Angående rubriken låter det ju som om jag var ute och festade igår, det var jag verkligen inte haha. Igår hade vi idrottsdag med skolan, de hade hyrt vedbobacken över dagen. Men jag åkte varken skidor eller pulka, jag valde promenad. Så 9.30 samlades vi utanför skolan och begav oss mot vallby. Längs vägen stannade vi bl.a på vallby friluftsmuseum där vi tittade på djur, det var väldigt kallt.

Efter det fortsatte vi att gå. Vi elever gick längst fram och lärarna längst bak. Vid en korsning blev alla osäkra på vart vi skulle gå (lärarna var långt efter) så alla började gå åt olika håll. Men jag och mina kompisar visste vilken väg som var snabbast så nästan alla började följa efter oss. Efter ett tag började lärarna ropa på oss och sa att vi hade gått fel väg så alla bakom oss vände om, men vi fortsatte gå eftersom att vi visste att vår väg var snabbare. Och gissa vem som kom fram till backen först, vi såklart haha. 20 minuter senare anlände de andra och då hade vi redan hunnit äta lunch. Efter maten satt vi och solade, pratade och några va mina kompisar hade snöbollskrig. 12.30 slutade vi och jjag tycker faktiskt att dagen var kul och mysig.

Och idag får jag äntligen lov, så himla kul och välbehövt! Har ni redan haft lov eller får ni också det idag?

Likes

Comments

Idag är jag väldigt arg och besviken på mig själv. Idag hade vi matteprovet och jag misslyckades brutalt. Jag har väldigt höga krav på mig själv och när jag misslyckas med något blir jag helt nere haha. Jag har pluggat i fler timmar till provet och så fort jag fick provpappret framför mig blev det kortslutning i hjärnan, jag mindes ingenting alls. Men det var inte det värsta som hände, jag missade nämligen att göra en hel sida med tal. Jag hade helt missat när läraren sa att det var både fram och baksida på provet, och jag gjorde bara framsidan... Så ni kan väl förstå min frustration haha. Men det kommer nya prov som jag förhoppningsvis kan lyckas med.

Hur har er dag varit hittills?

Likes

Comments

Jag är verkligen så ledsen för den kassa uppdateringen och kvalitén på mina inlägg. Anledningen till att det har blivit såhär är för att jag har alldeles för mycket plugg i skolan nu som jag prioriterar före bloggen, vilket är ganska logisk.

Idag har jag ett stort franska prov som jag verkligen hoppas att jag kan och får ett högt betyg på. Igår hade jag en stor inlämning och imorgon är det matteprov som står på schemat. Min mormor har ju även varit här på besök under dem senaste dagarna vilket har lett till att jag inte har pluggat så mycket som jag egentligen borde...men men, det finns inget jag kan göra åt det nu!

Ikväll ska jag faktiskt på hockey, det ska bli riktigt kul. Hockey är faktiskt en av mina favorit sporter att titta på så håll tummarna att Västerås vinner.

Likes

Comments

Igår var jag ju på släktkalas hos min kusin, det var riktigt mysigt. Hennes lägenhet var verkligen så fin och fräsch! Vi bjöd på gofika, 9 sorters olika bakverk, lyx.

Idag var jag ensam hemma (de andra var i Stockholm/Örebro) men klockan 13 gick jag och mötte mormor på tågstationen. Vi kollade runt i affärer och sedan gick vi och käkade sushi, så gott.

Likes

Comments

Igår var jag, Thilda och Matilda på bio, det var riktigt mysigt. Jag och Thilda mötte upp Matilda vid 18 och då gick vi och köpte biljetter till skräckfilmen "Rings". Efter det gick vi till Vivaldi för att köpa takeaway sallad, jag tog min vanliga med italiensk pasta, vitlökssås, fetaost, sparris, kikärtor, spenat och krutonger. Bästa kombinationen! Efter det gick vi till Subway för Matilda ville äta det istället. Det tog helt seriöst typ 30 minuter att få maten, även fast det bara var en framför i kön. Det berodde på att det bara var en i kassan som jobbade och dom framför hade så komplicerade beställningar. Men dom framför var verkligen så roliga haha.

När även Matildas mat var klar gick vi hem till Thildas extra lägenhet där vi käkade och bara snackade, myyys! Efter det körde vi heads up, kollade på portkod och fångarna på fortet. 20.35 begav vi oss mot Ica för att köpa snacks till filmen. Jag köpte Sprite Zero, torkad mango och lite godis. Sedan gick vi till biografen.

Salongen var kanske halvfull och medelåldern hos besökarna var väl runt 40... haha. Filmen var helt okej, inte jätte läskig tyvärr. Jag hoppade bara till 2 gånger, vilket är ganska dåligt för att vara en skräckfilm. Vi alla var överens om att det mer var en berättelse än skräck. Slutet var dock lite oklart, det lär väl komma en fjärde film? Förresten, en rolig sak som hände var att Thilda somnade mitt under filmen, så bra tyckte hon att den var ;)

Filmen slutade runt 23.10 och då kom pappa oh hämtade mig och sedan gick jag och la mig. Planen idag är att jag och mina syskon ska på släktkalas hos våra kusiner (mamma och pappa är i Stockholm). Det ska faktiskt bli riktigt kul och mysigt. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments