Igår var det fredag och vad äter man på fredagar? TACO såklart! Jag älskar taco och fredagar, så dom två tillsammans är life. Vi var hos en kompis och hade enormt trevligt.

Idag har jag inte gjort så mycket, städat mitt rum och renast några låder. Jag avskyr verkligen att städa men ibland får jag nån slags kick och går all in, idag var en sån dag. Hoppas jag får en kick imorgon också för jag skulle verkligen behöva städa min garderob. Det är något jag försöker göra 2 gånger per halv år, det roliga tycker jag är att efter man har städat ut garderoben så är det konstigt nog lika mycket kläder kvar...

Nej nu ska jag gå och hämta godis, är så satans godis sugen 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola!

Jag kom nyss och tänka på en sak, att varje år i september blir jag alltid sjuk. Då pratar vi en liten förkylning utan vi pratar stor förkylning, hals ont till 1000 och en mage som hackar upp sig helt. Men annars brukar jag kunna hålla mig frisk hela året, kanske liten förkylning runt vintern, men det är bara för att det är vintern.

Så nu ligger jag i min säng som är fylld med filtar och kuddar, med andra ord ligger jag som en queen. Fast imorgon I have to face the reality. Tyvärr är jag en sån här person helst vill ligga hemma i sängen hela dagarna men jag hatar samtidigt att vara ifrån skolan för att man missar så satans jävla mycket. Jag och mina tjej kompisar brukar skämta om att när man inte är i skolan så händer allt roligt men när man själv är i skolan så händer inte något roligt alls, bara massor av inlämningar och tråkiga saker som måste bli gjort. Eller vad säger ni?

Nej nu ska jag sätta på Game of Thrones, jag har nyss börjar kolla på den (Ellinor du är 6 år efter, jajaja jag vet. Men bättre sent än aldrig) och än så länge har jag kommit till säsong 3 avsnitt 4 och jag började kolla i helgen. Jag jobbar mig fram snabbt, haha.

Godnatt på er!

Ååååh va jag vill tillbaka till Rhodos när jag ligger här och är sjuk...

Likes

Comments

För två år sen fick vi beskedet om att min mamma hade en hjärntumör och inom om loppet av några månader var hon opererad och uppe på fötter. Men även fast hon var var friskt är vår familj än idag inte i närheten av hur den var innan svaret kom angående att hon hade en tumör.

För lite mer än en månad sen åkte jag till mitt landställe på Utö. När jag kom dit hade min extra pappa Henrik extrem huvudvärk och det tog några timmar innan han även började kräkas. Detta kanske låter normalt för andra men för oss som känner Henrik så var detta inte normalt då han sällan är sjuk. Det min mamma gjorde var att hon ringde till 1177 Vårdguiden och sjuksköterskan i telefonen sa att om det inte gick över inom 15-20 minuter skulle vi ringa 112.

Efter 20 minuter hade Henrik fortfarande extrem huvudvärk och det dröjde inte länge fören min mamma hade ringt till 112 och dom hade skickat en ambulans helikopter till den ön vi var på.

Runt klockan 00:00 den natten vaknade jag av att min mormor kom in i vårat hus och efter 15 minuter så var det en gråtfest i min mammas sov rum, jag gick dit och när jag hörde min mormor säga det hon sa var det som att jag drogs tillbaka 2 år i tiden. Läkarna hade hittat en tumör, fast det var inte bara en utan det var tre stycken.

Inom loppet av 2 år hade både min mamma och min extra pappa båda fått tumörer.

Fy f*n va livet är orättvis...

Likes

Comments

Jo det är så att jag tänkte göra en liten mini serie! Så att jag 2-3 gånger i månaden skriver ett inlägg om mens!

För jag tycket att det är enormt viktigt att prata om just mens och nej mens ska inte vara pinsamt att prata om. Så nu tänkte jag till och börja med köra en story time där jag berättar om första gången att jag fick mens.

Jag var ungefär 12 år när jag fick mens och gick i 6:an. Jag tänkte inte så mycket på mens eller sex när jag var 12 år så när min mens kom så var jag väldigt chockad..

Jag hade i alla fall följt med min klass kompis hem efter skolan och väl hemma hos henne hade jag behövt gå på toaletten. Så jag gick in på toaletten och väl inne på toaletten så drog jag ner trosorna. När jag dragit ner trosorna så såg jag en liten, liten blod fläck i trosan. Jag skulle säga att jag fick panik, men smått panik. Det jag gjorde då var att försöka ta bort blodet och lägger papper i trosan för att det inte skulle läcka igenom. Jag gick sedan ut till min kompis för att berätta det vad hänt, varpå hon tyckte att jag skulle gå hem. Som tur bodde hon bara 3 minuter bort från mig så jag sprang hem och väntade tills mamma skulle komma hem.


Så jag har varit stolt mensblödare i 5 härliga år och jag kan säga att större delen av tiden avskyr jag det. MEN jag är fortfarande stolt!

Likes

Comments

Well hello!

Hur mår ni? Mår ni bra? Det tror jag att jag gör i alla fall. Haha, lite oklart läge här hos mig!

Nu har jag precis fikat med familjen A och nu sitter jag och planerar min härliga 18 års fest! För i sommar blir jag 18 år och vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har någon slags panik över att bli 18, för det känns som att man ska stå helt själv på sina ben och jag tror bara att det kommer gå åt skogen. Men det vet man inte fören stunden kommer, fast det känns så sjukt jobbigt ändå!

Ni som är 18 år, hur blev det för er när ni blev 18?

Nu ska jag nog ta och försöka plugga, skulle försökt gjort det under lovet men ja, hehe det gick väl sådär!


Kram :)

Likes

Comments

Måndag, måndag och måndag. Den dagen som man avskyr mest förutom kanske söndag kvällen då ångesten kommer inför måndagen. Men undrar egentligen varför man avskyr, visligen så är helgen över och vem vill inte ha mer helg? Men det kanske bara är så, att man vill ha mer helg. Fast söndagsångest är ingenting jag upplevt, någonsin. I just go with the flow liksom.

Nu sitter jag i alla fall på lektion, dagen har gått rätt snabbt. Enda dåliga som hänt var att mina hörlurar gick sönder i morse. Kändes jättekonstigt att behöva åka och gå runt utan att ha ett par hörlurar. Får helt enkelt åka iväg i dag och köpa ett par nya hörlurar.

Efter skolan ska jag träffa Hilda och vi ska först äta innan vi sen drar vidare till studion för att fortsätta med vår sång, så sjukt jävla taggad!!

Nej, men nu måste jag koncentrera mig på lektionen!

/E

Likes

Comments

Mens, ett ord som betyder enormt mycket och har på ett sätt så mycket laddning. Vissa älskar att prata om det och vissa får panik av det. En del älskar mens och många avskyr det. Mens ger så fruktansvärt mycket känslor, men ska det vara svårt att prata om det?

(Nästan) Alla tjejer/kvinnor har det, genom alla tider har kvinnor haft det. Men varför finns det fortfarande en spärr? Varför blir det så pinsamt för en tjej att säga till sin killkompis att hon har mens? Hur stor är chansen att killen lägger ner och skriker att man är äcklig, minimal skulle jag säga. Så varför tror man det? Att folk ska bli äcklade? För som sagt, det är normalt. En av dom sakerna man kan säga är "normalt".

Men jag ska vara ärlig, jag tyckte och tycker ibland att det är jobbigt att prata om mens, men ändå tänker jag att det är jättelöjligt.

Fast jag vill ändra på det! Få det att kännas mindre pinsamt och även få killar att förstå att det inte alltid är lätt att var "mensbärare". Jag tycker att man redan ska börja i grundskolan ska börja prata om mens, för vad är det egentligen som är så dåligt med att lära unga flickor om mens? Ju tidigare.ju bättre!

Så en av mina stora drömmar är att gå åka runt på skolor, gymnasium och prata om mens. För att få det så neutralt som möjligt! Jag vet att man inte kan ändra det på en natt, men en dag så ska det fan vara icke pinsamt att prata om mens!

Likes

Comments

Nu när jag börjar min fina blogg så är jag i Frankrike på skolresa, och jag säger bara, vilket fantastiskt land! Solen skiner och man behöver ingen jacka, livet är underbart!


För några dagar sen var vi i en stad som heter Lyon, och det är en av dom större städerna i La France.

En sjukt fin stad med historia långt tillbaka, ända till år innan Kristus.


Tänker att jag skriver mer om mig och så när jag kommer hem. Nu får ni följa med mig på med med min resa ❤

Likes

Comments