Produkter / recension, Skönhet

Jag måste bara berätta för er att jag älskar den här ögonkrämen från FACE STOCKHOLM.
Jag undviker att köpa produkter (särskilt krämer) med lock på, alltså sånna man doppar fingrarna i. Varför?
Jo vi alla vet ju om att om det är någonstans på kroppen bakterierna bor så är det ju just på fingrarna. Självklart tvättar man ju alltid händerna i samband med att man tvättar och smörjer ansiktet. Så så bakterier bör ju inte hamna där men tänk på att man öppnar burken (oftast) två gånger om dagen och doppar fingrarna i, där i frodas de bakterier som hamnar där. Vilket alltså betyder att man smörjer ansiktet med bakterier, som sedan får ligga på huden och frodas där istället vilket kan leda till inflammationer (akne) eller om man nu stoppar fingrarna i burken utan att tvätta händerna ännu värre.
Så använd produkter med pump eller tub (som man klämmer på)
Just a reminder!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mammalivet, Vardagen

Idag är jag och Alma själva hela dagen och har inget planerat, städa, tvätta & organisera om lite i skåpen.
Är det bara vi eller är ni också fruktansvärt dåliga på att panta?
Det svämmar över i städskåpet..

En smoothie och en jädrans go lunch, godaste på länge! 👌

Likes

Comments

Mammalivet, Vardagen

Har varit sugen på att blogga i flera dagar nu men jag har pluggat ganska mycket och inte varit hemma så mycket.


Igår fick Alma bli med till affären och fick sitta på pappa, gick jättebra, hon somnade till och med.
Egentligen kanske hon är lite för stor för selen, men det är ju hur smidigt som helst och hon tycker om att sitta där i så ett tag till får det allt gå! 👏

Selen är från babybjörn och är jättelätt att använda, enkel att sätta på när man är själv. Alma bodde i selen de första månaderna då hon gärna ville bli buren mycket. Så till er som ska ha barn eller har en klängig bebis, en sele gör vardagen så mycket enklare!

Likes

Comments

Mammalivet, Vardagen

Gud va jag är trött.. Jag vet inte varför? Kanske för att vi bara varit inne mesta delen av dagen, vi va till BVC och lillan fick vaccinationsspruta, jätteduktig va hon! Så hon sov en timma efter vi kom hem. Sen ät vi mat och lillan fick testa gröt och ja hon va väl inte den hungrigaste just då men det var kul att leka med iallafall!  Så efter det ett bad och bums i säng. Vilket jag också skulle behöva.. Samlar just nu energi till att lyfta mig ur soffan.

Likes

Comments

Mammalivet, Vardagen

Blev inget inlägg igår men vi hade fullt upp, jag och Alma lunchade med pappa och min bror på Nils Holgersson som ligger vid golfbanan och vilken tur med vädret, så skönt att få sitta ute. Tycker maten va väldigt go! Sedan åkte vi hem och hämtade gubben så åkte vi på fika och bebismys, lilla Leonore som inte ens är en vecka gammal! Hur liten och söt?! Så liten känns det som att Alma aldrig varit.. Så ovant att hålla i en sån liten.
Fredrik och Alma åkte iväg en sväng så satt jag hemma och pluggade.. Ja jättekul nationalfirande!  Men väl behövligt.

Likes

Comments

Vardagen

Men fyyyy vilket väder.
Provade rödbetsfalafael från hälsans kök, tidigare provat deras rödbetsbiffar och morotsbiffar och jag tycker alla är lite "torra" men just de här va väl helt ok.. min favorit är fortfarande veggo schnitzlarna (såååå goda!)

Idag sov vi ända till 09.50, så skönt!
Gjorde en tur till affären så idag får det bli taco mys i detta busvädret.

Alma är så nyfiken på Ville, så hon fick "gosa" lite med honom förut och han låg bara och kurra.

Likes

Comments

Mammalivet, Vardagen

Ont i nacken, mensvärk, myggbett som kliat hela natten. Men lika glad för det är jag för jag har världens gladaste bebis.
Skulle dock inte ha något emot att sova några timmar till, senare idag ska jag börja med min första inlämningsuppgift i religion.  Ja religion, favorit ämne? nej! Men det ska nog gå vägen. 

Likes

Comments

Mammalivet, Vardagen

Blev inte någon slapp hemma dag, gubben åkte till Karlstad för att ordna ett par saker han behöver till bilen. Innan det fika med hans familj och sen tog jag och Alma en bra promenad trots att det regnade lite, 1,5 timme sov hon ungefär. Hon fick ligga på balkongen en stund så dörren stod öppen, jag och Ville låg i sängen och vilade en stund när något hördes i köket. Jag trodde ju genast att det va en person eftersom det lät så mycket. Ville på spänn smyger iväg, jag smyger efter och där sitter grannens katt och käkar mat. Ville verkade mindre glad..

Likes

Comments

Produkter / recension

Jag köpte bomullspads på apoteket, håller mig gärna till apoteksgodkända produkter. Det var två för 35:-, jag är nu på mitt andra paket. Men de är så fruktansvärt dåliga! Det luddar av sig i hela ansiktet. Förmodligen därför det står att man ska blöta dem på apotekets hemsida.
Det blir luddrester i hela ansiktet.. 
Inte bra!

Likes

Comments

Vardagen

Godmorgon!
Söndag, söndag.. Som sagt hatar jag söndagar, allt är stängt trots att så många är lediga. Tror fortfarande att butiker skulle tjäna på att ha öppet söndagar, jag menar hur många är egentligen så pass kristna i dagens läge att man fortfarande ser det som en "vilodag" isåfall borde väl ALLA vara lediga.

Nåväl, inga större planer idag än så länge, vi njuter av att vara lediga tillsammans.
Sovit helt okej och Alma sov ordentligt inatt.

Likes

Comments