När mamma hämtade mig förut hos Ellen så åkte vi direkt och handlade. Vi stod vid köttet och jag såg lövbiffen och vitlökssmöret och blev så jävla sugen på de.

Så de åkte ner i korgen och direkt när vi kom hem så började jag och mamma att fixa maten. Smörstekt lövbiff med vitlökssmör på, pommes och sallad. Så himla gott var det!

Jag och mamma ska göra ett middags schema för varje vecka, så ska hon och jag laga mat tillsammans. Går ju restaurangskola men alltid bra med tips från morsan, hon vet alltid bäst.

Tagga ny vecka. Ska skaffa gymkort i veckan nu tillsammans med Ellen så det kommer bli riktigt kul att börja träna, är just nu inte alls nöjd med hur jag ser ut, för min egen skull. Men med ett gymkort ökar chansen att ändra på det jag mår dåligt över. Så vi hoppas på de bästa, men godnatt på er nu!

Lite oklar bild men har inte tagit så många

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ellen sov ju hos mig inatt och idag sover jag hos henne. Får se vad vi ska hitta på. Igår kväll kom några polare och hälsade på. Största sköningarna så det blev många skratt.

Fick reda på att min bror har hyrt en stuga i Idre fjäll, och att vi ska åka upp dit till dom och åka skidor och bara umgås. Fett kul, vi har inte varit där på 4 år. Idre fjäll e bäst asså!!

Skidor, god mat, basta och bara mysa med familjen, precis vad man behöver. Snälla kan det bli vecka 6 typ nuuu.

Hoppas ni har det bra!

Bild från nyår med babe

Likes

Comments

Hej hej!

Fredag idag, gött med helg. Inget speciellt som händer men så jävla skönt med ledighet ändå. Har varit med Ellen varje dag och även idag så sover hon hos mig.

Vi ska mysa, prata, kolla på film och allt vi kommer på. Orkar vi så ska vi åka pulka inatt. Vilket skulle vara fett kul! Inte gjort de på flera år och känner jag mig och Ellen rätt så kommer det bli massa garv, fails och utbrott.

Nu ska vi straxt gå ut en sväng, men jag önskar er en trevlig helg. Vare sig ni ska festa, vara med vänner eller ingenting alls. Hare gött haj <3

Posar oseriöst med en oseriös frilla och oseriös mössa.

Likes

Comments

Idag var det inte god lunch i skolan, som tur e så är Ica inte långt bort så man kan köpa sig lite gött. Inte nyttigt för 1 öre men orka bry sig om de.

Ha de bra hörni

Likes

Comments

Åkte epa/bil hela kvällen. Illgött är de, man önskar verkligen att man hade en. Bor ju långt från stan, där inga bussar går så de hade vart perfekt. Men de tycker varken mamma eller pappa, och då får dom ju skjutsa mig desstu mer.

De blev lite donken och en massa röj, kul att vardagen kryddas till lite ibland också. Nu ska jag och Ellen käka sen sova tror jag.

Godnatt på er

Likes

Comments

Kvällen kommer väl bestå av att åka epa, kanske donken, mer epa sen sova hos Ellen. Vi hade kompledigt idag vilket var hur skönt som helst.

Igår när jag kom hem runt 6 ungefär gick jag direkt å la mig, somnade och vaknade sen 17 timmar senare. Va man trött? Jo tack haha

Dom kommer väl här snart och hämtar mig så avslutar här, hoppas ni har haft en trevlig tisdag!

Helrosa outfit<3

Likes

Comments

Det är fruktansvärt lätt att sätta upp en stark fasad inför andra, men man kan aldrig ljuga för sig själv. Aldrig. Är nere i en svacka nu där jag känner mig fett vilsen.

Va i skolan idag och höll på att somna flera gånger, ögonen gjorde ont att hålla öppna. Vilket inte är likt mig, brukar vara pigg, glad och sprallig.

Hoppas att jag tar mig dit snart igen. Bilden är iaf gladare än vad jag känner mig. Stort tack till Ellen som alltid finns där för mig<3

Likes

Comments

Man tror att allt ska bli perfekt. Man planerar en framtid tillsammans med en person som hjärtat slår lite extra för. Man hoppas att man ska hålla ihop längre än alla andra. Man ser fram emot att hålla personens hand, känna personens lukt och få säga jag älskar dig och verkligen mena det.

Men där och då, mitt i all tro och allt rus i kroppen så tar det en kvick vändning. Hela ens värld vänds uppochner. Man förstår inte vad som har hänt, eller vad man gjorde för fel. Allt som kändes så bra.

Man blottade hela sig själv, man berättade saker i förtroende om att personen skulle vakta informationen som en skatt. Men där och då tog det en kvick vändning. Från att se personen i ögonen och verkligen veta att allt är bra, till att få höra att känslorna inte finns där.

Man förstår ingenting. Man var i personens armar för 10 minuter sen och ögonen glittrade på båda två. Sen sitter man själv och övergiven undrandes vad man gjorde för fel. Vad gjorde jag för fel, de enda jag ville va att älska dig.

Hjärtat som slog så hårt för dig, får inte längre göra det. Eftersom känslorna inte fanns där. Ensam och övergiven känner man sig både hjälplös och hopplös. Man inser att det finns inget man kan göra, man får torka tårarna och dämpa ångesten med cigg efter cigg. Gömma känslorna och gå vidare.

Hjärtat slits i tu och man undrar vad gjorde jag för fel. Man känner att man inte räcker till. Men det är ingen idé att älta det, ingenting kommer att ändras ändå. Livet tog en kvick vändning och man kan inte göra någonting.

Det gör ont, så jävla ont.

Likes

Comments

Middagen får 10/10. Fan va gott de va, kvällen har varit rolig som fan men avslutas nu efter många timmar.

Skriver inte så mycket mer utan jag låter bilderna tala

Likes

Comments