View tracker

Två veckor av jullovet har gått och bara en vecka återstår. Det har verkligen varit skönt att få vara hemma nu en tid, men det ska nog bli ganska skönt att få åka tillbaks till Åbo också! Ska försöka bli bättre på att skriva någonting här så det inte ekar allt för tomt!

Likes

Comments

Förra fredagen var det sailorsitz som stod på schemat. Jessica kom hit och efter en stund traskade vi iväg dit. Samma kväll kom också min syster på besök, så på lördagen åkte vi på en shoppingtur till Ikea och mylly. Därefter åt vi gott och gjorde oss iordning för kvällen som sen slutade i skärgårdsbaren. Dagen efter kom familjen och farmor å farfar på besök, så då åkte vi till Åbo slott och turistade och sen hämtade vi pizza och for till lägenheten.

Likes

Comments

View tracker

I helgen var jag hem till Österbotten. Det blev verkligen en lugn helg, vilket verkligen behövdes. På fredagen hade mamma bjudit in middagsgäster, så tillbringade kvällen hemma och senare åkte jag till Henriksdal. På morgonen åkte vi till skjutbanan en stund och sen hem till mej. Lördagskvällen blev en myskväll hemma framför tvn.

På tisdagskvällen åkte jag över till Julina och Jessica. Trots att vi bor i samma stad ser man dem allt för sällan känns det som. Så det var roligt att catcha upp med dem och prata om allt möjligt. I onsdags hade vi bastukväll med teamet. Kvällen fortsatte till Forte, och sen åkte jag hem när vi skulle fortsätta till Apollo.

Likes

Comments

I onsdags ordande vårt team en pub crawl, främst för gulisar men även alla andra som var intresserade. Efter att ha delat ut alla kartor på skolgården joinade vi de andra, och kvällen avslutades på monkey. Det blev en rolig kväll med bra sällskap!

Likes

Comments

I onsdags var det bts me ön & nn som stod på schemat. Kvällen började me föris hos jessica och Julinas place, sen drog vi vidare. Det blev en kul kväll, men inte så roligt när man började 8.30 följande morgon. Nåja, skoldagen var ändå rätt chill. Började med träning och efter lunchen var det styrelsemöte. Efter att jag kom hem gjorde jag i princip inte något vettigt över huvudtaget. Vi var ut på en promenad och kollade på gulisintagning, det var allt. 

Idag är jag helt ledig från skolan. Så ska storstäda lägenheten och packa innan vi börjar åka hemåt. 

Likes

Comments

Idag var jag snabbt till skolan och fixade lite saker och sen på ett snabbt möte. På väg hem träffade jag Evelina, så vi gick och köpte nytt medlemskap till Ön. När jag kom hem städade jag och fixade mat tills Jennifer skulle komma, och nu sitter jag bara och tar det lugnt och väntar på kvällen

Likes

Comments

I måndags började skolan för min del. Har bara två träningar i veckan den första tiden och sen kommer det in lite mera lektioner. Så det blir verkligen en mjukstart. I tisdags hängde vi med klassen i vårdparken en stund och hade lite program. I onsdags skulle vi haft olympics med det blev inte av, och i torsdags var det bara chillkväll. Har varit förkyld hela den här veckan, men det håller äntligen på att gå över.

Igår hade Clarissa fest hemma hos henne, åkte dit med Pinja och Asta. Det blev en tidig kväll för min del, men det var kul för det :)

Sista helgen av sommarlovet spenderades med kräftskiva i Perus. Fick träffa hela gänget innan det var dags att dra till Åbo. Fick också äta den godaste oreokakan ever. 

Likes

Comments