Hej alla underbara, igår (lördag) kom jag hem från ett jätteroligt läger som jag har haft tillsammans med konfirmationen! Vi var på ett jättefint ställe strax utanför skara som hette flämslätt. Jag åkte i tisdags och var där i fyra nätter, jag träffade så många roliga och trevliga människor där och hade askul😂.

Hoppas ni har haft ett bra sommarlov so far så ses vi snart igen❤️❤️

Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åh vilken härlig dag! Asså hela klassresan var jättekul och mysig. Vi åkte alltså stenaline från Göteborg till fredrikshavn i Danmark. Vi var då på TheReef!❤️ Superkul verkligen!!

Likes

Comments

Hej allesammans!!

Hoppas att allt är fantastisk, jag mår fantastiskt och speciellt när den bara är 6 skoldagar kvar till SOMMARLOV!! Helt otroligt hur fort tiden går (och nu låter jag som någon gammal,hemmasittande tant) men jag fattar verkligen inte hur dt har kunnat gå så fort. I alla fall så ville jag bara säga att jag kommer bli aktiv med min blogg nu "igen". Nu när jag kommer hitta på massa roliga saker med vänner och familj och andra saker. Så då tycker jag att jag likaväl kan blogga allt, eller vad säger ni? Jag längtar och längtar till sommarlovet och sol och bad.

Men jag funderar på att åtminstone lägga upp 2 gånger i veckan men vi får se hur det går. Men som sagt jag har massa roligt planerat och därför mer att blogga om. För om man inte gör något kul eller intressant på sin fritid blir det inget kul bloggande. Och om vi kommer upp till tillräckligt med läsare på min blogg kanske vi kan ha lite roliga saker som tillexempel QnA och olika tags!

Men jag är super taggad och hoppas att ni också är det så kämpar vi tillsammans! Ha det bäst❤

Likes

Comments

Instagram@elsanetteus