​Lite bilder från min underbara helg i Danmark. Allt var så himla fint, ALLT verkligen! Älskar den sista bilden, och inte ens hela familjen är med på bilden.. Finns inget bättre än och ha en stor familj! ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter på bussen påväg till skolan just nu, kommer bli skönt att äntligen komma tillbaka till sina rutiner. Sen är det ju också kul och plugga hehe. Ska ju börja plugga i Borås, så kommer bli en del pendlande för mig. Tycker att det är skönt hittills. Typiskt mig att jag blir sen första dagen också, men fint folk kommer alltid sent 😜✌🏼️

Likes

Comments

​Igår bestämde jag och Jehona oss för att gå på premiären av War dogs. Vi köpte biljetterna och när vi väl kom till stan så bestämde vi oss för att ta varsin drink och njuta av solen och kulturkalaset istället, bio kunde vi gå på någon annan dag liksom. Vi gick runt ganska länge och åt världens äckligaste thaimat, smakade för sött och fick ont i magen efteråt. Vi var hemma ganska tidigt iallafall och det var ovanligt för mig del, men jag gillade det ändå. Idag vet jag faktiskt inte vad jag skall göra, måste städa mitt rum lite och sen får jag hitta på något. Hoppas ni har en fin lördag, puss! 💋

Likes

Comments

Godmorgon! Idag var det första dagen på hela veckan där jag fått sova ut, har jobbat i sju dagar i rad nu och kände mig helt förstörd. Har hunnit göra så mycket på dagarna då jag lagt mig tidigare och vart pigg på morgonen, det gör verkligen så mycket att lägga sig i tid. Förra helgen så var jag på dagsfest med några tjejkompisar, det var kul men jag var lite bakfull från kvällen innan så känd mig otroligt seg hela dagen. Annars så har jag bara hållit mig till alkoholfria drinkar hela veckan. Min nya grej nu, även så mycket skönare och riktigt värt att dricka alkoholfritt då man inte vaknar upp bakfull dagen efter hehe.

Likes

Comments

​Snart är det sluta på det roliga då jag faktiskt börjar jobba imorgon, men fram tills dess så har jag några timmar kvar att njuta av min ledighet. Det är först idag som jag är hemma och inte gör något, har vart på vift hela veckan känns det som. I måndags så fick vi för oss att åka till Tylösand, för det var sista kvällen på Mondayclub, det visades vara en ganska dyr utgång för mig, som som vanligt har otur med allt i livet. Innan dess så var det en kille på besök hos min vän som kunde läsa av figurer i ens kaffe efter man druckit klart det. Tror inte på sånt för fem öre men han hann tyvärr inte läsa av min kopp, men när jag och min vän försökte läsa av den så hittade vi bokstaven ''A'' och ett ansikte. Det jag vill komma fram till är att jag samma kväll träffade en kille vars namn började på A och dessutom så var han från samma stad som mig i Bosnien. Lite sjukt, men roligt när man tänker på det. Nu skall jag fortsätta och kolla på white color, puss! 

Likes

Comments

​För två veckor så bestämde jag mig för att göra en förändring med mitt hår. Innan det besöket så hade jag inte färgat mitt hår på 1,5 år, vilket är väldigt länge för att vara mig. Men den dagen slingade vi det lite ljusare för jag ville ha kvar det naturliga. På bilderna ovan så ser man nästan ingen skillnad, och det gjorde inte jag heller de första dagarna. Men nu när jag använt silverschampo och solat lite så har håret blivit mycket ljusare. Det enda problemet jag har just nu är att mina ögonbryn är helt solblekta, så imorgon ska jag fixa dem. 

Likes

Comments

Likes

Comments

​I onsdags firade vi älskade Jennie som fyllde 21, big girl now! Vi skulle egentligen fira henne på fredagen då hon fyllde år, men eftersom princess Jennie vill gå ut i onsdags så bestämde vi oss för att göra en liten överraskningsfest till henne. Dagen in köpte vi en Kenzo tröja till henne som hon ville ha, och när hon öppnade paketet och såg att det var den tröjan hon önskade sig så började hon torka sina tårar med haha, bästa Jennie! Hon var iaf nöjd med allt och det var vi också. 

Likes

Comments

Detta är den andra sommaren i mitt liv som jag tillbringar här i Sverige. Första sommaren jag var här i Sverige, var för 11 år sen och nu är jag här igen. Att vara här under sommaren får mig att tänka tillbaka till sommaren 2005, när jag var 10 år och tillbringade nästan hela sommaren i Växjö. Det är inte att det är tråkigt här, men jag saknar att vakna upp till värmen, att ha havet mitt framför näsan på mig, känna saltet i håret efter en heldag av badande och solande, men framför allt så saknar jag min familj. Det känns så tomt här hemma nu när jag är ensam. Jag trivs hur bra som helst med att bara vara med mig själv, men det är tomheten som tar kål på mig. Att göra allt ensam, får mig att kännas som om jag flyttat till ett helt främmande land och inte känner en enda kotte. Snart är dom hemma iaf och det är det enda jag tänker på just nu.

Den här sommaren blev inte som planerad, men från den ljusa sidan så kan det aldrig bli värre än det är nu, så nästa sommar hittar ni mig i Budva. Mitt hjärta tillhör balkan, och det kommer det alltid att göra.

En riktig sommarlåt! ☀💛

Likes

Comments

​Hade en fantastisk helg med mina vänner och familj, som jag både spenderade här i Göteborg och Älvängen som vanligt. Vi hade verkligen tur med vädret, och nu kommer det regna varje dag den närmaste veckan och jag är så avis på att mina föräldrar åker nu på fredag och lämnar mig här. Inte nog med att min helg har vart för bra så har jag även fått tre myggbet i ansiktet, jag som aldrig brukar få det och så får jag det på ansiktet av alla ställen. 

Likes

Comments