View tracker

Hej!
Alltså det är såå länge sedan jag skrev nåt här!😬😬
Men det beror nog på att jag för det första inte har haft tid, och för det andra att jag inte haft någon motivation överhuvudtaget..
Nåja, så länge jag har varit borta så har jag bara gjort de vanliga sakerna jag gör, (tränar, är i skolan, läser på prov, är med kompisar osv.) förutom en sak, och det är att jag har klarat mopedkort jippii🏍😋.
Idag klarade jag faktiskt också traktorkort så det var ju nice😅.
Förresten det är ju redan november, vilket betyder bara en månad till advent, yey😍. Jag har redan julfeelis men önskar bara att november gick snabbare, för december är min absoluta favoritmånad eftersom att jag älskar när allt börjar lysa i mörkret och när de börjar sälja julsaker i butikerna osv😍.
Nåja det är några veckor kvar i skolan och så ska vi hinna med prao också här före jul,men sen👌🏼.
Tror att jag avrundar här, men det var iaf skönt att få skriva av sig lite🙏🏼.

Dessa är bilder som har blivit tagna sedan sist jag skrev😎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Aahh! Jag blir så arg på mig själv när jag inte bloggar så ofta som jag skulle kunna,men jag bara glömmer bort det🙄.
Nåja, idag är det ju måndag,och redan har andra veckan på skolåret börjat! Man är ju kanske inte så jätte glad & taggad, men det är iallafall skönt att få tillbaka rutinerna och att träffa kompisarna😋.
På senaste har jag bara spelat fotboll,varit i skolan & nu har även hockeyträningarna börjat så de har jag också varit på. Sedan så har jag även varit på ett till distriktsläger,vilket tydligen var helt onödigt eftersom ingen ändå kom vidare från det lägret...
Men det var ändå sjukt roligt på lägret,vi skaffade många nya finska kompisar så det var härligt❤️.
På 30min testet så borde man springa över 6000m och det gjorde jag så det var jag iallafall nöjd med👌🏼.
Jag har ju även börjat i mopo skola, vilket är najs så man får börja köra på landsvägar snart😎.
Detta är vad jag har gjort i stora drag,för skulle jag skriva allt i minsta detalj skulle det ta till imorgon och det har jag inte tid med!
Annars har jag väl inte så mycket mer på hjärtat, jag hoppas bara att jag börjar uppdatera mera nu, men förmodligen inte eftersom jag går i skola & tränar nästan varenda dag😁.

Likes

Comments

View tracker

Tjoo!😎
Nu är jag tillbaka igen, redan får man väl säga😆.
Jag är ännu inte riktigt säker på vad jag ska skriva om men kan ju uppdatera lite vad som har hänt på senaste;
Det har ju varit Jeppis dagar så dem har mina vänner och jag varit på, riktigt roligt faktist eftersom jag var med många olika vänner som jag inte hade varit med på ett tag👌🏼.
Jag har också vunnit min första fotbollsmatch ever, som jag spelat i, vilket va en sjukt bra känsla😍.
Sen har jag varit med Cera några gånger, Linn några gånger & Julia N några gånger också😋.
Mopo har jag också kört, på skogsvägar här och där, jag har ju inget kort ännu men det är bara 34 dagar kvar tills jag blir 15 så taggatagga😍👌🏼.
Efter att vi vann första matchen så kom vi igång, för i fredags vann vi tarmo med hela 9-0😛.
Nu har vi kommit så långt som till igår, och då var jag än en gång med Cera, men vi visste inte riktigt vad vi skulle göra igår så vi cyklade till Abc i stan. Där åt vi hamburgare och sedan köpte vi även lösgodis🍬. Efter det skickade vi till Linn och frågade om även hon kunde komma till stan, och det kunde hon så vi for cyklandes mot hennes för att möta henne, men vi var nästan redan vid Larsmo då vi mötte henne så vi bestämde oss för att åka till Croniz istället🏫. Där var vi till halv 12, sen cyklade vi hem till Ceras tillbaka, och ja that's it😆.
Har inte så mycket mera att säga så nu kommer bilder från händelserna:👇🏼

Likes

Comments

Hej!😎
Kan ju börja med att säga att jag inte har varit så värst aktiv av mig här på bloggen...
Men detta beror till viss del på att jag & min familj har varit till Tysklaaand💁🏼.
Vi var nämligen dit för att kolla på/köpa en bil åt min bror och bara vara på semester också.
Vi var i Tyskland i 5 dagar och då köpte vi ju som sagt en bil åt min bror,en Mercedes👌🏼.
Efter Tyskland åkte vi vidare till Danmark en stund (bara några timmar) och sedan fortsatte färden till Sverige!
Där var vi i 3 dagar, och där shoppade vi bara, på b.l.a. Mall of Scandinavia👌🏼.
Sedan tog vi färgan till Åbo och körde sista biten hem👌🏼.
Här kommer några bilder från ställen vi varit på:👇🏼

(Starbucks bilden fick inte plats i något collage så därför är det en stor bild på den)

Likes

Comments

Hejsan!
Kanske på tiden att jag skriver någonting nu,har varit ganska dåligt med det på senaste tiden😁.
Iallafall, nu är det ju sommarlov så trodde jag skulle skriva mera nu men tydligen inte. Dock så har jag knappt gjort något hittills, bara tränat, skjutit, tränat & spelat fotboll⚽️ och kollat serie förstås. Tyvärr har vi också bara förlorat alla matcher hittills,även fast ja spelar med 2 lag...
Midsommar har det ju varit också, och den firade jag med Hanna (hennes blogg finns länkad i mitt första inlägg) och firade gjorde vi inte riktigt, eftersom hennes mopo gick sönder när vi var i stan. Vi fick åka till min fasters villa för där var mina föräldrar, så pappa o.co fixade den!👏🏼
Det var det för denna gång, ska försöka uppdatera lite oftare nu, men jag gör inte så roliga saker så ibland tycker jag inte att det är värt att skriva om😇.

Har knappt några bilder, för är ingen bra fotograf direkt men några hade jag ju iaf!👌🏼

Likes

Comments

Hejsan!
Det har hänt mycket sen jag skrev sist, men jag tänker ta det viktigaste och roligaste i stora drag.
Som sagt skulle jag ju på läger med danskar & svenskar, och det var helt kul nog, dock så var vissa av stockholmarna ganska stora på sig, men men🌚.
Sen var jag ju på ishockeyläger också, och det var egentligen riktigt roligt, men det var ju tungt så man tänkte inte på att det faktiskt var roligt då😅. Vi hade rätt så många test där, b.l.a. 30 minuters test, armhävnings test, situps test, chins test, 5 stegs test + träningar och matcher. Jag åkte ju hem på lördag eftersom jag skulle konfirmeras på söndag.
Om konfirmationen då, den gick helt bra nog, men när vi skulle ta nattvarden så var vinet jätte äckligt, aldrig druckit något äckligare😖. De som var i kyrkan tyckte säkert jag såg rätt så rolig ut för mitt ansiktsuttryck såg säkert lite ut som den här 😖 emojin.
Efter dessa läger och allt så har det varit ganska chill förutom en massa prov då, men nu är alla prov skrivna för i år så nu är det bara en chill vecka kvar innan vi får sommarlov👌🏼✅.
Sen var det ju stafettkarnevalen också, och där var jag med i sursiks hejarklack, och vår hejarklack vann hejarklacks tävlingen! Helt otroligt verkligen, kunde aldrig tro att vi skulle vinna!😛. Senast sursik vann var 2004 så det var nog på tiden iallafall..
Igår var jag med Hanna, Cera & Jessica igen, och det bästa är att man alltid har lika roligt med dessa filurer❤️. Vi var till sale, kållby skola och Jessicas och tror inte jag har skrattat så mycket på en dag på väldigt,väldigt länge💕.
Så det är ungefär det vad jag har gjort sen senast jag skrev☺️.

Detta är lite bilder från lägren jag var på😎

Denna fick jag i komfirmations present och den är såå fin verkligen!😍

Likes

Comments

Hej!😇
Jag måste börja med att säga att jag vet att det knappt är någon som läser mina inlägg men jag tycker att det är så roligt att skriva så jag gör det ändå😛.
Idag är det söndag, och igår kom jag hem från rippiläger på Pörkenäs, som jag hade varit på i 4 dagar.
Det var riktigt roligt nog,men vi hade ganska många lektioner så det blev lite tråkigt ibland👎🏼. Men på fritiden och på kvällarna så lekte vi lekar som var sjukt roliga å ledarna var snälla så det var nog helt bra där👍🏼.
Sen igår på kvällen så övade vi hur vi skulle gå inför konfirmationen i kyrkan och sen fick vi fara hem.
Imorgon (måndag) så börjar ett nytt läger som vi ska på med klassen, och det är också vid Pörkenäs...
Vi ska vara där med danskar och svenskar från måndag till fredag, men jag åker hem redan på torsdag eftersom jag ska på ett hockey läger från fredag till söndag, men därifrån måste jag också far tidigare,redan på lördag eftersom jag ska konfirmeras på söndag🙄.
Men sen efter det blir det förhoppningsvis lugnt så det är ju skönt i varje fall😊.
Det var det för idag, efter lägren kanske jag börjar hinna blogga (skriva för mig själv😂) mera men det ser vi då😉.

Har nästan inga bilder från rippi, men denna hittade jag som jag hade tagit med Elin💓

Likes

Comments

Hejsan!
Jag vet att det är sjukt länge sedan jag har skrivit något på bloggen, men har inte haft någon inspiration & har inte vetat vad jag ska skriva om😁.
Iallafall, så länge jag har varit borta har det hänt mycket, men det viktigaste och det enda jag kommer att skriva om när jag varit borta är det som har hänt inom hockeyn🏒.
Så, först var vi med C-flickorna på slutturnering till Kuortane och spelade om fm placeringar och vi blev tredje, alltså bronsmedaljörer. Tyvärr kunde vi inte försvara vårt fm guld från ifjol men brons passar nog bra, åtminstone för min del!👌🏼
Sen några helgar senare spelade vi slutturnering med 03 pojkarna och där tog vi guld, alltså var vi bäst i Keskimaa i aa-serie!🏆
Nu hoppar jag framåt i tiden några veckor, så igår firade jag vappen med mina kompisar genom att åka mopo👌🏼. Men först var jag på fotbolls träningar och sen på kvällen blev jag förd till Hannas eftersom jag är för liten för att köra mopo ännu så jag får bara sitta på. Sen for jag och Hanna nästan enda till Jessicas med mopo och mötte henne & Cera och då for vi till stan, där vi åt och köpte godis osv.
Sen så åkte vi till Neste och var där en stund och sedan for vi till Jessicas och spelade kort och lite sånt. Så kom vi på att vi ville köra mera så vi åkte tillbaka till Hannas och från Hannas åkte vi till mitt och så var vi här en stund, men sen blev det så sent så de åkte hem. Det var en riktigt rolig och händelserik dag, detta måste vi göra om😛.
Idag har jag bara varit på fotbollsträningar och sen bara slappat eftersom jag är så förkyld så vill inte vara ute och bli sjuk👎🏼.

Bilderna kom helt i fel ordning, men det spelar nog ingen roll🖐🏼🤓

Likes

Comments

Hej!😋
Idag är det söndag, vilket innebär ganska lazy day denna vecka för mig🙆🏼.
Dock inte helt, ska nog på träningar idag, men det är med junior flickorna vilket inte är så ansträngande😁. Men det är en lazy day för att jag inte har någon match idag och jag var inte heller på gym med damerna, för att jag var till kyrkan på en högmässa, den sista jag behövde så jag kan bli konfirmerad🤘🏼.
Igår hade vi match mot Kalpa, ett hårt lag som vi verkligen behövde och ville vinna eftersom vi har förlorat 5-4 mot dem en gång tidigare. Som tur var vann vi 8-2 och dessutom fick jag kämparpris💪🏼. De spelade dock ganska fult så det gjorde det ännu roligare att slå dem😈.
I torsdags hade vi friluftsdag och mina vänner och jag valde att åka till Kokkola på boxning och bowling, det var riktigt roligt men det var tyngre än vad jag trodde att boxas😎.
På kvällen hade jag match med pojkarna mot TUS och vi vann med 13-3👌🏼.
Tidigare denna vecka har jag bara varit i skolan och tränat😋.

Hade bara en bild att dela med mig av och det var från bowlingen👌🏼

Likes

Comments

Hej!
Som det står i rubriken så har jag varit sjuk😐.
Det började i torsdags men jag for ändå till skolan på fredag, men på fredagen bröt det ut på riktigt.
Så nu har jag varit sjuk i snart 5 dagar,men det börjar reda upp sig nu, för i morse när jag mätte febern så hade jag ingen👍🏼.
Jag missade också 4 matcher i helgen p.g.a denna sjukan😑.
Detta blev ett ganska kort inlägg men jag har inte så mycket mer att säga eftersom det händer ju inte så mycket när man är sjuk.

Jag har tittat på tv,och där kom franklin och honom tittade jag ofta på när jag var liten😍
Jag har också läst en bok som handlar om förintelsen och den var verkligen jättebra!👍🏼

Likes

Comments