Heej!

Idag är det fredag och jag har längtat till den här dagen som man ÄNTLIGEN får vara ledig från ja.. SKOLAN. Och jo, jag vet att jag har varit väldigt oaktiv men som jag sa så vill jag inte ta "stress" över det.

Men på måndag och onsdag var jag och rida Mulle och han var jätte duktig båda dagarna. På tisdag var det sählyträning och på torsdag var jag på ridlektion och jag red Sunny. Det gick helt okej men vi tog ganska mycke galopp så han blev lite trött på slute men han var duktig.

Idag var jag i skolan och jag kände att jag håller på att bli sjuk... Min röst är lite hes och mörk, jag är snuvig och har hosta och är trött. Det är bara lite synd att måsta bli sjuk till kryssningen vi ska på imorgon (lördag). Men jag hoppas att jag kan fara med endå!

Vi ses, hejdååå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag är det söndag och det betyder att det är måndag imorgon, så alltså
skola. Vi har fysik och kemi läxa och finska😩. Fy-Ke är så jobbigt för jag förstår INGENTING om rymden, gravitation och massa andra ord, och är det endast jag som tycker att Fy-Ke är onödigt? Jo, jag ska förklara mig. Jag tycker att man inte behöver kunna om gravitationer, stjärnor och sånt för exakt när använder man de?? Jo, ALDRIG (om man då inte är vetenskapsman eller något liknande). Men en människa som tillexempel jobbar i en butik, när behöver man kunna sånt då? ALDRIG.
Och sen har vi finskan... Man MÅSTE kunna finska för att bo i Finland för alla pratar finska och om jag inte kan finska kommer jag inte att klara mig så långt här i Finland. Fast jag bor här pratar jag endå svenska. Därför är finska lite svårare för mig än några andra i min klass som pratar både finska och svenska. Men de går väl endå okej..

På tisdag har vi matte prov.. Jag är helt okej på matte ibland men på prov blir jag lätt "stressad" för när alla börjar ropa att de är klara och jag inte ännu är det, och då försöker jag vara snabb och sen får jag massa slarv fel.

Men iallafall idag ska jag inte göra så mycket annat än att göra läxor och se på youtube.

Byee
👋🏼

Likes

Comments

Heeej!

Idag är det lördag, den 12 Mars. JAG VET att jag sa att jag skulle sluta men nu har jag väldigt tråkigt så jag tänkte börja igen.

Jag tänker INTE blogga varje dag för jag vet att jag inte kommer orka eller hinna riktigt... Och jag vill inte heller ta stress över det
. Men ja, jag skulle bara egentligen säga att jag kommer börja om igen.

Byee
👋🏼

Likes

Comments

Hej!

Idag är det onsdag och jag sitter i bilen med mamma, Caspian och Evelyn. Vi är just nu vid Hesburger för vi ska beställa en hamburgare hem till pappa. Vi har just varit i Skanssi sol är ett köpcenter. Jag och Eve var med Noora där, för hon hade också kommit dit👌🏼.

Men som ni kan se på rubriken har vi julfest imorgon! Flickorna i 5:an och 6:an ska dansa. Låten heter The nights - Avicii. Den är kanske ganska gammal men idc💁🏼. Jag är jätte nervös för hela skolan och alla föräldrar ska se på😁.

Men iallafall på söndag kom vi hem från våra kusiner ca.14/15. Efter det var vi och se på lucian. Vi var i kyrkan och sen åkte vi hem igen. Hemma duschade jag, gjorde läxorna och som vanligt såg på youtube😂.

På måndag var jag med Noora i terräng. Jag red Mulle och Noora red Salsa. Det gick faktiskt helt bra för Mulle är ju bara 4 år och man kan inte förvänta sig så mycket av en unghäst, han bockade och rusade nog endå lite men sen efter det var han jätte duktig❤️. Vi red en ganska lång väg och det började snöa lite❄️, men hästarna tyckte nog endå att det var roligt👍🏼. När jag kom hem efter det var Issa hemma hos oss och vi gjorde inte så jätte mycket annat än spela på iPadena och se på film.

Igår (på tisdag) skulle vi öva på dansen där som vi ska ha julfest. Det gick helt bra men det är några som inte riktigt håller takten😶. Efter skolan såg jag på youtube, bestämde vilka kläder jag skulle ha haft på julfesten (men jag köpte nya idag) och facetimade med Sanni🙂.

Idag hade vi general repetition där som vi ska ha julfesten och hela skolan var med. Vi visade inte vår dans till åk.1-2,3-4 eller högstadiet för dom ska få se den imorgon😈. Efter skolan åkte vi som sagt till Skanssi och shoppade🛍.

Vi ses, hejdåå!🎀
(Väldigt ful selfie👇🏼)

Likes

Comments

Hej!

Jag har uppdaterat väldigt dåligt igen... Jag har inte hunnit för att jag har haft fullt upp varje dag.

Men iallafall på tisdag var jag i skolan som vanligt, och det gick ju helt okej. Efter skolan cyklade jag hem och när jag var hemma såg jag på youtube och gjorde mina läxor.

På onsdag var jag först i skolan och vi hade jumppa och lite andra ämnen. Efter skolan åkte jag hem till Sanni och vi såg på youtube, gjorde läxor och lite annat. Innan jag åkte hem skulle Sannis mamma på jumppa och vi var i bollhallen och spelade pingis och korgboll.

På torsdag hade vi historia, slöjd, modersmål och religion. Efter skolan kom Sanni hem till oss för vi skulle på ridlektion. Jag red Maija (en shettis) och det gick väl helt okej.

På fredag hade vi engelska, finska, matte och jumppa fast vi övade på lite sånger på jumppa lektionen. Efter skolan kom Sanni hem till oss en stund för hon skulle till sin pappa och hennes buss gick ungefär 14.30-14.45. Efter att hon hade farit till bussen såg jag bara på youtube för jag var så trött.

Idag vaknade jag ungefär 9. Jag såg på youtube och spelade lite på iPaden. Sen började jag packa, äta och klä på mig för att vi skulle till våra kusiner och vara övernatt tills imorgon. Nu har vi gjort allt möjligt och jag hinner inte skriva allt.

Vi ses, hejdååå🙂

Likes

Comments

Hej!

Idag är det måndag. Jag har varit i skolan och i stallet.

Först var jag i skolan vi slutade 13.30 idag. Först hade vi två lektioner modersmål, sen fy-ke, sen åt vi, sen hade vi engelska och till sist finska.

Efter skolan kom Sanni hem till oss och vi böt om och sen cyklade vi till stallet. Sanni red Mulle barbacka och det gick helt bra. Fast sen hade han svårt att lyfta vänster galopp så Noora skulle longera honom.

När vi var hemma igen så böt vi om till jumppa kläder för vi skulle på en friidrottsträning. Där övade vi på att hoppa längd. Sen cyklade jag hem och nu har jag inte gjort så mycket.

Vi ses, hejdåå!
🦄

Likes

Comments

Hej!

Idag är det söndag. Jag har uppdaterat ganska dåligt den här veckan..

Men iallafall, på onsdag efter skolan kom Sanni hem till oss. Vi bytte kläder och sen cyklade vi till stallet. Jag hoppade lite med Mulle och han var jätte duktig! På torsdag åkte jag på ridlektion till Heidis stall. Där som jag vanligt rider. På fredag kom Sanni övernatt till oss och vi spelade Hay Day ganska mycket. Vi åt också godis och chips. På lördag var det påriktigt STORM. Sanni åkte hem vid 13 och jag cyklade till stallet med Issa vid 14. Jag gick lite i terräng med Mulle. Jag var helt våt för att det regnade så mycket. När jag hade ridit klar förde jag Mulle till sin box och sånt. Sen cyklade jag hem. När jag var hemma såg jag bara på youtube och på tvn. Idag har jag inte gjort något annat än ätit och sett på youtube. Nu ska jag göra mina läxor och öva på dansen.

Vi ses, Hejdåå!
🙂

Likes

Comments

Hej!

Idag är det tisdag. Jag slutade skolan 14:30. Först hade vi musik, sen två lektioner bi-ge, sen åt vi, sen hade vi matte och de två sista timmarna övade flickorna till en dans som vi ska göra på julfesten.

Efter skolan kom jag hem och då såg jag på youtube. Och efter det gjorde jag min matte läxa och åt lite. Kl. 19 for jag på sählyträning och den slutade 20.00.

Vi ses, Hejdåå!

Likes

Comments

Hej!

Idag är det måndag och jag är sååå trött nu på kvällen.

På morgonen vaknade jag ungefär 07:20 och då började jag klä på mig och sen åt jag. Jag var vid skolan ungefär 08:10. I skolan hade flickorna i 5:an och 6:an de två första lektionerna en tjejgrupp som vi skulle till. Och sen hade vi alla fysik och kemi. Och efter det åt vi och sen hade vi (femmorna) engelska och sen finska.

Efter skolan kom Sanni hem till oss. Vi bytte och och åt sen cyklade vi till ett stall här i "byn" där jag hyr en shettis som heter Mulle. Han är brun med ljus man och svans. Han är bara 4 år så vi rider in honom lite. Sanni red lite först och sen red jag. Och JAG tycker att vi inte är för stora för den shettisen är ganska "stor" och jag är 140cm och Sanni är ungefär vid 150cm så vi är inte för stora ennu iallafall.

Medan vi red blåste det JÄTTE mycket och det regnade också lite
👎🏼. Men det gick endå helt bra. När vi kom hem så spelade vi lite på våra iPads och sen åkte Sanni hem.

Vi ses, hejdååå!

Likes

Comments

Hej!

Idag är det söndag, alltså första advent! Jag väntar såå mycket att det ska bli julafton
😻.

Jag har inte skrivit något blogg inlägg för jag har haft fullt upp typ varje dag.. Prov och sånt. Men på onsdag kom Sanni övernatt till oss för hennes mamma var på en konsert som började på kvällen. Jag och Sanni bakade pepparkakor och de blev jätte goda.

På torsdag var jag till läkaren för att jag skulle på hörselkontroll, så jag missade skolan men jag hann på ridlektion efter det. Men vi var också i ett köpcentrum efter att jag var till läkaren. Jag köpte nya innejumppa skor åt mig och så skulle vi köpa vinter skor till min syster.

På fredag var jag på övernattningskalas till min kompis Linn. Jag var där med min syster och 3 andra av mina kompisar. Vi gjorde allt möjligt och jag orkar inte skriva allt
😂.

På lördag åkte jag och min syster från kalaset ungefär 14.30 och sen åkte vi till vår fammo och faffa. Vi var där och firade lillajul och idag åkte vi hem.

Vi syns, Hejdåå!
🙂

Likes

Comments