I helgen var jag hem till Österbotten. Det blev verkligen en lugn helg, vilket verkligen behövdes. På fredagen hade mamma bjudit in middagsgäster, så tillbringade kvällen hemma och senare åkte jag till Henriksdal. På morgonen åkte vi till skjutbanan en stund och sen hem till mej. Lördagskvällen blev en myskväll hemma framför tvn.

På tisdagskvällen åkte jag över till Julina och Jessica. Trots att vi bor i samma stad ser man dem allt för sällan känns det som. Så det var roligt att catcha upp med dem och prata om allt möjligt. I onsdags hade vi bastukväll med teamet. Kvällen fortsatte till Forte, och sen åkte jag hem när vi skulle fortsätta till Apollo.

Likes

Comments

I onsdags ordande vårt team en pub crawl, främst för gulisar men även alla andra som var intresserade. Efter att ha delat ut alla kartor på skolgården joinade vi de andra, och kvällen avslutades på monkey. Det blev en rolig kväll med bra sällskap!

Likes

Comments

I onsdags var det bts me ön & nn som stod på schemat. Kvällen började me föris hos jessica och Julinas place, sen drog vi vidare. Det blev en kul kväll, men inte så roligt när man började 8.30 följande morgon. Nåja, skoldagen var ändå rätt chill. Började med träning och efter lunchen var det styrelsemöte. Efter att jag kom hem gjorde jag i princip inte något vettigt över huvudtaget. Vi var ut på en promenad och kollade på gulisintagning, det var allt. 

Idag är jag helt ledig från skolan. Så ska storstäda lägenheten och packa innan vi börjar åka hemåt. 

Likes

Comments

Idag var jag snabbt till skolan och fixade lite saker och sen på ett snabbt möte. På väg hem träffade jag Evelina, så vi gick och köpte nytt medlemskap till Ön. När jag kom hem städade jag och fixade mat tills Jennifer skulle komma, och nu sitter jag bara och tar det lugnt och väntar på kvällen

Likes

Comments

I måndags började skolan för min del. Har bara två träningar i veckan den första tiden och sen kommer det in lite mera lektioner. Så det blir verkligen en mjukstart. I tisdags hängde vi med klassen i vårdparken en stund och hade lite program. I onsdags skulle vi haft olympics med det blev inte av, och i torsdags var det bara chillkväll. Har varit förkyld hela den här veckan, men det håller äntligen på att gå över.

Igår hade Clarissa fest hemma hos henne, åkte dit med Pinja och Asta. Det blev en tidig kväll för min del, men det var kul för det :)

Sista helgen av sommarlovet spenderades med kräftskiva i Perus. Fick träffa hela gänget innan det var dags att dra till Åbo. Fick också äta den godaste oreokakan ever. 

Likes

Comments

Den här sommaren har verkligen sprungit iväg! Har knappt hunnit blinka så har allt svept förbi. Fyra månader har jag tillbringat här hemma, så det ska faktiskt bli riktigt roligt att åka tillbaks ner till Åbo. Väntar på att få träffa allihopa igen efter sommaren. Har helt haft ett uppehåll med bloggen i sommar, har varken haft ork, lust eller tid att skriva några inlägg. Men nu mot hösten tänkte jag börja bli lite mera aktiv här!

Likes

Comments

I lördags firade jag tillsammans med många andra de nyblivna studenterna. Åkte först till studentdimissionen och därefter till min kusin. Var i princip där hela dagen och hjälpte till. Mot kvällen skjutsade jag henne till Jungman, därefter åkte jag snabbt hem efter ombyteskläder till kvällen och sen åkte jag tillbaks till firandet. Jag och mina vänner förfestade senare på kvällen hos Julina och kvällen avslutades i nightbird.

Under dessa veckor som gått har jag hunnit göra ganska så mycket, mestadels jobbat. Jag har bland annat varit till Vasa och spanat in lägenheter till Otto som ska flytta dit i höst. Allt för långt ifrån Åbo.

Likes

Comments

Var till Vasa för några dagar sedan å kollade på en lägenhet, och på samma gång sprang jag in efter en ny plattång. Den som jag haft tidigare har nästan gett upp så det var mer än på tiden att köpa en ny.

Förra veckan fyllde Tessa 20 år, och det firade vi på jungman med pizza. Efteråt begav vi oss till hennes lägis och kollade lite på ischokeymatchen mellan Finland och USA.

Likes

Comments