Hej på er!Hoppas att ni mår bra.

Jag tänkte ta upp ett ämne som det finns många delade åsikter om.. Jag vet ine hur det är där ni bor. Men här var jag bor är det en ganska stor grej. Det är alltså clownerna, som springer omkring och skrämmer folk. Det är ganska stort på vissa ställen, men just här har det blivit liite för mycket. Det finns instagramsidor som säger att de är clowner och så finns det sidor som säger att de "jagar" clownerna.

Enligt mig är det bara fånigt. Det hela började i USA, där det fanns de som skrämde. Just Sverge kan jag känna är lite som ett jobbigt småsyskon som alltid springer efter. Förstår ni vad jag menar då? Sverige har börjat med saker som finns i USA för att vara med på det senaste.

Hela grejen är knäpp, visst det är halloween snart , men det är inte ett `"roligt" sätt at skrämmas på.Men alla får tycka vad de vill om det.

Jag har fixat mina naglar , röda som blod och med en bloddroppe på. Blev fakstiskt nöjd!

Ta hand om er nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​..att jag bloggar när jag har tid, känner för det och har något att skriva om. Ju mer tjat ju tråkigare känns det att blogga.

Det är kul att så många läser bloggen, ni ska få vara med och bestämma något på bloggen. Antingen kommer det ut fler blogginlägg i form av taggar och småsnack eller kommer det ut de vanliga inläggen som ridpass , veckan småsnack och taggar. 

Alltså :

1. Fler "småinlägg"

2. Normala inlägg som är lite längre , men lite färre per vecka. 

Valet är ert! Ha det bra så länge , och kom ihåg att inte tjata <3

Likes

Comments

Hej på er!
Det var längesen jag körde en tag så jag tänkte att idag blir det en "10 saker du kanske inte visste om mig".
1. Jag älskar frukt , speciellt äpplen från vår egna trädgård.
2.Jag tycker också om sesambars ��
3. Jag har ridit sen jag var 7 år.
4. På Falsterbo i år blev jag frågad om att vara modell. Jag fattar inte varför ��
5. Jag är ungefär 166 cm lång
6. Jag är en tävlings människa, men inte av den "värsta" sorten.
7. Jag har en sorts husdjur som heter degus.
8. Jag har klättrat på en klippa en gång på vår klassresa. 
9.Jag är dock lite höjd rädd så jag klättrade inte hela vägen upp.
10. Jag tycker om att läsa och har läst om Cirkeltriologin ungefär 2 gånger.
Det var 10 fakta som du kanske inte visste om mig !
Ha det bra så ses vi snart!

Likes

Comments

Hej på er , hoppas att ni mår bra!

Var ett tag sen jag skrev sist och tänkte därför ta ett litet "småsnack" om vad som hänt i mitt liv!

Jag var hos Ulrika och på fredagen och klippte mig! Hon är verkligen helt fantastisk , jag blir alltid nöjd och känner att jag alltid vill att mitt hår ska se ut så! Dålig bild då det är rakare på riktigt xD!

Tröjan är från Tessie , en av mina favoritaffärer!

Jag var funktionär på Hovdala International Horse Trails , vilket var så himla spännande då jag inte sett terrängritt på riktigt innan! Trots att jag var funktionär hann jag ta mycket bilder som jag tänkte bjuda på här nere! Jag lägger ut 2 stycken här och bjuder på resten i något annat inlägg.

Vattenhindret på Hovdala

Skolan har ju också börjat , jag går på Internationella Engelska Skolan i 7b och trivs väldigt bra! 

Iochmed att skolan börjat får jag se hur det blir med bloggandet , jag går ofta till 4. Men jag ska försöka hinna med bloggandet , annars får det bli tidsinställda inlägg! Dessutom ska jag fråga mamma om hon kan fota mig när jag rider , så att ni får se mig också inte bara andra!

Hoppas att ni får en bra dag så ses vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Sitter just nu och lyssnar på "är ni ihop" med Nellie och Jakob! Kul och lyssna på deras tankar o.s.v. Men , idag kommer ridgrupperna ut! Ska bli kul att veta mina två "nya" grupper.

Mina planer idag blir att rida om jag inte får ont i magen :( Det är igångsättning i stallet av hästarna i stallet denna och var förra veckan. Jag har redan ridit 2-3 gånger förra veckan. Jag passsade på att fota de nya hästarna då också , Playboy och Miss Harley. Sen har jag typ kärat ner mig lite i Playboy ,så trevlig och söt!

I fredags var jag på Liseberg , det var faktiskt första gången! Iallafall så var det sjukt roligt! Jag åkte Flumride och blev helt genomblöt , sen när vi precis hade torkat åkte vi en annan med vatten, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter. Det regnade hela dagen så köerna till Lisebergsbanan var 0-5 minuter långa. Jag och mamma åkte Balder, vilket var sjukt kul! Sen när vi skulle gå hittade vi Helix. Vi hade gått förbi typ 100 gånger men undrade alltid var Helix var. Vi hade alltså inte fattat att det var den med loopings... Men jag åkte inte Helix , vi får se om jag kanske gör det nästa år.

Det var allt jag hade Puss på er!

​Foto jag tog på Playboy

Likes

Comments

Godmorgon, ja jag är vaken tidigt men kan verkligen inte sova. Jag tänkte prata lite om det här med skolan. Det kan väll inte bara vara jag som får världens press när jag är i sklan. Nu ska jag börja på en ny skola också då jag börjar  7:an och min skola har inte en 7:a. Jag menar skolan är ju en stor press för många. Speciellt för mig som är en prestations prinsessa.. 

Men då kommer jag till det jag tänkte säga egentligen. För mig hjälper det att få vara i stallet , man hinner andas har hästarna som lyssnar på en och kan fokusera på annat! Dessutom , långritter i skogen är verkligen terapi! Gud vad skönt det är att höra hästen under sig och fågelkvittret! 

Jag tror att det hjälper med andra sporter också , men just inom ridningen vet jag hur det är. 

Förlåt för rörigt och kort inlägg , men hoppas att det är okej ändå!

Likes

Comments

Hej på er! När dethär inlägget kommer ut är det lunch . Men jag skriver dethär på kvällen vilket gör att dethär ämnet blir liite mer känsligt för mig. Jag vet namnen på spöket och ridläraren men väljer att inte säga de.Jag vill börja med att säga ​Läs INTE dethär om du är KÄNSLIG för det "övernaturliga"!

Dethär blir min första storytime och om det är många som läser , blir det kanske fler i framtiden!                                 Storytimen utspelar sig i en av ridklubbens ridlärares hus , då vi var på ri​dläger där. Dethär hände för ungefär 1 år sen. Det hela började med att vi hade en spökkväll där ridläraren berättade historier om olika saker. Tillslut berättade hon att det spökade i huset .En av de förra ägarna hade dött i det gröna rummet . Jag bodde i det blommiga rummet så för mig var det ingen fara, trodde jag..  Jag blev skrämd av något så jag och några andra stannade hemma medan de andra gick spökrundan. Vår ledare pratade lite med oss och plötsligt kände jag att någon tittade på mig. Jag vände mig om men ​ingen​ satt bakom mig. Trots att jag vände mig tillbaka och försökte fokusera på annat blev känslan bara starkare och starkare. Tillslut kittlade det i hela ryggen och jag fick rysningar hela tiden. Just då sa vår ledare att hon hade en kompis som var vääldigt mottaglig. När det fanns en ande i närheten kittlades det i ryggen och hon fick rysningar. Var det väldigt starkt kunde hon få tårar i ögonen. När hon pratat klart sa jag bara rakt ut " Han står bakom mig nu" . Och sakta började känslan avta av att vara iaktagen.                                                                                                                                                                                                Jag tror att spöket bara ville göra sig sedd då vi pratade om honom. Alltså bara bevisa att ja , jag finns här. Så fort någon märkt det kunde han försvinna.                                                                                                                            Det var allt för denhär storytimen! 

Likes

Comments

Hej!

Tänkte lägga ut en liten hästtag med inspo av Englas blogg som ni kan hitta längst ner!

1.Vilken är din favoritras?

Helt ärligt så älskar jag connemaror , men egentligen tycker jag om alla hästraser. Alla raser har ju sitt eget utseeende!       2. Vad heter din favorithäst? Doris , som jag tyvärr inte rider längre . En fantastisk häst verkligen !                                        3.Vad är ditt värsta hästminne? När jag skenade med en häst efter att ha hoppat ett hinder som låg på 40 cm. (Orutinerad häst) Tillslut vek sig hennes ben bara och jag skrek rätt ut.. Fy f*n alltså. Blev rädd för den hästen sen.                                     4. Ditt bästa hästminne? Det nu i sommras , när jag red i havet med hästen. (Läs mer på mitt förra inlägg) Eller första gången jag kom ut på en riktig tävling! Den känslan!                                                                                                             5.Hoppning eller dressyr? Vet inte , tycker att både och är väldigt roligt :)                                                                             6.Hopp eller dressyrsadel? En riktigt bra dressyrsadel är bekväm och man får en korrekt sits . Men jag tror jag väljer allroundsadel med lite mer lutning mot dressyren (som inte ens finns som alternativ wopsi..)                                                   7.Gillar du att tävla? Ja! Det är roligt att få testas och bli bedömd o.s.v. jag har börjat lite smått med att tävla! Men det är på träningarna som man förbereds inför tävlingarna.                                                                                                                                            8.Tre ord som beskriver ridningen? Blod ,svett och tårar! Hahah , nejmen Vänskap ,svett och framgång tror jag beskriver ridningen ganska bra!                                                                                                                                                                                       9. Din framtida drömhäst?En häst som kan gå dressyr och vara framåt i hoppningen gärna med fullblod i sig då jag älskar hästar med lite krut i sig! Gärna lite så som hästen på bilden!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Jag avslutar inlägget så och om ni vill ha länken till Englas bloggen så finns den om ni klickar  Här!                                                                                      

Inte min bil tagen från internet!

Likes

Comments

Jag har varit på väg från Tyskland hela dagen ,tillbaka till regniga Sverige. Men helt ärligt talat , det blev tråkigt att bara ligga på stranden och shoppa. Jag och min syster hann rida lite i Tyskland! Först en lektion , och sen en 3 timmars uteritt till havet där jag red en enorrmt duktig 6-åring! Verkligen inte lätt ,men gud vilken häst! Fint steg och alltid med räven bakom örat! Vi skulle trava , men nehej det blev 3 bocksprång och lite galopp! Men i vattnet var det inga problem alls. Snäll och nyfiken. Smakar på vattnet och rycker till. Kallt och saltigt , usch!

Likes

Comments

..sitter jag på en brygga i för en gångs skull soliga Sverige och tar det lugnt. Badat lite i ett ganska varmt vatten! Ja , det är vad jag gör nu ,inte mer spännande än så. Ha det bra!

Likes

Comments