Jag har aldrig varit en sushi människa tills för några veckor sen, jag och min vän Jennifer gick till Gränby Centrum i Uppsala och hon frågade mig " Elin kan vi inte äta sushi till middag ikväll? " Jag svarade direkt nej, sushi är det äckligaste som finns Jennifer!

men hon var verkligen såå sugen på sushi så jag testade så hon vann och det blev sushi till middag och nu är jag helt beroende utav sushiii //

Elin Kristin
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej, hur många gånger har ni inte hört " I am back " och sen får ni ett inlägg och sen är det paus igen? haha. Men den här gången ska jag faktiskt ta tag i bloggandet och bara göra min grej =)

Jag heter Elin Kristin och är 16 år gammal ( 17 i Januari, längtar!! ) bor i Stockholm och pluggar på vardagarna och jobbar o har kul på helgerna, jag bor tillsammans med min familj som består av min pappa, min styvmamma och min lillebror. Ehm, jag hatar att presentera mig själv och vem jag är haha!

Detta är min favorit bild från 9:ans bal =) //

Elin Kristin


Likes

Comments

Min kusin på Island hade útskrift, det är ungefär samma som student på Island!
De hade hyrt ett partytält där de ställt ut stolar, ett bord med mat, och en liten is pool med Alkohol
Vid trappan påväg in till huset kunde man få bål, och där inne fanns det dubbelt så mycket mat, de hade verkligen organiserat allt så fint!
Blev lite inspirerad till min konfirmations fest här på Island, som är nästa vecka 😁

Likes

Comments