Känner att den här veckan kommer bli hur bra som helst! Har vart så produktiv och det är bara tisdag? Igår hade jag ett riktigt bra snacka med en av mina nära vänner, sånt snack man behöver ta då och då för att lätta på hjärtat. Är ingen person som pratar ut som saker, men det var skönt att göra det och även få tips. Idag har jag också vart i skolan, men träffade Fatima en stund efteråt och fika på le pain. Också välbehövligt. Nu ska jag lägga mig och kolla på någon serie, skola imorgon. Godnatt 🌸

Likes

Comments

Likes

Comments

Att vakna upp på morgonen när man ändå sovit åtta timmar och ändå känna sig trött. Att man inte har orken i kroppen att ens gå upp från sängen och äta frukost. Att man helt enkelt inte vill göra något. Att allt känns tråkigt och onödigt på något sätt. Man vill så mycket i livet, men samtidigt så tar man inte tag i det och gör det till verklighet. Är det för att man är feg, inte vågar gå utanför sin comfort zone eller att man är nöjd och bekväm med det man redan har i livet fast man egentligen inte vill erkänna det för sig själv? Det nya året började jag med en otroligt trött kropp, 2016 var det tröttaste året på länge, gjort så mycket men ändå inte åstadkommit det jag velat. I år och resten av åren som kommer det vara en förändring. Man ska tro på sig själv, för ingen annan kommer göra det, tänk på det mina vänner.

LOVE

Likes

Comments

I måndags beställde jag Iphone 7 plus och redan igår så fick jag hem den med mitt fina skal från Richmond & Finch. Tackar världens bästa mig för presenten, finns ingen som är så bra om jag är!

Likes

Comments

Allt började med att jag fick gå upp på morgonen och tvätta, det är inte så farligt men om man hatar och tvätta så är det. Efter det bestämde pappa att JAG skulle tvätta bilen, JAG av alla människor. Allt slutade med att hela högersidan på bilen blev repad, jag använde borsten på en torr bil.. Undrar ibland om jag har några hjärnceller seriöst. Vi har inte ens haft bilen i en vecka och jag har förstört den. Efter tvätten åkte jag till Elgiganten där min kompis skulle köpa en iphone 7, tror ni hon fick köpa en? Nej, och den första anledningen var för att de inte hade så många kvar och inte kunde sälja telefonen kontant utan bara med abonnemang. Okej, fine tänkte vi och gick till en annan butik och berättade vad som hade hänt. De i den andra butiken tyckte naturligtvis att det var det dummaste de hört på länge. Så jag och min kompis bestämde oss för att gå till Elgiganten och berätta att hon inte har någon rätt att neka ett köp. Till hennes försvar så kunde jag istället ta det med hennes chef. Ångrar mig i efterhand att jag inte gjorde de, hade ändå inte köpt telefonen där men är nyfiken vad hennes chef hade sagt. Vi jag självklart till den andra butiken och köpte telefonen, aldrig att jag någonsin sätter min fot på Elgiganten igen. Inte nog med allt detta så fick jag böter också.. Ni som vet så är det gratis parkering på hela Backaplan, men klart som fan att Elma väljer en parkering där man inte får parkera på utan tillstånd och får böter. Så denna dagen har tyvärr inte vart så bra, önskar att jag aldrig lämnade mitt rum idag. Har fan magsår över det jag gjort, kan inte ens sova hahaha. Aja, efter regnet kommer solskenet. Hoppas er dag vart mycket bättre än min, puss! 

Vegas in my ❤

Likes

Comments

​I söndags så samlades vännerna och åt middag hos Jennie, som hennes lillebror hade lagat. Maten och sällskapet var bra, perfekt innan jag och några andra vänner gick ut. Dagen efter vaknade både jag och Jehona vid 8 tiden för att äta frukost på Egg & Milk, som vi hade bestämt oss för när vi var ute. Det tråkiga var att Egg & Milk var stängt och att vi istället fick äta på subway haha. 

Likes

Comments

Vill börja med och säga god jul till alla och godmorgon! Denna vecka har bara bestått av jobb, vilket inte är så roligt. Men nu till det roliga.. min pappa köpte en lite tidig julklapp igår, nämligen en ny bil. Så den är i princip min, för jag kör ändå hela tiden. Men ni anar inte min glädje när han ringde mig och berättade detta. Jag hade tagit rast på jobbet och så fick jag det samtalet och det är inte alltid jag får tårar. Men just i den stunden så började jag gråta av glädje.. Kalla mig psyko eller vad ni nu vill, men älskar den bilen så jävla mycket. Folk som gråter t.ex. pga killar/tjejer har tyvärr inte fått uppleva känslan av att köpa en ny bil. Förstår inte hur vissa tjejer kan gråta över killar, alla är ju skräp och de är falska och sviker dig ändå. Men kommer din bil svika dig? Vara falsk mot dig eller otrogen? I don't think so, så köp något ni verkligen vill ha. För ni kommer inte ångra er.

Puss och ta hand om er under julen, och låt ingen förstöra er dag, för juuuuulen är här.

Likes

Comments

Efter frukosten bestämde vi oss för att åka in till stan och köpa de sista julklapparna. Jag köpte lite saker till mina kusiner som jag inte kommer träffa så mycket på ett tag, och så fick jag själv lite nödvändiga saker. När vi var klara med allt åkte vi till min morbror där hans fru hade lagat världens godaste mat. Efter maten kollade vi på Sune i Grekland och nu sitter alla i soffan och kollar på roliga klipp på youtube.. Riktigt mysig helg i Växjö, hoppas alla har det lika bra! ❤️

Likes

Comments

Morning! 

Igår satte jag mig på tåget mot Växjö och för en stund sen vaknade jag upp mos granny. Hon ska laga god frukost till mig och min kusin Emma som sov här inatt och sen har vi bestämt oss för att åka iväg någonstans. Vart det blir får bli en surprise. Ikväll så ska vi alla på familjemiddag hos min morbror, så det kommer bli kul. 

Likes

Comments

​Mitt nya och fräscha hår efter besöker hos Felicia på Hårstudio 23. Jag gjorde en förtjockning, la alltså i hårförlängning för att det ska se tjockare ut. Felicia som fixade mitt hår är jätteduktig och jag blev så nöjd. Resultatet blev exakt så som jag ville ha det, naturligt och fint. Love it! 

Likes

Comments