Älskar verkligen att handla färsk frukt, de piggar verkligen upp hela kroppen och matkorgen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Under de senaste månaderna har jag vid flera tillfällen kommit på mig själv att jag tänkt "undra vem min nästa pojkvän kommer vara?!" Undra om jag redan träffat honom? Sitter vi på samma tunnelbana just nu? Finns han ens i Sverige? Är det ens en han? Vem är denna hemliga filur som kommer fånga mitt hjärta med storm. Vem är denna fina människa som kommer pussa mig godnatt och krama om mig i alla väder. Vem är denna fina människa som jag kommer få laga en god frukost till? Kommer han ens ha ett tjockt drömigt skägg? Jag har så många frågor som inte ens jag eller någon annan kan svara på. Universum? Vet ärligt talat inte ens varför jag tänker på detta då jag egentligen är så fokuserad på karriären i nuläget. Är det bara för att det är sommar och man ser massa härliga par som pussas? Eller är jag redo för att gå in i nästa förhållande? Har snart varit singel i 1,5år.. är 22år och vet att livet är långt. Har inte direkt bråttom någonstans om jag säger så. Medan andra delar av mig säger att det hade varit så vackert att få dela vardagen och drömmarna med någon. Jag är nog helt enkelt bara så förbannat nyfiken på vem den hemliga filuren är. Och den största frågan är kanske.. undra när fan han kommer dyka upp?! Haha Vi får helt enkelt bara leva vidare för att se.

Puss

Likes

Comments

Har så himla länge velat gå upp på Skinnarviksberget för att uppleva denna vackra vy över Stockholm och igår blev det äntligen dags. Mötte upp min vän Hanna som jag lärde känna när jag var i NYC som precis flyttat till Stockholm. Blev en mysig kväll med massor att ta igen efter att inte ha setts på typ ett halvår. Puss

Likes

Comments

Kopierar min text som jag skrev ut på Facebook&Instagram.

It feels amazing to have this paper in my hand. So many years with love, blood and tears I'm finally finish with level1. Now my life begins for real. Helt ärligt kan jag nog inte med ord beskriva känslan inombords just nu hur jävla stolt jag är över mig själv. Flyttade hemifrån vid 15års ålder, levde på 1000kr i månaden, tappade glöden pga ingen utveckling i gymnasiet för att jag typ då kunde mer en min lärare ibland, pluggade ett år i Jönköping för att hitta tillbaka till den där underbara känslan, träffade vänner för livet, kom äntligen in på drömskolan Gamleby, fann ännu fler nya vänner för livet, men blev besviken på utbildningen, förlorade kärleken, flög till NYC för att hänga med min stora förebild, gjort massa roliga projekt med underbara människor, fick jobb som studio manager innan examen och nu, nu är jag här. Med detta bevis i min hand som jag själv skapt av ren jävla vilja&kärlek!

Likes

Comments

Har spenderat mina senaste timmar här på denna ljuvliga plats, sängen. Inte för att jag direkt velat utan för att jag blivit sjuk. Haha Efter typ 1,5 dygns sömn och glass börjar jag äntligen känna mig bättre. Tror jag helt ärligt ätit tre glassar sen klockan två idag (nu är den snart nio) haha. Men I think it's okey when I'm sick. Tänkte nu göra lite kvällmiddag och sen kolla vidare på Parneviks. Puss

Likes

Comments

Igår assisterade jag fotografen Josefine Bäckström under en plåtning och kände att detta kanske kan bli ett kul bloggmaterial för er. Josefine gjorde ett jobb för Dior och det var väldigt kul att få se henne in action på location då jag inte gjort det tidigare. På plats fanns det massa fina bloggtjejer från hela Scandinavium. Så blev verkligen inspirerad av tjejerna när det gäller socialamedier och deras liv.

Vi hängde på ett jätte fint hotell här i Stockholm och jag hade äran (samt ansvaret) att tanka in alla bilder från minneskortet till datorn och sen backa upp på hårddiskar. Svettigt men ändå väldigt kul! Aldrig riktigt fått de ansvaret tidigare heller. Kul att känna sig lyxig för en dag. haha Ja men nej, nu vet ni lite kort hur det är att vara assistent. 

Puss

PS! Kolla vår lunch igår, hur god!! Mums.

Likes

Comments

Brukar ofta börja mina dagar med att äta en god frukost och det är verkligen bland de bästa jag vet. Men på senaste tiden har jag inte varit sugen på frukost. Så jag erkänner... har typ inte ätit frukost på flera veckor. Inte ens smoothie som är det enklaste att i sig. Haha Men idag ändrade jag på den fronten. Mums vad gott det var.
Önskar er en fin dag, puss!

Likes

Comments

Det här med mitt examensarbete..

Gu vad tiden går fort. Tror för övrigt att det är det enda jag pratar om nu förtiden på bloggen? Men ärligt.. om mindre än en månad tar har jag tagit examen. Med andra ord betyder det att jag tydligen ska vara någon slags yrkesfotograf inom reklam&magasin. haha Här får ni alla fall en bts på mitt arbete. Puss

Likes

Comments