Header
View tracker

Idag är det en söndag utan den vanliga söndagsångesten man brukar bära på. Har verkligen varit skönt att vara ledig och att vara det ännu 2 dagar känns välbehövligt och perfekt!

Fredagen hade vi ingen träning så jag blev hämtad av Siimon när han slutade jobbet och sen var vi bland annat vid Framnäs och Jeppis. Lördagenhade jag 1,5 timmes träning på dagen och sen for jag till Siimons mot kvällen. Var meningen sen att jag nog skulle åka hem till natten eftersom han jobbat hela helgen men jag sov där ändå.

Så imorse skjutsade han hem mig innan han får till jobbet och jag var hemma runt halv 6, tog en tupplur igen men steg ändå upp tidigt för att vara helg. Jag tittade på serie hela förmiddagen och sen ställde jag mig och mötte upp Siimon igen. Så idag har vi varit vid hans och sen med några vänner. Kom nyss hem och nu ska jag mysa till det med antingen film eller serie.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Therese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra" // Kon plattång // Lightbox // myskläder

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Ännu några dagar har passerat och har faktiskt haft program hela tiden så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga. Tisdagen lämnade jag i stan med min kusin och var bland annat till Friends&Brgrs och sen var vi vid internatet. Onsdagen var jag med Siimon, han bjöd mig på mat och sen tog vi det lugnt resten av kvällen.

Idag har jag då varit på lia igen, ännu en vecka som gått jättesnabbt och imorgon är det fredag igen. Nu ska jag lacka mina naglar och ta det lugnt med serie resten av kvällen. Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Måndag igen och denna måndag började med ett sjukhusbesök. Hade fått brev i helgen att vi ska undersöka vidare min sjukdom eftersom det finns en värre sort av mastocytos. I brevet stod det att jag ska göra fyra olika prov inom 2/3 veckor. Idag har jag gjort de två första, blodprov igen och sen var jag till EKG för hjärtfilm. Blodprovet gick väl helt okej, mådde inte lika illa denna gång men obehagligt när de tog så mycket blod av mig idag så kände bara hur krafterna togs ifrån mig. Efter blodprovet for vi till EKG och skulle göra en hjärtfilm. Så jag tog av mig kläderna och sen tejpades det fast några lappar på min kropp som sedan kopplades ihop med en massa sladdar, sen skulle jag bara ligga där och slappna av. Om två veckor har jag de två andra proverna, lungprov och benmärgsprov. Lungprovet är jag inte så nervös över, eftersom de bara tar med ultraljud, men benmärgsprovet.. ja det vill jag inte ens tänka på. Bara tanken att få först massa bedövning i bröstbenet/höftbenet och sen få en spruta som sticks in i benet och suger upp benmärg, ja usch.

Dagen fortsatte iallafall med skola och sen en vända till mommos. Nu ska jag titta på nyaste Vampire Diaries avsnittet. Ha en skön kväll!

Likes

Comments

Om jag ska berätta om fredagen kort så var det lia, hem och byta till träningskläder, dansträning, sen via Prisma efter lite gott och sen hade jag hemmakväll med serie.

Lördagen hade jag väckning halv 7 och jobbade mellan 8 och 4. Sen när jag kom hem hade vi lillajulmiddag. Runt klockan sju på kvällen mötte jag upp Siimon i Jeppis och sen somnade vi tidigt vid hans, redan halv 10. Istället vaknade vi klockan 6 på söndagen och for på morgonmål till abc med Heidi, konstigt när man är ledig att vakna så tidigt men roligt var det iallafall. Sen for vi till Heidis och tittade på skräckfilm. Sen var vi vid Siimons resten av dagen och kvällen innan jag åkte hem. Lite ovanlig helg men faktiskt riktigt bra helg.

Likes

Comments

Tisdagen och onsdagen hade jag båda dagarna en lång skoldag från 8-4. Tisdagskvällen var jag bara hemma och sov ungefär hela dagen och sen också hela natten, skönt men blir nästan ännu jobbigare när man sover för mycket. Efter skolan i onsdags blev jag hämtad av Siimon och vi for till hans. Också då somnade vi klockan halv 7 hehe, och sen for jag hem runt 9 och fortsatte att sova här hemma. Idag hade jag då lia som jag ska börja med nu att ha bara två gånger i veckan tyvärr, trivs så bra där. Tog 3-bussen hem som vanligt och har bara varit hemma idag, tittat på ett serieavsnitt och chillat. Nu ska jag duscha och sen ladda upp inför lian imorgon! Godnatt finisar ♥

Likes

Comments

I måndags kände vi för att äta någon god mat så jag förberedde en sallad medans mamma stekte ägg. Vi satte tagliatelle-pasta på kokning och sen stekte vi bacon, jävlar vad gott det var! 😍😍👌

Likes

Comments

Lördagskvällen mötte jag upp Siimon i Jeppis och var med honom där och körde runt, for till en kompis garage och tittade. Sen for vi på en kaffe till Heidis innan vi åkte till Siimons. Hade tänkt titta på en film men nej, som vanligt somnade jag.

Söndagen gjorde vi inget speciellt, bara tog det lugnt inför en ny skol/praktikvecka för mig och arbetsvecka för honom. For hem ganska tidigt och tog en tidig natt.

Igår (måndag) for vi då tillbaka till skolan efter 6 veckors praktik. Skoldagen var faktiskt bra och efteråt for jag till sjukhuset och hälsade på moffa. Kvällen bestod av middag och serie.

Likes

Comments

Fredagen (gårdagen) började med väckning 05:15, oj fy vad det var tungt att stiga upp men till sist kom jag mig upp och sen halv 7 blev jag hämtad av en annan som är på Lia vid Lindex.

Klockan 7 hade vi frukost med lindexgänget, riktigt roligt men något annorlunda och att också få se hur roligt det faktiskt kan bli med dem. Slutade 2 och det var sista dagen på dehär 6 veckorna jag varit där. Som tur fortsätter jag andra perioden med att vara där under torsdagar och fredagar!

När jag kom hem var det tänkt att jag skulle ta en powernap, men nej det gick inte. For till fitness på dansträning och sen for jag till Öja och var resten av kvällen med Siimon innan han körde hem mig. Idag är det lördag och har varit jätteskönt att få sova ut idag, var så trött hela gårdagen. Nu ska jag bara ta det lugnt idag och sen börja ställa mig mot Siimons. Hoppas ni får en fin dag! ♥

Likes

Comments

Tisdagskvällen var jag bara hemma med mamma och syster. Onsdagen bestod av lia på dagen och sen på kvällen var jag med Siimon, var dock tvungen att åka hem tidigt för hade sån hemsk magknip så kunde bara ligga ner. For iallafall tidigt i säng, redan runt klockan nio.

Hade alarm på halv sex imorse och for i duschen. Ställde mig och åt av frukosten som mamma fixar åt mig på morgonen. For till bussen runt klockan 7 och sen var jag på lia som vanligt mellan 8-3. Åkte bara hem idag och tittade nyss på en skräckfilm med mamma.

Nu ska jag titta på lite youtubeklipp och så ska jag ha en liten manikyr och bara mysa. Tror det blir en tidig kväll idag också för börjar nämligen klockan 7 imorgon! Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments