Vi har fått ihop spjälsängen, bäddade den även för att se så allt passa och att vi köpt rätt grejer.  Inatt låg Ville i den nästan hela natten förmodligen tills han ville ha lite värme och hoppa ner i sängen till oss, han va så trött så att han slocknade i den direkt.

Nu ska vi få tag i en till skötbädd så att vi har skötbord både uppe och nere, ska även packa förlossningsväskan tycker om att vara redo i tid även om jag förmodligen kommer packa om den flera gånger!

Sen hittade jag en som gör så otroligt fina babynests som jag mailat till och hoppas få svar på annars ska jag ringa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


"Så kära kund här står jag i vecka 30 och lyfter ett bordhelvete för att du glömt boka bord och ni är 6 st varav 3 starka män..?"

Det här med att jobba.. jag är i vecka 30 alltså är det ca 12 veckor kvar tills beräknad födsel,  jag är alltså i sista trimestern och jag jobbar nästan lika mycket som jag jobbade innan jag blev gravid. I början av graviditen var jag tvungen att ta några sjukdagar pga illamåendet, många frågar om jag inte tycker det är jobbigt speciellt med tanke på det yrket jag har och jo, det är superjobbigt till och från. Största delen till att det är jobbigt beror på min fruktansvärda foglossning och "mensvärk", men jag får ju hjälp med det mesta och när det känns som värst har jag ju faktiskt möjlighet till att både sätta mig och lägga mig om det behövs.
Dock så är det många kunder som inte lägger märke till eller tänker på det, och jag är inte den personen som säger "hej jag är gravid", men när kunder står och tittar på istället för att hjälpa till när man bär fram bord och stolar åt dem för att de hoppsan inte bokat bord är det inte så jäkla rockigt när man är i sista trimestern.
och då tänker jag ofta även att det är ju inte riktigt okej även om jag inte skulle vara gravid. Även fast man går på restaurang och vill få service så kan man faktiskt underlätta för servitrisen om man ser att denne har det jobbigt eller stressigt eller är själv.
Jag syftar inte någon specifik kund utan det är sådant som hänt ett flertal gånger.

Iallafall... Jag jobbar bara två veckor till efter att jag fick mitt godkännande om havandeskapspenning. Tack och lov.
Men än så länge trivs jag med att jobba, trots mina onda stunder.
Men det lönar sig när lönen kommer.

Likes

Comments

Blev visst kvar i sängen mycket längre än vad jag tänkt mig idag, men vad gör det när man väl är ledig!
Nu sitter jag och äter min brunch som består av müsli o russin äggröra med drottningsylt och päron.

På med kaffet och på med kläder, fram med färgen och på med en pod.
Det låter iallafall förvånansvärt rogivande

Likes

Comments

Inatt fick jag äntligen sova hela natten, somnade dock sent och med tvn på men så skönt att slippa springa upp klockan 4 på morgonen för att gå på toa. Idag är nog segaste dagen på jobbet på länge.. Redan klar med det mesta och kaffet är taget.
Hoppas på att kunna åka hem tidigt och få iordning på lite kläder, ska bli så skönt att gå igenom allt och få sålla bort lite.

Likes

Comments

Älskar hösten, så himla mysigt!
nu sitter jag på jobbet och varvar ner med en kopp kaffe, ikväll ska jag försöka måla klart det sista i garderoberna så vi kan börja hänga kläder på plats, allting ligger fortfarande i Ikea påsar vilket börjar bli väääldigt tröttsamt!
vardagsrummet är iallafall färdigtapetserat och inväntar den nya soffan som jag hoppas kommer fort, ska försöka få upp några bilder senare under veckan för att visa utvecklingen 😍
Och magen bara växer och tiden går så fort, nu är det inte länge kvar och vi längtar så!

Likes

Comments

Idag är jag äntligen ledig, gick upp i tid och började måla på en gång. Vill verkligen få detta gjort nu, så lite kaffe och fredagspodden i bakgrunden.
Bilden blev lite gul och tråkig men väggen blir så himla mycket bättre, från vanlig träfärg till vit!

Likes

Comments

hejhopp, jag tänker hela tiden "åh det måste jag skriva på bloggen" men med flytt och all stress som kommer till har det bara flugit iväg och att vi haft problem med internet har inte hjälpt.. 
Nu har vi bott i huset i snart 2 veckor, och allt är fortfarande en enda stor röra! Den här veckan hoppas vi på att bli klara med vardagsrummet iallafall så att vi får bort lite grejer från sovrummet som bara står och trängs.
Det ska bli så kul när de "grövre" grejerna som tapetsering och målning är klara så man kan börja göra det fint och få det hemmatrevligt.


​Kan passa på att skriva tack alla som hjälpt oss! Med både flyttlass och tapeter, enormt tack! 

Likes

Comments

Alla kanske inte vet men nu i september flyttar vi till hus! Dock hyr vi men verkar ha rätt fria händer endå vilket känns väldigt skönt.. Drömmen är ju att ha ett helt eget hus man får pyssla med, men ekonomin räcker tyvärr inte ändå dit just nu.
Mitt shoppingberoende har väldigt svårt för att sitta still just nu, men jag tvingar det till att vänta tills vi flyttat in och iallafall tapetserat och fått iordning i köket.
Några smågrejer är det väl klart man fått nöjesköpa.
Jag hoppas verkligen vi kommer trivas, jag är lite rädd för att det kommer kännas "för långt bort". Speciellt eftersom det tog mig 8 månader att känna mig som hemma där jag bor nu vilket jag väldigt trivs med.

lite inspo.

Kissen som nu äntligen fått ett namn, Wille. har legat tätt på mig de senaste timmarna och jag har knappt vågat röra mig. Men nu är jag så toanödig så jag vet knappt vet vart jag ska ta vägen.

Likes

Comments

Efter några sega jobbdagar tar jag helg, ikväll när gubben skulle gå och lägga sig kände jag att om jag lägger mig kommer jag bara vända och vrida på mig.
Klockan är 02.30 och röksuget kom, jag tänkte att jag går ut på balkongen och sätter mig ett tag, kylan brukar få suget att försvinna och man vill bara in och lägga dig i en varm säng.
Jag går ut i min filt och känner ingen värmeskillnad alls, det är 17 grader ute och luften är helt stilla, inte ett ljud ute.
Det är jättemysigt! 
påminner mig om när man var runt 14 år och smög ut för att träffa någon kompis en sen sommarnatt eller när man smög ut på balkongen och tjuvrökte, ni vet dom där varma sommarnätterna när luften fortfarande var varm och fuktig från dagens hetta.
På ett sätt får det mig att längta tillbaka och ett sätt inte alls.
men trots det är det helt fantastiskt ute, väldigt rogivande. Tystnaden är slående vacker.

Likes

Comments

Vi har precis gått från viaplay och provar en gratismånad på netflix vilket är toppen att de har. På viaplay fanns mest gamla filmer man redan sett eller urkassa, heller inte så många dokumentärer vilket jag gillar att kolla på. Så de som var värda att se såg man ju rätt fort.
Dock kollade jag på serieb black widow som var grym så den hoppas jag på att hitta på någon streamingsida.

Netflix app har en väldigt bråkig layout och det är jättesvårt att hitta det man söker, men går man in på deras sida hittar man lätt och får fram mer kategorier och bättre resultat, vilket jag kan tycka är ganska underligt eftersom det är appen man gärna vill använda.
De har massvis med bra dokumentärer jag ska se framöver om vi fortsätter använda netflix.

Just nu kollar på Chelsea's talkshow på netflix, låter det mestadels gå i bakgrunden medan jag pillar på telefon. Men det är väldigt intressant & vilken fascinerande människa, så öppen och rak - jovisst som de flesta komiker brukar vara.
Har alltid kollat på Ellen DeGeneres show förut, men nu när man inte har parabolen inkopplad får man ta det som finns, men använder ni netflix rekommenderar jag detta, både lärorikt och roligt program :)

Likes

Comments