View tracker

Jag vill uppmana er idag att det är Rocka sockorna nu. Har ni haft olika skor och olika strumpor idag. Jag har haft det. Go go go Rocka sockorna. Nu kör vi. Vill säga till er ha en Glad påsk. Ni är så värda att ta ledigt. All kärlek till er. Olika är viktigt. Vad tycker ni. Är ni på. Nu står vi upp för att olika är viktigt. Håller ni me mig. 

Likes

Comments

På min fritid så seglar jag och tycker om musik och hänger med mina bästa kompisar Zandra och Rasmus. Det som jag tycker mest om att göra det är segling och det är min passion i livet. Jag vann i Tjörn runt och i hela singel listan. Jag vill tacka min familj som har stöttat mig otroligt mycket om min segling. Jag är jätte tacksam för allt. Nu ska jag fortsätta att segla och förbättra mig i träningen och satsa allt jag har på nästa segling tävling.  Först vill jag förbättra min träning på gym så jag blir starkare och mer fokuserad och mitt mål är att jag ska lägga mig så nära starten som möjligt. Jag vill tacka min morfar så mycket för all taktik inför segling. 

Likes

Comments

Jag har världens bästa Pappa och Elsa. Det finns bara er som jag tycker om mycket. Tack för att ni finns här för mig. Ni betyder allt för mig. Det finns bara positiva saker till er. Det finns ett bara ett ord till er. All kärlek till er. 💖💖💖

Likes

Comments

Jag har världens bästa familj. Det finns igen som er hur mycket jag älskar er. Vad ska man säga till er. Tack att ni finns här för mig och tusen tack att ni stöttar mig för allt i mitt liv. Vi ska hålla vänskapen länge. Du Mamma du är en glädje spridare och ger all kärlek och det uppskattar jag sååå mycket. Det är samma sak till er med Pappa och Elsa. Ni har varit mina förebilder för varje gång. Jag gillar er och det ska ni veta. All kärlek till er. Puss kram

Likes

Comments

I förra året har jag varit på Hamburg börs där Alcazar spelar. Det var så kul. ​Nu i höst så kommer Alcazar tillbaka i Hamburg börs och spelar deras hit låtar och disco såklart. Jag ska gå på den. Läs gärna min blogg. Tack för alla som läser. Det värmer. 

Likes

Comments

Jag har två kontaktpersoner som är mina bästa vänner. Jag har haft dom i 8 eller i 10 år som vänner. Det är det bästa jag vet. Ibland är jag hemma hos dom och äter middag i veckan och ha så kul tillsammans typ exempel att kort spela kort vi kollar på film och skrattar mycket och skämtar nästan varje dag och sover över ibland. Det finns igen bättre som dom som får mig att vara lycklig. Tack för allt att jag få vara med er i mitt liv. Det betyder jätte mycket för mig. Ville bara säga att jag gillar er över hela mitt hjärta 💖.

Likes

Comments

​Jag heter Ellinor Färnert och jag går på sista året i Kung Saga som ligger i telefonplan. Det är en särkola och vi har mycket musik drama och teater. Det är jätte roligt. Det bästa jag vet är att få vara på Kung Saga. I nästa år så tar jag studenten i år. Det blir mycket disco och fest hemma hos mig.  Alla ska vara posetivia och glada på min disco student. Såklart. Det ska bli mycket med musik och Alcazar musik med och det är ju självklart. Jag älskar Alcazar jätte mycket. För att det är mina stora idoler och förebilder. Ha en härlig vecka och gå in gärna på Ellinors Glitterblogg och läs om ni vil.

Stor kram till er bästa ni


Likes

Comments

Jag har praktik på Konstfack resturang. Det är jätte roligt. Kom dit gärna om ni vill. Det ligger i Konstfack i Telefonplan. Jag får torka sallad bord och hacka grönsaker och stå i kassan. Det är väldigt roligt. När man jobbar i konsfack så har man radio på Rix FM och det är det bästa som finns. Ibland dansar vi disco där in och vi jobbar hårt också.  

Likes

Comments