Godmorgon på er! Idag är det torsdag och som igår började jag dagen med ett träningspass. Men det blir nog tjatigt om jag ska hålla på och älta min morgon varje dag, så vi struntar i det;).
Idag ska jag vara med min vän Matilda, vi ska bara hänga hemma hos mig. Kanske gå ut och ta lite bilder, tror även vi skulle göra amerikanska pannkakor till lunch. Sen ikväll ska jag träna igen med papp och sen ska vi äta middag. Jag måste även packa ikväll, jag ska nämligen till mamma imorgon. Jag bor varannan vecka, så jag "bytar" hem varje fredag.
Nej, nu kommer snart min kompis så nu ska jag fixa det sista.
Med kärlek,, Elin<33

+Kvällsnöje, ut och ta fina bilder+En favorit från starbucks, S'more's<33+

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Idag är det onsdag och jag började dagen med ett träningspass på gymmet. Älskar att starta mina dagar på det sättet, jag får ta vara på det nu innan skolan startar igen. För när jag går i skolan orkar jag inte gå upp typ klockan 6 för att gymma innan, no way! Så jag hade gjort en smoothie i går kväll så jag bara gick upp tog med mig smoothie och gick till gymmet. När jag kom hem åt jag en riktig frukost, två mackor, en med kaviar och ägg och en med brieost och tomat och även lite vattenmelon till det. Jag äter hellre lite vattenmelon än att ha ett glas juice eller vatten till. Tycker typ det släcker trösten bättre (haha). Sen hoppade jag bara in i duschen och gjorde vid mig. Jag har tyvärr inga bilder på min outfit idag, men jag tänkte göra ett inlägg om detta senare idag. med några liknande outfits.

Just nu sitter jag på ett fik i staden där jag bor och ska snart möta upp lite vänner här och ta en fika/lunch tillsammans med dem, super mysigt. Sen ska vi väl förmodligen kolla i lite affärer och sådant antar jag.

Jag har frästen tänkt på uppdateringen här på bloggen. Jag ska försöka publicera 2 inlägg om dagen dessa dagar som är kvar på sommarlovet, sen blir det nog max 1 inlägg om dagen när skolan börjar. Jag ska ta upp detta i ett annat inlägg, men jag har superstor prestationsångest när det gäller skolan. Så jag får se hur det blir, men detta tar vi i ett annat inlägg.

Med kärlek,, Elin

+​​En klassisk spegelselfie, med en utav mina favorit blusar på+Nötter och salta pinnar, något jag är väldigt svag för+

Likes

Comments