Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godförmiddag på er!

Nu i helgen var det mycket som stod på schemat! Tur att vädret också var på vår sida. I fredags var det ju upp mot 28 grader! Nästan lite för bra för min del.

Efter skolan i fredags drog jag och Jakob till Emporia för att göra några ärenden för morgondagen. Hans syster skulle nämligen konfirmera sig på lördagen. Det var en fin och rolig ceremoni! Därefter åt vi godmat, massa godis och godsaker! Mums.

Söndagen var det också festligheter! Jakobs kusin fyllde år så det var födelsedagsbrunch hemma hon honom! Gott. På söndagen han jag öven med ett träningspass hemma innan gymmet stängde!


Nu är det ny vecka med nya tag. Är sjukt trött på skolan och begäret av sommar tar över totalt! Idag, måndag är det skola från 8-16, sedan ska jag även jobbar ett par timmar. Kul! Faktiskt. Känner att man behöver lite små pengar inför sommaren!

xoxo

Likes

Comments

Long time no see!

Maj månad ska väl vara en varm och härlig vår månad samt en lättande månad då det snart är sommar. Tyvärr har Maj månad varken varit speciellt varm ellera härlig och inte lätt för mig. Visst börjar värmen komma tillbaka och blommor i Botaniska trädgården slå ut så marken blir i tusen färger men stressen i skolan på senaste tiden har varit fruktansvärd. Och därmed min kassa uppdatering! Jag beräknade ett genomsnitt på 3-4 prov eller inlämningar per vecka för mig till sommarlovet. Sjukt.

Mitt totala fokus denna helgen och den senaste veckan har varit MATTE. Det ända som jag har funnits i mitt huvud, det ända jag stressat över och det ända jag har förlorat sömn över är matte, matte och matte. Idag var ju det hemska Nationella provet i matte. Jag har endast två meningar för att sammanfatta hur jag känner över detta nu:

- Inte nöjd. Självklart.

- Helvetes skönt att det är över.

Min ångest över denna dagen har varit maximal. Främst på grund av att jag kan höja mitt betyg rejält om jag får ett bra resultat. Men det kan jag nog glömma nu. ((obs: mitt resultat jag troligtvis kommer få är inte dåligt men jag vill så mycket mer)). Men jag är så lättad att det är över. Som sagt har ångesten och stressen inte varit värre och biverkningar jag märker direkt är att jag äter när jag är stressad. För att lindra ångest och stress äter jag. Gärna mycket och flera gånger, fler och mer än jag behöver. Jag vet att man inte bör tänka på det eller vad man stoppar i sig eller liknande då jag redan äter nyttigt typ 90% av alla måltider och är en träningsnarkoman. Men trots det är det så hemsy att se sig själv gå in i en typ av stressmode. I söndags hade jag kanske fyra mellanmål varav hälften bestod av choklad och cookies. Jag känner min kropp väl. När jag blir sugen på godis/kakor/sötsaker är det helt beroende på mitt humör, sömn och stress.

Idag var dock undantags dagen no1. Inför provet tog jag med mig två proteinbars, jordgubbar och en banan, lite mullbär och smaksatt vatten. Mums!

Men nu får jag känna en lättnad övar att det är över. Lavsätt hur det gick måste jag tillåta mig själv slappna av. Jag gjorde mitt bästa utifrån de förutsättningarna jag hade.

Jag vill inte och tänker inte låta stressen från skolan förstöra mitt liv.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag började jag dagen men lite god vanlig frulle, havregrynsgröt sedan begav jag mig på en löprunda på 6 km. Kändes bra. Vakande upp till en så härlig morgon, varmt var det också!

Vid tio begav jag och mamma oss till väla samt Ikea för lite ärenden. Jag fick med mig lite nya saker till garderoben bland annat en as härlig, röd bikini från Bik Bok.

Nu blir det plugg i solen medans jag kan! Jag har redan bränt mig, oobs! Ronja kom även över för en stund sedan. Vi ska mest plugga, sola och ta det lugnt i solen! :))

Xoxo

Likes

Comments