Klockan är 20.00 nu, och jag ligger här och kollar på när Memo spelad call of duty zombie mode samtidigt som jag spelar på mobilen. Tycker faktist detta är kul, konstig nog.

Idag har vi inte gjort någonting, vaknade vid 8 som vanligt sedan har vi bara slöat, det blev korvgrillande tillsammans med hans familj! Är inte något stort fan av grillkorv dock men det får gå.
Sedan har vi bara slöat i sängen, och jag har sovit lite.

Imorgon blir det att åka in till Västerås och kolla runt i affärer då jag behöver köpa ett par nya skor, har haft mina Nike air force i ca 4 år nu, och dom är ganska slitna och mer "gula" än vita.
Ska ändå bli trevligt att åka till en ny stad, gillar att "upptäcka" nya ställen!

Nu ska vi gå ut och ta en cigg och sedan kolla på serien Ray donovan, vi har bestämt att bara kolla på den när vi är med varandra, vilket är synd då den är så bra haha.

Men vi höres imorgon, bye!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så igår började dagen med att jag gick upp vid ca 07.30, fixade iordning allt jag skulle ha med mig till Memo.
Min syster hämtade mig vid 10 för att vi skulle åka upp till det nyöppnade dollarstore här i Borås. Det var kaos ute på parkeringen och där inne, massor av folk som ska knö sig, finns nog inget jag hatar mer.
Vi kollade inte så mycket för att det somsagt var jätte mycket folk därinne och min buss mot Alingsås gick 11.02, men blev 4 pepsiburkar och 2 shotglas i form av en liten stövel till Memo!

Vi åkte sen mot resecentrum där jag tog bussen till Alingsås, satt där och vänta i ca 30 minuter och sedan var det tåg mot Köping! Satt på tåget i ca 3 timmar, och väl framme i Köping var jag tvungen att vänta på bussen som skulle ta mig dit Memo bor i 50 min, samt att den bussen tog 40min att åka med för att komma fram, så sammanlagt tog det mig 6 timmar för att komma hem till honom! Hans mor var snäll och hämtade upp mig vid hållplatsen.
Väntade sedan på honom i 1 timme då han var och tatuerade sig, och fyfan vad snygg den blev!!

Sedan dess har vi inte gjort så mycket, bara legat och myst.
Senare ska vi in till skinnskatteberg och köpa med oss lite gott hem!

Det är förövrigt så skönt att vara här igen, och denna gången stannar jag i 9 dagar. Bästa.

Men vi höres snart igen, bye!

Likes

Comments

Idag gick jag upp ca 07.30 för att min mor fyller år, så vi hade gjort iordning frukost till henne som vi bar in samtidigt som vi sjöng. Jag var vaken till 08.30 för att jag behövde ringa till vuxenpsyk och avboka mitt möte som jag har där den 1 mars, för då är jag hos min pojkvän!
Somnade om igen och vaknade vid 11, sedan dess har jag bara suttit och kollar på en hearthstone streamer ( p4wnyhof ).
Senare blir det att gå ner till Ica maxi med Emma, glömde mina af papper i hennes dotters vagn och så ska jag låna en större väska av henne så jag får med mig allt jag behöver när jag åker upp till Memo, stannar ju där i 9 dagar så.

Var ju då på arbetsförmedlingen igår och skrev in mig, fick lite svar ang bidrag vilket jag behöver nu, och eftersom jag har mina diagnoser så behöver jag inte vänta dom 3 månaderna innan det sätts in, men måste först fixa mitt läkarintyg från vp.
Fick en ny tid den 7 mars då jag ska träffa en handläggare!

Imorgon blir det att gå till tandläkaren för att laga några hål, ser inte alls framemot det, men är hjärnan dum får kroppen lida.

Vi höres snart igen, bye!

Likes

Comments

Jag har då diagnoserna ADD och ospecificerad personlighetsstörning.
Jag har väldigt länge vetat att det är något som inte är helt "rätt" med mig, jag har haft mycket problem med mina känslor, vilket för mig är det största problemet. Även koncentrationssvårigheter och allt därtill.

Kan börja med att berätta lite om personlighetsstörningen.

"Personlighetsstörning är en samlingsbeteckning för grupp psykiatriska diagnoser, vilka gemensamt kännetecknas av problem med utvecklingen av personligheten, i synnerhet jag-funktionerna. Störningarna är varaktiga, och inverkar negativt på personens vardag. Barn ges som huvudregel inte dessa diagnoser, även om exempelvis det diagnostiska systemet DSM tillåter det, med undantag av antisocial personlighetsstörning, för främst tonåringar där personlighetsdragen varit stabila under en längre tid. Störningarna yttrar sig i problem med tankeinnehåll, känsloliv, sociala relationer, och impulskontroll."
Taget från Wikipedia.

Det finns ju många olika personlighetsstörningar, jag har en ospecificerad just för att jag uppfyllde kriterierna för väldigt många av dom, och det är narcissistisk, schizoid, antisocial, borderline, deprimerad, paranoid personlighetsstörning, så dom valde att sätta en mer öppen diagnos för att senare se ifall det ändrar sig till en mer specificerad. Jag kommer då om något år göra en ny "utredning" just för att se hur det ligger till då!
Mina främsta problem med denna diagnos är känslor, jag känner överdrivet mycket känslor, vilket också är pga min ADD, jag kan inte kontrollera dom och oftast tycker folk att jag överreagerar, även fast det är precis så jag känner.
Jag har tvära humörsvängningar, ena stunden kan jag vara riktigt förbannad för att 10 minuter senare ångra allt jag sa och bli ledsen och känna ånger, och sedan bli arg igen. Jag kan känna mig riktigt lycklig för att sedan få ångestkänslor. Och alla dessa svängningar sker flertal gånger om dagen. Och detta är pga borderline störningen.

Jag är även paranoid, jag har svårt att lita på folk och ser alltid dolda motiv. Även fast jag samtidigt litar på en person så gör jag inte det.

Min schizoida och antisociala störning gör så att jag knappt vill träffa folk, jag ser ingen anledning till att ha mer vänner, jag trivs väldigt bra med att bara ligga hemma och kolla på saker på datorn. Samtidigt som jag vill komma ut och socialisera mig så vill jag inte det, och där spelar även min deprimerade störning in.

Min narcissistiska störning är nog den som jag "skäms" mest över, jag anser oftast att jag är "över" alla andra, och kan ha svårt att känna empati för andra. Har jag ingen "användning" av en person så ser jag ingen anledning till att prata med denne. Nu vet jag att både min bästa vän och pojkvän läser detta så vill inte att det ska tolkas fel, då detta inte gäller alla.

Min personlighetsstörning går hand i hand med ADDn, så vet inte vad jag ska berätta riktigt om just den, då där är det koncentrationssvårigheterna som gör mest, jag kan inte prata med en person samtidigt som jag tänker på något annat, och ser jag något som jag vill berätta eller tänker på något jag vill säga så måste jag säga det direkt, vilket gör att jag oftast avbryter personen jag pratar med.

Allt detta är något jag jobbar med dagligen, och ska börja få hjälp med på vuxenpsyk. Det har tagit så oerhört lång tid vilket har resulterat i problem i vardagen, hade jag fått dessa diagnoser tidigare hade jag kanske inte varit där jag är nu, hade kanske gått i gymnasiet på någon linje jag verkligen ville gå, hade kanske kunnat fungera någorlunda normalt känslomässigt osv.
Men nu är fallet inte så, så jag får bara göra det bästa av situationen.

Skolan är nog det stället som gjort minst för mig, och snarare gjort mer skada än nytta. Inte själva skolmiljön, utan dom som jobbar i skolan, lärare,rektorer och kuratorer.
Dom har bara skrattat åt mina problem, pratat ner på mina föräldrar när dom vart där på möten. Så det finns nog inget jag avskyr mer, daltorp skolan är fan det sämsta stället.

Nu blev det en jävla massa text, så den som orkar läsa cred till dig.
Ska ta och göra mig något att äta nu, vi höres när vi höres, bye!

Likes

Comments

Idag har ändå varit en bra dag, kom ut från lägenheten en liten stund för att hjälpa min bästa vän att storhandla, och gick sedan hem till henne lite och lekte med hennes dotter. För många är det inte en stor sak att komma ut och göra en sån "liten" sak, men för mig så är det de, för det krävs mycket energi av mig för att orka.
Vi gick iallafall till maxi och handlade massa saker till hennes dotter, så att det räcker ett tag. Jag unnade mig två stycken vita monster, vilket jag princip är beroende av, en oreo filled chokladkaka och lita frysmat. Älskar verkligen ICAs sweet n hot (tror jag det heter ) kyckling med nudlar.

Imorgon blir det att gå till arbetsförmedlingen för att jag har ett inskrivnings möte där vid 15, samt gå med min vän till försäkringskassan, ska bli skönt att komma ut lite då med.
Hoppas bara vädret håller sig, har varit så dåligt väder här nj dom senaste dagarna, bara massa regn och blåst.

Har även märkt att jag börjat stanna uppe mycket längre sedan jag började ta Elvanse, brukade alltid lägga mig runt 23 innan, nu sitter jag uppe till ca 01-04, sover inte direkt längre på dagen utan jag går fortfarande upp 8, är vaken någon timme sedan sover jag lite mer till ca 11. Hoppas det går över snart, gillar ändå att somna relativt tidigt.

Imorgon tänkte jag ta och skriva lite om mina diagnoser tror jag, så vi hörs då. Godnatt!Likes

Comments

Ligger återigen och kollar på dreamhack masters cs, finalerna är ikväll och just nu är det virtus pro mot astralis, en best of 3 serie och VP leder med 1-0.

Jag vaknade vid 8 av att mitt alarm ringde, har nämligen på ett alarm klockan 08.00 varje dag för att ta mina mediciner, och det är Elvanse 20mg jag har just nu, dom sattes in i torsdags.
Är även sjuk, mår sjukt konstigt i kroppen och huvudet, vet inte riktigt om det är tabletterna som spökar eller inte, så det är svårt att avgöra vad som är vad. Hoppas inte det håller i sig för länge, för på tisdag har jag ett möte på arbetsförmedlingen och på fredag åker jag till min pojkvän.

Känslomässigt idag har det vart okej, har känt mig rastlös och helt slut, orkar inte göra någonting men det är ju självklart när jag mår såhär fysiskt. Har haft lite ångestkänslor när jag tänker på att det enda jag gör är att ligga inne i min säng, men jag har inte ork för något vare sig jag är frisk eller inte. Jag vill orka göra saker, vara med min bästa vän, gå ut och gå osv men det tar stopp. Förhoppningsvis ger mina tabletter mig mer energi snart.

Pratade även med min pojkvän lite på FaceTime innan, det är så jobbigt att se och veta att han mår dåligt utan att jag kan göra något, samtidigt som att jag mår som jag gör just nu. Önskar det fanns mer jag kunde göra, eller att vi bodde närmare så att vi kunde träffas och bara vara.
Men förhoppningsvis så förstår han hur mycket jag bryr mig om honom och att jag vill göra allt jag kan för att få han på bättre humör!

Nu ska jag återgå till att kolla på turneringen, som igår, och hoppas på att jag mår bättre imorgon så jag kan följa med min bästa vän när hon ska storhandla.

Det var allt för denna gången, bye!

Likes

Comments

Klockan är snart halv ett på natten, jag ligger här i min säng, vilket jag gjort hela dagen, och kollar på Dreamhack masters cs och spelar ett mobilspel som jag hittade igår och har fastnat helt i.

Så, tänkte göra så som dom flesta gör i sitt första blogginlägg och berätta om mig och vad jag har för planer att skriva om etc.
Mitt namn är Ellionora, vilket även står överallt här nu, jag är 18 år och är bosatt i Borås hos mina föräldrar. I januari blev jag diagnostiserad med ADD och ospecificerad personlighetsstörning efter lång väntan och många möten fram och tillbaka. Det är även vad jag antar att bloggen mestadels kommer handla om, mina diagnoser och hur jag hanterar dom, hur jag mår och vad dessa diagnoser har för påverkan på mig, mitt liv och folk i min närhet.
Jag kommer använda denna bloggen för att skriva av mig, så det kommer bli som en liten "personlig" dagbok som vem som helst kan ta del av.

Jag kommer förklara närmare kring mina diagnoser i separata inlägg, samt medicineringen jag har och haft, möten på vuxenpsyk, mina erfarenheter med bup etc.

Sedan kommer det nog inte endast stå om allt det, utan även min vardag, vad jag gjort och allt sådant som dom flesta bloggare delar med sig av.

Nu ska jag fortsätta kolla på cs turneringen, så skriver jag väll något mer inlägg inom en snar framtid! Bye :)

Likes

Comments