Årets andra dag och livet fortsätter o rullar på. Inatt hämtade Sofia mig uppe i Västanå, va ett tag sen vi umgicks, men som vanligt kändes det som vi träffades igår :) Det är alltid lika skönt att umgås med henne.. vi va ute o for o träffade folk i stort sätt hela natten. Vart frukost på donken kl 5 imorse.. Sen drog vi hem till mig o kollade på film och sov, killade varandra på armar och ryggar :) haha har sovit bort hela dagen! Klev upp vid ca 17.00 o duschade, Sofia drog till stan.. Nu är jag tillbaka uppe i Västanå, nu är det tjejmys och tjejsnack som gäller :) Sen blir det ett försök till sömn. Tvekar dock starkt på att jag lyckas somna innan det blir morgon ! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

2016. Jag hoppas att alla hade en trevlig nyårsafton. Min hade kunnat vara bättre, men jag hade iallafall roligt större delen av kvällen/natten. Började kvällen med fixning hemma hos Jennie. Sen bar det vidare hem till John och Linda, där vart det paketleken, smällare, goda "drinkar" och trevligt sällskap :)

Senare fortsatte vi kvällen in mot hamnen för att kolla på lite fyrverkerier o.s.v. träffade en hel bunt trevliga och fina människor :) Men också en del jobbigare typer och bråkstakar.. Men det vart ju bra endå .. 

Sen vart det fest uppe på skönsmon innan det bar iväg hem över skogen för "efterfest". Vart inte jättemycket efterfest, men det va trevligt endå :)

Idag är det en slödag har knappt klivit upp ur soffan på hela dagen.. Varit fruktansvärt bakfull idag .. Så kom grannen förbi med pizza, det tackar jag för ! Nu har man iallafall plockat undan lite så det ser någorlunda ut här "hemma". Så nu blir det soffläge och skräckfilmsmaraton resten av kvällen :) 

Likes

Comments