fullspäckad dag med massor av saker som gjorts, drack ju lite smått med Jenny Andrea Patrik Robin Daniel emilio Daniel.j Pontus, så vaknade upp imorse vid 9 för Andrea skulle på polisförhör och vi hängde med. Sen tog vi bussen in till stan för att jag skulle köpa simkort till min telefon. Sen tog vi bussen då ja åkte hem och Andrea o Jenny hem till sig. Sen åkte ja in till Gislaved igen för att köpa ett par byxor. Sen drog ja hem och käkade och bara myste hemma till serie. Sen nu på kvällen gick jag och tog en cigg med Emma och åkte med henne och axel och Emma till bk sen tog vi en cigg med Robin och Daniel. Och sitter just nu och snackar lur med jennybabe.

imorgon blir de och fixa alkohol till midsommar med mina babes👌

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

inte bloggat på ett jävla bra tag sen nu, hade ett litet uppehåll då de va bästa saker söm behövdes läggas mer energi på, men just nu funkar allt bra. Gårdagen började med att jag fick med mig Andrea till mossarp där Jocke bor,som hade fest. Och där var Kim Denise Markus Johan Daniel Tobbe Patrik o några mer ja inte minns, sen mötte vi Jenny som kom med bussen, blev rätt så dragen allihopa, sjukt vad jag och Jenny dansade 😂 iallafall de va sjukt kul iaf, och. Sen tog vi bussen runt halv tre jag Jenny Andrea och Patrik och dom sov hos mig. Sen runt 10 på morgonen när vi vaknade drog vi och käkade frukost vilket blev pizza såklart. Sen stack Andrea och Jenny hem och duschade o sån skit, sen tog jag bussen runt 19 till Gnosjö där Andrea och Jenny väntade och någon mer,, och träffade lite folk sen drog vi till Gislaved och blev bjudna på pizza igen av Elvis. As schysst!

Sen runt 11 blev jag hämtad utav emilio Adam Max och någon mer så satt med dom o drack lite tills han körde hem. mig igen. Så helgen än så länge har vart sjukt soft faktiskt! börjar verkligen kännas att sommaren är här! Love it! Men nu ska jag ta och försöka sova så jag orkar upp imorgon! Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

sitter just nu med Denise och Kim och tjötar, precis ätit och ska snart upp till tvättstugan och hämta tvätten igen. Sen ska jag väl förmodligen bort till Dennis & dom, kom hem runt 5 imorse då ja vart med Jocke på donken och sen hem, kunde verkligen inte sova inatt så åkte med honom!
Annars har jag ibte gjort så mycket idag, vaknade runt 11 av att zäta kom in, gullisen!

Likes

Comments

ska snart tatuera mig men vet inte vad så kom med förslag vilken av bilderna så e ni änglar!

Likes

Comments

I förrgår var de fest som gällde, blev dock helt jävla kaos, slagsmål utanför lägenheten och Securitas o polis blabla. Riktigt knas men kul!
Idag blir de nog lugnt tror ja ön så länge, ska till affären med Denise om en liten stund sen ska ja grilla med Denise Kim och Jesper! Myspys! Sen får ja se om ja drar till Dennis en stund sen, beror på lite! Annars ser min dag helt okej ut!
vart lite ledsen igår då min pappa ligger inne på sjukhus men han e rätt okej nu va ja fatta de som, så får hoppas de inte blir värre! Ska ta och göra mig iordning nu så höres

Likes

Comments

Sitter med Wilma just nu och käkar, precis vart över hos Dennis och snackade med honom om massa shit, drar dit sen igen tills wilmas buss hem går, Sen kommer hon imorgon igen och blir lite party 👌 hihi

Likes

Comments

du är stark, du är min hjälpande hand i livet, jag skulle kunna gå genom eld och vatten för att få se dig igen du är de enda jag behöver just nu och så är det, jag älskar dig och vill ha dig i mitt liv. Du är endå alltid den som förstår du kan glömma allting annat för att få någon annan att stå.
tillbax på ruta ett, så fruktansvärt förstörd, jag klarar inte mer. Jag gör verkligen inte de.
Utan din din han är jag genomskinligtsvag, utan dig finns inget jag!

Likes

Comments

Helgen vart helt otroligt bra, faktikst fredags var de fest och igår var de elmia med folk så sjukt roligt faktiskt, idag tog jag hål i naveln igen så wie👌 mitt mående börjar ordna upp sig så jag hoppas de håller sig med!

Likes

Comments

Två av mina favorit låtar just nu 👌

Likes

Comments