Hej gott folk, kände att detta kan bli ett kul inlägg att uppdatera här på bloggen.

I helgen har jag hälsat på mitt kära Småland. Det har varit underbart att vara hemma i några dagar för att bara andas och träffa delar av familjen. För att vara ärlig har jag i stort sett bara sovit, firat mamma & hennes man som fyllt år, kramat om mina katter och jobbat med lite bilder. Har varit extra skönt att slippa fara runt och istället bara unna kroppen sömn.

Idag bär tåget av till Stockholm igen och jag påbörjade min resa redan klockan 12 för att gå två kilometer till bussen mitt på landsbygden. Kroppen fylls med så mycket nostalgi när jag är hemma i skogen sådär och vandrar runt. Som tur är har vädret varit helt underbart och det gjorde min lilla promenad mer njutbar. Efter en längre resa med buss och tåg till Nässjö sitter jag äntligen här (15.30) och dricker chai. Nu ska jag bara sitter här på expresso house för att vänta in nästa tåg som tar mig hem till Stockholm. Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag haft fruktansvärda humörsvägningar. Har mest av allt bara velat ligga i fosterställning i sängen för att inte ens lämna mina mjuka lakan. Har gråtit så mycket och känt mig så ensam. Under dessa dagar har jag haft tusen frågor inombords och har verkligen inte kommit fram till några svar. Livet har känts meningslöst.

Varje dag har jag bitit ihop. För jag vet att när jag väl vunnit över ångesten känns livet fantastiskt. Men de är fruktansvärt att man ska genomlida detta. Alldeles för ofta. Inatt drömde jag att jag skulle dö och med de har jag lärt mig att de betyder "att något nytt är påväg att ske i livet, next level". Och mycket riktigt så skedde små ynka förändringar idag. Fick ett samtal ifrån en vän som ledde till nästan 3h pratande, jag orkade resa mig från sängen för att redigera bilder, jag sprang till&med 3km för att kroppen var fylld med positivitet. Jag sprang med 10kg lättnad inombords och det var enormt skönt.

Har även märket under den senaste tiden är att när man väl samlat energi till att våga berätta för någon att man inte mår bra, resulterar de oftast i att människor tittar bort och börjar mumla. Eller till och med börjar prata om sig själva. Jag förstår egentligen varför och jag begär inte heller att man ska lösa problemen åt mig. För vid de här laget har jag lärt mig att de inte funkar så. Ångesten är mellan mig och min kropp. Men man blir bara ännu mer ledsen och tappar luften som man lyckats ladda upp. För när man har tusen tankar som trillar runt i huvudet hade de bara varit så skönt att ha någon där som vågar eller vill lyssna. 

På fredag ska jag åka hem till min familj i Småland och kan inte med ord beskriva hur underbart det ska bli. Har inte träffat dem sen påsk och ja, jag längtar ihjäl. Ska bli skönt att koppla bort storstaden och bara andas in friskluft. För det är just vad jag behöver.

Heeey, puss.


Likes

Comments

Älskar verkligen att handla färsk frukt, de piggar verkligen upp hela kroppen och matkorgen.

Likes

Comments

Under de senaste månaderna har jag vid flera tillfällen kommit på mig själv att jag tänkt "undra vem min nästa pojkvän kommer vara?!" Undra om jag redan träffat honom? Sitter vi på samma tunnelbana just nu? Finns han ens i Sverige? Är det ens en han? Vem är denna hemliga filur som kommer fånga mitt hjärta med storm. Vem är denna fina människa som kommer pussa mig godnatt och krama om mig i alla väder. Vem är denna fina människa som jag kommer få laga en god frukost till? Kommer han ens ha ett tjockt drömigt skägg? Jag har så många frågor som inte ens jag eller någon annan kan svara på. Universum? Vet ärligt talat inte ens varför jag tänker på detta då jag egentligen är så fokuserad på karriären i nuläget. Är det bara för att det är sommar och man ser massa härliga par som pussas? Eller är jag redo för att gå in i nästa förhållande? Har snart varit singel i 1,5år.. är 22år och vet att livet är långt. Har inte direkt bråttom någonstans om jag säger så. Medan andra delar av mig säger att det hade varit så vackert att få dela vardagen och drömmarna med någon. Jag är nog helt enkelt bara så förbannat nyfiken på vem den hemliga filuren är. Och den största frågan är kanske.. undra när fan han kommer dyka upp?! Haha Vi får helt enkelt bara leva vidare för att se.

Puss

Likes

Comments

Har så himla länge velat gå upp på Skinnarviksberget för att uppleva denna vackra vy över Stockholm och igår blev det äntligen dags. Mötte upp min vän Hanna som jag lärde känna när jag var i NYC som precis flyttat till Stockholm. Blev en mysig kväll med massor att ta igen efter att inte ha setts på typ ett halvår. Puss

Likes

Comments

Kopierar min text som jag skrev ut på Facebook&Instagram.

It feels amazing to have this paper in my hand. So many years with love, blood and tears I'm finally finish with level1. Now my life begins for real. Helt ärligt kan jag nog inte med ord beskriva känslan inombords just nu hur jävla stolt jag är över mig själv. Flyttade hemifrån vid 15års ålder, levde på 1000kr i månaden, tappade glöden pga ingen utveckling i gymnasiet för att jag typ då kunde mer en min lärare ibland, pluggade ett år i Jönköping för att hitta tillbaka till den där underbara känslan, träffade vänner för livet, kom äntligen in på drömskolan Gamleby, fann ännu fler nya vänner för livet, men blev besviken på utbildningen, förlorade kärleken, flög till NYC för att hänga med min stora förebild, gjort massa roliga projekt med underbara människor, fick jobb som studio manager innan examen och nu, nu är jag här. Med detta bevis i min hand som jag själv skapt av ren jävla vilja&kärlek!

Likes

Comments

Har spenderat mina senaste timmar här på denna ljuvliga plats, sängen. Inte för att jag direkt velat utan för att jag blivit sjuk. Haha Efter typ 1,5 dygns sömn och glass börjar jag äntligen känna mig bättre. Tror jag helt ärligt ätit tre glassar sen klockan två idag (nu är den snart nio) haha. Men I think it's okey when I'm sick. Tänkte nu göra lite kvällmiddag och sen kolla vidare på Parneviks. Puss

Likes

Comments

Igår assisterade jag fotografen Josefine Bäckström under en plåtning och kände att detta kanske kan bli ett kul bloggmaterial för er. Josefine gjorde ett jobb för Dior och det var väldigt kul att få se henne in action på location då jag inte gjort det tidigare. På plats fanns det massa fina bloggtjejer från hela Scandinavium. Så blev verkligen inspirerad av tjejerna när det gäller socialamedier och deras liv.

Vi hängde på ett jätte fint hotell här i Stockholm och jag hade äran (samt ansvaret) att tanka in alla bilder från minneskortet till datorn och sen backa upp på hårddiskar. Svettigt men ändå väldigt kul! Aldrig riktigt fått de ansvaret tidigare heller. Kul att känna sig lyxig för en dag. haha Ja men nej, nu vet ni lite kort hur det är att vara assistent. 

Puss

PS! Kolla vår lunch igår, hur god!! Mums.

Likes

Comments