv dagligen. Vad skulle jag levt för liv idag om jag inte hade henne? Hur skulle min kropp se ut och vad skulle jag ha för attityd då? Jag är otroligt nöjd och stolt att jag är mamma det är inget jag ifrågasätter utan tankarna kan spridas ibland. Tro inte jag är den enda mamman som tänker så men det är inget som hörs eller syns för de kan misstolkas och andra har lätt för döma en. Mitt liv handla om min dotter och jag lever endast för hon får mig att stiga upp på morgonen och orka med min dag oavsett om min sjukdom bromsa mig många gånger. Min största mening med livet är min dotter. Jag tackar gud att han gav mig en så fin skapelse som rycker och väcker alla möjliga känslor i kroppen på en. Min stora stolthet- Min stora kärlek och ingen kan komma i närheten av den kärlek som man får från sitt barn. // Mamma Älskar Dig //
/Elma.S.I

Likes

Comments

Dessa små ting alltså. Man blir glad av bara titta på dom. Jag gjorde det när H va lite- Bara vandrade kring dessa fina kläder och mönster och mådde så fint!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Ja, det blev ännu en på semestern. Jag är övertygad att detta är de finaste och mest betydelsefulla jag har än så länge. Min dotter kan man inte sträcka sig över- Min största stolthet, kärlek och välsignelsen. Tatuerade in Hs namn på sidan av mitt lår!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Denna blev de till min kollega som gifte sig i somras. Otroligt nöjd över den då de är väldigt lik paret. Det blev dyr kan jag säga men vad gör de när hon är en så fin vän. Tycker jag om en person så ger jag mer än gärna till dom för då känner jag att jag mår bra själv!
/Elma.S.I

Likes

Comments