​Imorse gick jag upp och åkte och köpte frukost. Blev av någon konstig anledning sugen på croissant och oboy, och vi hade inget av det hemma heller. Planen var att jag egentligen skulle gått upp och tränat, men eftersom jag inte kunde somna igår och la mig rätt sent så orkade jag inte gå upp och träna så tidigt. Nu ska jag strax gå upp från sängen och städa lite och plugga, skönt att vara hemma själv och ta tag i saker som man måste få gjort.  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För två veckor sen var jag hos Felicia och fixade håret. La in en lite mörkare toning denna gången, så hela håret fick samma färg ungefär. Nästa gång jag drar till Felicia så kommer jag bli ljushårig igen, trivs så mycket mer i det och så tycker jag personligen att jag passar bättre i ljusare färg. 

Likes

Comments

​Igår hade jag gäster, som vanligt som vi har på helgerna. Iallafall så var jag tvungen och ta hand om barnen och Jehona kom till mig för att vi tänkte gå ut men det blev inte av. Så vi blev fast hemma hos mig med två barn som bokstavligen hoppade på väggarna i mitt rum. Vi tyckte dagen hade börjat dåligt, för det var hur tråkigt som helst och vi hade ingen aning om vad vi skulle göra. Vi fixade oss och bestämde att vi skulle spela biljard, det gjorde vi en timme och sen så tröttnade vi på det. Så istället bestämde vi oss för att åka till DK för att röka vattenpipa, för vi hade inget annat för oss. Allt gick bra tills vi kom till Landskrona där kylarslangen hade gått sönder. Men vi hade tur i oturen, för vi träffade på Jehonas kusin på just den bensinmacken vi hade stannat på, så han kunde köra oss till Malmö där vi fixade hyrbil. Vi åkte dit med en volvo och kom hem med en A5:a haha, ingen tackar nej till en audi iallafall. Efter vi hade hämtat upp bilen så bestämde vi oss för att åka hem istället. Kvällen var spontan och annorlunda och något vi sent kommer glömma. 

Likes

Comments

Har jobbat, pluggat och tränat hela veckan, så mitt liv har inte vart det mest intressanta denna veckan. Men i fredags så träffade jag äntligen Queen J, som jag inte träffat på hela veckan. Vi köpte kaffe på starbucks och sen så gjorde vi inte så mycket mer än att umgås. Ibland är det så mycket skönare att bara umgås med sina nära och kära och inte göra så mycket än och hitta på massa saker. 

Likes

Comments

​Hej på er! 

Imorse hade jag tid för att fixa naglarna, blev fransk fade. Enkelt och snyggt, har alltid så svårt och bestämma mig hur jag ska ha mina naglar, men valde franskt denna gången för det var längesen jag hade det. Iallafall efter jag hade fixat naglarna åkte jag till nackaplan och köpte dessa fina blommor till min älskade mamma. Glöm inte nu och köpa blommor till kvinnorna i era liv! 

Finns bara en Edita! 🌹

Likes

Comments

För två veckor sen tog min bror körkortet. Jag var med honom på uppkörningen och sen efteråt åt vi på Egg & Milk för att fira honom. Bästa som kämpat för det och äntligen fick det, tur att ingen kör lika bra som mig i familjen ändå. Minns själv vilken lättnad det var efter man fick sitt körkort, trodde aldrig att jag skulle köra så mycket som jag gör nu. Det är verkligen det bästa som hände mig förra året, ni som inte har körkort missar något verkligen! 

Likes

Comments

​22 år ung och inte en dag visare. I lördags firade vi mig och min bror, och det kunde inte blivit bättre. Älskar alla som gjorde min dag fab. ni är guld! 💛

Likes

Comments

Hej på er!

Ska inte ljuga men min helg var skit, nog den värsta helgen jag vart med om på länge. Men nu är allt löst, och människor som inte kan stå upp för det de tycker och säger borde lämna planeten snabbt. Speciellt de som inte ens vågar prata ut och lyssna på vad folk har och säga, usch bara.. Även din så kallade bästa vän som du en gång litade på kan hugga dig i ryggen, vilket är så sorgligt. Man kan inte lita på någon och det bästa man kan göra för att komma över sånt trams är och köra sitt egna race. Man ska fokusera på sig själv och lägga all tid på sig själv. För bortkastad tid är värre än bortkastade pengar, kom ihåg det!

Likes

Comments