Äntligen fredag!
Nu har skolan verkligen börjat, då vi har haft lektioner efter schemat. Jag är faktiskt ganska nöjd med schemat, fastän det fick dagar vi är i skolan tills klockan fyra.

Eftersom vi slutade skolan runt 2 idag, så åkte jag, och två tjejkompisar in till stan för att äta i Jensen. Alltid lika gott!
Efter två timmars ätande hick vi en sväng in till nordstan, och sedan begav vi oss hem.

Just nu är jag påväg hem från gymmet. Jag skaffade mig ett gymkort i måndags, och har sedan dess tränat nästan varje dag. Äntligen har jag kommit igång med träningen.
Hoppas ni har en fortsatt trevlig fredag, så hörs vi sen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag åker vi äntligen till krokholmen. Kommer verkligen bli superkul.
Jag och Lollo åkte in till stan lite tidigare, för att ta en fika innan vi åkte iväg. Bästa sättet att börja en morgon på.
Hörs senare!

Likes

Comments

Hur fint är det inte i Turkiet. Här var jag i fina Bodrum. Klarblått hav, hos mat, fint sällskap. Allt i ett. En av de bästa hotellen jag vart i. En verkligen lyckad semester. Jag var där med min familj och två andra, superkul.

I oktober kanske vi åker iväg till Montenegro. Montenegro ligger mig varmt om i hjärtat, då min mamma är halv montenegrin.

Likes

Comments

Jag och min kompi Lollo köpte med oss lite pizza, och satt oss vid sjön. Alltid lika gott o äta pizza.

Likes

Comments

Drog till Ikea på morgon, för lite brunch med mina bröder. När man är ledig ska man göra så mycket som möjligt av dagen. Senare begav vi oss in till stan för en liten promenad, och just nu ligger jag här hemma helt slut. Funderar på att ta en powernap, då jag kommer behöva vakna runt 5 imorgon. Ikväll ska vi iväg till några familjekompisar och ha det lite trevligt.

Vi hörs lite senare. Tänkte även visa vad jag har köpt, så håll utkik.

Likes

Comments

Har verkligen inte haft någon lust för att blogga, nu när jag har jobbat nästan varje dag. Tänkte iallafall berätta för er att jag slutar mitt sommarjobb på Söndag, och då kommer det bli en hel del tid för bloggen. Tänk att jag har jobbat över 6 veckor denna sommaren, och att jag fortfarande lever!
Nästa vecka ska jag se till o boka fransförlägning och nagelförlägning. Jag behöver verkligen fräschas upp lite eftersom jag inte har kunnat njuta av sommaren så mycket som jag skulle behövt.
Ååh längtar verkligen till Söndagen.
Det har även hunnit bli Augusti, och det betyder att skolan ärmar sig, och sista året på grundskolan.

Här får ni lite inspo på fina naglar. Tror nog att jag kommer köra på naturella naglar, det är alltid lika fint.

Likes

Comments

Igår åkte vi en sväng till Ullared. Det var inte så länge sedan jag var där, men man tröttnar väll aldrig på Ullared. Denna gången blev det en hel del heminredning. Jag är så nöjd.

Likes

Comments