När vi var i München var vi på en italiensk resturang får jag beställde en pizza med Parma skinka, ruccola, mozzarella och ost. Så sjukt god. Till förrätt åt vi bruschetta och aa ni ser på bilderna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kommer lägga upp några inlägg från München. Är hemma nu och flygresan gick super. Här får ni se lite bilder från min favorit affär. BRANDY & MELVILLE! Älskar. Kommer även en haul senare idag.

Likes

Comments

Hej! Vi kommit fram till hotellet nu efter mycket strul. Flygresan gick jättebra. Men när vi kom fram var det strul med väskor och bilen men allt löste sig tillslut..

Vi ska vara i München tills på Tisdag och vi är här för att lämna av min bror men vi kommer hinna göra andra saker här också. Här har ni lite bilder från den sjukt fina flygresan! Kommer mer uppdatering imorgon. Ha det bra så länge <3

Likes

Comments

Nu är det verkligen höst känner jag. Men sommaren har varit mest kall och blåsig tycker jag. Hört att det har varit den kallaste sommaren på 155 år. Jag har varit på Mallorca nu på sommarlovet. Så jag har fått känna lite värme eller lite o lite 35 grader! Saknar värmen så sjukt mycket!

Hos mig har det iallafall regnat hela veckan! Nu när jag sitter här och skriver regnar det. Lite mysigt ändå.
Här ser ni lite bilder från sommarlovet <3

Likes

Comments

Hej och välkomna till min nya blogg!

Här kommer jag lägga upp bilder på mat, träning, resor och allt annat jag gör på dagarna. Hoppas ni kommer att gilla min blogg! Ha en fortsatt bra kväll så ses vi imorgon.

Likes

Comments