Hej. Hur är det?
Igår hade jag en lugn dag i skolan. Gick från 09.15 till 11.30. Stannade ett tag för att arbeta på ett evenemang för kåren. Drog hem vid halv ett, åt lunch sen kom Jakob. Vi tog det lugnt ett tag innan jag skulle iväg på ett möte om kick offen Lingvallen (kick off-läger för ettorna). Därefter hade jag hemligt möte med kåren och mötte upp Jakob på stan då vi tog en fika och köpte lite nya skola saker till mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Hur mår ni nu när skolan har börjat? Själv har jag haft fullt upp.

Begav mig till Lund i söndagskväll, träffade Emma, Eleni och Maya i Malmö för Malmöfestivalen och se Tjuvjakt. Träffade Jakob där inne också och vi drog hem till mig därefter.

Dagen därpå skulle jag på elevårsmöte klocken 10.00 mesans Jakob skulle möta upp en kompis i Lund. Vi i kåren arbetade och planerade från 10.00 till 17.00.

Den 15 augusti körde skolan och allt igång.

Vi tvåor började klockan 10.00 och gick fram till 11.00, några timmar därefter hade vi i kåren en fadderkväll för alla nya, söta ettor som vi bland annat planerade klart dagen innan. Dagen flöt på väldigt bra med alla lekar och aktiviteter och cheeseburgar-regnet blev inte allt för kladdigt ;)

Jag ser verkligen fram emot att sitta i kåren och få göra skolan till en mysig plats för andra elever!


Likes

Comments

Detta är jag. Utan smink. Personligen tycker jag det är sorgligt. Det är säker svårt att märka men min hud har blivit väldigt mycket sämre. Jag har utslag, exem-liknade, under ögonen. Jag är torr som ett sandpapper, därmed kan inget smink läggas på. Och när jag sminkar mig poppar det upp fler utslag, på andra ställen! Det är brutalt. Jag brukade vara stolt över att gå utan smink. Nu kan jag inte gå ut. Alls.

Tyvärr är det inte bara mitt hud som spelar mig ett spratt. Utan mitt hår, ögonbryn och fransar. Torrt, risigt hår ät jag van vid då jag har så pass lockigt hår men nu är torra toppar och slitet hår det ända jag har.

Är jag bara lat, bordejag spendera mer tid på mig själv eller är det något fel på mig?

Likes

Comments

Likes

Comments