Klockan 19.30 drog jag och Ronja oss mot Landskrona för fest. Härlig kväll med goa människor och några surprises ;)


Likes

Comments

Hej på er!

Jag vaknade vid 9, lagade min gröt och drog på mig mina träningskläder. Drog ut på en spring runda sedan. Helt underbart. Sprang längs havet, solen sken och våren var i luften! Verkligen härligt. Efter fixade jag mig lite snabbt och tog bussen till Ronja för att käka lunch med Fanny och henne. Vi lagade urgoda bannan pannkakor! Vi hade en mysig stund sedan gick vi mot IP för att kolla på Claras match.

Jag stack hem vid 17.30 för att käka middag och sedan åka tillbaka för att fixa mig hos Ronja. Partaj ikväll.

xoxo

Likes

Comments

Godkväll på er! Klockan är snart 22.00 och sitter här med mina inlämningar och smaskar på lite gott. Ett guilty plesure jag har är nog mina snacks jag har sent på kvällen. Jag älskar frukt, det må vara det bästa jag vet. Skulle byta ut allt godis i världen mot frukt! Det är nyttigt och bra, ger energi och är super gott!

Om man någonsin är lite sötsugen så där på kvällen (som jag ofta är - älskar att äta) är en frukt eller lite frysta bär perfekt. Iallfall för mig då det tillfredställer mitt sötsug till 100%

Kvällens guilty pleasure - snack var frysta hallon, jordgubbe och lite granola.

Jag kan inte sätta ord på hur god Paulúns granola är! Det är gott som snack, på filen, som smoothie topping och jag måste alltid akta mig for att inte små äta för mycket. Det har en tendens att snabba upp magen och i värsta fall får jag världen magknip! Men helt klart värt att testa!


Dagen idag har varit fart fylld. Träning mellan 07.30-09.00, sedan skola till 14.00. Därefter drog jag och Jakob till Nova, inget lyckat besök då ingen av oss hittade vad vi skulle. Vi hade kul iallafall i det fina vädret!

Godnatt! Nu måste jag äta upp mina jordgubbar och fortsätta med läxorna!

xoxo


Likes

Comments