Header

Vardagen

På återseende.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen

Ytterligare en bild från i lördags.

Buhuuu vilken lång dag. Gick upp redan vid 06 (minns inte senast jag gick upp så tidigt) men tycker ändå dagen gick rätt fort. Idag fick vi mest en inblick i företaget och info om hur allt fungerar osv. Otroligt mycket att ta in,men det är väl så det ska vara när man börjar på ett nytt jobb. Tänkte äta något litet nu innan jag ska sova,ska ju nämligen upp 06 imorgon igen. Godnatt!

Likes

Comments

Vardagen

Igår var det dags för halloweenfest i Rasbo som Ellinor hade styrt ihop riktigt bra. Fixade mig tillsammans med Julia och Emma innan vi begav oss dit runt 21. Hade en jätte rolig kväll och fick dessutom somna här hemma bredvid mitt hjärta. Idag är jag väldigt trött och ska inte göra så mycket annat än att ta det lugnt resten av dagen,vill mest förbereda mig inför imorgon då jag jobbar min första dag på Nordea. Nervös? Ja...

Likes

Comments

Vardagen

Igår hämtade jag upp min kusin och vi åkte vidare för att handla utklädnad till halloween. Ska på halloweenfest i helgen och behöver väl inte säga mer än att jag har fått inspiration från min favoritserie aka The Vampire Diaries. Ni kanske förstår vad jag ska vara? Därefter åkte vi hem och lagade tacos innan vi åkte vidare på innebandy. Mysig onsdag! Idag däremot ska jag inte göra mycket mer än att träffa Viktor. Såna dagar behövs också.

Likes

Comments

Mode och inredning

Mina favoritstövlar förra året gick sönder,och har letat överallt efter ett par liknande. Lyckligtvis så fick de in exakt samma skor i år igen så jag passade på och unnade mig ett par. SÅ nöjd!!!

Likes

Comments

Vardagen

Igår slappade jag hela dagen innan det var dags för middag på Jay Fu med Tiara,Matilda och Alex. Så mysigt och SÅ gott (!!!) Åkte hem till Viktor efteråt och sov där.

Dagens planer: Lunch med moster och mys med Viktor.

Likes

Comments

Vardagen

Igår lämnade mina föräldrar mig och min bror ensamma hemma för en vecka i Turkiet. Därmed var det jag som fick stå för middagen igår - Helstekt fläskytterfilé med hemmagjord klyftpotatis och bea. Överraskade mig själv där faktiskt,men väldigt gott blev det. Mot kvällen åkte jag och Viktor på premiären av Inferno,SÅ bra film! Rekommenderar er starkt att gå på den om ni gillar thriller/action. Vi avslutade sedan kvällen med donken innan vi somnade runt 02. Idag sov vi ut och åt frukost framför några avsnitt av TVD,han åkte hem för en stund sedan och nu väntar jag på bror min som ska komma hem med pizza. Haft en så mysig helg!

Likes

Comments

Vardagen

Syns kanske inte så jätte bra på bilden,men idag var jag äntligen och gjorde nya fransar. Så skönt! Nu ska jag åka och handla inför ikväll då det blir tjejkväll hemma hos Moa,just like the good old days. Kram

Likes

Comments

Vardagen

Har varit lite frånvarande här de senaste dagarna. Men som jag skrev i söndags så skulle jag få besked angående ett jobb under veckan. Så i tisdags fick jag reda på att jag ÄNTLIGEN fått nytt jobb (!!!) Den 24:e oktober börjar jag jobba på Nordea som Service agent,vilket ska bli så roligt. Denna process har hållit på ända sedan augusti och har bestått av massa olika tester och intervjuer,så det känns skönt att jag har klarat mig igenom så pass många steg. Har letat nytt jobb i 1,5år snart och har varit på massvis med intervjuer hos olika företag,men aldrig lyckats få nått jobb. Men nu har jag äntligen fått det och dessutom inom ett område jag vill arbeta med. So happy!!!

Likes

Comments