Sommarens väder har ju inte varit helt perfekt så att säga. Därför måste man verkligen ta vara på de dagar som är soliga å varma. Nu har jag haft ledigt från bokföringsbyrån i två veckor, men har hoppat in på Nordautomation istället. Från och med nästa vecka öppnar bokföringen igen, och då jobbar jag säkerligen ända tills skolan börjar, om det inte blir några ändringar i planerna.

I helgen var det iallafall marknad här i Kristinestad, vilket för det mesta brukar vara den roligaste helgen här på sommaren. På lördagen förfestade vi hos Julia, innan vi tog taxi in till stan. När vi hade köpt biljetterna åkte vi vidare till Julina på förfest. Lyckad kväll men synd att den var över så snabbt.

Nu under sommaren har det också varit väldigt mycket släktingar som har kommit till Finland för att hälsa på. Från världens alla håll typ. Alltid roligt att få hälsa på sina släktingar. På bilden är vår syssling från Seattle, såå liten och söt! Vågade knappt röra honom haha

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​I helgen firades min systers och Jukkas förlovning. Kvällen blev helt lyckad och det var perfekt väder för en trädgårdsfest! Pappa och dom andra hade byggt ihop ett dansgolv och paketbilen användes som dj-bås, så senare mot kvällen blev det ganska livat!

Likes

Comments

I helgen åkte vi över till Stockholm på en kort visit och firade Rickards student i förskott. De har först sitt utspring på tisdag, men eftersom ingen hade möjlighet att åka då på den riktiga dagen, så åkte vi nu över veckoslutet istället.

Likes

Comments

I helgen var det skolavslutningen som firades. På dagen åkte vi och firade min kusin som hade tagit studenten, och när vi kom hem började jag göra mig i ordning inför kvällen. Kvällen spenderades i hemkommunen med bästa umgänget.

Likes

Comments

Oj vad det är länge sen jag skrev någonting här. Har helt glömt bort att jag har en blogg haha. Tänkte iallafall slänga in ett kort inlägg nu så det inte ekar allt för tomt här.

På vardagarna är jag på praktik på en bokföringsbyrå här i hemkommunen. Har varit där fyra veckor och nu är det endast tre veckor kvar. Jag tycker att tiden går helt sjukt snabbt om dagarna, både på praktiken och när jag kommit hem från praktiken. Har så mycket saker jag borde och skulle vilja hinna med, men det är lättare sagt än gjort. 

Likes

Comments

För nån vecka sen var vårt team på skärgårdsmarknaden. Vi hade två tillfällen per dag som vi skulle ha en testmatta i ån, fast det vågade väldigt mkt. Vi fick i alla fall mkt synlighet, så det var ett bra marknadsföringstillfälle.

Det här var vår sista skolvecka. Skönt med en veckas ledighet innan praktiken börjar. Igår hade vi presentationer i riskhantering och sen vår sista träning. Efter träningen kom mamma och Jennifer efter mej, så åkte vi till Sushi Panda. Efter vi hade ätit åkte vi hem och så gjorde jag mej i ordning för kvällen. Senare fick jag skjuts till lokalen som vårt team hade hyrt till vår avslutningsfest. Det blev en bra kväll, trots att vi inte var alla på plats.

Likes

Comments

Lite bilder från årets pampas. Trots att vädret inte var det bästa var humöret ändå på topp. Åkte upp med Evelina och Julina på torsdagen, och sen hem med Otto på lördagen. Inte så mycket firande för min del, men det räckte bra till.

Nu är det endast 3 veckor kvar av skolan, tiden har verkligen gått sjukt snabbt. Ska verkligen bli skönt att få slippa skolan nu ett tag, då min skolmotivation verkligen är i botten just nu. Har iallafall skrivit första och sista tenten för andra skolåret, som var en mattetent. Nu har jag bara några inlämningsuppgifter kvar innan jag kan ta sommarlov. Lämnade hemma idag från skolan, för jag måste fixa ett praktikavtal och några andra ärenden innan jag åker tillbaks till Åbo.

Likes

Comments

I helgen kom syster, mamma och moster på besök till Åbo. Fixade god brunch på lördagen innan vi gick in till centrum. Hämtade också två kelluva mattor från skolan som vi packade in i bilen, liitte kaos men det gick. På söndagen åkte vi till Mylly och spenderade dagen där innan de åkte hem igen.

Likes

Comments

Förra veckan kom Otto hit på onsdagskvällen, sen åkte vi upp till Pampas på fredagen. På fredagskvällen åkte jag med mina föräldrar på Lappfjärds revy, och efter det åkte jag och träffade mina vänner som jag inte sett på evigheter. Lördagen bestod av 30-års kalas. Det var min systers pojkvän som fyllde år. Åkte dit runt 5 tiden och var där hela kvällen. Söndagen tillbringade jag mestadels ute, eftersom det var så fint väder. Sen gjorde vi plättar i lusthuset innan det blev dags att börja köra iväg till Åbo.

​Fick också hem nya sneakers som jag hade beställt. Synd bara att det inte är väder att använda dom ännu. 

Likes

Comments