Hjärtlös, okontrollerad, iskall, rubbad system, ordlös, orklös, grus till stjäl, stum! En av många jag kommer på just i denna stund. Detta är en från min sida väldigt pure förklaring till den som lovad mig evig trohet och kärlek! Tack kära som ser ner på mig. Vad har jag gjort för fel hos dig då du inte låter mig leva lyckligt??

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Kärlek

Stockholm i mitt hjärta! Ledsamt, sorgligt men vi har varandra och vi kan stötta varandra till alla nivå. Skänker tankar och kärlek till alla drabbade.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Nöje

Onsdag-Stockholm. Kväll-Sean Paul. Torsdag- hem. Exakt så blev ordningen i veckan! Jag och 3 vänner åkte till Sthlm för att titta på Sean Paul på Berns och det är nog det bästa jag gjort på mkt länge. Så kul, så spännande, så galet, så otroligt otroligt *host* inte likt mig alls! Jag unnar aldrig mig något i livet. Jag jobbar, ger med mig allt jag tjänar, hjälper, köper till alla andra- Förutom mig själv då! Så Stockholm va en tia från min sida. Aldrig varit i Sthlm innan heller och det gjort att allt blev mycket mer spännande. Att träffa Sean Paul backstage trodde jag att jag aldrig skulle uppleva i mitt liv men det gjorde jag minnas och kramade honom hårt också. The night of my life kanske man kan säga, *Le! Han va en av dom mest jordnära, ödmjuka och trevliga stjärna man kan stötta på kan jag tänka mig. Vilken kväll oh my, vilken kväll folks.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Detta va innan jag blekte tänderna;

Detta är efter behandlingen;

Nu är det inte världs bäst bild kan jag tycka. Inte samma ljus alls men jag hoppas man kan se det enda. Tandläkaren tar en "prov-tand" som lika mest dina egna "färg" och efter behandlingen får man se skillnad från den dom tagit prov på från första början. Rätt kul! Jag vill ha dom ännu vitare och jag har 3 sprutor kvar så jag väntar bara på att tänderna ska vila lite nu för det får inte bli alldeles för intensiv och tätt inpå den första 10-dagars kuren.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Tog mig själv i skjortan och blekte tänderna. Det va dax tyckte jag! Köpte ett helt nytt kitt från tandläkaren och fick bleka 3h varje dag i 10 dagar, Gissa om det va jobbigt?! Usch, ilningar, ont i tandköttet och käken var bara förnamnet tyckte man men fint blev det. Vad är det man säger- Vill man vara fin får man lida pin!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Om inte detta är det finaste vår-skorna så vet jag inte dock överdrivna priser för min lilla flicka som älskar att klättra, krypa och hoppa. Jag föredrar att hon gör det heller än håller skorna i god skick! Jag har beställt ett par Adidas som oxå var tvär dyra men okej för min ekonomi!
/Elma.S.I

Likes

Comments

Postad i: Familj, Jobb

Vad jag har längtat efter denna jobba-dagen för att sen vara ledig med min kikka! Eller ja, Vi är lediga fredag och lördag ihop iaf men det kan jag leva på länge för jag menar när va de sist jag va ledig en fredag och till och med en lördag. Lyx för min lilla familj! Vad vi ska hitta på med en massa bus. Vi har bokat in oss hos kusin F och där ska mamma dricka lite smått vin som jag heller inte kunnat göra på hur länge som helst för jag jobbar varje helg. Väldigt mysigt ska det bli vi alla ser fram emot vår helg ihop! Hurra för helger för då blir man extra glad!
/Elma.S.I

Likes

Comments

En mycket lycklig tjej och så glad för sina presenter hon fick till födelsedagen! Mammas stora tjej på 3 stora år. Var tar tiden vägen? Detta är 1/2 tårtor jag gjorde och en 4 del av bakelserna som jag bakade och då ska vi inte prata om maten som tog mig 2 dagar att laga från 05.30-16.00. Ja så nu kan förstå att jag tycker de e ganska skönt att det är över även om de va hur kul som helst med alla vännen och alla barn.

Likes

Comments

Postad i: Bakar, Mat

Long time no see my friend! Nä, usch så tråkigt och torr man är- Blä, urk jag ska bli bättre på detta. Jag har fina anledningar till att inte sitta här och skriva av mig om dagarna. Jag jobbar en heltids tjänst som jag blir fast anställd till sommaren föresten (Överdriver-lycklig-tjej) sedan jobbar jag en halvtids-tjänst och även som timmis på mitt andra jobb. Så jag hoppas alla förstår att de är de sista jag prioriterar Mee skrivandet. Ja visst ja, min dotter som tar resten av de där procenterna  dessutom. Min älskade prinsessa blir 3 år i Januari och gissa vem som längtar mer jag eller hon till hennes Frozen-tema. Det är hennes största favorit numer. Min älskade tjej är så stor tjej nu (Ejvi to: Som hon själv säger) De ska bli spännande att baka allt hon vill ha och jag bara verkligen älskar det till hundra. Mamma älskar dig mest på alla planeter!!!!!!!!

En av många många Frozen-things jag ska göra till min pärla. Tårtan planerar jag att göra själv i år faktist om inte det går så bra så har jag ett bageri i närheten av där jag bor som gör tårtor på beställning och de ska la hinna med en tårta på 1-2 dagar! Dom är jätte snabba och tar emot alla beställningar som tur dessutom är dom många på själva bageriet och jobbar nätterna också. En mkt speciell men ack så bra bageri.
/Elma.S.I

Likes

Comments

Julen närmar sig fortare än vi anar. Jag är förberedd denna gång i tid. jag har hittat lite smått till min prinsessa som hon ska få användning av!
/Elma.S.I

Likes

Comments