View tracker

I lördags blev det en spontan utgång. Inget jag hade räknat med eller va sugen på, var hemma och försökte hitta en outfit i över två timmar. Blev bara irriterad på mig själv för det tog sån tid och att jag inte kom fram till något.. Hela lördagen började på ett konstigt sätt så förstår själv varför jag inte ville gå ut. Men jag ångrar mig inte för fem öre att jag gick ut. Hade så kul verkligen, även om jag jobbade dagen efter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I fredags skulle vi gått ut, men det blev inget av det. Istället hämtade vår babe oss och så åkte och åt.. Vilket inte var den bästa idén då både jag och B blev sjuka av maten. Veckan har iallafall börjat bra, har fått tid hos mig sjukgymnast och därför har jag sjukskrivit mig själv. Ingen kommer tänka på din hälsa förutom du, så därför ska jag göra allt för att blir bra igen. Låter som värsta psykopaten, men min rygg tar kål på mig verkligen. Hoppas allt blir bra igen bara. Nu ska jag sova för imorgon är det en fullspäckad dag med äventyr annat skoj. 

Puss puss 

Likes

Comments

View tracker

Idag känner jag mig riktigt trött och sliten. Somnade ganska sent igår för jag hade ont i ryggen. Har haft ont i ryggen, eller rättare sagt haft smärtor i nedre delen av ryggen, ländryggen, i någon vecka nu och jag har ingen aning om varför jag har det. Brukar få ont när jag sitter länge eller på något konstigt sätt, allt är bara så himla konstigt. Och så har jag fått ont i halsen, vilket är hur jobbigt som helst just nu. Så typiskt att det alltid är jag som blir utsatt för sånna tråkigheter..

Likes

Comments

Likes

Comments

So, do it. Decide.

Is this the life

you want to live?

Is this the person

you want to love?

Is this the best you can be?

Can you be stronger?

Kinder? More Compassionate?

Decide.

Breathe in.

Breathe out

and decide.

- Meredith Grey

Likes

Comments

Igår efter en skriven tenta och lite sömn, bokade jag och mina tjejer bord på Heaven och åt en fantastisk middag. Maten var 10/10 och utsikten ska vi inte ens prata om! Lätt värt ett besök för att lyxa till vardagen lite. Efter middagen åkte jag hem och idag har jag faktiskt jobbat och tränat. Imorgon har jag skola och ska upp tidigt, vilket jag inte ser fram emot.. Men snart är det helg så det spelar ingen roll hehe!

Likes

Comments

Vi firade min älskade Jun i lördags, som faktiskt fyller år idag. Grattis älskling! Vi överraska henne hos Fatima och sedan åkte vi till Le Pain och åt god mat, mysigt firande. 

Likes

Comments

I lördags efter att vi hade firat Jun på Le Pain, så bestämde vi oss för att åka upp till landet under natten. Det var min idé så spontan som jag brukar vara.. Att jag ens ville göra något sånt med tanken på att jag skulle jobba dagen efter är en riktigt bra fråga. Vi var framme på landet vid 2 tiden på natten och det tog en timme att värma upp den förbaskade stugan. Hade för det första fel skor på mig, det fanns inget nät som om en seriemördare var i närheten så hade vi förmodligen alla dött, hade på min vinterjacka i två timmar för att bli varm, det snöade ordentligt under natten så det var ett mirakel att jag kom till jobbet i tid. Så om ni hade frågat mig nu om jag hade velat följa med till landet, så hade ni fått åka helt själva. Men ska faktiskt inte klaga bara, det var mysigt och komma bort från Göteborg lite. Ska göra om detta, men när det blivit lite varmare dock. 

Likes

Comments

Igår gick jag och Ronya på HMs per-shopping event för Kenzo kollektionen. Kläderna var inget som föll mig i smaken, men det fanns några tröjor som var riktigt fina. Både jag och Ronya fick med oss lite saker, gör ett inlägg senare om plaggen jag köpte. Nu ska jag ut och ta min dagliga promenad. Puss!

Likes

Comments

Hejsan! 

I lördags så bestämde vi oss för att dra till Liseberg i sista minuten typ. Vi var där ganska sent, vid 9 tiden ungefär. Vi hann inte göra så mycket för vi kom dit sent, men vi åkte några karuseller och vann tre stjärnvinster. Så det Lisebergsbesöket var lätt värt den kylan jag fick utsätta mig för. Efter gjorde jag inte så mycket, åkte hem och pluggade lite medan alla andra var ute och festade. Hade verkligen inte orkat stå och frysa i en timme för att komma in någonstans, inte nog med att det var lönehelg så var det ju halloween också. Första halloween i mitt liv som jag inte gjorde något speciellt på. Brukar alltid klä ut mig och hitta på något med tjejerna, men iår blev det ej av vilket var tråkigt men ändå skönt. Fick mysa med min kexchoklad istället hehe. 

Likes

Comments