Igår assisterade jag fotografen Josefine Bäckström under en plåtning och kände att detta kanske kan bli ett kul bloggmaterial för er. Josefine gjorde ett jobb för Dior och det var väldigt kul att få se henne in action på location då jag inte gjort det tidigare. På plats fanns det massa fina bloggtjejer från hela Scandinavium. Så blev verkligen inspirerad av tjejerna när det gäller socialamedier och deras liv.

Vi hängde på ett jätte fint hotell här i Stockholm och jag hade äran (samt ansvaret) att tanka in alla bilder från minneskortet till datorn och sen backa upp på hårddiskar. Svettigt men ändå väldigt kul! Aldrig riktigt fått de ansvaret tidigare heller. Kul att känna sig lyxig för en dag. haha Ja men nej, nu vet ni lite kort hur det är att vara assistent. 

Puss

PS! Kolla vår lunch igår, hur god!! Mums.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Brukar ofta börja mina dagar med att äta en god frukost och det är verkligen bland de bästa jag vet. Men på senaste tiden har jag inte varit sugen på frukost. Så jag erkänner... har typ inte ätit frukost på flera veckor. Inte ens smoothie som är det enklaste att i sig. Haha Men idag ändrade jag på den fronten. Mums vad gott det var.
Önskar er en fin dag, puss!

Likes

Comments

Det här med mitt examensarbete..

Gu vad tiden går fort. Tror för övrigt att det är det enda jag pratar om nu förtiden på bloggen? Men ärligt.. om mindre än en månad tar har jag tagit examen. Med andra ord betyder det att jag tydligen ska vara någon slags yrkesfotograf inom reklam&magasin. haha Här får ni alla fall en bts på mitt arbete. Puss

Likes

Comments

Förlåt Stockholm för att jag inte var på plats vid Sergels torg idag för att stå upp för mänskligheten. Ångrar mig så in i bomben nu men hade tyvärr ingen möjlighet att finnas där.

Det var som först idag när jag vågade kliva på tunnelbanan som jag insåg vad som hände i fredags här i Stockholm och tanken slog mig ännu hårdare ikväll nu när jag kollar på alla klipp ifrån Sergels torg, där alla fantastiskt fina människor som idag stod där för att visa styrka till alla drabbade, Sverige och mänskligheten. Ni är så fina och tack för att ni alla var där. Känner att lilla jag har för stort hjärta för att bara blinka, så i veckan när jag är ledig vill jag också gå dit för att lämna en blomma. Det är verkligen de minsta jag kan göra.

Hej alla fina, hur mår ni? Min dag idag har varit så blandad med känslor. Dels pga detta som hänt här i Stockholm och även fått två tunga samtal de senaste dagarna från gråtande vänner jag älskar så mycket. Gör så ont att höra någons förtvivlan och tårar trilla, att personen är så långt bort och att man helst av allt bara vill ge dem världens störta kram. Det har verkligen varit för mycket negativitet de senaste dagarna. Men det finaste idag har i alla fall varit att få hänga med en av mina favorit fotografer på en fotografering. Hon är så mycket queen i mina ögon och är så glad över att jag lärt känna henne.

Ikväll ska jag tända ljus och lyssna på vacker musik. Puss&tack för att du är en fin människa. Va rädda om varandra.

Likes

Comments

Hej alla loppor! Kolla min nya fina tröja som jag fick i måndags när jag assisterade Alexander Bello på en plåtning. Tröjan kommer från World Market Sthlm och jag bara älskar deras budskap med tröjan. ALLA KVINNOR ÄR SYSTRAR och vi alla borde peppa varandra istället för att se varandra som konkurrenter. KÖP!

Nu, tillbaka till livet. Allt går hyfsat bra här i Stockholm och är för förbannat skönt att solen tittar fram. Helt klart mer energi. Tar dock fortfarande inte hand om min kropp tillräckligt och skulle nog behöva en månads semester för att återhämta mig.

Idag, har jag både gjort nytta och försökt att ta det lugnt. Men avslutar allt med en vinkväll tillsammans med fina människor. Skönt att bryta vardagsrutiner och tjöta massa skit.

Puss.

Likes

Comments

Hej alla fina, hur mår ni?

Jag mår sådär, har många bollar i huvudet som vanligt. Först och främst håller jag på att försöka hitta ett nytt boende här i Stockholm då mitt nuvarande kontakt tar slut sista april. Har varit och kollat på några alternativ. Var och kollade på ett jätte fint rum men fick det tyvärr inte, töntig som jag är grät jag några tårar. haha Men äsch, bara att fortsätta leta. Håller för övrigt också på att försöka få ihop mitt examensarbete. Svårt att hålla fokus på den biten just nu, så lär bli mycket stress i slutet om jag känner mig själv. Det är väl typ de som händer. Puss

Likes

Comments

Idag har hela jag varit svartvit. Allt jag filmat, skapat eller fotograferat har resulterat i svartvit. Bara en sån dag helt enkelt.

Är inne i någon djup period som jag hoppas kan ta slut snart. Känns som om den pågått alldeles för länge nu. Det gör ont där inne och jag är utmattad av stress. Utåt är jag glad och visar inte ens för mina nära&kära hur högt pulsen slår. Men ibland känns det som om luften håller på att ta slut inom mig. Jag är inte olycklig, jag är bara väldigt utmattad och djup som person.

Likes

Comments

Ikväll ligger jag i sängen, andas och lyssnar på härlig musik. Känns oerhört skönt att veta att jag snart ligger och snarkar mot kudden. Jag är sliten och min kropp är utmattad. Imorgon ringer mitt alarm klockan 6 och efter det väntas några veckor med friskluft. Just vad lilla jag behöver. För kan inte ens tänka klart i nuläget.

Jag är en individ som gillar högt tempo, men ibland kraschar även min kropp. Hoppas ni har en fin kväll. Puss

Likes

Comments