Nu är jag i glitterbloggen igen. Tack alla som läser min blogg. Det betyder mycket för mig. Först och främst vill jag tacka min Mamma att hon fyllde med mig på Lisa Ekdahl. Du är mitt bästa sällskapet ut av alla spelningar som jag har gått med dig. Igår så fick jag träffa Lisa Ekdahl och jag fick ta en bild med henne igår kväll. Tack Lisa att jag fick krama dig och prata lite med dig. Det betyder så mycket för mig. Du är så begåvad och du har ett stort hjärta. Jag älskar din musik så mycket och tack att du delar med dig med underbara låtar du har. All kärlek till er. Det är ni sååå värda och ha en trevlig helg. Jag vill gärna träffa dig igen underbara Lisa.

Jag kommer snart tillbaka igen i bloggen och ha en härlig lördag och glöm inte att läsa min glitterblogg om och om igen.

Kramar Världens Bästa Ellinor Färnert

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kenny och jag på Rusty Rascal. Du som betyder allt för mig. Utan dig så skulle livet vara tråkigt och det skulle finnas flera Kenny, så som du är. Du är snyggast av alla. Du har ett hjärta i av guld. Dina kramar är dom bästa och Berry boost den godaste juicen. Vi ses snart igen på Rusty Rascal! Pussar och kramar från Ellinor😘 🍊 🍓 ☕ 💈


Innehåller annonslänkar!


Likes

Comments

Nu är jag tillbaka igen på bloggen. Det är alltid kul att skriva på Bloggen. Tusen tack att ni läser mina inlägg. Det betyder mycket för mig. All kärlek till er mina underbara läsare. Nu ska jag skriva till min Farbror hur mycket han betyder för mig från mitt hjärta till hans hjärta. Tack för alla minnen att jag fick vara med dig. Du är sååå begåvad och så mycket glädje du har. Det finns ingen som DU Erik. Du har ett stort hjärta. Jag hoppas du känner samma sak från mig. Du är Gud Erik och du är min förebild för alltid. Vi får ses snart igen min bästa Farbror. Jag hoppas du förstår vad jag skriver till dig och ha en trevlig helg.

kram från världens Bästa Ellinor the one Färnert


Likes

Comments

Hej mina bloggläsare.

Det var länge sen jag skrev på bloggen och jag hoppas ni läser mina inlägg på Bloggen nu. Först och främst vill jag tacka mina underbara Familj. Tack för det här året med er The Färnerts. Ni är mina förebilder för livet år 2017. Tack för allt Mamma,Pappa och Elsa. Jag gillar er mycket och för evigt.

Många kramar från världens Bästa Ellinor med min Familj


Likes

Comments

Jag vill uppmana er idag att det är Rocka sockorna nu. Har ni haft olika skor och olika strumpor idag. Jag har haft det. Go go go Rocka sockorna. Nu kör vi. Vill säga till er ha en Glad påsk. Ni är så värda att ta ledigt. All kärlek till er. Olika är viktigt. Vad tycker ni. Är ni på. Nu står vi upp för att olika är viktigt. Håller ni me mig. 

Likes

Comments

På min fritid så seglar jag och tycker om musik och hänger med mina bästa kompisar Zandra och Rasmus. Det som jag tycker mest om att göra det är segling och det är min passion i livet. Jag vann i Tjörn runt och i hela singel listan. Jag vill tacka min familj som har stöttat mig otroligt mycket om min segling. Jag är jätte tacksam för allt. Nu ska jag fortsätta att segla och förbättra mig i träningen och satsa allt jag har på nästa segling tävling.  Först vill jag förbättra min träning på gym så jag blir starkare och mer fokuserad och mitt mål är att jag ska lägga mig så nära starten som möjligt. Jag vill tacka min morfar så mycket för all taktik inför segling. 

Likes

Comments

Jag har världens bästa Pappa och Elsa. Det finns bara er som jag tycker om mycket. Tack för att ni finns här för mig. Ni betyder allt för mig. Det finns bara positiva saker till er. Det finns ett bara ett ord till er. All kärlek till er. 💖💖💖

Likes

Comments

Jag har världens bästa familj. Det finns igen som er hur mycket jag älskar er. Vad ska man säga till er. Tack att ni finns här för mig och tusen tack att ni stöttar mig för allt i mitt liv. Vi ska hålla vänskapen länge. Du Mamma du är en glädje spridare och ger all kärlek och det uppskattar jag sååå mycket. Det är samma sak till er med Pappa och Elsa. Ni har varit mina förebilder för varje gång. Jag gillar er och det ska ni veta. All kärlek till er. Puss kram

Likes

Comments

I förra året har jag varit på Hamburg börs där Alcazar spelar. Det var så kul. ​Nu i höst så kommer Alcazar tillbaka i Hamburg börs och spelar deras hit låtar och disco såklart. Jag ska gå på den. Läs gärna min blogg. Tack för alla som läser. Det värmer. 

Likes

Comments

Jag har två kontaktpersoner som är mina bästa vänner. Jag har haft dom i 8 eller i 10 år som vänner. Det är det bästa jag vet. Ibland är jag hemma hos dom och äter middag i veckan och ha så kul tillsammans typ exempel att kort spela kort vi kollar på film och skrattar mycket och skämtar nästan varje dag och sover över ibland. Det finns igen bättre som dom som får mig att vara lycklig. Tack för allt att jag få vara med er i mitt liv. Det betyder jätte mycket för mig. Ville bara säga att jag gillar er över hela mitt hjärta 💖.

Likes

Comments