Om jag skulle beskriva den här veckan med ett ord så skulle det nog vara stress. Men ibland måste man väl kunna ha det lite stressigt också. Tisdagen bestod av skola i princip hela dagen. Efter skolan mötte jag upp Jennifer och så for vi på sushibuffé, sen vidare via några affärer innan vi gick hem. Köpte även en liten Valentinesgift till mig själv.

På onsdagen hade vi en marknadsföringskurs åt samhällspedagogerna, sen hade jag ett snabbt agendamöte med vår coach inför torsdagens träning. Sen gick jag snabbt hem och gjorde en uppgift till engelskan. På kvällen åkte vi flickor över till Clarissas, där de hade gjort en jättegod tacopaj. Vi chillade där en stund innan vi sen drog vidare till ett bastuställe som vårt team hade hyrt.

Torsdagen började med en engelskalektion och efter det hade vi träning. Kom hem omkring 5-tiden och hade planerat att åka på en föreläsning kl.6 men jag var så trött så lämnade hemma. Istället städade jag lägenheten och packade lite och sen kollade jag på serier resten av kvällen typ.

Nu är det äntligen fredag, och sitter som bäst och väntar på mina medresenärer innan vi åker upp till pampas. Har inte planerat något speciellt till helgen, så får se vad som händer.

Likes

Comments

Igår kom Jessica och Cajsa hit på kvällen, och sen drog vi vidare till B där kemisterna hade sitz. Rolig kväll med bra sällskap. Idag vet jag inte ännu vad ja ska göra, men jag ska iallafall försöka fixa några inlämningsuppgifter så jag inte behöver stressa över dom sen.

Likes

Comments

Jag var hem till Österbotten över helgen och gjorde i princip ingenting, men det var ändå rätt så skönt. Var ute och skrinnade med Rocky och mamma, hälsade på släkten och hängde med Otto.

Idag vaknade jag ganska tidigt i hopp om att få en produktiv dag. Jag gjorde frukost och sen traskade jag iväg till amk där det var en contact&career mässa. Kom allt för tidigt dit, så fick sitta all by myself och vänta på de andra i en timme. Efter att vi hade traskat runt där en stund blev det att snabbt gå hem igen och vidare till skolan. Jag har hållit på med ett externt bokföringsprojekt, och de ville ha sitt bokslut klart den här veckan så verksamhetsgranskarna skulle få det i tid. Så det har varit ganska stressigt med det nu, men idag fick jag äntligen allting klart.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske träffas med jessica och Julina. Imorgon har jag skola hela dagen, och sen kanske det blir lite fest på kvällen om man orkar.

Likes

Comments

Två veckor av jullovet har gått och bara en vecka återstår. Det har verkligen varit skönt att få vara hemma nu en tid, men det ska nog bli ganska skönt att få åka tillbaks till Åbo också! Ska försöka bli bättre på att skriva någonting här så det inte ekar allt för tomt!

Likes

Comments

Förra fredagen var det sailorsitz som stod på schemat. Jessica kom hit och efter en stund traskade vi iväg dit. Samma kväll kom också min syster på besök, så på lördagen åkte vi på en shoppingtur till Ikea och mylly. Därefter åt vi gott och gjorde oss iordning för kvällen som sen slutade i skärgårdsbaren. Dagen efter kom familjen och farmor å farfar på besök, så då åkte vi till Åbo slott och turistade och sen hämtade vi pizza och for till lägenheten.

Likes

Comments

I helgen var jag hem till Österbotten. Det blev verkligen en lugn helg, vilket verkligen behövdes. På fredagen hade mamma bjudit in middagsgäster, så tillbringade kvällen hemma och senare åkte jag till Henriksdal. På morgonen åkte vi till skjutbanan en stund och sen hem till mej. Lördagskvällen blev en myskväll hemma framför tvn.

På tisdagskvällen åkte jag över till Julina och Jessica. Trots att vi bor i samma stad ser man dem allt för sällan känns det som. Så det var roligt att catcha upp med dem och prata om allt möjligt. I onsdags hade vi bastukväll med teamet. Kvällen fortsatte till Forte, och sen åkte jag hem när vi skulle fortsätta till Apollo.

Likes

Comments

I onsdags ordande vårt team en pub crawl, främst för gulisar men även alla andra som var intresserade. Efter att ha delat ut alla kartor på skolgården joinade vi de andra, och kvällen avslutades på monkey. Det blev en rolig kväll med bra sällskap!

Likes

Comments