Sitter nu och häller i mig te, något vi har som gör en lite sömnig så att jag kommer i säng! Haha

Imorgon är det innebandy turnering i skolan, jag är med i ett lag och är sjukt taggad. Kan inte innebandy för fem öre men ska ändå bli kul att vara och tagga med laget mellan alla matcher!
Godnatt allihopa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Onsdagen är snart avklarad. För stunden ligger jag just nu hemma hos Linn och gör absolut ingenting, dagen har väll typ vart likadan.. Inget har hänt. Haha!

Lite dayli pics.

Likes

Comments

Försöker mig alltså på att plugga, det har och kommer nog aldrig fungera för mig att plugga. Glömmer vad jag läst så fort jag hoppar till en ny rad, sen att det är det mest ointressanta är ju en sak för sig också.

Likes

Comments

Tisdag, dag nummer två på denna veckan.

Idag har jag faktiskt haft en väldigt bra dag, konstigt nog? Vaknade med frukosten klar på bordet eftersom min mormor tycker om att skämma bort oss barnbarn, efter det var det en helt vanlig tråkig morgon. Haha! Sedan drog vi faktiskt och bokade in "personligt" möte på A3 där jag ska börja gymma nu så det var väll ändå något vettigt jag gjort.

Sedan var det vanlig skoldag, sista lektionen vart inställd så vart bara idrott efter lunchen. Nu sitter jag hemma hos Elin och ska väll snart ut och gå. Åt nyss pizza, sista dagen jag får/kan vara onyttig. Haha

Likes

Comments

Ny vecka allihopa.

Som vanligt så startade jag dagen med skolan, gick hem kockan 15.00 så var skönt. Klockan 17 så hämtade min mormor mig och vi köpte donken.. Så gott!

Nu sitter jag i soffan och har nyss bastat och tagit en dusch så är rätt nöjd jag! 👅

Likes

Comments

Alla hjärtans dag idag, dagen vi singlar känner oss så misslyckade. Haha!

Åt iaf sen lunch med peggy idag, fick bli sushi. Sedan så träffade jag pappa den stackaren som också är ensamstående så vi drog och käkade middag ihop. Skönt med lite familjetid också!

Likes

Comments

Tja tja bloggen. Abbeboii här. Jag är en 17-årig kille som softar på stationen och föredrar långa kvällspromenader med kära vänner. Gillar framförallt öl och brukar bli ganska arg så akta så jag inte knockar er.

Idag har jag varit jävligt bakis och ätit pizza för att återställa mig efter ett par öl hemma hos Moa igår. Så nu sitter jag här med Smillmutt och Kotten. Vi hörs senare, hejrå

Btw, jag är sinnesjukt snygg

Likes

Comments

Halloj, ligger nu i soffan och kollar tv. Har vart och solat idag.. Vill ju va lite brun! Haha.

Från och med imorgon ska jag flytta till Sanna över en vecka, ska bo där ensam med hennes hund då dom ska åka utomlands en vecka, kul men spännande! Haha.. Kan erkänna att jag fixat sovsällskap de flesta nätterna ;)

Känner mig rätt kass på att blogga just nu så denna vecka för bli en dålig blogg vecka! Ber om ursäkt, haha! Ses imorgon 😘

Likes

Comments