Header

Hej! Igår tog jag sommarlov det firades på Gröna Lund med bra vänner. Det var sjukt kul igår och jag är så jävla glad just nu. Jag har hela sommaren framför mig med massa roliga saker som ska göras. Men tyvärr tror jag att jag inte kommer att ha någon tid till bloggen. Därför har jag tagit beslutet att jag kommer att stänga ner min blogg. Det har varit så himla kul att göra detta och jag är så glad att jag har fått sån fin respons för min blogg. Men det är ju ändå jag som ska tycka om att göra detta. Och just nu vet jag att jag inte kommer att ha tid i sommar, och det kommer helt enkelt inte att bli bra. Jag är superglad för denna tid med blogg, och tack till alla som har läst min blogg. Men nu är det sommar och jag vill njuta fullt ut. Därför valde jag att ta bort bloggen. Den kommer självklart att finnas kvar, kommer inte att ta bort någonting. Hoppas ni förstår hur jag tänker! Sommaren kommer vara full av resor, vänner, sol, bad, hästar och semester. Nu är det sommar och jag är så glad för det. Hoppas ni också är det!! ❤️❤️

Likes

Comments

Gahh! Idag är det SKOLAVSLUTNING! Det ska bli så kul och jag kan inte riktigt fatta att jag nu inte längre går i sjuan, att jag har ett långt lov framför mig och när jag kommer tillbaka i höst så går jag i 8C. Efter skolavslutningen idag ska jättemånga från vår skola åka till Gröna Lund, och jag med! Men först är det skolavslutning. Kvart i 9 ska vi ses i ett klassrum med hela klassen, efter det går vi ut på skolgården och har den officiella skolavslutningen. Sen så ska min klass samlas i ett klassrum igen och där ska vi nog fika, dela ut betyg, prata och sånt.

När vi officiellt har fått sommarlov kommer jag och mina vänner att snabbt byta om och sen tar vi bussen till Slussen och båten till Djurgården. Sen får vi en heldag på grönan och det ska bli sååå kul!! Hoppas ni också får en bra skolavslutning, om ni inte redan haft en! ❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Jag vaknade precis, jag har legat och sovit i nästan 1 timme. Det är nästan standard för mig, är alltid så trött. Vi hade en speciell dag idag, eftersom vi har skolavslutning imorgon. Vi städade först ur våra skåp och slängde allt eller tog med saker hem. Sen spelade vi brännboll resten av dagen, efter det åt vi lunch och sen slutade vi. Ikväll kommer 4 tjejkompisar hit och äter middag hos mig, sen så ska vi hem till Saga och bada i hennes pool och efter det ska vi nog kolla på en film, äta chips och mysa på den sista vanliga dagen innan det blir sommarlov. Imorgon alltså!

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från skolan. Eller skola och skola, vi var inte ens i skolan idag. Alla sjuor från vår skola åkte iväg till ett ställe som heter Grisslinge. Det är en strand där man kan bada, spela fotboll, voleyboll, sola och mycket mer. Vi badade självklart, men det var i havet så det var iskallt. 13-14 grader var det i vattnet och då låg jag ändå i en stund. Sen gjorde vi lite andra saker och åt lunch som vi tagit med oss. Det var roligt och nu känns det faktiskt som att sommaren nästan är här! Det är mindre än 48 timmar till skolavslutningen nu!!

Om en dryg timme åker jag iväg på handbollsträning, sen åker jag hem och äter middag innan jag och Hedvig åker iväg till stallet. Vi ska ha sista hoppträningen för denna terminen och det ska bli så kul. Om vi har tur kommer kanske Camilla ut till stallet och klickar några bilder från vår lektion. Isåfall kommer bilderna upp här. Men jag rider inte förräns 20.00 så det är ju både sent och mörkt när vi rider, så vi får se hur det blir med det!

Likes

Comments

Rubriken förklarar min gårkväll ganska bra. När jag ramlade av på gårdagens hoppträning slog jag i huvudet litegranna. Det gjorde inte alls särskilt ont då, bara pyttelite. Men när jag kom hem hade jag hur ont som helst. Men om man tänker på att jag har sovit både dåligt och kort fredag och lördag nätterna, jag åt aldrig någon lunch när jag kom hem och drack ganska dåligt med vatten, så kanske det inte var så konstigt att jag fick ont i huvudet. Så jag har hade ett litet serie-maraton och låg i soffan hela kvällen, och det kändes lite bättre. Dessutom la jag mig i sängen lite efter 22.00 igår, så jag har fått sova ut nu iallafall. Känner mig fortfarande lite snurrig och har ont i huvudet, det kan ju va så att jag fick någon jätteliten "hjärnskakning" igår. Men nu är detta den SISTA riktiga skoldagen. Detta är sista dagen jag har lektioner och fortfarande går i sjuan. Så jag tror att jag klarar mig att ta mig igenom denna dag. Jag kan iallafall vara glad för att min klass var den enda av alla 7:or som inte har ett NO-prov idag. Pjuh. Nej, nu ska jag ta en alvedon och dra mig till skolan! Hej!

Likes

Comments

Imorse var jag och hopptränade med Pebstar, träningen gick bra, det slutade med att jag fick tugga grus, men jag hade ändå gått i mål, så det gör inget haha. Igår var det hopptävling här på vårt stall. Jag var inte med, men banan stod fortfarande framme idag. Så vi fick hoppa samma bana, vilket jag tyckte fungerade bra. Jag har ridit Pebstar några gånger nu den senaste tiden och efter idag tycker jag faktiskt denna ponny är riktigt rolig att rida. Han är bara 6 år, men han är världens snällaste och gladaste. Framridningen gick bra. Han är svår att få rak med både kroppen, halsen och nacken, så det var mest det jag jobbade på. Sen hoppade jag ett kryss, ett räcke och en oxer några gånger var. Sen skulle vi börja hoppa banan. Eftersom vi var flera i vår grupp och alla hoppar inte lika högt, så började vi med dem som ville hoppa en höjd och sen höjde vi mellan alla rundor.

När hela gruppen förutom jag och Hedvig inte hoppat, så var det min tur att rida banan. Det var 8 hinder. Nummer 1 gick bra, landade i fel galopp så behövde sakta av och byta galopp. Sen rider jag på 2:an och 3:an med 6 galoppsprång i mellan. Båda gick bra. Sen red jag in på nästa linje med 3 galoppsprång mellan. Han hoppar det första hindret bra, men springer förbi nästa. Ytterskänkeln var inte på plats, och såna där förbi-springningar är något Pebstar brukar göra. Så jag rider in på linjen igen, den här gången med mycket mer skänkel och ytterskänkeln också. Nästa hinder kom ur sväng, vilket gjorde att jag inte hade kvar galoppen. Sen var det sista hindret en bred oxer. Jag väljer att lägga honom stort, men jag tvekade på det, så mina ben var med men resten av kroppen hänge inte med. Pebstar hoppar av, och jag med, men eftersom det dessutom var en oxer blev språnget lite större än vad jag tänkt mig. Jag kommer helt i obalans och hamnar snett över halsen. Jag håller på att ramla av, men istället för försöka hålla mig kvar så försöker jag hoppa av i farten. Det blev dock inte så snyggt som jag tänkt mig, jag landar nästan på fötterna men ramlar sen rakt ner på marken. Men eftersom jag ändå var beredd på att ramla av så gjorde det inte alls särskilt ont. Jag reste mig upp direkt och fångade hästen. Sen stod jag och väntade på att Hedvig red banan och sen hoppade jag upp, travade lite innan jag hoppade över ett litet hinder, så att både jag och hästen avslutade med något positivt.

Det roligaste är ju att det skulle fungerat om detta var en tävling. Jag skulle alltså inte blivit utesluten eftersom jag kom över det som hade varit mållinjen igår på tävlingen. Så om man räknar bort volterna hade jag fått 0 fel på denna runda, haha. Så jag är egentligen inte så missnöjd med min avramling. Det var ju verkligen mitt fel, så jag tar bara med mig detta till nästa gång. Ifall jag ska lägga honom stort måste jag vara mer beredd med både ben och resten av kroppen, och om jag vill lägga till ett extra galoppsprång måste jag vara mycket snabbare. Men jag tycker ändå att helheten av träningen var bra! Den var rolig och lärorik.

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni har haft en bra nationaldag hittills. Det har jag iallafall. Har varit ute i Saltsjöbaden med familjen och några vänner. Sen åkte vi hem lagom till att det började regna. Så jag låg inne och kollade på en film under massa filtar. Men nu är jag hemma igen och om en stund kommer två kompisar hit och äter middag. Senare ikväll, kl 21.00 ska vi se filmen SPY. Det är en komedi, har inte mer koll än det men den verkar bra iallafall. Så det blir lite lördags underhållning. Filmen är 2 timmar lång, så den slutar väl vid 11 någon gång. Efter det åker vi hem, det blir väl ganska sent då. Imorgon bitti ska jag upp tidigt för att åka till stallet dessutom, så jag får nog inte särskilt mycket sömn (om jag inte somnar i biografen då 😉.

Likes

Comments

Jag tappade bort min förra lite tunnare jacka, så för ungefär 1 månad sen har jag äntligen skaffat mig en ny. Den är mörkgrön och kommer ifrån Brandy Mellville. Den kostar 400 kronor, vilket jag tyckte var ett superbra pris för en jättesnygg jacka!

Likes

Comments