1. Vad gör dig riktigt glad?

Det som gör mig glad är när jag ser min familj och mina vänner glada. Finns inget bättre när folk delar sin glädje med andra, uppskattar verkligen sådant. Blir även riktigt glad när jag får som jag vill, är en envis jävel så blir nästan alltid som jag vill.

2. Vad gör dig ledsen och arg?

Det som verkligen gör mig ledsen är när folk utnyttjar andra för de ska få det bättre. Att de låtsas bry sig om en människa när de egentligen inte bryr sig ett jack shit om den personen. Att folk förstör och trycker ner andra och dessutom inte ser vad för fel de gör, sånna människor borde inte existera. Brukar inte bli arg, mest besviken om det räknas. En person måste göra något riktigt sjukt för att få mig arg, typ som när min lillebror drog av Sköldis arm (Sköldis är mitt gossedjur som jag haft sen jag var liten).

3. Hur hanterar du sorg?

Ganska komplicerat, brukar hålla allt inom mig. Och en vacker dag spricker jag och då kan jag gråta i flera timmar. Har annars jättesvårt för och gråta, inte många som sett mig fälla en tår.

4. Vad har skadat dig mest i livet?

Att jag litat på helt fel människor skulle jag säga.

5. Vad i livet har gett dig mest glädje?

Min familj och mina vänner.

6. Vilka känslor tänker du på när jag säger musik?

Något jag inte kan leva med!

7. Känslig eller känslosam?

Känslig är jag inte, men kan bli känslosam.

8. Hur ofta gråter du?

Det händer ganska sällan, sista jag grät var i somras och det var för jag kände mig ensam. Alla var bortresta och jag var ensam hemma och diskade, blev riktigt känslosam just när jag höll på och fylla diskmaskinen så jag började gråta mitt i allt hahah.. Annars gråter jag varje dag när jag skrattar hehe.

9. Visar du mer än vad du känner, eller känner du mer än vad du visar?

Jag visar mer än vad jag känner, Har alltid vart ärlig och att ta ut det jag känner jag hjälpt mig ganska mycket. Det är liksom är lättnad för mig och säga rakt ut vad jag tycker och känner även om det kan såra individen.

10. Blir du lätt irriterad?

Ja.. eller lätt och lätt. Brukar bli irriterad iaf.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Long time no see, men jag har faktiskt vart upptagen varje dag sen förra veckan.. Hade tenta i fredags och under helgen var jag inte ens hemma. Det är först idag, när jag inte har någon skola eller jobb som jag äntligen kan ligga i soffan och inte göra något. Gick ändå upp imorse och tränade, ska senare idag under dagen åka in till stan och köpa present till min kompis som ska firas nu på lördag. Kommer bli så kul hehe. 

Puss puss 💋

Likes

Comments

​Lite bilder från min underbara helg i Danmark. Allt var så himla fint, ALLT verkligen! Älskar den sista bilden, och inte ens hela familjen är med på bilden.. Finns inget bättre än och ha en stor familj! ❤

Likes

Comments

Godmorgon!

Sitter på bussen påväg till skolan just nu, kommer bli skönt att äntligen komma tillbaka till sina rutiner. Sen är det ju också kul och plugga hehe. Ska ju börja plugga i Borås, så kommer bli en del pendlande för mig. Tycker att det är skönt hittills. Typiskt mig att jag blir sen första dagen också, men fint folk kommer alltid sent 😜✌🏼️

Likes

Comments

​Igår bestämde jag och Jehona oss för att gå på premiären av War dogs. Vi köpte biljetterna och när vi väl kom till stan så bestämde vi oss för att ta varsin drink och njuta av solen och kulturkalaset istället, bio kunde vi gå på någon annan dag liksom. Vi gick runt ganska länge och åt världens äckligaste thaimat, smakade för sött och fick ont i magen efteråt. Vi var hemma ganska tidigt iallafall och det var ovanligt för mig del, men jag gillade det ändå. Idag vet jag faktiskt inte vad jag skall göra, måste städa mitt rum lite och sen får jag hitta på något. Hoppas ni har en fin lördag, puss! 💋

Likes

Comments

Godmorgon! Idag var det första dagen på hela veckan där jag fått sova ut, har jobbat i sju dagar i rad nu och kände mig helt förstörd. Har hunnit göra så mycket på dagarna då jag lagt mig tidigare och vart pigg på morgonen, det gör verkligen så mycket att lägga sig i tid. Förra helgen så var jag på dagsfest med några tjejkompisar, det var kul men jag var lite bakfull från kvällen innan så känd mig otroligt seg hela dagen. Annars så har jag bara hållit mig till alkoholfria drinkar hela veckan. Min nya grej nu, även så mycket skönare och riktigt värt att dricka alkoholfritt då man inte vaknar upp bakfull dagen efter hehe.

Likes

Comments

​Snart är det sluta på det roliga då jag faktiskt börjar jobba imorgon, men fram tills dess så har jag några timmar kvar att njuta av min ledighet. Det är först idag som jag är hemma och inte gör något, har vart på vift hela veckan känns det som. I måndags så fick vi för oss att åka till Tylösand, för det var sista kvällen på Mondayclub, det visades vara en ganska dyr utgång för mig, som som vanligt har otur med allt i livet. Innan dess så var det en kille på besök hos min vän som kunde läsa av figurer i ens kaffe efter man druckit klart det. Tror inte på sånt för fem öre men han hann tyvärr inte läsa av min kopp, men när jag och min vän försökte läsa av den så hittade vi bokstaven ''A'' och ett ansikte. Det jag vill komma fram till är att jag samma kväll träffade en kille vars namn började på A och dessutom så var han från samma stad som mig i Bosnien. Lite sjukt, men roligt när man tänker på det. Nu skall jag fortsätta och kolla på white color, puss! 

Likes

Comments

​För två veckor så bestämde jag mig för att göra en förändring med mitt hår. Innan det besöket så hade jag inte färgat mitt hår på 1,5 år, vilket är väldigt länge för att vara mig. Men den dagen slingade vi det lite ljusare för jag ville ha kvar det naturliga. På bilderna ovan så ser man nästan ingen skillnad, och det gjorde inte jag heller de första dagarna. Men nu när jag använt silverschampo och solat lite så har håret blivit mycket ljusare. Det enda problemet jag har just nu är att mina ögonbryn är helt solblekta, så imorgon ska jag fixa dem. 

Likes

Comments

Likes

Comments

​I onsdags firade vi älskade Jennie som fyllde 21, big girl now! Vi skulle egentligen fira henne på fredagen då hon fyllde år, men eftersom princess Jennie vill gå ut i onsdags så bestämde vi oss för att göra en liten överraskningsfest till henne. Dagen in köpte vi en Kenzo tröja till henne som hon ville ha, och när hon öppnade paketet och såg att det var den tröjan hon önskade sig så började hon torka sina tårar med haha, bästa Jennie! Hon var iaf nöjd med allt och det var vi också. 

Likes

Comments