I helgen kom syster, mamma och moster på besök till Åbo. Fixade god brunch på lördagen innan vi gick in till centrum. Hämtade också två kelluva mattor från skolan som vi packade in i bilen, liitte kaos men det gick. På söndagen åkte vi till Mylly och spenderade dagen där innan de åkte hem igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förra veckan kom Otto hit på onsdagskvällen, sen åkte vi upp till Pampas på fredagen. På fredagskvällen åkte jag med mina föräldrar på Lappfjärds revy, och efter det åkte jag och träffade mina vänner som jag inte sett på evigheter. Lördagen bestod av 30-års kalas. Det var min systers pojkvän som fyllde år. Åkte dit runt 5 tiden och var där hela kvällen. Söndagen tillbringade jag mestadels ute, eftersom det var så fint väder. Sen gjorde vi plättar i lusthuset innan det blev dags att börja köra iväg till Åbo.

​Fick också hem nya sneakers som jag hade beställt. Synd bara att det inte är väder att använda dom ännu. 

Likes

Comments

Såå fint väder idag, skulle ha kunnat varit utomhus hela dagen bara för att det var så fint. Fast jag jätte gärna skulle vilja ha vår just nu så är det ändå rätt så kul att det har kommit lite mera snö. Förhoppningsvis har det kommit så pass mycket snö där hemma så att man kan passa på att åka på en skidtur nästa gång man kommer hem! Har nästan inte alls haft så många möjligheter till att åka så mkt längdskidor i år, vilket är synd. Skulle också va kul om man skulle hinna åka lite snowboard, men då tiden inte riktigt vill räcka till hela tiden.

På onsdagskvällen hade Toni födelsedagsfest, så vi åkte över till honom en stund på kvällen. Man hade inte allt för många kvadrater/person haha. Tog bussen hem runt 12-tiden och jag gick och sov med detsamma. I torsdags efter skolan åkte jag på bio med Pinja och Asta, vi kollade på fifty shades darker. Enligt min åsikt var den mycket bättre än den första filmen. Efter den var slut traskade jag hem i värsta snöovädret, så det var skönt att få krypa ner under filten när man kom hem. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, tänkte fixa popcorn och kolla serier heela kvällen.

Likes

Comments

Om jag skulle beskriva den här veckan med ett ord så skulle det nog vara stress. Men ibland måste man väl kunna ha det lite stressigt också. Tisdagen bestod av skola i princip hela dagen. Efter skolan mötte jag upp Jennifer och så for vi på sushibuffé, sen vidare via några affärer innan vi gick hem. Köpte även en liten Valentinesgift till mig själv.

På onsdagen hade vi en marknadsföringskurs åt samhällspedagogerna, sen hade jag ett snabbt agendamöte med vår coach inför torsdagens träning. Sen gick jag snabbt hem och gjorde en uppgift till engelskan. På kvällen åkte vi flickor över till Clarissas, där de hade gjort en jättegod tacopaj. Vi chillade där en stund innan vi sen drog vidare till ett bastuställe som vårt team hade hyrt.

Torsdagen började med en engelskalektion och efter det hade vi träning. Kom hem omkring 5-tiden och hade planerat att åka på en föreläsning kl.6 men jag var så trött så lämnade hemma. Istället städade jag lägenheten och packade lite och sen kollade jag på serier resten av kvällen typ.

Nu är det äntligen fredag, och sitter som bäst och väntar på mina medresenärer innan vi åker upp till pampas. Har inte planerat något speciellt till helgen, så får se vad som händer.

Likes

Comments

Igår kom Jessica och Cajsa hit på kvällen, och sen drog vi vidare till B där kemisterna hade sitz. Rolig kväll med bra sällskap. Idag vet jag inte ännu vad ja ska göra, men jag ska iallafall försöka fixa några inlämningsuppgifter så jag inte behöver stressa över dom sen.

Likes

Comments

Jag var hem till Österbotten över helgen och gjorde i princip ingenting, men det var ändå rätt så skönt. Var ute och skrinnade med Rocky och mamma, hälsade på släkten och hängde med Otto.

Idag vaknade jag ganska tidigt i hopp om att få en produktiv dag. Jag gjorde frukost och sen traskade jag iväg till amk där det var en contact&career mässa. Kom allt för tidigt dit, så fick sitta all by myself och vänta på de andra i en timme. Efter att vi hade traskat runt där en stund blev det att snabbt gå hem igen och vidare till skolan. Jag har hållit på med ett externt bokföringsprojekt, och de ville ha sitt bokslut klart den här veckan så verksamhetsgranskarna skulle få det i tid. Så det har varit ganska stressigt med det nu, men idag fick jag äntligen allting klart.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske träffas med jessica och Julina. Imorgon har jag skola hela dagen, och sen kanske det blir lite fest på kvällen om man orkar.

Likes

Comments

Två veckor av jullovet har gått och bara en vecka återstår. Det har verkligen varit skönt att få vara hemma nu en tid, men det ska nog bli ganska skönt att få åka tillbaks till Åbo också! Ska försöka bli bättre på att skriva någonting här så det inte ekar allt för tomt!

Likes

Comments

Förra fredagen var det sailorsitz som stod på schemat. Jessica kom hit och efter en stund traskade vi iväg dit. Samma kväll kom också min syster på besök, så på lördagen åkte vi på en shoppingtur till Ikea och mylly. Därefter åt vi gott och gjorde oss iordning för kvällen som sen slutade i skärgårdsbaren. Dagen efter kom familjen och farmor å farfar på besök, så då åkte vi till Åbo slott och turistade och sen hämtade vi pizza och for till lägenheten.

Likes

Comments