View tracker

Hej allihopa!!!


Nu har skolan kommit i gång igen men det komiska är att jag går bara en vecka tills prao. Tihi ingen skola för mig! Men hoppas ni hat det bra så hörs vi!

  • Vardag
  • 8 readers

Likes

Comments

Hej allesammans!

Förlåt för att jag har varit lite borta men jag har haft jullov och lov är till för ledighet. Men nu e jag igång ingen och skolan börjar på tisdag. Jag är typ lite taggad på att börja skolan igen och börja med prao. Jag kommer gå i skolan vecka 2,3 och 4 sen vecka 5 och 6 så har jag prao, sen är det SPORTLOV!!

Just nu i alla fall så är jag i Sveriges storstad, Stockholm! Jag åker hem med flyg på eftermiddag idag och är hemma vid 19 eller nåt sånt.

Hoppas att ni har haft ett härligt jullov så hoppas vi att 2017 blir ett bloggår för mig. Hihi

  • 29 readers

Likes

Comments

Nu blir det ett litet inlägg för att denna helgen har jag fullt upp. Ni kommer få se sen nästa vecka vad jag menar. Ha en trevlig helg!

  • 51 readers

Likes

Comments

Hörni, det är jul nu!

kan ni fatta det, som jag har längtat på detta. Nu är det första advent och om ca 4 eller 5 veckor är det JULAFTON! Ni kan inte förstå hur mycket jag har väntat på detta, och jag tror det är många där ute som också sitter och väntar precis som jag. man nu är julen här och jag tänker njuta av varje sekund. hoppas ni också gör det.

Sedan måste ni börja lyssna på mysiga jullåtar. Det är något man inte får missa, jag har en egen jullista med jättebra jullåtar som ni jättegärna får lyssna på. Listan heter JUL 2016 (en julemoji och ett ljus) och om ni inte får upp listan så kan ni säkert hitta andra bra jullåtar. Bilden ovanför är en av mina favorit låtar just nu och jag älskar den. Den heter 'Sunset Lover med Petit biscuit'. Den är så mysig och bra.

Ha nu en jätte trevlig jul så hörs vi nästa vecka!

Likes

Comments

Sa någon helg?!

Jaaaa nu ska vi få sova ut och må bra. Nu orkar jag inte skola på ett tag men skola ska vi inte tänka på.

Hoppas ni får en underbar helg så hörs vi!

Likes

Comments

View tracker

Nu när snön har börjar komma känns det som att julen är här. Mår så bra nu när man känner julkänslan komma sakta inpå en. Hur känner ni inför julen? Tycker ni om julen?

Jag hoppas att det kommer snö mer nu och att det blir en mysig jul. Ha det så bra så hörs vi senare!!

Likes

Comments

Här är lite från Danmarksresan!

Likes

Comments

Asså kan vi ta en minut till dessa skrivböcker. Dem fick jag av mamma när hon kom hem från Stockholm i går kväll, och när jag fick dem så började jag nästan gråta.

I alla fall, HEJ!
Hoppas ni mår bra för det gör inte jag. Tråkigt nog så har den här jäkla förkylningen och hosta inte gått över än. Men det hindrar mig inte ifrån att längta till HALLOWEEN! Jippi! Dock har jag ingen pumpa och ingen idé om vad jag ska baka för något kul, men det löser sig. Något som kanske inte är så jättekul för er men roligt för mig är att min familj ska skaffa ett nytt kök. Är så spänd på hur det kommer se ut, för att inom två veckor så kommer det vara klart! Återkommer med hur det ser ut sen.

Jaja, ha nu en jättehärlig fredag och en bra halloween så ses vi senare!

Likes

Comments

Idag är jag sjuk. Vill bara äta choklad och titta på Netflix.
Därför har jag några Netflix tips till er ifall ni behöver hitta en ny spännande serie eller en rolig film.

Netflix lista:
(Serier)
Jane the virgin (mysig och spännande)
New girl (rolig och du behöver inte titta från början)
Morden Family (rolig, mysig och du behöver inte titta från början
Regin (spännande och den utspelar sig vid 1600-1700)
American Horror Story (läskig och spännande)
Family Guy (rolig och du behöver inte titta från början)
The 100 ( MIN FAVORIT, spännande och bara bäst)
Between ( bra och mycket spännande)

(Filmer)
You again (rolig)
•The switch
(rolig)
•Somthing Borrowed (rolig)
•Home
(såå bra, animerad, mysig och jag började gråta)
•The woman in black 1 och 2
(läskig och spännande)
Mean girls (Mysig)
•I am legend
(fin och spännande)
•House at the end of the street (
läskig och spännande)
•The Awakening
(spännande och läskig)
•The Duchess
(utspelar sig på 1600 eller 1700 och är mycket bra och mysig)

Hoppas att ni kanske får några idéer eller så har ni kanske sett alla och vill se dem igen? Men ni får ha det så bra tills vidare så hörs vi sen!

Likes

Comments

Hej alla fina människor!

Nu är det dags att bli aktiv på denna blogg igen. Som många av er kanske har undrat vart jag har varit och varför jag inte har lagt ut något på en bra tag. Jo, det är nämligen så att jag har haft lite svårt att lägga ut bilder och inlägg och så har jag inte riktigt hittat motivationen.
Men nu blir det ändringar på det, jag har satt upp ett mål om att jag ska ha lagt ut minst två inlägg per vecka. Vad tycker ni om det? Jag kommer försöka så gott jag kan och vi hoppas på det bästa!

Puss och kram

  • 160 readers

Likes

Comments