Då ska vi se.. Det här är första gången i mitt liv jag skrivit ett blogginlägg så vi får se hur det går. Dessutom har jag press på mig från Elli som vill att det ska bli perfekt, detta kommer dock inte gå så jag tänkte starta med att säga att jag i alla fall försökte!

Idag har vi i alla fall varit i Birsta och köpt ryggsäckar! Det började med att vi kikade in på stadium outlet där vi hittade ett helt gäng med ryggsäckar i bra storlek och prisklass. Detta gjorde att vi började känna och klämma för att efter ett bra tag utse en vinnare med hjälp av både tyngder, måttstock och allt vad vi fick tag i. Vi var dock inte klar då och där utan fortsatte ner till andra butiker för att se om det fanns något bättre. Så var självklart inte fallet och det gjorde att vi efter ungefär 3 timmar återvände till butiken där vi startade.

Väl där tog vi varsin väska och började testa allt, öppna allt och se så att de var perfekta. Många hade dock småsmå fel enligt mig och jag bytte medan Elli höll fast sig till en, enda tills någon av oss drog upp en stång som förmodligen inte skulle dras upp.. Tillslut hade vi i alla fall varsin ryggsäck som båda var nöjd med!

Så nu till ryggsäcken;
Det får plats 65 liter i den men den är tillräckligt liten för att man ska kunna ha med den som handbagage på de flesta flyg. Den har fack både uppe, nere, hit och dit för att man sen ska kunna ta av ett fack och ha det som en liten och töntig ryggsäck (älskar det!) 

Men det bästa av allt; den kostade inte mer än 750:-, vilket är superbra för en sån pass stor väska med mycket specialitet. Jämfört med XXL där det knappt fanns en väska för under tvåtusenlappen. Om vi gjort ett kap eller om det bara är buttericks är ju upp till bevis. Men magkänslan är bra! 

Jag har i alla fall nu på kvällen packat den för en tripp på ungefär en vecka och dår den packad runt 1/3. Så ja, nu är det packat och klart, resten kan vi köpa där! Jag har så gott som redan åkt!

Kram, Cic


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åh så roligt att denna bloggen nu äntligen har blivit till!! Känns lite konstigt att sitta här i sängen kl 22 och bara skriva.Var så länge sedan nu som jag hade en blogg så lite ovant blir det.. Men det ska nog ge med sig med tiden. Tror nog inte det kommer vara några större problem då vi kommer ha så mycket att skriva om, och att jag är en väääldigt bra ordbajsare gör inte saken sämre..

MEN VÄNNER, förra veckan så bokade jag och Cicci flygbiljetterna ner till Bangkok (!!!) den 1 oktober bär det av, det är alltså mindre än 3 månader kvar. Vilket känns helt ofattbart! När jag tänker på det känns det som att det skulle vara nästa år i oktober, men det är ju faktiskt i år?! Vi har så mycket att hinna fixa innan dess, allt från att kolla försäkringar, visum och UDs rekommenderingar, till att fixa väska, vacciner och vandrarhem första nätterna i Bangkok och Bali.

Alla dessa förberedelserna innan, samt tankar kring och inför resan har vi bestämt att vi tänker dela med oss av här, så det är det ni kommer få ta del av första tiden, tills att det bär av (då blir det lite roligare inlägg)! Mest för att det kan vara bra för andra som funderar på att göra en liknande resa, men även för oss då det kan vara bra att skriva av sig (vilket kan behövas när t.ex resefebern slår till. Jag som aldrig varit utomlands utan min familj längre än 2 veckor förut!!).

Men sen under resan kommer vi uppdatera med förhoppningsvis massa fakta kring resmålen, vardagliga händelser, tankar, problem vi stöter på, tips och självklart en massa bilder. Som vår alldeles egna offentliga dagbok!


Nu har ni (förhoppningsvis) lite mer inblick i vad denna bloggen kommer att handla om (om ni inte förstod det på rubriken redan). Men nu tänker jag inte skriva mer, är så trött så jag ser i kors, är inte van att kliva upp 6 varje morgon haha. Vi hörs tills nästa inlägg (som Cicci nog kommer skriva).


Natti - Elli 

Likes

Comments