Hejsan! Det slog mig bara tanken att skriva detta inlägg före jag dyker in i skolarbetet igen!

För en vecka sedan ungefär så kollade jag filmen Naomi and Ely's no-kisslist. Filmen var bra, och jag tänker definitivt läsa boken någon gång då jag orka och har tid., Det är inte en recension jag tänker göra, för jag är ändå dålig på att skriva sådana.

Istället skall jag skriva kort om en sak jag fastnade för som Naomi sa i slutet av filmen. Hon berättade att vänskap och kärlek till en partner är två variationer av samma kärlek, två variationer av samma önskan av närhet, att bli älskad och accepterad. Det enda som är skillnad är att man begränsar den på olika sätt i respektive relation. 

Jag instämmer helt i detta! Kärleken är viktig och väldigt värdefull. Det var bara det jag ville säga. Sprid kärlek och älska era medmänniskor och ta vara på all kärlek som ni får och ger! 

- Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hejsan! Såhär före juletider så är jag begravd i e massa papper och skoluppgifter. Nästa vecka har jag 3 större grejer. En presentation, en tenta och klinisk examination. På råga av det så har jag en massa mindre uppgifter som skall lämnas in. Som det ser ut nu så kommer ja inte ha någon vidare slapp helg, utan det blir att gå på in i det sista!

-Elin


Likes

Comments

Den känslan när man nästan måste sova med vinter jackan på för att det är så kallt i min lägenhet! Jo här skall jag berätta er att jag är en sådan människa som har en sådan temperatur som är lite varmare än andra. Många trivs i utrymmen som är 20 grader varma, men jag nej jag skall ha minst 22 eller mer. Ja men det bryr dom sig absolut inte om här! Alla studerande rum är uppvärmda till 20 grader, och batteriet kommer inte på om det redan är 20 grader i rummet. Jag lider med er alla värme älskare! Det känns inte ens som att det är 20 grader, utan det känns som att det skulle vara 18 eller mindre. Det var inte roligt att stiga upp på morgonen och halvt frysa ihjäl. Varför får man inte ställa in värmen själv! Jag förstår inte detta system där alla skall ha samma temperatur.

Nåja. Kände bara att jag behövde få ur mig min frustration över värmen, när jag ändå sitter här med fleece tröja, filt, täcket draget upp till öronen och huttrar.

Det är ett år sedan jag och mina galna vänner packade våra väskor och reste iväg till London. Det var en resa som jag länge kommer minnas, och som jag saknar när jag tänker på det. Vi hade otroligt roligt och jag vill mer än gärna göra om den! Jag slänger in lite tb bilder här under

Håll er varma i kylan mina vänner!

- Elin


Likes

Comments

Oj vad denna månad har gått snabbt! Det var ju inte så länge sedan som det var början av denna månad. Så skönt att det snart är jul också.. Jag längtar enormt mycket och har jul feelisen på topp!

Min helg har varit både intressant och ointressant. Jag blev så inspirerad av key lime paj från förra tisdagens ungdomssamling så jag provade också på det. Min version blev inte så bra som jag hade velat, för jag glömde äggen, men god var den ändå! Jag får prova på nytt så småningom. Jag linkar recept här nedan sedan så även ni kan prova på!

På lördagen så firade vi lillajul med ungdomarna, och det var jätte roligt. Jag kom hem typ 4 på natten och hade problem med att stiga upp följande morgon. Jag vaknade typ klockan 10 och textade en vän, men somnade lika fort igen och tänkte inte ta mig upp den dagen även fast jag till slut drog mig upp.

Nu har jag ledigt både idag och i morgon och hela 2 skoldagar denna vecka. Jag får nog skärpa mig med att läsa på egenhand om jag skall klara mina studier.

För att ta upp julfeelisen ytterligare så tänker jag gräva fram några jul låtar som jag gärna har att snurrar på såhär till jul!

- Elin

Här hittar ni det recept jag använde till key lime pajen

http://www.recept.nu/recept-nu/key-lime-pie/


Julsånger:​

Likes

Comments

Hejsan! Idag har det varit en inspirations lös dag. Jag och min kära vän har haft en dag utan inspo. Det är sällan som vi inte hittar på något, men just i dag är en sådan dag.

Slutade med att vi hoppade i bilen och cruisade på lite allstans och ingenstans. Vi åkte till mommo och moffa på kaffe och nu så gör vi ingenting!

Tack och hej till en inspo lös dag!

-Elin

Likes

Comments

Hejsan! Då var man hemma igen då. Känns som det var evigheter sedan som man var hemma även fast det bara var en och en halv vecka sedan. Så mycket har hänt! Tentan gick väl hyfsat bra, men nu vill jag inte skriva om skolan då man har lång ledigt.

Ja vad har jag då för planer under dessa dagar? Ja det vet jag inte själv heller. Det ända jag vet är att jag skall träffa en vän i morgon, och resten så tar vi på talang. Jag lär nog få reda på vad jag skall göra.

Ikväll blir det bara chill och netflix typ och sedan sova.

En tb bild från sommaren!

- Elin​

Likes

Comments

Idag hade jag som sagt en ledig dag med tenta läsning. Måste säga att fast det bara var bara några papper att läsa så är jag ändå lite nervös inför tentan. Hoppas att det går bra ändå.

Imorgon har jag bara tenta på schemat och sedan får jag köra iväg norrut hem till min kära familj och ha en lång helg ända fram tills nästa veckas onsdag. Jag har ett ganska luftigt schema fram till jul, men det blir dags att ta tag i skoluppgifter då i stället och träffa vänner som man inte har sett på länge.

Hoppas alla har haft en bra dag och en bra fortsättning på kvällen!

-Elin

Likes

Comments

Hejsan! Tycker det börjar vara på tiden att dra igång min blogg. Denna sida har stått tom här alldeles för länge nu.

Som sagt så var det finlandssvenska bloggalan Galan2015 i lördags, och självklart så var jag på plats. Jag gillade programmet och att kolla på alla fantastiska gala kläder och frisyrer. Måste nog bara säga wow! Så vackra klänningar, byxdressar, smink och frisyrer. Jag hade en riktigt bra kväll och träffade nya människor och bloggare, och ett stort Grattis till alla vinnare!

Ikväll var det halar invigning, men jag och en vän hämtade nog bara våra halare och hade en privat liten egen invigning med glögg, pepparkakor och film.

Imorgon har jag en ledig dag som kommer bestå av tenta läsning för det mesta.

Hoppas att jag får mer inspiration att skriva i bloggen och hitta min egen väg igenom bloggandet!

-Elin

Likes

Comments