View tracker

Asså fattar inte hur snygg denna bodyn är från madlady.se . Finns dock bara kvar i XS. Så lucky you ifall du har den storleken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej och välkommen till mitt rum här i New York! Kände att det var dags för mig att dela med mig av om hur jag bor. Vet att jag många av er varit väldigt nyfikna och äntligen får ni ert inlägg. Det är kanske inte direkt något "drömrum" men äsch, vad gör det?! Jag trivs, det är ljust, högt i tak och sover väldigt gott om nätterna. Puss

Likes

Comments

På riktigt, jag skämtar inte om hur sliten jag var igår efter långa dagar av plåtningar och sen utgång på lördagen. Kom hem klockan nio på morgonen och sov typ 12h efter det. Insåg inte hur jävla bakis jag var igår förrän idag när jag är mer utvilad. Haha Men helt klart värt efter helgens äventyr. Lyckades ta mig ut på kvällen för att köpa sushi och lite annat gott. Perfekt när man är bakis och vill ha något att tugga på när man kollar på youtube.

Likes

Comments

Det finns bara en sak jag önskar mig just nu och de är detta tracksuit from JRF. Perfekt julklapp till mig om någon känner att ni vill ge mig något. Brukar inte vara den som faller för rosa plagg, men asså OMG! Älskar sammet och krossat sammet är bara to die for. Hade dött ännu mer av lycka om de vore i marinblått. Fatta vad mys att gosa runt i denna nu under höst/vintern. 

Likes

Comments

Har inte hittat på något speciellt idag. Men hamnade i en liten liten affär ett stenkast ifrån där jag bor och bara råkade se denna vackra skapelse. Jag har alltid problem när det gäller klänningar för att jag är så kort och vill inte alltid använda klackar. Men denna satt perfekt och jag bara kände mig så vacker. Har ingen aning om när jag ska använda den, så får helt enkelt se till att skapa mig ett tillfälle. Och för att avslöja priset fyndade jag den för 20 dollar. Inte illa. Och färgen, hur vacker är den inte?! Helt perfekt till mina blåa ögon. OBS! Klänningen gör sig inte helt rättvis på bild.. Men men.

Sen måste jag bara fråga.. Detta är inte första gången jag får en extra gåva när jag shoppar i lite mindre butiker. Kvinnan i affären var så himla rar och bara, jag vill ge dig en liten gåva och förra gången när jag var i en annan butik fick jag ett armband för att han i affären tyckte jag var så vacker. Händer detta er också här i USA/New York? Är det en liten turistgrej eller har jag bara råkat göra ett gott intryck? puss

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag kallar detta? Men egentligen är det här min första måltid för dagen. Klockan är 14.35 och jag bara tar det lugnt. Hur gått med lite påfyllning i magen i alla fall. Nu efter jag ätit ska jag dra på mig mina nike air max och ta en promenad runt om kvarteret. Puss

Likes

Comments

I söndag fick jag vara med på en plåtning tillsammans med Mk och ett team. Men mer en så kan jag inte säga. haha Märker en utveckling och en trygghet en vad jag hade i början när jag kom hit, men shit pommes har verkligen mycket mer att lära.. 

Likes

Comments

Igår gjorde jag något som jag tror många kommer reagera negativt på. Men för några dagar sedan fick jag förfrågan att följa med på en roadtrip till en skog som ligger strax utanför New York. Personen jag åkte med har jag aldrig någonsin träffat tidigare, bara haft kontakt med på sociala medier. Jag erkänner, jag var ett tag ganska rädd för att sätta mig i en bil med en främmande människa, åka från New York och åka till en skog. Men jag var sugen på kicken, kicken av att göra något "jag blivit lärd att det kan vara en risk" och att få se något annan en bara höga skyskrapor och asfalt här i usa. Och jag ångrar mig inte en sekund, killen jag åkte med var supersnäll och fick se något helt annat som bara skrek america. Ni vet, sånt där som man bara ser på film. Det var så vackert! Satt typ klistad mot fönsterrutan under bilresan och glömde ta massa bilder för att allt var bara så annorlunda, men vackert!

Är så glad över att jag gjorde detta och nu är jag ännu en erfarenhet rikare. Puss

Likes

Comments