Valde att stanna hemma idag också för att verkligen bli hundra procent frisk och inte åka på nån ny bacill. Har precis tagit mig en liten promenad för att få luft och röra lite på mig efter att ha spenderat de senaste dagarna inne i lägenheten.

Vad händer då när man precis klätt på sig? Jo det börjat spöregna, så var bara att ta på sig en regnjacka och iallafall ta en kort promenad.

Nu är jag hemma och väntar på att det ska regna över lite så jag kan gå till affären behöver handla lite mat.


Försöker tänka positivt 👆🏻😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Blev en dag hemma idag men, vaknade imorse med helt täppt näsa och även rejäl hosta och liksom öm i hela kroppen. Så jag sjukanmälde mig och somnade om. Vaknade vid 12.30 och gick då upp och åt lite. Nu sitter jag i soffan och tittar på Top Model (gamla avsnitt) och är så otroligt bitter på livet just nu att jag funderar på vad som skulle göra mig glad.

Shopping är ju alltid bra men tyvärr ska ju bilen in på service på tisdag och vet inte hur mycket som kommer behövas lägga på den denna månad så därför måste jag avvakta med shopping. Så då är frågan verkligen vad som kan få mig glad? Nu vill jag bara bli fullt frisk och orka träna igen för det gör mig glad.

Likes

Comments

När klockan ringde imorse mådde jag verkligen skit så blev till att stanna hemma. Sov till 12.00, gick upp åt lite mat och sen har jag legat i soffan hela dagen. Vid 17.00 började jag tvätta och det är också vad jag nu väntar på, att tvätten ska torka så jag kan gå och sova.

Imorgon ska jag gå till jobbet igen jag känner mig bättre och det ska nog gå bra.

Jag vill verkligen inte må såhär för jag vill träna och orka göra lite saker efter jobbet men men, är väl bara härda ut det.Likes

Comments

Hej!

Igår valde jag efter mycket avvägande att trots allt gå på yogan. Väl på plats så var det ganska skönt även om vissa övningar inte gick att göra fullt ut då det blev väldigt torrt i halsen. Sen när jag kom hem efter passet fick jag halsbränna, jättejobbig hosta och fick sova med två kuddar inatt så istället fick jag ont i nacken :p

Idag har jag *peppar peppar* ingen halsbränna men däremot en jobbig rethosta. Jag vill verkligen inte må såhär, har inte tid eller lust att vara sjuk.Likes

Comments

Hej!

Idag mår jag sisådär faktiskt, pendlar mellan att ha as ont i halsen och sen hosta och så magont på det. Har tagit en tablett nu och hoppas att det ska gå över, jag vill verkligen gå på Yogan efter jobbet idag men får se hur det känns i eftermiddag.

Annars idag är det ganska lugnt på jobbet, vilket är skönt då jag som sagt inte känner mig helt hundra.

Hoppas ni alla får en fin måndag<3


Likes

Comments

Hej!

Idag mår jag sisådär, drack någonting som min mage inte gillade så mår lite illa och har ont i magen men det är det värt.

Kräftskivan blev väldigt lyckad. Det blev god mat, dans och mycket skratt. Tack alla som kom❤️

Resten av kvällen kommer spenderas i soffan och förhoppningsvis försvinner magontet.

Likes

Comments


Hej!

Idag fick jag gå upp lite tidigare än vanligt då jag och Bettan tog oss en tur till Kolmården där vi blivit inbjudna på frukost och för att få åka Wildfire 🎢 Det blev hela 4 åk och var riktigt kul 👍🏻

Vid 10.30 lämnade vi Kolmården och åkte tillbaka till jobbet. Så nu har jag jobbat några timmar och har nu lunch.

Efter jobbet ska jag hem, städa av lägenheten och sen bara ta det lugnt och vila upp mig inför morgondagen.

Hoppas ni alla får en fin fredag❤️Bild 1 från första åket och bild 2 från tredje åket

Likes

Comments