Redigerade precis bort en finne på en av mina senaste bilder och det fick mig att minnas en fotolektion på gymnasiet när vi fick för första gången använda oss av klonverktyget i photoshop. Efter en kort genomgång fick vi testa detta magiska verktyg för att redigera bort en finne på en bild som vår lärare tagit. Minns hur hela klassen var helt fascinerad över vad vi just fått lära oss och det var som en helt ny värld öppnade sig. Tänk om jag just i den sekunden visste att jag idag skulle kunna hantera en hudretusch med goda kunskaper. Minns hur otroligt stolt jag var och genom att ta bort lite smuts i ansiktet så kändes huden helt plötsligt super jämt och fin. Nuförtiden sitter jag nog lite för mycket med att redigera hud och jämna ut. Men asså fyfan vad det är kul!. Älskar att tuscha och speciellt andras bilder. Att sitta med mina egna bilder är ganska svårt ibland tycker jag. Men det är nog för att man är lite självkritisk. Men vill verkligen lära mig mer och ser fram emot att ta mot mer kunskap. Btw, någons som har någon bra youtube video att tipsa? Tänkte visa er en före&efterbild på material som egentligen inte är 100% klart. Men blir så fascinerad över vad fan man egentligen kan göra i detta programmet. Hoppas ni gillar. puss

OBS! Bilden är ej klar.

Modell: Kim Severa (Le Management) / MUA: Jennifer Kallin

Likes

Comments

Jag vet inte vad som hände, men gick från att vilja bli Sveriges nästa största bloggare till att inte vilja bli någonting. Antingen har jag blivit för trygg med i vem jag är, då det här med att bloggen ibland bara varit en sorts fasad. En fasad till att vara någonting jag vill vara, men egentligen inte är. Nu menar jag inte att jag varit fejk här på bloggen, men för mig själv har jag byggt upp något under flera år. Längtan efter att bli någon, men jag är ingen. Jag är bara Ellinor, en helt vanlig människa som drömmer om att få jobba som fotograf. Jag är nöjd med att vara Ellinor. Jag kommer aldrig bli Sveriges största bloggare med tusentals följare eller miljoner, jag kommer alltid vara jag.

Dagen innan jag lyfte från New York hem till Sverige igen hade jag tillsammans med min handledare en diskussion om livet och hans ord fick ner mig på jorden. Har tagit ett tag för mig att ta in det han sa och jobba med det. Men efter det har jag känt mig mycket lugnare inombords. För övrigt, ni läste rätt. Jag är tillbaka i Sverige och har varit den sen snart 6 veckor tillbaka. Saknar New York för varje dag som går. Jag vill hem! Men har satt upp ett mål, men det är inget jag kommer avslöja här. Tänkte att jag gör som sist, släpper allt och bara drar. Det har blivit lite utav min grej, haha.

Nu, år 2017. Asså ni fattar inte hur jävla redo jag är för nya dagar att ta ann. Lämnar 2016 med en lättnad inombords och är oerhört redo för att ta för mig av ett nytt år. Tror att jag kommer växa ännu mer som person detta året med ett megakliv. Nu mina vänner, nu lyfter vi!


Likes

Comments

Hej och välkommen till mitt rum här i New York! Kände att det var dags för mig att dela med mig av om hur jag bor. Vet att jag många av er varit väldigt nyfikna och äntligen får ni ert inlägg. Det är kanske inte direkt något "drömrum" men äsch, vad gör det?! Jag trivs, det är ljust, högt i tak och sover väldigt gott om nätterna. Puss

Likes

Comments

På riktigt, jag skämtar inte om hur sliten jag var igår efter långa dagar av plåtningar och sen utgång på lördagen. Kom hem klockan nio på morgonen och sov typ 12h efter det. Insåg inte hur jävla bakis jag var igår förrän idag när jag är mer utvilad. Haha Men helt klart värt efter helgens äventyr. Lyckades ta mig ut på kvällen för att köpa sushi och lite annat gott. Perfekt när man är bakis och vill ha något att tugga på när man kollar på youtube.

Likes

Comments

View tracker

Det finns bara en sak jag önskar mig just nu och de är detta tracksuit from JRF. Perfekt julklapp till mig om någon känner att ni vill ge mig något. Brukar inte vara den som faller för rosa plagg, men asså OMG! Älskar sammet och krossat sammet är bara to die for. Hade dött ännu mer av lycka om de vore i marinblått. Fatta vad mys att gosa runt i denna nu under höst/vintern. 

Likes

Comments

Har inte hittat på något speciellt idag. Men hamnade i en liten liten affär ett stenkast ifrån där jag bor och bara råkade se denna vackra skapelse. Jag har alltid problem när det gäller klänningar för att jag är så kort och vill inte alltid använda klackar. Men denna satt perfekt och jag bara kände mig så vacker. Har ingen aning om när jag ska använda den, så får helt enkelt se till att skapa mig ett tillfälle. Och för att avslöja priset fyndade jag den för 20 dollar. Inte illa. Och färgen, hur vacker är den inte?! Helt perfekt till mina blåa ögon. OBS! Klänningen gör sig inte helt rättvis på bild.. Men men.

Sen måste jag bara fråga.. Detta är inte första gången jag får en extra gåva när jag shoppar i lite mindre butiker. Kvinnan i affären var så himla rar och bara, jag vill ge dig en liten gåva och förra gången när jag var i en annan butik fick jag ett armband för att han i affären tyckte jag var så vacker. Händer detta er också här i USA/New York? Är det en liten turistgrej eller har jag bara råkat göra ett gott intryck? puss

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag kallar detta? Men egentligen är det här min första måltid för dagen. Klockan är 14.35 och jag bara tar det lugnt. Hur gått med lite påfyllning i magen i alla fall. Nu efter jag ätit ska jag dra på mig mina nike air max och ta en promenad runt om kvarteret. Puss

Likes

Comments

I söndag fick jag vara med på en plåtning tillsammans med Mk och ett team. Men mer en så kan jag inte säga. haha Märker en utveckling och en trygghet en vad jag hade i början när jag kom hit, men shit pommes har verkligen mycket mer att lära.. 

Likes

Comments