Allmänt/Vardag

En dag närmare fredag & jag är så död efter skolan i princip varje dag! Igår var jag ute i ungefär 2h och (försökte) grilla korv och drack varm choklad! Det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss då vi nye fick igång någon eld, frös och vi halkade och ramlade. Efter det åkte jag hem och myste med min kille.

Idag fikade jag med finaste Ida efter skolan & sedan kom min kille och överraskade min kille mig. Vi har bara kollat how I mer you mother & myst hela kvällen. Ska fortsätta med det nu så ska jag börja uppdatera mer!- E

Likes

Comments

Allmänt/Vardag

Igår tog jag en riktigt slappdag & gjorde absolut ingenting! Var hemma & kollade film & sen åkte jag till min pojkvän & myste sen gjorde jag inget mer!

Detta är vad jag hittat på idag i alla fall!

I sommar drar jag på äventyr 😏- E

Likes

Comments

Allmänt/Vardag

Första inlägget är alltid lika stelt och pinsamt typ. Man sitter med datorn framför sig och vet inte riktigt vad man ska skriva eller vad man kan skriva i första inlägget... Men jag heter i alla fall Ellinor och är 16 år. Jag går första året på gymnasiet och läser linjen Barn och Fritid.

Jag har varit sjuk i princip hela veckan och ligger hemma i en underbar hosta med lite förskylning och halsont. Men det är ju lite härligt idag att det är fredag trots allt. Idag har jag gjort absolut ingenting förutom att plugga, kolla modern family och vara med min pojkvän. Ikväll ska vi äta middag med familjen och bara mysa och sen sover min pojkvän här. <3


- E

Likes

Comments