Likes

Comments

Godkväll från oss på Liseberg!

Nästan en heldag på Liseberg har gått förbi. Vi valde att käka middag på Stjärnornas Krog och hur gott ser inte maten ut att vara. Väldigt fint.

Dagen har varit fartfylld med massa skoj och god mat. Tyvärr vann vi inget choklad från chokladhjulet, hur mycket vi än spelade. Men vi van en liten apa som är en lite signatur för oss.

Likes

Comments

Vad är en resa till Göteborg utan Liseberg?

Som nämt är denna helgen en födelsedagspresent från Jakob till mig. En helhelg med hotell, mat och Liseberg med festligheter.

Efter vår dundergoda frukost på hotellet drog vi oss väldigt mätta mot nöjesparken. Vi kom långt innan öppning, tors det var det massa människor köande för inträde och åkband. Tur som vi hade öppnade en biljettförsäljning precis bredvid oss så vi faktiskt kom in bland de första!

En garanterad början på dagen var ju Helix, typ fyra gånger. Vi kom överråns att det måste vara den bästa attraktionen på hela Liseberg! Vi åkte också den nyaste karusellen, Loke. I kön dit höll jag på att gräva ned mig av nervositet. Jag hatar gungor. Men ska jag vara ärlig var den rikigt rolig (typ, bara nära döden upplevelse). Jag är stolt att jag vågde hehe.

Trots det varma och soliga vädret här i Göteborg var det inte extremt mycket folk. Vi harprecis käkat varsin skagenmacka till lunch och har köpt ett par fina Lisebergsöron till mig!


Choros är ju ett måste en sån här dag!

Likes

Comments

Hej på er!
Hur gott ser inte dagens frukost ut att vara? Super mumsigt. Jag bara älskar hotellfrukostar!
Här äter vi tills magen värker!

Likes

Comments