Header

For ut runt klockan sju igårkväll efter en hel dag med serie. Var trött först på kvällen men efter klockan blev 12 så piggnade jag till. Kom hem runt halv 5 sen imorse och det är så himla skönt att det har bytt till sommartid! Låg ganska länge vid Siimons och bara njöt av att vara ledig och sen for vi på ett årsmöte som slutade runt klockan 6. Sen var vi ett snabbt varv till Jeppis och sen kom jag hem. Nu ska jag iallafall åka och sova redan för har 2 väldigt stressfulla veckor framför mig med mycket schema! Blir trött bara av att tänka på det. Nåja, bara 10 dagar kvar som omyndig så nog ska det gå bra!

Hoppas att ni har haft en fin helg! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Torsdagens skoldag var lång, och jag hade en fruktansvärd huvudvärk. Kom iallafall hem med 3-bussen och var hemma resten av kvällen.

Gårdagens skoldag kändes lite onödig, kom till skolan till klockan 8 och så tittade vi på två videoklipp på psykologi. Sen skrev jag finska-prov och så åkte jag hem redan innan klockan 11. Var med mamma ett varv in till stan och köpte ett par nya svarta byxor när mina var så söndriga och sen for vi hem och åt. Somnade klockan 1 på dagen igår och vaknade runt 4 och då började jag ställa mig till träningen. Efter träningen var vi i Jeppis och kom hem redan runt halv 12 igår kväll. Nu har jag suttit och tittat ikapp alla Grimmavsnitt och nu ska jag åka i duschen. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!💙

Likes

Comments

Måndagen var jag i skolan från åtta till två och sen for jag ett varv på loppis med mamma. När vi kom hem så gjorde vi mat och sen så for jag och fixade mitt lia-avtal. När jag kom hem så var klockan sex och det var tänkt att jag skulle ta en halvtimmes powernap men slutade med att jag vaknade på tisdagsmorgonen, så dit for den kvällen.

Gårdagen (tisdag) var jag i skola och sen for jag på mörkerkörning. Efteråt var jag hela kvällen ute med Siimon och vänner här i Jeppis. Nu är det onsdag och jag sitter på min fjärde lektion, slutar halv 4 så har en bra stund tills jag slutar ännu. Sen ska jag umgås med älskling😍

Likes

Comments

Vill börja inlägget med att gratulera min storasyster på hennes 21- årsdag 💗

Denna skolvecka gick ganska snabbt och hade ingen riktig ledig kväll så hade inte riktigt tid att blogga. Jag har haft 4 körlektioner denna vecka, långa skoldagar, arbete och den lilla fritid som jag har haft så har jag varit med Siimon och vänner. Jag har också kommit ner under 20 dagar till min 18-årsdag, ligger just nu på 17 dagar kvar!

Fredagen hade jag också träning och sen for jag hem tidigt på fredagskvällen eftersom vi igår var i Vasa och firade storasyster. Sov borta denna natt och kom väldigt tidigt hem och fortsatte och sov här hemma när Siimon for i jobb. For sen med Siimon när han slutade och jag har haft en skön eftermiddag med honom. Vi har gjort absolut ingenting, men det är just det som varit så skönt nu när jag har så fullt upp på dagarna. Ikväll har vi varit i Jeppis med vänner och jag kom nyss hem. Hoppas ni har haft en fin söndag och en skön helg!

Likes

Comments

Orkar inte skriva någon lång text om hemresan från Ruka men kort så var vi allihopa tillsammans under hela lördagen. Var på lite äventyr och körde runt i Ruka och så for vi på mat till Kotipizza. Började hemresan på söndagen och den ena bilens generator gav upp. Fick ringa åt bärgningsbil och föra in den på verkstad. Var hemma på söndagskvällen runt halv 10. Måndagen bestod av skola, körlektion och sen överraskade mina föräldrar mig att vi skulle åka till Vörå för att titta på en bil, och vi köpte den! Så nu har jag bil färdigt i garaget, känslan är obeskrivlig! 😍

Likes

Comments

Tisdagskvällen satt jag bara hemma och övade på teoriprovet som jag skrev i onsdags, och jag klarade det! Känslan var obeskrivlig!

När teoriprovet var avklarat åkte jag hem direkt och började packa till Ruka. Var på onsdagskvällen med slalomskidorna till Albins och lämnade packningen i bilen jag åkte hit med. Var i Jeppis med vännerna på kvällen och for sen hem till Siimons runt klockan 11 och somnade direkt. Vaknade sen på torsdagsmorgonen klockan 7 och började ställa det sista. Klockan 9 startade vi från Kokkola och började vår bilfärd hit till Ruka. Stannade på några pauser och så åt vi mat i Uleåborg. Framme vid stugan var vi klockan 5 igårkväll och då packade vi upp och tog det lugnt en stund innan vi for och handlade mat. Gårkvällen gjorde vi inte så mycket annat, alla var så himla trötta så det var skönt så.

Idag steg vi upp halv 10-tiden och började dagen med frukost. Kort därefter började vi ställa oss och idag har vi spenderat hela dagen i backen. Sitter nujust själv i stugan så passade på att göra ett inlägg så länge jag hade lite lugn och ro, får se vad resten av resan har att bjuda på! Vet dock inte om jag kommer att blogga före jag är hemma eftersom jag hellre vill ta vara på tiden som jag är här nu. Kommer iallafall hem på söndagskvällen så vi får se när jag skriver näst! Ha en fortsatt bra fredagskväll! 💙

Likes

Comments

Fredagskvällen startade med träning och sen en snabb vända hem i dusch. Blev hämtad och så åkte vi till Lahnakoski. Lördagen vaknade vi vid Siimons och en stund senare träffade vi alla vid Albins. Satt och planerade Ruka-resan så allt skulle vara klart inför torsdag. Resten av kvällen var vi bland annat i Kokkola och Kronoby.

Söndagen vaknade jag upp med ångest att det var sista sportlovsdagen, kom mig iallafall upp ganska tidigt och började morgonen med serie. Siimon kom hit runt klockan 2 och sen for vi till Jeppis på mina tvillingkusiners kalas. Var sen ute hela kvällen i Jeppis och kom hem runt halv 10 och somnade efter ett avsnitt av Vampire Diaries. Var väldigt tungt att orka upp imorse men kom mig iallafall iväg och idag har jag haft skoldag från 8-2 som bestod av IKT, finska, Fitness på gym och psykologi. Fick ett bra avslut på sportlovet men känns ändå inte som jag är helt tillbaka i skolbänken eftersom jag bara har tre skoldagar och sen åker vi på resa. Idag och imorgon ska jag sitta hemma och läsa inför teoriprovet på onsdag. Hoppas ni får en fortsatt fin måndag!

Likes

Comments

Gårkvällen jobbade jag mellan fem till halv 8 och sen hämtade Siimon och Joni mig och så for vi till Jeppis. Kom hem ungefär halv 12 igår kväll för kunde inte vara ute så länge. Hade väckning idag klockan halv 8 så det var orsaken. For på körlektion klockan 9 och börjar känna mig ganska redo, är bara cirka en månad kvar tills jag blir 18 så det är spännande! Bokade teoriprovet idag så det ska jag skriva på onsdag. Har kanske inte berättat åt er men jag åker till Ruka med några vänner på torsdagen så det ska bli skönt att förhoppningsvis ha det undan om jag klarar det. Ska iallafall lägga all min extra tid på att läsa inför det så jag säkert ska klara det. Ska bara ta det lugnt nu med serie och lite webauto tills kvällen då jag ska på träning. Hoppas ni får en skön fredag! 💙

Likes

Comments

Måndagen var jag på en promenad med mamma i ett jättefint och soligt väder, for sen ut och spenderade måndagskvällen med vänner. Tisdagen låg jag och vilade ganska så länge och tittade på Blindspot och sen kom Siimon hit. Lite senare på kvällen for vi till Kronoby och satt där och spelade ända tills vi allihopa for hem och sova. Vaknade upp vid Siimons igår och vi tog det lugnt tills klockan blev halv 3 och det var dags att börja åka mot körlektion. Var i Jeppis mestadels av kvällen men också ett varv till mitt och åt kladdkaka. Väckte Siimon med frukost på sängen imorse och nu ska vi vara här vid mitt tills jag ska i jobb klockan 5. Hoppas ni får en fin torsdag! 💙

Likes

Comments

Sportlovet har börjat ganska bra. Fredagen var jag ledig från skolan men hade istället jobb, fick börja 11:45 så det var ändå väldigt skönt att få sova. På fredagskvällen hade jag träning som vanligt och sen var jag i Jeppis med vänner.

Lördagen började med mat vid abc med familjen och sen vidare till mommo&moffas och träffa en del av släkten. Blev hämtad och kvällen spenderades i Kronoby med got mat och chill. For sen natten till Siimons. Igår steg vi upp halv 1 och var ute bara en stund senare. Var bland annat på isbanan en stund, chillade och sen slutade kvällen med film i Kronoby.

Skulle titta på serie när jag kom hem igårkväll men slutade med att jag somnade, typiskt.. Nåja har iallafall sett avsnittena nu på morgonen. Nu ska jag på en kort promenad med mamma, vi hörs!

Likes

Comments