Personal

Är superförkyld så kommer ha en paus tills jag blir frisk.

Likes

Comments

Personal
Eftersom jag inte har något roligt i vardagen att prata om så tänkte jag istället tipsa om några appar jag använder mest och slänger även min hemskärmsbild hehe. 

 

Swish och Swedbank är de appar som är viktigast i min mobil. Min bank och vem älskar inte swish? Bästa appen som har skapats typ.

 

Blogg.se smidigast om jag vill blogga något snabbt och kort när jag inte har min dator i närheten. 

 

Instagram är en av mina favoritappar .Är säkert inne där flera gånger om dagen och scrollar i genom de jag följer och alltid hittar man någon ny som man börjar följa. @juliirosen

 

Min kalender är min mensapp. Superbra för att hålla koll på när man ska få sin mens så den rekomenderar jag.

 

Snapchat gillar jag förmodligen lika mycket som instagram om inte mer. @juuliarosen 

 

Spotify och Youtube är mina favoritappar utan tvekan. 

  


 

Likes

Comments

Personal
Efter en mycket jobbig och tuff dag så är jag hemma i en nybäddad säng. Började med ett möte inne i stan som gick väldigt bra sen ha det varit lite jobbigt sen jag kom hem så har varit mest för mig själv typ. Börjar känna mig nere igen vilket jag verkligen inte vill. Har haft ångest för massa saker som gör att det blir ännu jobbigare, men försöker se bort det och tänka positivt istället. Är trött som gör att bara vill lägga mig och sova, dock måste jag hålla mig vaken några timmar till så jag inte vaknar inatt. Igår så var vi på gymmet och körde ett riktigt skönt pass. Har träningsvärk i magen som gör att bara resa sig gör ont haha. 

 

I morgon är jag ledig också så ska ta dagen i morgon att rensa upp i lägenheten och fokusera lite mer på bloggen. Känner mig småsjuk så vila måste jag också. Kolla någon serie, dricka te och läsa. Just nu kollar jag youtube och lyssnar när min andra hälft spelar med sina kompisar. Ganska svårt att inte lyssna vad de pratar om haha.

 


bild från gymmet \ träningstights från stronger 


 


Likes

Comments

Personal
Vad är det med att vakna tidigt när man väl är ledig?! Vaknade halv 8 i morse vilket gör mig så frusterad eftersom jag ledig från jobbet. Hur som helst, har satt igång en tvätt så medan den går passar jag på att blogga och kolla ikapp lite youtube. När killen kommer hem så ska vi träffa min mamma och lillebror för fotbollspelande och fika. Förhoppningsvis slipper vi regn, peppar peppar. Annars ikväll ska vi till gymmet och jag är fett taggad då jag hittat ett program för en vecka som jag tänkt köra på och ska leta reda på nya och mer nyttiga recept. Tipsa gärna om ni har något bra och gott recept! 

 

Har snart läst ut första boken och av serien De Utvalda. Har 100 sidor kvar ungefär och ni borde verkligen läsa denna bok. Spännande och man lever sig i boken och ser hur de utspeler sig framför en. Borde kanske börja tipsa om böcker jag läst och tänkt läsa? Ska passa på och läsa lite nu innan tvätten blir klar.

  

Likes

Comments

Personal
Har varit uppe sen 8 och är dödstrött. Kom nyss in från en promenad med hunden som nu är här. Tog ett tag innan han hade varvat ner, men nu ligger han nedanför soffan och sover. Idag är jag ledig från jobbet som jag sa igår så ska städa upp i lägenheten en del och laga något lunch. Sen när pojkvännen kommer hem så blir det efterlängtade GOT. Vi är så besatta och tror typ alla faktiskt kollar på serien, men om inte så borde du börja nu, precis just nu. 

 

Senare så ska vi gå en lång promenad med hunden hem till mamma för att sen stanna där och vakta kattungarna och busa lite med dem tills de andra kommer tillbaka. Sen ikväll har vi pratat om att dra till gymmet och är rätt taggad faktiskt. Ska bli skönt att komma tillbaka till rutinen med träning. Nu ska jag sätta igång att städa med youtube i bakgrunden. 

 

 


Likes

Comments

Personal
Fick väldigt bra och mycket respons på mitt inlägg om min tid på skolan. Speciellt från mina gamla roomies som gjorde att det betydde ännu mer. Började stårböla igårkväll innan jag skulle sova för att saknar den trygga punkten i livet som jag hade förra året vid denna tid. Visste då att jag skulle tillbaka liksom. Skulle dock inte byta bort något mot det jag har nu. 

 

Är helt död sen jobbet. Kankse inte ens berättat vad jag jobbar med? Är typ hotellvärdina ish. Frukost och städ är det jag gör typ och idag var det egentligen för mycket för två personer, men vi kämpade och jobbade hårt. Har nu jätteont i benen så har krupit ner i sängen och har youtube i bakgrunden medan jag skriver detta inlägg. I morgon är jag iallafall ledig så det är skönt. Och i morgon ska vi vara hundvakt åt min familj som ska åka iväg hela dagen så det ska bli kul. Mysa och gå promenader. Ska även försöka ta oss till gymmet, men får väl se hur trötta vi är. Hur som helst ska jag återgå till youtube ett tag innan jag ska ta tag i kaoset i köket.

 får fina paprikaplanta växter så fint

Likes

Comments