Header

Hej alla fina följare!! Hur har eran dag varit?

Min har varit lugn som vanligt, eftersom att jag börjar sommarjobba på Tisdag försöker jag att ta det lugnt så mycket jag bara kan. Vila upp sig så man orkar jobba på sen.

Dagen började med att jag slängde i mig lite frukost för att sedan hinna gå till stranden med Eddie för o bada medan solen fortfarande värmde. Sen började han frysa så bestämde att vi skulle gå in och då har jag bara kollat på ett avsnitt av Orange Is The New Black sen ätit middag.

Imorgon är det midsommar och då far jag till min Farmor och Farfar och blir där hela helgen.

Vad ska ni göra imorgon på midsommar?

Likes

Comments

Halloj på er igen! Hoppas allting är bra med er, här är iallafall allting bara bra! :)

Har varit en ganska lugn dag och eftersom jag har sommarlov så har jag sovit länge, ätit sen frukost & sen varit ut med min vovve Eddie på en promenad.

Vi gick i skogen den här gången och då passade jag på & fota, alltså det är ju verkligen såå mysigt att gå i skogen & bara lyssna på när fåglarna kvittrar. Sen all frisk luft man får!

Ibland är det bara så välbehövligt att gå på en promenad och bara släppa alla måsten och tankar.

Vad har ni gjort idag? :)

Likes

Comments

Välkomna hit!

Jag har valt att börja om helt, anledningen till det är dels för att jag blev lite less på förra bloggportalen och ville testa något nytt. Sen att motivationen till att blogga försvann, jag hoppas att jag nu när jag bytt bloggportal ska trivas bra och framförallt få mer motivation till ordentligare och roligare inlägg.

Jag hoppas att ni väljer att fortsätta följa mig här och sedan superroligt om nya väljer att börja läsa min blogg! Ha en fortsatt bra kväll! :)

Likes

Comments