Header

Hei alle dere, nå er det en stund siden jeg har blogget igjen..ja jeg er litt elendig på oppdatering men nå har jeg bestemt meg for og flytte bloggen min tilbake til blogg.no :) Gleder meg til og begynne og blogge der igjen men blir også trist og ikke blogge her mer kjenner jeg. Grunnen til at jeg velger og gå tilbake til blogg.no er faktisk fordi jeg føler at det er den letteste plassen og laste opp videoer både på bloggen å youtube, mye lettere og linke inn og gjøre forskjellige ting. Men jeg annbefaler absolutt også nouw.com for det er utrolig bra og blogge her også, men nå blir dette desverre det siste blogg innlegget mitt her.

Legger til noen gamle bilder :*

LOVELOVE

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Nå har jeg lagt ut ny video på Youtube, endelig er det kommet noe nytt etter en god stund. Jeg kommer til og poste en video til i dag, bare for gøy egentlig 😂 Det er bare jeg å Emma-Sofie (kusinen min) som hadde det litt gøyt haha, Henriette skulle være med men hun skulle på piano time så da fikk hun ikke være med.

HER er linken til videoen som da ligger på Youtube, jeg skal se om jeg kan få lastet den andre bare opp her om det er mulig, vi får se.

Nå så skal jeg prøve og jobbe litt ettersom jeg sku snakke med læreren min, om litt forskjellig men hun kommer aldri så da får jeg bare prøve og jobbe litt med fagene mine..

LOVELOVE

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Hello!
I måren så blir Robin 18 år
😱 d e helt sykt! Jeg skulle egentlig reise til han tideligere i dag men mista bussen heh så Jaa...😁 så langt kom jeg. Jeg sitter enda hos mamma og bare slapper av siden vi akkurat har spist middag, siden d va så fint vær ute fant vi ut at vi skulle grille å d va kjempe godt med grillmat igjen etter så lang ventetid siden d har regnet å vært kaldt!
Nå sitter vi å ser litt TV å skal sikkert ikke gjøre noe mye mer i dag så daa blogges vi i måren
😘
LOVELOVE

Likes

Comments

Hei alle fine!

I dag så er det jo så utrolig fint vær ute, og jeg skal ta buss i 2 timer for og komme meg på besøk til mamma og kjæresten hennes! gleder meg utrolig mye til og se hun igjen...for nå er det en god stund siden jeg har sett hun ettersom jeg bor hos besteforeldrene mine i Fusa. Så jeg skal ta bussen rundt Samnanger-Bjørkheim-Trengereid-Arna og så er jeg i byn så skal jeg ta buss fra Bergen til Olsvik...ææhh, syns det blir mye buss men det får bare være, jeg skal til legen i måren så da må jeg reise til mamma i dag så kjører vi til legen..og på Fredag så har jeg avspasering så det blir litt godt.

Nå så holder jeg på og jobbe litt med helsefaget og tror jeg må bli ferdig med det før jeg er ferdig på skolen😂 selv om det er 1 time igjen, hehe

Blogges! 😚


Likes

Comments

Heiii, alle mine fine! ❤️

I går blogget jeg ikke på grunn av at jeg først glemte det oh jeg var ute og lekte med lillesøsteren til Robin og jeg var ute og ble fotografert av stemoren, for hun skal bli fotograf å trengte modeller så da spurte hun om jeg ville være modell for hun så det sa jeg ja til, så hun skal ta bildene til bloggen min. Jeg syns hun er utrolig flink, selv om hun bare er nybegynner! Så jeg slenger med 2 av bildene hun har tatt og som er redigert.

Emm, nå har jeg sovet litt for lenge i dag kjenner jeg, sto opp kvart over 10 og det er litt seint når jeg egentlig står opp halv 9-9 i helgene menmen, er lov av og til det og! Nå sitter jeg bare her og slapper litt av, venter på at Eva skal komme inn igjen så jeg kan leke litt med hun, å så skal jeg sikkert få se resten av bildene vi tok i går, så det kommer nokk et innlegg med bare masse bilder her på bloggen en dag...håper jeg så dere får se og så kan dere si hva dere syns om de!

For dere som lurer kan dere finne facebook siden hennes HER så kan dere se hva hun holder på med, jeg syns hun er veldig flink til og være nybegynner som jeg har sagt flere ganger nå.

Blogges seinere! LOVELOVELikes

Comments

Hej alle fine!❤️

Akkuratt nå vet jeg faktisk ikke hva jeg skal blogge om ettersom jeg er utrolig trøtt og ikke orker og være på skolen egentklig..så det er litt dritt. Jeg gleder meg til og komme hjem, og bare slappe av og så er det jo helg i måren også så det blir enda bedre liksom!😍 I helgen skal jeg bare feire bursdagen til Robin på faren sin side og sånn...så skal vi sikkert ikke noe mer en det, bare slappe av..for jeg er veldig sliten om dagen og orker ikke så mye... Så det blir nokk en rolig helg, håper jeg! Emm, jeg har det ikke så utrolig lett nå for tiden så det er litt av grunnen til at jeg kanskje blogger lite men jeg prøver så godt jeg kan. Seinere på skolen i dag så skal jeg ha prøve i gym, hurra..d e jo det verste som kunne skjedd. Men jaja, får vell bare se hvordan det går.

Seinere i dag så kan jeg jo se om jeg orker og ta noen nye outfit bilder så jeg kan dele her på bloggen med dere, og så har vi fått lam også! herregud det er så urolig skjønt! Så skal nokk bort og se om jeg kan få tatt noen bilder av det også! Blogges

LOVELOVE

Likes

Comments

I går så orket jeg faktisk ikke og blogge..så beklager det. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke orket jeg bare orket ikke, ikke noe spesiell grunn egentklig bare orket ikke.. :S

I går så reiste jeg til Os etter skolen og tok sol, så var jeg en tur på besøk hos farmor og snakket litt med hun og så reise jeg hjem igjen til besteforeldrene mine. Nå er jeg på skolen og holder på med noe engelsk dritt, klarer jo faktisk ikke konsentrere meg i det hele tatt fordi jeg bare detter helt ut...så jeg har vurdert og droppe ut av skolen nå og ta fri år neste år men jeg vet ikke, jeg får prøve lit til og se hvordan det går.

I dag skal jeg hjem, være med Sarha og så skal vi sikkert ikke sånn kjempe mye, sikkert bort til sauene våre og jah...er ikke så utrolig mye og finne på hos meg/oss. Jeg vet ikke hvor mye det er å finne på heller for det bor liksom ikke så mange der...


LOVELOVE

Likes

Comments

Hei dere!

I går så blogget jeg ikke som dere sikkert så, jeg var så irritert over og ha vært i byen og skulle bli sminket av noen "profesjonelle" d så helt jævlig ut etterpå..men noen av bildene ble fine...men herregud!!Jeg ble så irritert og sint å blæh..angrer på at jeg reise og var med på det...de så jo fine ut selv men hvorfor skal vi se helt på tryne ut når de ikke gjør det? klarer de ikke sminke andre...kanskje det er problemet her...men åh, når jeg kom hjem igjen i går så måtte jeg gå gjennom et senter og så opp en snarvei, og på senteret var det jo sinnsykt mange folk, å jeg så jo kjempe sur ut...(se bildet under) selv om jeg gikk å smilte så d jo ut så jeg skulle drepe noen...så jeg sprang lettere sagt hjem igjen..når jeg var kommet inn døren her så kasta jeg alt jeg hadde av meg sprang på badet å fjerna all sminken...når jeg hadde tatt det av så ser jeg at jeg var veldig rød i huden og det svidde noe grusomt, det gjorde veldig vondt. Så jeg tok å smasha noe fuktighetskrem i trynet å gikk å la meg, nå i dag når jeg våknet igjen så var det akkurat så huden min bare flasset av, den var så tørr å rød og svei og gjorde så utrolig vondt, så nå har jeg fått en del kviser fra produkter som liksom skulle være bra for min tørre hud som hun så sminka meg sa..jada, det er flott! Så nå ser jeg ut så en tomat og skal snart i bursdag..det er supert ikke sant? Så nå blir det ikke noe foundation eller noe annet en fuktighetskrem, øyenbryn og mascara på en stund kjenner jeg... så derfor blogget jeg ikke i går for jeg var så utrolig oppkavet over alt dette her at jeg bare ga opp å gikk å la meg...haha, men det var jo også litt morsomt men dette var produkter fra smashbox sånn at alle sammen vet det.

Ha en forsatt FANTASTISK dag!

LOVELOVE


Likes

Comments

Endelig er Fredagen her, og helg...endelig kan jeg få slappet litt mer av og ikke stresse så mye, gleder meg til og komme hjem ligge meg i sengen og se på serien min for øyeblikket ser jeg på Rectify, det handler om eg som heter Daniel, da han var 18 år så ble det sagt at han voldtok å drepte en jente som het Hannah, men det var ikke noe bevis på det, men han fikk døds straff og satt inne i ca 20 år, da de fant hun Hannah og Daniel sammen så var hun dekket til med blomstrer og holdt hun i hånden så kom politiet og så det å da dømte de han..men de har enda ikke fått noen nye beviser på det så Daniel fikk gå fri, enn så lenge...jeg bare håper den nye sesongen kommer ut sant for jeg orker ikke vente så mye lenger jeg ser flere episoder hver dag...elsker den serien så utrolig mye! 😘 Spessielt om du liker spennende serier.

Nå skal jeg prøve å spise litt mer mat selv om eg er ganske dårlig...men jeg må ha mat :S Så vi blogges seinere.

LOVELOVE

Likes

Comments